|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 8 del
7.1.2010 9:33:55   
Dudica1

Pregledi:

Od 11.01. do 15.01.
- 11.01. PapuaNG

Od 18.01. do 22.01.
-
20.01. Katarina_K
- 22.01. meduzica

Od 25.01. do 29.01.

- 25.01.
Petrazg

Od 01.02. do 05.02.
- 02.02. tubby
             zoja10
             zmajama

Od 15.02. do 19.02.
-17.02. Lananai
-16.02. cebelica82

Od 22.02. do 26.02.

-24.02. HM84

user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
7.1.2010 9:38:29   
šivilja
No meni vssaj glede računalnika ne teži, ker je on veliko hujši. Raje jaz njemu. Je bilo obdobje (začetek FB), ko je vsako prosto minuto tam sedel in špilal neke dirke z motorji ali avtomobiliuser posted image user posted image . Npr. sem ga komaj priklicala h kosilu,je pojedel kosilo, vstal od mize (vse pustil na mizi kot je bilo), vključno z otroci in se spet vsedel za kišto... Zdaj je malo bolje, ampak vsako oslarijo mora še in probat, ko en otrok.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
7.1.2010 9:40:04   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Čisto sem polomljena od raznih čudnih spalnih položajev z otrokom na joški. Škoda da se ne morem sama sebe zmasirat. Bo treba koga poklicat.

Tudi jaz sem menda polomljena od nespanja in teh čudnih položajev.user posted image  Sam smo ženske pa res boge..user posted image user posted image

Samo absurd je, da sem jaz certificirana maserka, pa sebi ne morem pomagatuser posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
7.1.2010 9:45:08   
Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

olive mi mamo siol trio 

Aha..
Koliko TV-jev in comp.pa imaš lahko gor priklopljenih?Sam vsakega po enega al se jih da več?
Moram poklicat tja..

Tv mamo enga to ne vem a se jih da več ali ne...računalnikov mamo pa več

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
7.1.2010 9:46:22   
Anonimen
whoooo...moški !!

(odgovor članu šivilja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1855
7.1.2010 9:48:48   
šivilja
Zelenjava naročena, otrok že zbujenuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
7.1.2010 9:49:05   
ledenka

Čisto sem polomljena od raznih čudnih spalnih položajev z otrokom na joški. Škoda da se ne morem sama sebe zmasirat. Bo treba koga poklicat.

Tudi jaz sem menda polomljena od nespanja in teh čudnih položajev.user posted image  Sam smo ženske pa res boge..user posted image user posted image

se podpišem... že par noči mi spi sam na joški. grrrrrrrr.

pa dobro jutro user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
7.1.2010 9:53:26   
Dudica1
oh sej po eni strani pa še dobro da ne dojim pa da mu dam tisto flašo ki jo zloka v parih minutah in spi dalje

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
7.1.2010 9:56:38   
šivilja

oh sej po eni strani pa še dobro da ne dojim pa da mu dam tisto flašo ki jo zloka v parih minutah in spi dalje

Sigurno ima svoje prednosti - točno veš koliko je popil in te ne skrbi, če je slučajno lačen in pa ni stoprocentno odvisen od tebe.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
7.1.2010 10:09:43   
majana79

olive mi mamo siol trio 

Aha..
Koliko TV-jev in comp.pa imaš lahko gor priklopljenih?Sam vsakega po enega al se jih da več?
Moram poklicat tja..

Tv mamo enga to ne vem a se jih da več ali ne...računalnikov mamo pa več

računalnike daš na mrežo, tvje pa je odvisno od linije

midva imava 2, paket je pa 4/512 (s tem da je linija odprta na 10 mb ravno zaradi tvjem) - vseeno pa ti morajo najprej izmerit linijo in povedat kolk jih lahko imaš

pa naj ti po možnosti to dajo pisno, ker se ti potem čudežno zgodi da ne moreš gledat 2 tv, ker kao linija to ne omogoča, preden si pa vzela paket je bilo pa vse možno user posted image barabe pač...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
7.1.2010 10:11:50   
Leela
da se mal javim,

Smo iz tahujšega glede noric. Jih ima pa povsod, še na dlaneh in podlpatih. En dan in noč je skoz jokal, spal je vsega skup 3 ure. No da pa ne bi bilo vse super ima še laringitis. Zaenkrat se fajn drži, je spal ponoči samo jaz nisem.

B. je bil včeraj tolk zaspan, da ko se je igral s tavelkim je kar na tleh na povšterčku zakomiral za pol ure. Ob 7h mora bili že v LJ v službi pa še L. mora v vrtec peljat vmes. Pa še kidat in avto pucat zjutraj ajej, tako da je res "pestro".
Stanovanje je dobesedno svinjak. Upam, da bom danes vsaj posesala.

