Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 13:08:52
|
|
|
|
Anonimen
|
80 centov je bilo nazadje, če plačaš na avtobusu in 60 centov, če kupiš žeton v trafiki,... Urbana, se mi zdi, je namesto mesečnih vozovnic,... tako jaz mislim,... upam, da se ne motim. tukaj nekaj piše,... samo nimam časa brat,... http://www.jh-lj.si/index.php?m=3&id=1379
< Sporočilo je popravil k.tja -- 8.1.2010 13:10:17 >
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 13:10:26
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 dudi, katera je že tista krema, s katero si maju tiste pike po ritki mazala? zarja ma ene razjedice, pa nč ne pomaga. lasepton...samo če je pa soor pa ne bo pomagala boš morala pa po daktarin sm mazala 3 dni z daktarinom, pa ni nič boljše. očitno ni soor. kaka po 5x na dan. najbrž zaradi zobkov...maša je tut skozi srala, ko so ji izraščali. sam da ona ni bla tečna, zarja pa je. aja...čudno tipkam, ker se mi v naročju zvija in sem enoročna.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 13:11:57
|
|
|
|
KatMat
|
kukuc!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 13:12:55
|
|
|
|
KatMat
|
skor sem mela karambol...pri 10 na uro sem sla skor v jarek...obrnil me je na nasprotni pas...hb da je un k je iz nasprotne smeri prpelu bil tok delc da je lahko ustavu
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 13:14:53
|
|
|
|
lake
|
Evo se je že zbudla, ampak spakirat mi je pa kao neki ratal. Sm našla ene copatke, ki se zavežejp, in ma zdej ful dela ko jih dol vleče, pa kr piha od jeze.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 13:15:10
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat skor sem mela karambol...pri 10 na uro sem sla skor v jarek...obrnil me je na nasprotni pas...hb da je un k je iz nasprotne smeri prpelu bil tok delc da je lahko ustavu Groza. A si bila s Tijo?Obupno je zunaj, kot sodni dan. Zato grem jaz kr z busom na predavanja-samo ne vem, a katera ve, če sploh lahko še plačam z gotovino MPP?Ker Urbane si ne bi zdej glih za 1 dan kupovala.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 13:16:22
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: KatMat skor sem mela karambol...pri 10 na uro sem sla skor v jarek...obrnil me je na nasprotni pas...hb da je un k je iz nasprotne smeri prpelu bil tok delc da je lahko ustavu Groza. A si bila s Tijo?Obupno je zunaj, kot sodni dan. Zato grem jaz kr z busom na predavanja-samo ne vem, a katera ve, če sploh lahko še plačam z gotovino MPP?Ker Urbane si ne bi zdej glih za 1 dan kupovala. hb da sem jo pustila doma...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 13:17:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Tanja_ zgoraj sem ti dala link,... in ga prebrala. stane 1 €. KatMat, HB je vse okej!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 13:24:38
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 jp z avtom...so ga že ven potegnil...očitno je vzel preveč zaleta u klanc pa ga je zaneslo ojojoj ni blo sile ker mislim da je vse ok... kati še dobro da ni blo nč...danes res ni za it na ceste...še peš ne pomojem...pr nas je noro še zdej močno sneži in še bo sem zdej poslušala vreme
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 13:25:32
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 dudi, katera je že tista krema, s katero si maju tiste pike po ritki mazala? zarja ma ene razjedice, pa nč ne pomaga. lasepton...samo če je pa soor pa ne bo pomagala boš morala pa po daktarin sm mazala 3 dni z daktarinom, pa ni nič boljše. očitno ni soor. kaka po 5x na dan. najbrž zaradi zobkov...maša je tut skozi srala, ko so ji izraščali. sam da ona ni bla tečna, zarja pa je. aja...čudno tipkam, ker se mi v naročju zvija in sem enoročna. probaj tale lasepton men je ful vredu u bistvu je navadna hladilna krema ampak s cinkom ki suši kožo tko da mu je blo hitr boljše.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 13:29:04
