|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :))
8.1.2010 11:54:57   
tilči
Sneg pa mede kot zmešanuser posted image .Ceste so katastrofalne.Ko sem šla po Tilna,sem se kar peljala,se tudi ustaviti nisem mogla.Še dobro,da nobenega ni bilo nasproti

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
8.1.2010 12:12:55   
jana81

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Sneg pa mede kot zmešanuser posted image .Ceste so katastrofalne.Ko sem šla po Tilna,sem se kar peljala,se tudi ustaviti nisem mogla.Še dobro,da nobenega ni bilo nasproti

men še sploh ni jasn kak bom šla po Nejca, ker nimam avta..

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
8.1.2010 12:28:30   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Jaz pa moram še led in sneg z avta spravit, najprej je padal leden dež, zdaj pa sneži in piha user posted image , jaz pa moram potem še v šolo po Gašperja. Bi šla peš, samo danes vse prinese domov, tak da bo ornk natovorjen. Upam le, da ne bom ostala v kakem zametu user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
8.1.2010 12:29:02   
kasso
Varja je pa kot prerojena, tako, da bom šla jutri k P, če se bo slučajno poslabšalo.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
8.1.2010 13:50:04   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

suzy85, kdaj imaš UZ, si se naročila?

28.1. ob 16.45. pa 6 ur moram bit tešča user posted image upam, da bom zdržala user posted image

Bomo stiskali pestke user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
8.1.2010 13:50:16   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Varja je pa kot prerojena, tako, da bom šla jutri k P, če se bo slučajno poslabšalo.

Odlično user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
8.1.2010 13:50:45   
špelin@

evo, sem ravno iz konjic.
sem šla na UE in povedala, da mi je povsem vseeno kdo me maja poroči, samo da ni Župan, ki me ni želel več med zaposlenimi. če pa njega vidim, bom res mela pokvarjen dan...

spet sem domov prinesla kop fotokopij, ker sem začela zbirati gradivo za diplomi.  verjetno bom morala še kakšnega poceni prevajalca najti, ker mam za eno diplomo večino literature v angleščini user posted image

Klinc ga gleda user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
8.1.2010 13:51:26   
špelin@

Jaz pa moram še led in sneg z avta spravit, najprej je padal leden dež, zdaj pa sneži in piha user posted image , jaz pa moram potem še v šolo po Gašperja. Bi šla peš, samo danes vse prinese domov, tak da bo ornk natovorjen. Upam le, da ne bom ostala v kakem zametu user posted image

jana81 in kasso, a imata daleč do šole oz. vrtca?

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
8.1.2010 13:54:17   
špelin@

Pri nas je katastrofa user posted image Z Gregorjem sva se peljala do babice (10 km stran - sem imela nekaj za opravit) in je potem v 2 urah zapadlo toliko tega sranja, da sva komaj pridrajsala domov, če bi morala zabremzat, bi pa itak samo letelo... Sem zavijala v našo ulico in čisto malo previdno zabremzala in sem čutila, da slabo prime. Drugače sem taktično zavirala z motorjem, kaj pa čem user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
8.1.2010 14:00:03   
jana81

JST MAM samo 500m-15 minut, ampak mi ni panike, če ne mede, tako pa nimam ne sank doma, ne vozeka, torej nama ne preostane druga kot da greva peš (pol pa eno uro hodiva nazaj domov).. razen če bo moj lahko šel prej iz šihta, ampak imajo norišnico..ne vem no a folk kupuje avte ko ga ful mede al kaj?

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
8.1.2010 14:00:51   
kasso

Jaz imam točno 1,2 km do šole, samo danes vse prinese domov in ne morem tega vlačit po tem vremenu, ker bo vse premočeno.user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
8.1.2010 14:07:03   
špelin@

JST MAM samo 500m-15 minut, ampak mi ni panike, če ne mede, tako pa nimam ne sank doma, ne vozeka, torej nama ne preostane druga kot da greva peš (pol pa eno uro hodiva nazaj domov).. razen če bo moj lahko šel prej iz šihta, ampak imajo norišnico..ne vem no a folk kupuje avte ko ga ful mede al kaj?

