|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 8 del
7.1.2010 18:21:07   
Dudica1
Dons pa spet koooončno plesat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
7.1.2010 18:40:24   
ajetam*
Jaz vas sploh več ne sledim. A se kaj pomembnega dogaja? Mi smo skoz v pogonu.
Majana in co. jaz sem za večerjo 22., pridem. če ne bo vmes posegla kakšna višja sila. A zdaj smo že zmenjene kam gremo?
Dudica lahko dodaš še tistega možička, ki je ( saj že nekaj mesecev jemo GH), pa še drugi zobek smo dobili, 4.1., sp.desno enko.
Zvečer greva pa z mojim očetom gledat Avatar, možek bo pa varuška. Jakob se še vedno zbuja ene 3x na noč. Sem ga zadnjič okrog polnoči pustila, da se joka, po pol ure, ko ni nehal, sem ga sla pa dvignit in podojit. Kdaj se bo to nehalo??!!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
7.1.2010 18:43:41   
Tanja_
ledenka a si ti že dobila avtosedež?

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
7.1.2010 18:51:16   
Anonimen
KatMat - zakon !!! Ti si prava carica. Uživaj današnji dan, ga še ni konec. mogoče te še možiček preseneti. user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1979
7.1.2010 18:52:28   
Anonimen
ste me spomnile na avtosedež - mi smo s tistim Romerjem, ki sem ga preko babycentra kupila,  ful zadovoljni in mi ga ni žal.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1980
7.1.2010 18:53:25   
Anonimen
zdaj pa tavelikega mulca spat dat, najmlajši že spi, ata pa me nekam čukasto gleda danes....mu še nisem povedala, da sem dobila M, pa naj se mi še malo prilizujeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1981
7.1.2010 18:54:38   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

zdaj pa tavelikega mulca spat dat, najmlajši že spi, ata pa me nekam čukasto gleda danes....mu še nisem povedala, da sem dobila M, pa naj se mi še malo prilizujeuser posted image

LOL

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
7.1.2010 19:33:32   
Dudica1
oba sta v postelji user posted image user posted image

Midva pa se zrihtava za plesne

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
7.1.2010 19:37:08   
Anonimen
pa še po poročno sliko

lepa?
midva imava poroko v letošnjem planu. upam, da nama bo uspelo.
sem bila najprej jaz za poroko pa on ne, potem on pa jaz ne, zdaj pa sva oba za,...

uuuuuuu, hudo, KatMat, si vplačala loto???
super dan, kot je rekla ledenka!user posted image user posted image user posted image

eh, U. mora spat,...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1984
7.1.2010 19:52:45   
Anonimen
k.tja a praviš da čim manjše fuge?

zoja, izjemoma, če imaš veselje čistiti,... pa mogoče kakšne bolj nevtralne barve.

Dudica, napleši se!

ajetam, jaz bi tudi šla Avatar gledat,... pa imam občutek, da ga bom prej na dvdju vidla kot pa v kinu,...
bomo šli pa z O.jem gledat Planet 51, mora biti zelo hecna risanka.

ledenka, upam, da se tvoja varuška premisli!

U. zaspal, na vrsti je O.

(odgovor članu zoja10)
  Neposredna povezava do sporočila: 1985
7.1.2010 20:11:16   
petra a
KATJA-ne pali pokvarjen mobi, ker se pol ne prižiga slikca, lučke pa to ga mikajo...pa pilot, jao, ki se mu lučka gor prižge če pritisne na pravo tipko, 3/4 dneva mi ni delal pilot, tojk ga je presliniluser posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
7.1.2010 20:33:08   
Tanja_
No, moj je zamudil avion in ostal v Zurichu-super! Jutri mi pa tud ni jasno, kako misli dam prit, glede na to, kako sneženje je spet napovedano. Nej gre vse skup nekam!

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
7.1.2010 20:35:44   
tubby
Dober večer....

mam natanko 10 min fore. Pol pa moram dat T spat, za nj pa še M.
Mam oba doma, možička pa bolj malo, no ampak zdele bo...

Dudica kam pa kam plesat? mene tud že neki časa pete srbijo user posted image user posted image user posted image

PetraZg super za pregled

Razprodaje... sem bla u pon, pa ni blo ne vem kaj. Sem pristaš tega da če se le da kupim sproti kar rabim, sm trenutno je tako da si vsak mesec lih ne morem kupovat...
Ampak sm le dobila eno tuniko, puli in hlačeuser posted image
M sm pa kupila luštno srajčo in brezrokavnik pa trenerkico

Vprašanje: Jim že dajete kak jogurt? Kruh?
jaz sm mu dala danes za probat vanilijev desert pa se je kr tresu tok mu je bil všeč...

