Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Za vse frikice čistoče ;) 7.1.2010 10:24:02
|
|
|
|
naja17
|
Drage dame! Zapomnite si, da prah na pohištvu ščiti les iz katerega je pohištvo narejeno. Hiša postane dom, ko lahko na prah izpišete ljubim te ... Včasih sem vsak vikend vsaj 8 ur čistila po hiši, ker sem hotela, da je vse kot iz škatlice - za vsak slučaj, če kdo pride na obisk... Končno sem nekega dne dojela... Nihče ni prišel na obisk. Vsi so bili zunaj... Zabavali so se, živeli so... Ko me sedaj obiskujejo ljudje, jim ne razlagam, zakaj je moje stanovanje nepospravljeno, ker jih to ne zanima. Želijo slišati kaj počnem, ko živim in se zabavam. Če še niste doumele - vas prosim, da poslušate ta nasvet: ŽIVLJENJE JE KRATKO! UŽIVAJTE GA! P.S. Tole sem dobila po mailu, se še nadaljuje, ampak bistvo je tu in se tako 100% strinjam z napisanim... Dame, resnično, uživaj/mo/te
|
|
|
|
RE: Za vse frikice čistoče ;) 7.1.2010 10:29:28
|
|
|
|
Klemy82
|
..... si bom sprintala pa na hladilnik obesla...
|
|
RE: Za vse frikice čistoče ;) 7.1.2010 10:37:43
|
|
|
|
špelin@
|
Bom poslala možu v službo
|
|
|
|
RE: Za vse frikice čistoče ;) 7.1.2010 10:40:03
|
|
|
|
ALWAYS LARA
|
točno! zato mam js čistilko k mi pride vsake 14 dni spucat in je čist dost :)
|
|
|
|
RE: Za vse frikice čistoče ;) 7.1.2010 10:41:03
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: naja17 Drage dame! Zapomnite si, da prah na pohištvu ščiti les iz katerega je pohištvo narejeno. Hiša postane dom, ko lahko na prah izpišete ljubim te ... Včasih sem vsak vikend vsaj 8 ur čistila po hiši, ker sem hotela, da je vse kot iz škatlice - za vsak slučaj, če kdo pride na obisk... Končno sem nekega dne dojela... Nihče ni prišel na obisk. Vsi so bili zunaj... Zabavali so se, živeli so... Ko me sedaj obiskujejo ljudje, jim ne razlagam, zakaj je moje stanovanje nepospravljeno, ker jih to ne zanima. Želijo slišati kaj počnem, ko živim in se zabavam. Če še niste doumele - vas prosim, da poslušate ta nasvet: ŽIVLJENJE JE KRATKO! UŽIVAJTE GA! P.S. Tole sem dobila po mailu, se še nadaljuje, ampak bistvo je tu in se tako 100% strinjam z napisanim... Dame, resnično, uživaj/mo/te a to ti je kerensa poslala?
|
|
RE: Za vse frikice čistoče ;) 7.1.2010 10:42:32
|
|
|
|
rija
|
sicer pa na mojem hladilniku visi: ta hiša je dovolj čista, da je zdrava. in dovolj umazana, da je srečna. je pa mož pripisal.... zato vedno pospravim za sabo.... pa od brata sem dobila en fajn magnetek: obe ne moreva zgledati super....ali bo to hiša ali jaz....
|
|
RE: Za vse frikice čistoče ;) 7.1.2010 10:46:14
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija sicer pa na mojem hladilniku visi: ta hiša je dovolj čista, da je zdrava. in dovolj umazana, da je srečna. je pa mož pripisal.... zato vedno pospravim za sabo.... pa od brata sem dobila en fajn magnetek: obe ne moreva zgledati super....ali bo to hiša ali jaz.... Moji magnetki (na pečici) pa so: Moj mož potrebuje očala, še vedno ne vidi stvari po moje. Ne kuham, se pa čudovito poljubljam.
|
|
RE: Za vse frikice čistoče ;) 7.1.2010 10:48:20
|
|
|
|
water lily
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: rija sicer pa na mojem hladilniku visi: ta hiša je dovolj čista, da je zdrava. in dovolj umazana, da je srečna. je pa mož pripisal.... zato vedno pospravim za sabo.... pa od brata sem dobila en fajn magnetek: obe ne moreva zgledati super....ali bo to hiša ali jaz.... Moji magnetki (na pečici) pa so: Moj mož potrebuje očala, še vedno ne vidi stvari po moje. Ne kuham, se pa čudovito poljubljam. Jaz mam pa sam una dva prasca k pravta da nista predebela, sam premajhna Kje ste pa dobile te magnetke, nism še nikjer takih vidla? Morem mal po hladilniku popopat
|
|
|
|
RE: Za vse frikice čistoče ;) 7.1.2010 10:51:25
|
|
|
|
uškinamama
|
Tistega "očalastega" sem podarila možu po enemu prepiru -ne vem za kaj sva se cufla - vem samo , da sva se fanj pobotala. o poljubljanju: tega mi je prinesel mož, ko sem hotela naredit bograč in je ratala želatina /puding Tle v službi pa imam : Dieto začnem vedno na isti dan. Jutri.