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja Tanja_ zgoraj sem ti dala link,... in ga prebrala. stane 1 €. KatMat, HB je vse okej! K.tja hvala!Se mi je zdelo, da sem zadnjič po radiu poslušala, da bo plačevanje z gotovino še mogoče. Na strani LPPja, pa piše da se konče z 31.12.2009.V glavnem, grem z busom, ker v tole vreme ni za it.Samo vprašanje, koliko časa se bomo vozili do mesta?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 13:32:32
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: k.tja K.tja čestitke za zaroko Leela, pa saj se nisva zaročila... midva bova ta del kar preskočila,... A kej ne vemo odločila sva se, da se bova to leto poročila. in upava, da nama bo uspelo.... čestitam Joj, to bo pa prečudovit dan, boš videla U , Kati superca tole... Si že v pripravah?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 13:36:00
|
|
|
|
petra a
|
bom mogla z nejcem v vrtec, zunaj je pa vsako minuto slabše
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 13:49:22
|
|
|
|
Anonimen
|
U. pojedel. je kot pujsek,... prav užitek ga je hranit! petrazg,... ,... ne bo kakšnih hudih priprav,... bi živčnega prej fasala in bi namesto prijetnega dopustovanja imela rezervirano sobo v Begunjah. petra a,... upam, da bo takrat, ko greš v vrtec sneženje malo ponehalo,... U.ja mi bo zopet popazila tašča. jo imam vedno rajši! *Lina* ti pa diplomante vzgajaš! zoja,... vsestranska si!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 13:49:56
|
|
|
|
Anonimen
|
petrazg, ste imeli foto session???
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 13:51:16
|
|
|
|
Anonimen
|
spakirat mi je pa kao neki ratal. greste že jutri?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 13:53:08
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja petrazg, ste imeli foto session??? ja povej povej a ja sej res jutri
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 13:58:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra a bom mogla z nejcem v vrtec, zunaj je pa vsako minuto slabše ma jest tud, pa še spi.....mož pa mi piše, da je v ljubljani groza, majke mu milo, revež ubogi, se je moral s salonarji po Lj sprehajat boljš da ga danes sploh ne vidim
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 13:59:50
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja petrazg, ste imeli foto session??? Ne... Jutri, če nas ne bo zamedlo... Sva bila danes z Lukcem pri zobozdravnici. Je pogledala malo zobke in seveda malo predavala . Luka se ji je smejal in ji veselo zobke kazal. Prej sva bila še pri prijateljci na kavici, pa je mami malo sfenala, pa Lukcu malo laske postrigla. Joj, to bomo imeli probleme... vse je lahko delala z njim, samo s škarjami blizu glave , to pa ne... No, potem sva se še k očiju na kosilu povabila in se dobro najedla. Tudi kuhat mi ni treba... Samo po Anžeta bova še morala danes... kako, je že drugo vprašanje... Ceste so pa obip, in nikjer nobenega cestarja...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 14:04:10
|
|
|
|
Anonimen
|
a v dolini tudi ? no, pri nas je v zadnje plužil ob šestih zjutraj
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 14:08:21
|
|
|
|
Dudica1
|
Pri nas pa kar super pluži in posuto je tko da ni problemov,samo sneg je tud očitno tak da dela probleme na cesti ker jih nekaj mede... Jaz sem mojmu potko skidala zdele da bo lahko prišel domov...dvorišča pa ne bom sm ga če un dan zjutraj ko so še vsi lepo spančkali ...sej ne gremo nikamor tko da ne bom kidala.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 14:35:35
|
|
|
|
KatMat
|
hehehe
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 14:47:40
|
|
|
|
ledenka
|
sva bila na tržnici, tko da nam do nedelje ni treba v trgovino ampak ceste so obup, pločniki pa še hujši. če nič druga, mi vsaj avta ni treba pucat
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 15:09:25
|
|
|
|
Anonimen
|
živjo punce pri nas tud sneži uživajte
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 15:34:59
|
|
|
|
Anonimen
|
standart ko se javim vas ni njkjer
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?