Joj, tako hodimo mi, če gremo peš user posted image Gregor se ustavlja ob vsaki kanti, pokrovu od jaška (mora obvezno gor stopit in reč "ta", pojma nimam zakaj user posted image ), čim je kje robnik ob pločnika, nonstop stopa gor in dol, hodi v "rikverc",... to pa vse traaajaaa user posted image Tako da te razumem.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
8.1.2010 14:08:02   
špelin@

Jaz imam točno 1,2 km do šole, samo danes vse prinese domov in ne morem tega vlačit po tem vremenu, ker bo vse premočeno.user posted image

Glej, da boš fajn previdno peljala!!! user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
8.1.2010 15:40:57   
Srčekgirll
Helow!

Sneg, sneg, sneg....že vrh glave ga mam...fuj...prou tečno mi je k skoz mete pa še leden dež v mes pada in ne mormo bit zunaj...Drgač smo pa ok. petek, blaženi petek...JUHUuser posted image

< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 8.1.2010 15:41:17 >

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
8.1.2010 16:15:07   
suzy85
eno user posted image :
že par dni opažam pri evi, da levo stopalo noter vleče in zaradi tega šepa. nič ne joka, da bi jo kaj bolelo. tudi ko ji čevlje obuvam, nič ne jamra. sem mislila, da zaradi čevljev tako hodi, ampak se verjetno ne bi pustla obut, če bi jo kje tiščali - tako je bilo pri prejšnjih. ne vem, kaj naj. jo peljem k P?

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
9.1.2010 9:48:10   
Srčekgirll
Jutro!

Vas je kaj zametlo? Pr nas je ful snega pa spet mete k pr norcih, GROZAAAAA....Kdaj bo tega hudiča konc?!!!!! Poln kufr ga mam tega snega...
Drgač pa vse po starem edin Vid mal šmrka pa kašlja, ni hujžga, jst se patud SUPER počutim.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
9.1.2010 9:53:37   
Srčekgirll

"Oče, jaz sem zelo grešil!"
"Sinko, kar povej mi!"
"Veste, neki dan je k meni prišla sestra moje žene. Saj veste.... malo
sva se zaklepetala,
nato pa sem seksal z njo!"
"Sinko, saj to niti ni tako velik greh!" ga je potolažil duhovnik.
"Bog odpušča tudi večje grehe!"
"Toda, to ni vse!" je nadaljeval moški. "K meni na obisk je prišla
tašča. Malo sva se zaklepetala
in tudi z njo sem seksal!"
"Tudi to ti bo Bog odpustil!" je rekel duhovnik.
"Veste," je nadaljeval moški pri spovedi, "nekega dne sem šel mimo
polja, ki ga je obdeloval sosed.
Malo sva se zaklepetala, potem sem pa seksal tudi z njim!"
"Prav sinko, tudi to ti bo odpuščeno. Zdaj pa počasi odidi, da se ne
bova zaklepetala."

Neposredna povezava do sporočila: 1242
9.1.2010 10:00:31   
Srčekgirll
http://www.youtube.com/watch?v=J1WoCz16nAgpa je res boljš kot kakšna bejba :-)

Neposredna povezava do sporočila: 1243
9.1.2010 10:22:39   
nia5
Dobro jutro user posted image

Jaz pa sem sama, ker je babi šla z Nio do njenega bratranca na obisk, ker je tako želel user posted image , tako da me čaka rahla čistilna. Včeraj sem kopalnico sčohala, danes pa sesanje in pomivanje po tleh, moram hitro izkoristit, dokler sem sama.

