![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 8:33:39
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* pri nas cele rjuhe padajo, tole pa bo danes pestro tud pr nas
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 8:34:15
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 Ku ku! Dobro jutro! Meni se tako še spi. . Ampak je treba it prat perilo, likat,.... kako ste???
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 8:35:23
|
|
|
|
AKP
|
Dudica saj to je ravno, ne počuti se več dobro v lupinici. Vedno jo moram slačit, ker je utesnjena če je oblečena. Sem včeraj popoldan šla samo do trgovine z njo in je imela oblečeno bundo pa se je drla ko zmešana. Po kilah bi pa še lahko čakale najmanj dva meseca, saj ima komaj 8 kg.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 8:36:25
|
|
|
|
KatMat
|
bmwjcka bi mogla it ucer iskat...tko da to je ze mem...izlet je 21....sestanek za sluzbo mam pa danes...tko da bom cez vikend spoznala nou program v pon pa na polno... zdej si morm it pa lase umit...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 8:37:04
|
|
|
|
Dudica1
|
Tud T. je manjkalo do 9kg ko smo ga dali v večji sedež,pa smo ga kar dali.Kako so ji pa pasovi?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 8:37:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: AKP Dudica saj to je ravno, ne počuti se več dobro v lupinici. Vedno jo moram slačit, ker je utesnjena če je oblečena. Sem včeraj popoldan šla samo do trgovine z njo in je imela oblečeno bundo pa se je drla ko zmešana. Po kilah bi pa še lahko čakale najmanj dva meseca, saj ima komaj 8 kg. to je bil tudi pri nas problem. 9 kil ne vem če ima, ampak dolg je pa ko strela....je pa že v avtosedežu in uživa na polno.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 8:38:02
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: AKP Dudica saj to je ravno, ne počuti se več dobro v lupinici. Vedno jo moram slačit, ker je utesnjena če je oblečena. Sem včeraj popoldan šla samo do trgovine z njo in je imela oblečeno bundo pa se je drla ko zmešana. Po kilah bi pa še lahko čakale najmanj dva meseca, saj ima komaj 8 kg. naso tud z budno komi notr stlacm....pa se 7,5 nima
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 8:38:17
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat bmwjcka bi mogla it ucer iskat...tko da to je ze mem...izlet je 21....sestanek za sluzbo mam pa danes...tko da bom cez vikend spoznala nou program v pon pa na polno... zdej si morm it pa lase umit... pa ne boš kar pustila bmw-ja...jaz bi ga šla dons iskat
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 8:38:20
|
|
|
|
AKP
|
Pri nam pa trenutno ne sneži. Sem še cela jutranja. Oblečt bi se mogla pa se mi ne da, pa lahko bi začela pospravljat pa se mi tudi ne da.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 8:39:02
|
|
|
|
petrazg
|
Dobro jutro... Spali smo... no Luka se je celo noč nekaj sam s sabo pogovarjal... ni se jokal, ampak skozi je nekaj brundal... Sva pa zdržala, da mu nisva dala flaške ali zize, ki bi rešila njegove probleme... Kaj čem, vzgoja je vzgoja... Nima, da se zbuja za cartanje ponoči. Ima čez dan dovolj... Je oćitno celo noč razmišljal kako se postavit na noge in naju je zjutraj pričakal stoje v posteljci... ta lumpa mala... Flaska, Tanja... eh , brezveze. Samo ne se preveč sekirat, ni nič od tega. Stolček... jaz ga že imam v stolčku, ker je prevelik za lupinico. Tiste , ki lahko vztrajajte v lupinici kolikor dolgo se da (ni glava čez), je bolj varno. Pri trku naši malčki nimajo dovolj močnih vratnih mišic in lahko pride do poškodbe glave. V lupinici so tega obvarovani...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 8:39:35
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* pri nas cele rjuhe padajo, tole pa bo danes pestro tud pr nas Pri nas še ne, hb...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 8:39:43
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: AKP Pri nam pa trenutno ne sneži. Sem še cela jutranja. Oblečt bi se mogla pa se mi ne da, pa lahko bi začela pospravljat pa se mi tudi ne da. predvsem tole bi mogla tuda jaz ...pa ne bom še zdej se mi še ne da
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 8:41:20
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* pri nas cele rjuhe padajo, tole pa bo danes pestro tud pr nas Pri nas še ne, hb... ah dej dej veš kolk je lepo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 8:41:53
