![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 7.1.2010 18:21:07
|
|
|
|
Dudica1
|
Dons pa spet koooončno plesat
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 7.1.2010 18:40:24
|
|
|
|
ajetam*
|
Jaz vas sploh več ne sledim. A se kaj pomembnega dogaja? Mi smo skoz v pogonu. Majana in co. jaz sem za večerjo 22., pridem. če ne bo vmes posegla kakšna višja sila. A zdaj smo že zmenjene kam gremo? Dudica lahko dodaš še tistega možička, ki je ( saj že nekaj mesecev jemo GH), pa še drugi zobek smo dobili, 4.1., sp.desno enko. Zvečer greva pa z mojim očetom gledat Avatar, možek bo pa varuška. Jakob se še vedno zbuja ene 3x na noč. Sem ga zadnjič okrog polnoči pustila, da se joka, po pol ure, ko ni nehal, sem ga sla pa dvignit in podojit. Kdaj se bo to nehalo??!!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 7.1.2010 18:43:41
|
|
|
|
Tanja_
|
ledenka a si ti že dobila avtosedež?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 7.1.2010 18:51:16
|
|
|
|
Anonimen
|
KatMat - zakon !!! Ti si prava carica. Uživaj današnji dan, ga še ni konec. mogoče te še možiček preseneti.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 7.1.2010 18:52:28
|
|
|
|
Anonimen
|
ste me spomnile na avtosedež - mi smo s tistim Romerjem, ki sem ga preko babycentra kupila, ful zadovoljni in mi ga ni žal.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 7.1.2010 18:53:25
|
|
|
|
Anonimen
|
zdaj pa tavelikega mulca spat dat, najmlajši že spi, ata pa me nekam čukasto gleda danes....mu še nisem povedala, da sem dobila M, pa naj se mi še malo prilizuje
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 7.1.2010 18:54:38
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* zdaj pa tavelikega mulca spat dat, najmlajši že spi, ata pa me nekam čukasto gleda danes....mu še nisem povedala, da sem dobila M, pa naj se mi še malo prilizuje LOL
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 7.1.2010 19:33:32
|
|
|
|
Dudica1
|
oba sta v postelji Midva pa se zrihtava za plesne
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 7.1.2010 19:37:08
|
|
|
|
Anonimen
|
pa še po poročno sliko lepa? midva imava poroko v letošnjem planu. upam, da nama bo uspelo. sem bila najprej jaz za poroko pa on ne, potem on pa jaz ne, zdaj pa sva oba za,... uuuuuuu, hudo, KatMat, si vplačala loto??? super dan, kot je rekla ledenka! eh, U. mora spat,...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 7.1.2010 19:52:45
|
|
|
|
Anonimen
|
k.tja a praviš da čim manjše fuge? zoja, izjemoma, če imaš veselje čistiti,... pa mogoče kakšne bolj nevtralne barve. Dudica, napleši se! ajetam, jaz bi tudi šla Avatar gledat,... pa imam občutek, da ga bom prej na dvdju vidla kot pa v kinu,... bomo šli pa z O.jem gledat Planet 51, mora biti zelo hecna risanka. ledenka, upam, da se tvoja varuška premisli! U. zaspal, na vrsti je O.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 7.1.2010 20:11:16
|
|
|
|
petra a
|
KATJA-ne pali pokvarjen mobi, ker se pol ne prižiga slikca, lučke pa to ga mikajo...pa pilot, jao, ki se mu lučka gor prižge če pritisne na pravo tipko, 3/4 dneva mi ni delal pilot, tojk ga je preslinil
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 7.1.2010 20:33:08
|
|
|
|
Tanja_
|
No, moj je zamudil avion in ostal v Zurichu-super! Jutri mi pa tud ni jasno, kako misli dam prit, glede na to, kako sneženje je spet napovedano. Nej gre vse skup nekam!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 7.1.2010 20:35:44
|
|
|
|
tubby
|
