Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 7.1.2010 9:33:55
|
|
|
|
Dudica1
|
Pregledi: Od 11.01. do 15.01. - 11.01. PapuaNG Od 18.01. do 22.01. - 20.01. Katarina_K - 22.01. meduzica Od 25.01. do 29.01. - 25.01. Petrazg Od 01.02. do 05.02. - 02.02. tubby zoja10 zmajama Od 15.02. do 19.02. -17.02. Lananai -16.02. cebelica82 Od 22.02. do 26.02. -24.02. HM84
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 7.1.2010 9:38:29
|
|
|
|
šivilja
|
No meni vssaj glede računalnika ne teži, ker je on veliko hujši. Raje jaz njemu. Je bilo obdobje (začetek FB), ko je vsako prosto minuto tam sedel in špilal neke dirke z motorji ali avtomobili . Npr. sem ga komaj priklicala h kosilu,je pojedel kosilo, vstal od mize (vse pustil na mizi kot je bilo), vključno z otroci in se spet vsedel za kišto... Zdaj je malo bolje, ampak vsako oslarijo mora še in probat, ko en otrok.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 7.1.2010 9:40:04
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Čisto sem polomljena od raznih čudnih spalnih položajev z otrokom na joški. Škoda da se ne morem sama sebe zmasirat. Bo treba koga poklicat. Tudi jaz sem menda polomljena od nespanja in teh čudnih položajev. Sam smo ženske pa res boge.. Samo absurd je, da sem jaz certificirana maserka, pa sebi ne morem pomagat
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 7.1.2010 9:45:08
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 olive mi mamo siol trio Aha.. Koliko TV-jev in comp.pa imaš lahko gor priklopljenih?Sam vsakega po enega al se jih da več? Moram poklicat tja.. Tv mamo enga to ne vem a se jih da več ali ne...računalnikov mamo pa več
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 7.1.2010 9:46:22
|
|
|
|
Anonimen
|
whoooo...moški !!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 7.1.2010 9:48:48
|
|
|
|
šivilja
|
Zelenjava naročena, otrok že zbujen
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 7.1.2010 9:49:05
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Čisto sem polomljena od raznih čudnih spalnih položajev z otrokom na joški. Škoda da se ne morem sama sebe zmasirat. Bo treba koga poklicat. Tudi jaz sem menda polomljena od nespanja in teh čudnih položajev. Sam smo ženske pa res boge.. se podpišem... že par noči mi spi sam na joški. grrrrrrrr. pa dobro jutro
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 7.1.2010 9:53:26
|
|
|
|
Dudica1
|
oh sej po eni strani pa še dobro da ne dojim pa da mu dam tisto flašo ki jo zloka v parih minutah in spi dalje
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 7.1.2010 9:56:38
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 oh sej po eni strani pa še dobro da ne dojim pa da mu dam tisto flašo ki jo zloka v parih minutah in spi dalje Sigurno ima svoje prednosti - točno veš koliko je popil in te ne skrbi, če je slučajno lačen in pa ni stoprocentno odvisen od tebe.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 7.1.2010 10:09:43
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 olive mi mamo siol trio Aha.. Koliko TV-jev in comp.pa imaš lahko gor priklopljenih?Sam vsakega po enega al se jih da več? Moram poklicat tja.. Tv mamo enga to ne vem a se jih da več ali ne...računalnikov mamo pa več računalnike daš na mrežo, tvje pa je odvisno od linije midva imava 2, paket je pa 4/512 (s tem da je linija odprta na 10 mb ravno zaradi tvjem) - vseeno pa ti morajo najprej izmerit linijo in povedat kolk jih lahko imaš pa naj ti po možnosti to dajo pisno, ker se ti potem čudežno zgodi da ne moreš gledat 2 tv, ker kao linija to ne omogoča, preden si pa vzela paket je bilo pa vse možno barabe pač...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 7.1.2010 10:11:50
|
|
|
|
Leela
|
da se mal javim, Smo iz tahujšega glede noric. Jih ima pa povsod, še na dlaneh in podlpatih. En dan in noč je skoz jokal, spal je vsega skup 3 ure. No da pa ne bi bilo vse super ima še laringitis. Zaenkrat se fajn drži, je spal ponoči samo jaz nisem. B. je bil včeraj tolk zaspan, da ko se je igral s tavelkim je kar na tleh na povšterčku zakomiral za pol ure. Ob 7h mora bili že v LJ v službi pa še L. mora v vrtec peljat vmes. Pa še kidat in avto pucat zjutraj ajej, tako da je res "pestro". Stanovanje je dobesedno svinjak. Upam, da bom danes vsaj posesala. Tanja vse najboljše za RD, pa super da ste H. zrihrtal vezico. Nisem vedla, da je tak problem kasneje. Drugače pa vidim, da večalimanj vsem zobje rastejo. Po televiziji pa samo tega Erjavca vrtijo. Sem včeraj pri poročilih rekla, da je Erjavc kot en pavliha pa me Luka butne čist zgrožen. Jaz ga pogledam kaj me zdaj buta in reče čist resno: zaradi erjavca. Potem sem bila jaz čist paf on se je pa tolk režal, da se mu je kolcat začel.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 7.1.2010 10:12:06