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat bmwjcka bi mogla it ucer iskat...tko da to je ze mem...izlet je 21....sestanek za sluzbo mam pa danes...tko da bom cez vikend spoznala nou program v pon pa na polno... zdej si morm it pa lase umit... pa ne boš kar pustila bmw-ja...jaz bi ga šla dons iskat ja ucer bi ga mogla it....dva dni nisem brala mailov ,ker so mi to posto poslal 5. za datum 7.1....jest sem pa sele ucer prebrala....pa smucarska karta je bla tud za ucer
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 8:42:12
|
|
|
|
AKP
|
Pasove ima pod rameni.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 8:42:51
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat bmwjcka bi mogla it ucer iskat...tko da to je ze mem...izlet je 21....sestanek za sluzbo mam pa danes...tko da bom cez vikend spoznala nou program v pon pa na polno... zdej si morm it pa lase umit... pa ne boš kar pustila bmw-ja...jaz bi ga šla dons iskat ja ucer bi ga mogla it....dva dni nisem brala mailov ,ker so mi to posto poslal 5. za datum 7.1....jest sem pa sele ucer prebrala....pa smucarska karta je bla tud za ucer ooo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 8:44:10
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: AKP Pasove ima pod rameni. ja ne vem no...zarad tega sm ga jaz dala v večjega,no pol je bil tud že tko prevelik...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 8:49:01
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat bmwjcka bi mogla it ucer iskat...tko da to je ze mem...izlet je 21....sestanek za sluzbo mam pa danes...tko da bom cez vikend spoznala nou program v pon pa na polno... zdej si morm it pa lase umit... pa ne boš kar pustila bmw-ja...jaz bi ga šla dons iskat ja ucer bi ga mogla it....dva dni nisem brala mailov ,ker so mi to posto poslal 5. za datum 7.1....jest sem pa sele ucer prebrala....pa smucarska karta je bla tud za ucer ooo no panik....gre se za to da sem 1. v lifu neki zadela
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 8:52:01
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat bmwjcka bi mogla it ucer iskat...tko da to je ze mem...izlet je 21....sestanek za sluzbo mam pa danes...tko da bom cez vikend spoznala nou program v pon pa na polno... zdej si morm it pa lase umit... pa ne boš kar pustila bmw-ja...jaz bi ga šla dons iskat ja ucer bi ga mogla it....dva dni nisem brala mailov ,ker so mi to posto poslal 5. za datum 7.1....jest sem pa sele ucer prebrala....pa smucarska karta je bla tud za ucer ooo no panik....gre se za to da sem 1. v lifu neki zadela ja sej maš prav,ampak je škoda da ne pokoristiš.Ne dajo ti glih vsak dan neki ane zato
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 8:53:35
|
|
|
|
majana79
|
Jutro! prvič vstali ob pol 6, sva ga potem neki čez 6 komi uspavala in smo potegnili še malo... pri nas pada leden dež, bo še zanimivo na cesti zdej greva pa malicat
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 9:16:58
|
|
|
|
Anonimen
|
da nas dvignem,... nas ni nikjer,... dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 9:21:36
|
|
|
|
Dudica1
|
smo smo majana a tkole ste spali,celo noč??? Jure
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 9:23:45
|
|
|
|
šivilja
|
Dobro jutro! Smo se zbudili 4x in pojedli, nato pa takoj nazaj zaspali, tako da sem za odtenek bolj spočita. Pri nas je tudi en tak leden dež Včeri me je mož klical ob petnajst do treh,. če grem lahko po He. v vrtec, ker je on še na terenu. H. je spala, K. je prihajal iz šole, tasta ni bilo doma , vrtec pa čez celo LJ. Sem potem mami prosila. Ja pa dragemju je zjutraj še guma spustila. Saj če bi mi prej povedal ni problema, samo tik pred zdajci je pa kriza. Pa to moški (vsaj moj ) ne dojamejo, da z otroci ne moreš celega poteka v petih minutah spremenit. no ja bo že bolje
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 9:28:11
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 smo smo majana a tkole ste spali,celo noč??? Jure ah ne, je jedel 2x ponoči, ampak je bilo tako ekspresno, da sem takoj nazaj zaspala pa jokal ni nič ponoči, kar je tudi nekaj čudnega je bila kar dobra noč vstal je pa ob pol 6 v tem smislu, da bi se kar igral... kako ne razume, da je tema in je treba spat
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 8.1.2010 9:32:59
|
|
|
|
majana79
|
šivilja, sta bila H in J danes očitno pridna a imaš danes tudi kaj zelenjave naročene? zadnjič je bil tako prijazen, je samo potrkal in ni zvonil, je rekel da zaradi malega
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčkeTudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.