|
|
RE: Za vse frikice čistoče ;) 7.1.2010 10:55:33
|
|
|
|
majch
|
hehe sam tako nametano pa še jaz nimam. Pa imam včasih tudi šatalo. Dobre fotke. MI2 mava pa magnetek ljubitelji hladilnika nosijo velike spodnjice. Hja...ni glih motivacija za hujšanje, prej opis dejanskega stanja. p.s samo te slikice dejansko pomagajo pri pucanju...me že spet nekaj drži
|
|
[Brisano sporočilo] 7.1.2010 10:56:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Za vse frikice čistoče ;) 7.1.2010 10:59:40
|
|
|
|
water lily
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Jaz ne vem če to kej pomaga....mam doma prasca k zariga k hladilnik odprem pa me to nč ne gane
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.1.2010 11:04:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Za vse frikice čistoče ;) 7.1.2010 11:08:50
|
|
|
|
ALWAYS LARA
|
faaak kakako ma lahko en tko našarjeno bajto
|
|
|
|
RE: Za vse frikice čistoče ;) 7.1.2010 11:17:06
|
|
|
|
anabanana
|
ej mene so pa tiste slikice ful motivirale, da grem domov pucat...pa še približno nisem na njihovem stanju...sam tko lepo je bilo videt najprej vse bljek in potem ko se sveti
|
|
RE: Za vse frikice čistoče ;) 7.1.2010 11:23:55
|
|
|
|
Rožica I
|
Ah, to vem že dolgo ! Pa tudi poljubljam se, baje, super .. Drugače pa, ko me piči, čistim sredi noči kot obsedena (ponavadi okoli polne Lune- hvala bogu, da je samo 1x/mesec )- včasih pa kot obsedena...ignoriram nastlano stanovanje . Se raje z otrokom sankam, kepam ali drsam, pospravljanje me v vsakem primeru počaka (žal ).
|
|
RE: Za vse frikice čistoče ;) 7.1.2010 11:36:24
|
|
|
|
štrumfek
|
ajooj do takega stanja pa še preeeeeeceeeeej manjka
|
|
|
|
RE: Za vse frikice čistoče ;) 7.1.2010 11:40:19
|
|
|
|
anabanana
|
kaj se meni samo zdi ali imajo te američanke bajte opremljene še iz 80-ih?? pa to so neke mlede družine ... tudi, če nimaš denarja si lahko lepo pošimaš ali pa vsaj lepše od tega
|
|
RE: Za vse frikice čistoče ;) 7.1.2010 11:43:58
|
|
|
|
anabanana
|
aja, ta slika je POTEM ko je pospravila
|
|
RE: Za vse frikice čistoče ;) 7.1.2010 11:49:45
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: anabanana kaj se meni samo zdi ali imajo te američanke bajte opremljene še iz 80-ih?? pa to so neke mlede družine ... tudi, če nimaš denarja si lahko lepo pošimaš ali pa vsaj lepše od tega glede na to, da povprečen američan kupi že opremljeno hišo...vsaj kuhinja je noter....je pa res, da imajo proti nam ful kičast okus.....in tako moderno, italijansko pohištvo si lahko privoščijo samo premožnejši....
|
|
RE: Za vse frikice čistoče ;) 7.1.2010 11:52:36
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija glede na to, da povprečen američan kupi že opremljeno hišo...vsaj kuhinja je noter....je pa res, da imajo proti nam ful kičast okus.....in tako moderno, italijansko pohištvo si lahko privoščijo samo premožnejši.... Ni videti (sodeč po fotografiji).
|
|
|
|
RE: Za vse frikice čistoče ;) 7.1.2010 11:54:32
|
|
|
|
anabanana
|
A tem zavesam, ki gnijejo in ventilatorjem od klime na oknih se reče kičast okus? Meni se zdi to že malček nezdravo. Pa vsi tisti tapisoni ... pa stanje pohištva ...ma kot da bi gledala kak poceni film iz 80ih. Za moderno italijansko pohištvo tudi jaz nimam keša, za Ikeo pa še zberem
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?