Dober večer.... mam natanko 10 min fore. Pol pa moram dat T spat, za nj pa še M. Mam oba doma, možička pa bolj malo, no ampak zdele bo... Dudica kam pa kam plesat? mene tud že neki časa pete srbijo PetraZg super za pregled Razprodaje... sem bla u pon, pa ni blo ne vem kaj. Sem pristaš tega da če se le da kupim sproti kar rabim, sm trenutno je tako da si vsak mesec lih ne morem kupovat... Ampak sm le dobila eno tuniko, puli in hlače M sm pa kupila luštno srajčo in brezrokavnik pa trenerkico Vprašanje: Jim že dajete kak jogurt? Kruh? jaz sm mu dala danes za probat vanilijev desert pa se je kr tresu tok mu je bil všeč...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 7.1.2010 20:36:37
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja pa še po poročno sliko lepa? midva imava poroko v letošnjem planu. upam, da nama bo uspelo. sem bila najprej jaz za poroko pa on ne, potem on pa jaz ne, zdaj pa sva oba za,... uuuuuuu, hudo, KatMat, si vplačala loto??? super dan, kot je rekla ledenka! eh, U. mora spat,... Oooooooooooooooooooooooooooooooo Lepo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 7.1.2010 20:42:27
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ No, moj je zamudil avion in ostal v Zurichu-super! Jutri mi pa tud ni jasno, kako misli dam prit, glede na to, kako sneženje je spet napovedano. Nej gre vse skup nekam! ojoj... upam da ne bo imel problemov zaradi tega? a te potem vseeno dajo na drugi let ali moraš še enkrat karto kupit? ne se jezit Tanja to so deci
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 7.1.2010 20:44:26
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby Vprašanje: Jim že dajete kak jogurt? Kruh? jaz sm mu dala danes za probat vanilijev desert pa se je kr tresu tok mu je bil všeč... jaz mu dam kako skorjo kruha, od francoske štručke mu je bila fina, še za dlesni, ker je bolj trda mu bom začela pa tudi jogurt dajat, navadnega, po kako žličko
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 7.1.2010 20:49:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ No, moj je zamudil avion in ostal v Zurichu-super! Jutri mi pa tud ni jasno, kako misli dam prit, glede na to, kako sneženje je spet napovedano. Nej gre vse skup nekam! ojoj... upam da ne bo imel problemov zaradi tega? a te potem vseeno dajo na drugi let ali moraš še enkrat karto kupit? ne se jezit Tanja to so deci to je popolnoma odvisno od cene oz. od tarife. nekatere tarife omogočajo, da dobiš povrnjen znesek, najnižje tarife pa ne.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 7.1.2010 20:52:03
|
|
|
|
majana79
|
tnx lina se bolj malo vozim z letali pa me je to vedno zanimalo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 7.1.2010 20:53:54
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ No, moj je zamudil avion in ostal v Zurichu-super! Jutri mi pa tud ni jasno, kako misli dam prit, glede na to, kako sneženje je spet napovedano. Nej gre vse skup nekam! ojoj... upam da ne bo imel problemov zaradi tega? a te potem vseeno dajo na drugi let ali moraš še enkrat karto kupit? ne se jezit Tanja to so deci Je imel connection iz Hamburga in ker je zamudil zaradi Lufthanse mu plačajo hotel, večerjo, zajtrk...Jutri pa pazite to-pride ob 12ih, se pride dam preboleč in gre v službo?!WTF, petek je. Ponavadi pride ob petkih okrog treh, če gre ob enih nazaj, ga do treh sigurno ne bo. Mislim, ne štekam tega, kako ne more pol vsaj doma ostat jutri?V glavnem, ma da je do pol petih doma,ker imam predavanja.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 7.1.2010 20:54:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 tnx lina se bolj malo vozim z letali pa me je to vedno zanimalo no problem. to je pa moj foh.