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
7.1.2010 20:36:37   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

pa še po poročno sliko

lepa?
midva imava poroko v letošnjem planu. upam, da nama bo uspelo.
sem bila najprej jaz za poroko pa on ne, potem on pa jaz ne, zdaj pa sva oba za,...

uuuuuuu, hudo, KatMat, si vplačala loto???
super dan, kot je rekla ledenka!user posted image user posted image user posted image

eh, U. mora spat,...
Oooooooooooooooooooooooooooooooo

Lepouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
7.1.2010 20:42:27   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

No, moj je zamudil avion in ostal v Zurichu-super! Jutri mi pa tud ni jasno, kako misli dam prit, glede na to, kako sneženje je spet napovedano. Nej gre vse skup nekam!

ojoj... upam da ne bo imel problemov zaradi tega? a te potem vseeno dajo na drugi let ali moraš še enkrat karto kupit?

ne se jezit Tanja user posted image to so deci user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
7.1.2010 20:44:26   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: tubby

Vprašanje: Jim že dajete kak jogurt? Kruh?
jaz sm mu dala danes za probat vanilijev desert pa se je kr tresu tok mu je bil všeč...

jaz mu dam kako skorjo kruha, od francoske štručke mu je bila fina, še za dlesni, ker je bolj trda

mu bom začela pa tudi jogurt dajat, navadnega, po kako žličko

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
7.1.2010 20:49:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

ojoj... upam da ne bo imel problemov zaradi tega? a te potem vseeno dajo na drugi let ali moraš še enkrat karto kupit?

to je popolnoma odvisno od cene oz. od tarife. nekatere tarife omogočajo, da dobiš povrnjen znesek, najnižje tarife pa ne.

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 1992
7.1.2010 20:52:03   
majana79
tnx lina

se bolj malo vozim z letali pa me je to vedno zanimalo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
7.1.2010 20:53:54   
Tanja_

Je imel connection iz Hamburga in ker je zamudil zaradi Lufthanse mu plačajo hotel, večerjo, zajtrk...Jutri pa pazite to-pride ob 12ih, se pride dam preboleč in gre v službo?!WTF, petek je. Ponavadi pride ob petkih okrog treh, če gre ob enih nazaj, ga do treh sigurno ne bo. Mislim, ne štekam tega, kako ne more pol vsaj doma ostat jutri?V glavnem, ma da je do pol petih doma,ker imam predavanja.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
7.1.2010 20:54:02   
Anonimen

tnx lina

se bolj malo vozim z letali pa me je to vedno zanimalo user posted image

no problem. to je pa moj foh.user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 1995
7.1.2010 20:56:20   
Anonimen

Je imel connection iz Hamburga in ker je zamudil zaradi Lufthanse mu plačajo hotel, večerjo, zajtrk...Jutri pa pazite to-pride ob 12ih, se pride dam preboleč in gre v službo?!WTF, petek je. Ponavadi pride ob petkih okrog treh, če gre ob enih nazaj, ga do treh sigurno ne bo. Mislim, ne štekam tega, kako ne more pol vsaj doma ostat jutri?V glavnem, ma da je do pol petih doma,ker imam predavanja.

to pa je res smešno, ma čudno....pa naj gre kar tak v službo, da bo potem čimprej doma ? al pa naj avion zamudi, pa se opraviči ?

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1996
7.1.2010 20:56:24   
majana79

user posted image   jaz že ne bi šla nazaj... no, razen če bi bilo res kaj nujnega

sej pravim... moški

to je čist drug planet

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
7.1.2010 20:59:16   
FLASK_A
OMG!

Katmat je srečnicauser posted image user posted image user posted image   sem lahko tvoja frendica?user posted image

Tanja, user posted image user posted image user posted image Nemogoči so...

Šivilja user posted image user posted image Upam da si čimprej spočiješ!

Jaz sem pa BESNA!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bolje da se mi noben ne približauser posted image Tolk bi rada kaj iz sebe dala- pa pravi moj naj si koga drugega za pogovor najdem. MATER MU!!!!!!!! Mislim, se mi je zdel da narobe slišim!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
7.1.2010 21:00:28   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

to pa je res smešno, ma čudno....pa naj gre kar tak v službo, da bo potem čimprej doma ? al pa naj avion zamudi, pa se opraviči ?

ja itak se ve, da morajo oni v službo, noooo... A še ne vešuser posted image Pol ure pa pol ure. Sej družina vedno počakauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
7.1.2010 21:07:22   
Anonimen
petra a,...user posted image  
pri nas je U. nor na kable,... ampak moram zdaj paziti, da niso vključeni, da jih slučajno ne bi pregriznil s tistim(a) zobkom(a),...
lučke pa,... noro! otroci tehnike, kaj češ,...

Tanja_ na letalo pa na romantični vikend v Zurich!
ali: kaj pa če bi z avtobusom ali vlakom prišel domov?

tubby, jaz U.ju dajem jogurt. in skorjico kruha (moja mami mu jo še prej popeče),... je pa nor na sadne skutke.

FLASK_A kar ven iz sebe!

(odgovor članu petra a)
  Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.