Tanja vse najboljše za RD, pa super da ste  H. zrihrtal vezico. Nisem vedla, da je tak problem kasneje.

Drugače pa vidim, da večalimanj vsem zobje rastejo.

Po televiziji pa samo tega Erjavca vrtijo. Sem včeraj pri poročilih rekla, da je Erjavc kot en pavliha pa me Luka butne čist zgrožen. Jaz ga pogledam kaj me zdaj buta in reče čist resno: zaradi erjavca. Potem sem bila jaz čist paf on se je pa tolk režal, da se mu je kolcat začel.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
7.1.2010 10:12:06   
majana79

Sigurno ima svoje prednosti - točno veš koliko je popil in te ne skrbi, če je slučajno lačen in pa ni stoprocentno odvisen od tebe.

jap...

no midva sva itak zmenjena da če kam grem in je lačen dobi flaško, ne glede na to, da se dojiva... tudi ponoči je dolgo časa dobival flaško (mu je moj naredil), da sem se jaz lahko kaj naspala in ker nisem imela dovolj mleka (potem smo to ukinili, ko ga je bilo dovolj)

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
7.1.2010 10:13:22   
majana79
Kati user posted image

leela, upam da boste kmalu ven iz tega user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
7.1.2010 10:20:35   
Dudica1
leela še dobro da so koze samo enkrat a ne user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
7.1.2010 10:28:31   
petrazg
Joj, mene je kar groza teh otroških bolezni... nismo imeli še nič in čakamo.... V bistvu pa... kaj ponavadi dobijo v vrtcu?

KatMat... bo že enkrat boljš...

No, jaz sem pa Lukcu dojenje ob 22 skenslala predvčerajšnjim... se je jokal enih 5 minut, včeraj je pa samo malo pogodel in spal naprej. In zdaj se tudi ob polnoči ne zbudi, ne ob 1 zjutraj... Lakota pa taka... Sem se zavestno odločila da do 2 ure ne dobi nič za jest... Poje dovolj in nima kaj se razburjat... Pika!!user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
7.1.2010 10:28:44   
Leela

leela še dobro da so koze samo enkrat a ne user posted image

ja živa resnica

majana hvala za pikepoke

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
7.1.2010 10:32:08   
Kasija
dobro jutro!

petrazg za pregled in dobre rezultate user posted image

moj sine pa že par dni ne prespi in se joka in stalno doji. danes sem vsaj del noči spala normalno. v glavnem mu rastejo zobi. samo jih kar ni in ni ven. zgleda pa tako, kot da bodo vsi naenkrat. čisto bogi je. pa tud čez dan je potem tečka.
šivilja jaz poznam samo calgel. mu pa dam tudi calpol, če je hudo.

sem prišla pogledat, če je danes kavica. pa se niste zmenile? pa drugič user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
7.1.2010 10:33:16   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Joj, mene je kar groza teh otroških bolezni... nismo imeli še nič in čakamo.... V bistvu pa... kaj ponavadi dobijo v vrtcu?

Pomoje najpogostejše vodene koze in rotavirus...norice,poleg vseh drugih viroz seveda...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
7.1.2010 10:34:21   
Dudica1
gengigel je še za dlesni http://www.lekarnar.com/izdelki/gengigel-gel-za-dlesni

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
7.1.2010 10:41:34   
majana79
dudi, a sem spregledala al nisi nič povedala kako ste zadovoljni s tv? user posted image je razlika? 

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
7.1.2010 10:45:18   
Kasija
user posted image   plavanje - kako se nadomešča zamujene ure? je že katera šla? gremo skupaj ali ne?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
7.1.2010 10:48:17   
petrazg
Kasija... lahko se priključimo kakšni drugi skupini, ali gremo pa kadarkoli same plavat. Jaz imam tako še 4 obiske za izkoristit. Lahko se zmenimo in gremo, samo meni Luka nekaj kašlja pa ne moreva sedaj. Če ti odgovarja, se zmeniva za kasneje??? Pa K.atja bo tudi še šla plavat...

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
7.1.2010 10:50:05   
petra a
petra-uf, dobr si ga to poštimala user posted image ...trenutno te ne morem nič poklicati, mali mi je preslinil mobitel, sem mogla kartico vstavit v drug mobi, pa imam polno št. shranjenih na telefonu in med njimi si tudi ti...gre na servis

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
7.1.2010 10:50:09   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

dudi, a sem spregledala al nisi nič povedala kako ste zadovoljni s tv? user posted image je razlika? 

uf razlika,razlika user posted image ...ful vredu sva zadovoljna samo navadit se bo še treba na večjo sliko user posted image
sva včeri zvečer gledala tist film user posted image ...ko v kinu user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
7.1.2010 10:51:57   
petra a
v vrtcu staknejo ama da vse, od različnih viroz (rota, adeno itd.), do noric, do gripe, pa slinavko, škrlatinke, pa uši

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?