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 7.1.2010 20:56:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ No, moj je zamudil avion in ostal v Zurichu-super! Jutri mi pa tud ni jasno, kako misli dam prit, glede na to, kako sneženje je spet napovedano. Nej gre vse skup nekam! ojoj... upam da ne bo imel problemov zaradi tega? a te potem vseeno dajo na drugi let ali moraš še enkrat karto kupit? ne se jezit Tanja to so deci Je imel connection iz Hamburga in ker je zamudil zaradi Lufthanse mu plačajo hotel, večerjo, zajtrk...Jutri pa pazite to-pride ob 12ih, se pride dam preboleč in gre v službo?!WTF, petek je. Ponavadi pride ob petkih okrog treh, če gre ob enih nazaj, ga do treh sigurno ne bo. Mislim, ne štekam tega, kako ne more pol vsaj doma ostat jutri?V glavnem, ma da je do pol petih doma,ker imam predavanja. to pa je res smešno, ma čudno....pa naj gre kar tak v službo, da bo potem čimprej doma ? al pa naj avion zamudi, pa se opraviči ?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 7.1.2010 20:56:24
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ No, moj je zamudil avion in ostal v Zurichu-super! Jutri mi pa tud ni jasno, kako misli dam prit, glede na to, kako sneženje je spet napovedano. Nej gre vse skup nekam! ojoj... upam da ne bo imel problemov zaradi tega? a te potem vseeno dajo na drugi let ali moraš še enkrat karto kupit? ne se jezit Tanja to so deci Je imel connection iz Hamburga in ker je zamudil zaradi Lufthanse mu plačajo hotel, večerjo, zajtrk...Jutri pa pazite to-pride ob 12ih, se pride dam preboleč in gre v službo?!WTF, petek je. Ponavadi pride ob petkih okrog treh, če gre ob enih nazaj, ga do treh sigurno ne bo. Mislim, ne štekam tega, kako ne more pol vsaj doma ostat jutri?V glavnem, ma da je do pol petih doma,ker imam predavanja. jaz že ne bi šla nazaj... no, razen če bi bilo res kaj nujnega sej pravim... moški to je čist drug planet
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 7.1.2010 20:59:16
|
|
|
|
FLASK_A
|
OMG! Katmat je srečnica sem lahko tvoja frendica? Tanja, Nemogoči so... Šivilja Upam da si čimprej spočiješ! Jaz sem pa BESNA!!!! Bolje da se mi noben ne približa Tolk bi rada kaj iz sebe dala- pa pravi moj naj si koga drugega za pogovor najdem. MATER MU!!!!!!!! Mislim, se mi je zdel da narobe slišim!!!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 7.1.2010 21:00:28
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ No, moj je zamudil avion in ostal v Zurichu-super! Jutri mi pa tud ni jasno, kako misli dam prit, glede na to, kako sneženje je spet napovedano. Nej gre vse skup nekam! ojoj... upam da ne bo imel problemov zaradi tega? a te potem vseeno dajo na drugi let ali moraš še enkrat karto kupit? ne se jezit Tanja to so deci Je imel connection iz Hamburga in ker je zamudil zaradi Lufthanse mu plačajo hotel, večerjo, zajtrk...Jutri pa pazite to-pride ob 12ih, se pride dam preboleč in gre v službo?!WTF, petek je. Ponavadi pride ob petkih okrog treh, če gre ob enih nazaj, ga do treh sigurno ne bo. Mislim, ne štekam tega, kako ne more pol vsaj doma ostat jutri?V glavnem, ma da je do pol petih doma,ker imam predavanja. to pa je res smešno, ma čudno....pa naj gre kar tak v službo, da bo potem čimprej doma ? al pa naj avion zamudi, pa se opraviči ? ja itak se ve, da morajo oni v službo, noooo... A še ne veš Pol ure pa pol ure. Sej družina vedno počaka
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 7.1.2010 21:07:22
|
|
|
|
Anonimen
|
petra a,... pri nas je U. nor na kable,... ampak moram zdaj paziti, da niso vključeni, da jih slučajno ne bi pregriznil s tistim(a) zobkom(a),... lučke pa,... noro! otroci tehnike, kaj češ,... Tanja_ na letalo pa na romantični vikend v Zurich! ali: kaj pa če bi z avtobusom ali vlakom prišel domov? tubby, jaz U.ju dajem jogurt. in skorjico kruha (moja mami mu jo še prej popeče),... je pa nor na sadne skutke. FLASK_A kar ven iz sebe!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčkeTudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.