Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 20:38:34
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa bi za sebe nujno ene poceni črne škornje rabla s polnim podplatom....ma kje jih najt...če jih kera zasledi...naj mi pliss javi.....nujno v Deichmanu si pogledala? ne še..danes sem ugotovila da jih nucam......ker bi me popravilo starih verjetno dražje stalo odvisno kaj imaš za popravit
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 20:40:26
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Matcar kdo zdaj sploh vse pride na tvoj rojstni dan?? Pa da naštejem: Saraya,Ly117,Marta82,Rina22,Tasa_m,Amalija77,Doris04,Cita(?), Vrtnica79(?),Rubin(?),Botrca(?),Ines,pa Patricija(moja kolegica iz otroštva še). Upam,da nisem katere ven spustila. Aja,pa jaz! Aha,.. botrca ti prideš? če bo ati varuška, pol ja...
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 20:40:59
|
|
|
|
marta82
|
Meni je letos dragi v Deichmanu za božička škornje kupil. Imajo ful lepih.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 20:42:17
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kaj pa to ko ne najdem nobenih toplih čevljev za Lijo? tam ko je bila bivša metalka imajo fajn izbiro,po smešnih cenah za otroke...pa fajni so..mislim da so 4 al 9 eurov in pa bucke take malečke... bom šla tud tja pogledat... Hvala. Jaz sem si tam poletne čevlje.balerinke kupila in sem jih imela non sto na nogi. So bile tako mehke in lahke koda sem bosa ja res so lepi,sem dane sbila prvič tam...ma hecne cene so napram temu so meni delujejo zelo vredu Ma,jaz pa kr precej tukaj kupujem čevlje,sploh otrokom.In sem zelo zadovoljna,ker imajo res,napram ceni,dokaj kvalitetno.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 20:42:26
|
|
|
|
marta82
|
Kdo pa je Ines?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 20:43:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ja mi smo kupili 19. Ne vem mogoče imajo tudi 18. V Deichmanu smo kupili. Je pa tudi 19 bilo težko dobit kaj toplega. na Tržaški ali v Qulandii? Ker v Qulandii ni takrat (pred razprodajami) imela niti ene 18-tke, na Tržaški pa prav tako ne.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 20:43:34
|
|
|
|
marta82
|
A nebo pa ne pride 15.?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 20:44:05
|
|
|
|
botrca
|
Tasa_m poglej v jello-u, jaz sem Janu tam kupila take škorenjčke do gležnjev pa še podložene so. Ful so svetovne. Ali pa pojdi v Deichmanna. Zdaj ko imajo razprodaje. Kupi 1 št. večje, ker ima verjetno bolj debele žabice spodaj.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 20:44:17
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Meni je letos dragi v Deichmanu za božička škornje kupil. Imajo ful lepih. Ja,pa cenovno kr ugodnih.Sem jaz tudi dobila škorne od mojega.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 20:44:33
|
|
|
|
botrca
|
Vam tudi rr ful počasi dela
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 20:44:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Kdo pa je Ines? kolegica, katera ima tisto gostilno, ko matcar dela-
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 20:45:39
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Vam tudi rr ful počasi dela Jaaaa! Sem glih kar htela zbolit,ker bom mlade dobla cuj,kak dela to,za en drek.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 20:46:02
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Kdo pa je Ines? prijateljica iz otroštva...saj je rekla , al se motim matcar?
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 20:46:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Meni je letos dragi v Deichmanu za božička škornje kupil. Imajo ful lepih. jaz pa sem si jih sama v Alpini
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 20:46:07
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Kdo pa je Ines? kolegica, katera ima tisto gostilno, ko matcar dela- Jap!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 20:46:48
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Vam tudi rr ful počasi dela Jaaaa! Sem glih kar htela zbolit,ker bom mlade dobla cuj,kak dela to,za en drek. sva že dve... ...materno...
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 20:46:51
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Kdo pa je Ines? prijateljica iz otroštva...saj je rekla , al se motim matcar? Ne,Patricija je to.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 20:47:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Vam tudi rr ful počasi dela Jaaaa! Sem glih kar htela zbolit,ker bom mlade dobla cuj,kak dela to,za en drek. meni pa neee
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 20:47:55
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Kdo pa je Ines? prijateljica iz otroštva...saj je rekla , al se motim matcar? Ne,Patricija je to. aha, ok...ma vse smo tvoje prijateljice, kajne ?
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 20:48:28
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Vam tudi rr ful počasi dela Jaaaa! Sem glih kar htela zbolit,ker bom mlade dobla cuj,kak dela to,za en drek. meni pa neee in kaj bi zdaj rada
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 20:48:55
|
|
|
|
botrca
|
Grem Janu dat flašo, pa spravit spat. Pridem kasneje.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 20:49:46
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 A nebo pa ne pride 15.? ne, ker nima Roka kam za dat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 20:49:50
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 A nebo pa ne pride 15.? Najbrž ne,ker se ravno taki čas dojita z R.Vsaj rekla je tak,da je nabrž ne bo.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 20:51:22
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Kdo pa je Ines? prijateljica iz otroštva...saj je rekla , al se motim matcar? Ne,Patricija je to. aha, ok...ma vse smo tvoje prijateljice, kajne ? Itak!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 8.1.2010 20:51:23
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Vam tudi rr ful počasi dela Jaaaa! Sem glih kar htela zbolit,ker bom mlade dobla cuj,kak dela to,za en drek. meni pa neee in kaj bi zdaj rada nič, afnam se! Haha
|
|
|
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?