Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 21:42:56
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ok velja, Tasa javi mi kdaj greš k Matcar????? povej kiri dan, meni je vseeno. Moj bo celi srečen, sam da se me reši doma za malo več kot urco
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 21:43:20
|
|
|
|
arabela*
|
Tasa_m ZS
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 21:43:33
|
|
|
|
nebo
|
Tasa bom vzela čokoladnega cuj ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 21:43:45
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Berem da se govorile o RD Matcar, žal ne bom mogla, edino, če si joške pustim doma, zato pa MATCAR JAZ PRIDEM K TEBI OSEBNO IN TI BOM VOŠČILA ZA TVOJIH 20 - samo ti povej kateri dan, seveda zjutraj halooooooo, ko je ziznik cuj ne.... mi je pa res žal da vas ne bom srečala vseh babnic... mogoče pa bo dečko do drugega tedna flašo sprejel.... ...kako pa mata? Nuk in Aventovo, pa že 1 mesec poskušava...je pa sprejel žličko hb...vsaj žlico ...naša frajla pa drugo kot tomi tipe ne sprejme...afna
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 21:44:32
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Tasa bom vzela čokoladnega cuj ... o ne ne...kaj pa dieta...nič alko...ti ti
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 21:46:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Berem da se govorile o RD Matcar, žal ne bom mogla, edino, če si joške pustim doma, zato pa MATCAR JAZ PRIDEM K TEBI OSEBNO IN TI BOM VOŠČILA ZA TVOJIH 20 - samo ti povej kateri dan, seveda zjutraj halooooooo, ko je ziznik cuj ne.... mi je pa res žal da vas ne bom srečala vseh babnic... mogoče pa bo dečko do drugega tedna flašo sprejel.... ...kako pa mata? Nuk in Aventovo, pa že 1 mesec poskušava...je pa sprejel žličko probaj še MAM
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 21:46:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 kira je zdaj to? Ti ki bi RADA o hrani, al jaz ko NEBI rada?! Sicer pa zarad mene lahko..jaz sem se nažrla solate za večerjo-paprika, kumarce, sir :-) jas sem satanska ker sem pozabla pa mi je vujdla beseda ki spominja na prehranjevanje...fajn da si se nabasala...si podrla kupčka duplega!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 21:46:30
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Tasa bom vzela čokoladnega cuj ... o ne ne...kaj pa dieta...nič alko...ti ti
< Sporočilo je popravil nebo -- 8.1.2010 21:47:46 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 21:48:53
|
|
|
|
arabela*
|
Grem jest in čaj spit...pridem še potem malo gor...milom... tu visim...namesto da bi se učila....grrrr Ob enajstih pa je fajn film na pop tv
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 21:49:57
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Berem da se govorile o RD Matcar, žal ne bom mogla, edino, če si joške pustim doma, zato pa MATCAR JAZ PRIDEM K TEBI OSEBNO IN TI BOM VOŠČILA ZA TVOJIH 20 - samo ti povej kateri dan, seveda zjutraj halooooooo, ko je ziznik cuj ne.... mi je pa res žal da vas ne bom srečala vseh babnic... mogoče pa bo dečko do drugega tedna flašo sprejel.... ...kako pa mata? Nuk in Aventovo, pa že 1 mesec poskušava...je pa sprejel žličko probaj še MAM Ti se kuj reži ko te bom nakepala...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 21:50:14
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Tasa bom vzela čokoladnega cuj ... o ne ne...kaj pa dieta...nič alko...ti ti
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 21:50:27
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Tasa_m ZS back, back :)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 21:51:07
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Tasa bom vzela čokoladnega cuj ... ja ti kuj, samo jaz imam dieto. No, ampak vsaj malo pa lahko jezik namičim a ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 21:53:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ti se kuj reži ko te bom nakepala...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 21:54:07
|
|
|
|
matcar
|
Kaj pa to,ko so mi špegli narazen padli?
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 21:54:33
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo Tasa bom vzela čokoladnega cuj ... ja ti kuj, samo jaz imam dieto. No, ampak vsaj malo pa lahko jezik namičim a ne? nobena od vaju ne sme...jas pa lahko...in me povabita zravn ...pa ga bom jas požrla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 21:55:17
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj pa to,ko so mi špegli narazen padli? pa ne...ni zaj pravi cajt za stroške
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 21:56:48
|
|
|
|
doris04
|
tasa ....ZS
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 21:56:53
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo Tasa bom vzela čokoladnega cuj ... ja ti kuj, samo jaz imam dieto. No, ampak vsaj malo pa lahko jezik namičim a ne? SEveda lahko, saj to je dobro za kri - alko ne... Kaj vem kaj praviš na torek...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 21:57:05
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj pa to,ko so mi špegli narazen padli? pa ne...ni zaj pravi cajt za stroške Ma,saj sem si jih porihtala že,samo šraufek sem iskala pol ure.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 21:58:18
|
|
|
|
doris04
|
nič ...grem..predaja štafete...oz...miške
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 21:58:25
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo Tasa bom vzela čokoladnega cuj ... ja ti kuj, samo jaz imam dieto. No, ampak vsaj malo pa lahko jezik namičim a ne? SEveda lahko, saj to je dobro za kri - alko ne... Kaj vem kaj praviš na torek... Lahko,ja! Nebo,sam da se ne boš Maksa vstrašla,ker je pravi bumbar že.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 21:58:28
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo Tasa bom vzela čokoladnega cuj ... ja ti kuj, samo jaz imam dieto. No, ampak vsaj malo pa lahko jezik namičim a ne? nobena od vaju ne sme...jas pa lahko...in me povabita zravn ...pa ga bom jas požrla jaz lahko ker nisem na dieti, ker to ni za mene, sem skoraj skupaj padla...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 21:58:58
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo Tasa bom vzela čokoladnega cuj ... ja ti kuj, samo jaz imam dieto. No, ampak vsaj malo pa lahko jezik namičim a ne? SEveda lahko, saj to je dobro za kri - alko ne... Kaj vem kaj praviš na torek... ja, gre ven!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 21:59:15
|
|
|
|
marta82
|
Nazaj.