Sneg user posted image groza. Včeraj sem šla v trgovino in sem se brez zajebancije vozila 30km/h, ker me je kr nosilo po cesti, pa nisem bila edina. Ledeni dež je padal cel čas, pa še celo noč, zdaj se je malo umirilo, ampak sma kljub temu šle z Nio včeraj malo na sprehod. Pol pa je hotela sneg prijet, pa je bilo vse zmrznjeno in ji nič ni bilo jasno user posted image

Včeraj ji je user posted image sodelavec prinesel Nodija, ampak takega bolj malega, za na šipo gor dat, ampak je čist nora, je že mogla spat danes z njim user posted image , fora je ker velikega ni nikjer dobil, pa tudi mi smo ga že iskali. Se kateri sanja kako ga dobit?

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

Neposredna povezava do sporočila: 1244
9.1.2010 10:23:53   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Jutro!

Vas je kaj zametlo? Pr nas je ful snega pa spet mete k pr norcih, GROZAAAAA....Kdaj bo tega hudiča konc?!!!!! Poln kufr ga mam tega snega...
Drgač pa vse po starem edin Vid mal šmrka pa kašlja, ni hujžga, jst se patud SUPER počutim.

Lepo je to slišat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1245
9.1.2010 10:25:39   
nia5

eno user posted image :
že par dni opažam pri evi, da levo stopalo noter vleče in zaradi tega šepa. nič ne joka, da bi jo kaj bolelo. tudi ko ji čevlje obuvam, nič ne jamra. sem mislila, da zaradi čevljev tako hodi, ampak se verjetno ne bi pustla obut, če bi jo kje tiščali - tako je bilo pri prejšnjih. ne vem, kaj naj. jo peljem k P?

Si ji pregledala nogico, da nima kaj v stopalu, kako trsko ali kaj. Mogoče pa se ji fajn zdi, da je kaj novega odkrila in se ji dopade, kaj pa vem user posted image . Če te skrbi pokliči P, pa vprašaj.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
9.1.2010 10:26:40   
nia5

Odlično user posted image

Kako je danes Varja?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
9.1.2010 10:27:30   
nia5
Zdaj pa grem sesat user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
9.1.2010 13:33:44   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Je pa me P vprašala, če še ima flaško in dudo, pa sem rekla, da samo za spat in mi je rekla naj jo čimprej odvadim, joj mene joj user posted image , flaško še že nekak, kako pa bo brez dude spala user posted image .
Alarm!!

mi smo po novem brez dude, ampak ti takšnega odvajanja ne priporočam. čez praznike je bila naša pupa bolana in pol je dobila afteuser posted image . ne jesti, ne piti, ne dude, ....noči smo prebedeli ... ne vprašat kako je zgledalo - obupno. pol ji pa dude avtomatsko kar nisem dala več in jo sploh ne pogreša. zaspi brez - prej je bil to obvezni pripomoček in ponoči tudi bolje spi, ker ne išče dude, ko jo zgubi.
provaj ji jo kar vzet, pa reči da jo je kuža vzel pa pika. par dni bo hudo, pol bo pa pozabla. zdaj ko razmišljam za nazaj, bi naša bila komot brez dude že lep čas, se je bolj mama bala kaj bo, kot pa otrok.
no, pol ko je blo pa naši pupi bolje, je pa mati spet zbolela in tudi ona je dobila eno afto v grlu. zdej sem spet pri močeh.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
9.1.2010 13:38:15   
sesil

Pri nas oba jemljeta Imunoglukan,Tilen še Bio gaia.Tilen je imel že 2 dni pol nosek,pa sem ga mazala z materino dušico,špricala po prostoru z Eucasolom,nos smo izpirali,pa je že bolje.Trkam!!!

meni je zdravnica tudi priporočala prav imunoglukan med vsemi možnimi varjantami ki obstajajo. je za otroke in odrasle, sem pa tudi jaz kot otroci, poberem prav vse to zimo, kar gre mimo mene.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?