ronja1a
|
ronja1a, kaj pa je to kolonik amy26, še par besed o koloniku iz moje izkušjne. sem zadnjič samo par linkov pripopala, ker nisem imela časa odgovarjat. meni je zlo dobr naredil. po njem sem se počutila, kot bi bila ene dvajset let mlajša :-) če se ne pazim imam namreč skoz težave s prebavo, napenjanjem. ker jem redno zelenjavo, je nasplošno ok, ampak, če bi se za praznike kaj prenažirala, bi me zihr vse zaštopalo. sem že enkrat napisala, da se mi tudi stres ful pozna na črevesju. pri meni je to očitno šibka točka in se mi včasih zdi, da bom diplomirala iz tega - probam delat na vseh nivojih (čustva, hrana, gibanje) ... no, pa še h koloniku - filing je bil, kot da sem neskončno lažja, polna energije, ne vem, kako naj povem, ampak, kot bi se, s tem ko sem se znebila nesnage, osvobodila teže, negativnih čustev... in poletela... me malo mika, da bi ponovila kak post in čiščenje črevesja, samo zdaj ni pravi trenutek ... in, kot sem rekla, imam filing, da je pri meni vse skupaj povezano in se mi zavozla v črevesju :-) tam na telesni ravni čutim, ko ne delam dobro s sabo :-) tinaaja, hvala za navodila. a ti gre? mateyka, si kaj stopila na tehtnico? kolumbo, kakšen imaš pa ti plan?
< Sporočilo je popravil ronja1a -- 5.1.2010 10:32:59 >
|