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 oh sej po eni strani pa še dobro da ne dojim pa da mu dam tisto flašo ki jo zloka v parih minutah in spi dalje Sigurno ima svoje prednosti - točno veš koliko je popil in te ne skrbi, če je slučajno lačen in pa ni stoprocentno odvisen od tebe. jap... no midva sva itak zmenjena da če kam grem in je lačen dobi flaško, ne glede na to, da se dojiva... tudi ponoči je dolgo časa dobival flaško (mu je moj naredil), da sem se jaz lahko kaj naspala in ker nisem imela dovolj mleka (potem smo to ukinili, ko ga je bilo dovolj)
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 7.1.2010 10:13:22
|
|
|
|
majana79
|
Kati leela, upam da boste kmalu ven iz tega
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 7.1.2010 10:20:35
|
|
|
|
Dudica1
|
leela še dobro da so koze samo enkrat a ne
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 7.1.2010 10:28:31
|
|
|
|
petrazg
|
Joj, mene je kar groza teh otroških bolezni... nismo imeli še nič in čakamo.... V bistvu pa... kaj ponavadi dobijo v vrtcu? KatMat... bo že enkrat boljš... No, jaz sem pa Lukcu dojenje ob 22 skenslala predvčerajšnjim... se je jokal enih 5 minut, včeraj je pa samo malo pogodel in spal naprej. In zdaj se tudi ob polnoči ne zbudi, ne ob 1 zjutraj... Lakota pa taka... Sem se zavestno odločila da do 2 ure ne dobi nič za jest... Poje dovolj in nima kaj se razburjat... Pika!!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 7.1.2010 10:28:44
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 leela še dobro da so koze samo enkrat a ne ja živa resnica majana hvala za pikepoke
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 7.1.2010 10:32:08
|
|
|
|
Kasija
|
dobro jutro! petrazg za pregled in dobre rezultate moj sine pa že par dni ne prespi in se joka in stalno doji. danes sem vsaj del noči spala normalno. v glavnem mu rastejo zobi. samo jih kar ni in ni ven. zgleda pa tako, kot da bodo vsi naenkrat. čisto bogi je. pa tud čez dan je potem tečka. šivilja jaz poznam samo calgel. mu pa dam tudi calpol, če je hudo. sem prišla pogledat, če je danes kavica. pa se niste zmenile? pa drugič
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 7.1.2010 10:33:16
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Joj, mene je kar groza teh otroških bolezni... nismo imeli še nič in čakamo.... V bistvu pa... kaj ponavadi dobijo v vrtcu? Pomoje najpogostejše vodene koze in rotavirus...norice,poleg vseh drugih viroz seveda...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 7.1.2010 10:41:34
|
|
|
|
majana79
|
dudi, a sem spregledala al nisi nič povedala kako ste zadovoljni s tv? je razlika?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 7.1.2010 10:45:18
|
|
|
|
Kasija
|
plavanje - kako se nadomešča zamujene ure? je že katera šla? gremo skupaj ali ne?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 7.1.2010 10:48:17
|
|
|
|
petrazg
|
Kasija... lahko se priključimo kakšni drugi skupini, ali gremo pa kadarkoli same plavat. Jaz imam tako še 4 obiske za izkoristit. Lahko se zmenimo in gremo, samo meni Luka nekaj kašlja pa ne moreva sedaj. Če ti odgovarja, se zmeniva za kasneje??? Pa K.atja bo tudi še šla plavat...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 7.1.2010 10:50:05
|
|
|
|
petra a
|
petra-uf, dobr si ga to poštimala ...trenutno te ne morem nič poklicati, mali mi je preslinil mobitel, sem mogla kartico vstavit v drug mobi, pa imam polno št. shranjenih na telefonu in med njimi si tudi ti...gre na servis
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 7.1.2010 10:50:09
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 dudi, a sem spregledala al nisi nič povedala kako ste zadovoljni s tv? je razlika? uf razlika,razlika ...ful vredu sva zadovoljna samo navadit se bo še treba na večjo sliko sva včeri zvečer gledala tist film ...ko v kinu
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 7.1.2010 10:51:57
|
|
|
|
petra a
|
v vrtcu staknejo ama da vse, od različnih viroz (rota, adeno itd.), do noric, do gripe, pa slinavko, škrlatinke, pa uši
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?