Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 6.1.2010 21:27:28
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jaz pa bi šla v petek na Konečnika na Ribičijo !!!! FUUUUULLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL,, te pa idi... nimam nobenega komapnjona sama pa nea grem..no way. kaj pa če rd od matcar zaj dol vdarimo...pol pa na ribičijo odpeketamo? Če pa nimam penez zaj ,zato pa bo 15-ga.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 6.1.2010 21:28:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 tasa ...kaj pa tvoji novi škorni...si danes probno šibala po lenartu...so te ožulili? NISEM, SEM IMELA (ups, črke) kar teniske, jutri ko grem na roj.dan bom jih imela na probo. Da jih malo razkažem našim marčevkam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 6.1.2010 21:28:04
|
|
|
|
arabela*
|
Babemoje zlate...jaz grem čaj spit in spat....se mi spi fulllll Nočka vsem
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 6.1.2010 21:28:11
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 odkar si v lenartu si pozabla na vse... maš srečo, da nemrem zdaj smeškotov lepit, ker bi ti zalepla zdaj LEVA- GRRRRR čaki te pa si bo ene 3 sama dala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 6.1.2010 21:28:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Babemoje zlate...jaz grem čaj spit in spat....se mi spi fulllll Nočka vsem Saraya NOČKO in lepe sanje. Naj bo noč čim bolj mirna!"
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 6.1.2010 21:28:39
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 odkar si v lenartu si pozabla na vse... maš srečo, da nemrem zdaj smeškotov lepit, ker bi ti zalepla zdaj LEVA- GRRRRR čaki te pa si bo ene 3 sama dala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 6.1.2010 21:28:50
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 tasa ...kaj pa tvoji novi škorni...si danes probno šibala po lenartu...so te ožulili? NISEM, SEM IMELA (ups, črke) kar teniske, jutri ko grem na roj.dan bom jih imela na probo. Da jih malo razkažem našim marčevkam afna
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 6.1.2010 21:28:53
|
|
|
|
|
Najlepša hvala punce za čestitke in sedaj vidim da gre zares še samo 25 dni sem doma potem pa ne bom mogla bit več 24 ur s svojo miško kok me že sedaj daje depra evo pa že spet joj kok mi je hudo zakaj gre tko hitro pr taveliki nisem se tulk sekirala zdej pa sem čist dijo...
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 6.1.2010 21:29:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 ka te z okami zavijaš? Baba...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 6.1.2010 21:29:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 tasa ...kaj pa tvoji novi škorni...si danes probno šibala po lenartu...so te ožulili? NISEM, SEM IMELA (ups, črke) kar teniske, jutri ko grem na roj.dan bom jih imela na probo. Da jih malo razkažem našim marčevkam afna prilepi si smeška ki kaže jezik in rogove
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 6.1.2010 21:30:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Najlepša hvala punce za čestitke in sedaj vidim da gre zares še samo 25 dni sem doma potem pa ne bom mogla bit več 24 ur s svojo miško kok me že sedaj daje depra evo pa že spet joj kok mi je hudo zakaj gre tko hitro pr taveliki nisem se tulk sekirala zdej pa sem čist dijo... mati, saj bo...OBJEMČKEEEEE
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 6.1.2010 21:30:14
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 ka te z okami zavijaš? Baba... če sn pozabla kaki visoki datum je za stroške pa to
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 6.1.2010 21:30:28
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Babemoje zlate...jaz grem čaj spit in spat....se mi spi fulllll Nočka vsem Nočko naj bo čim daljša nočka mislim
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 6.1.2010 21:30:37
|
|
|
|
tasa_m
|
LY, NEBO, MATCAR.. KAM STE ZGIIINLLEEEE ??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 6.1.2010 21:31:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 ka te z okami zavijaš? Baba... če sn pozabla kaki visoki datum je za stroške pa to AJA, dobro te
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 6.1.2010 21:31:06
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m LY, NEBO, MATCAR.. KAM STE ZGIIINLLEEEE ?? Tuuuu semmmm! Sem mogla Maksa v pižamo oblečt.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 6.1.2010 21:31:07
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 tasa ...kaj pa tvoji novi škorni...si danes probno šibala po lenartu...so te ožulili? NISEM, SEM IMELA (ups, črke) kar teniske, jutri ko grem na roj.dan bom jih imela na probo. Da jih malo razkažem našim marčevkam afna prilepi si smeška ki kaže jezik in rogove ar ju hepi nau
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 6.1.2010 21:31:12
|
|
|
|
ly117
|
Saraya nočko.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 6.1.2010 21:32:09
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m LY, NEBO, MATCAR.. KAM STE ZGIIINLLEEEE ?? Tuuuu semmmm! Sem mogla Maksa v pižamo oblečt. Ly sigurno bombone na skrivaj mljaska...al pa je križanke bek vzela pa je akcija
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 6.1.2010 21:32:20
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cita Najlepša hvala punce za čestitke in sedaj vidim da gre zares še samo 25 dni sem doma potem pa ne bom mogla bit več 24 ur s svojo miško kok me že sedaj daje depra evo pa že spet joj kok mi je hudo zakaj gre tko hitro pr taveliki nisem se tulk sekirala zdej pa sem čist dijo... mati, saj bo...OBJEMČKEEEEE Hvala draga moja Tasa
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 6.1.2010 21:32:32
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m LY, NEBO, MATCAR.. KAM STE ZGIIINLLEEEE ?? Še vedno tu. Samo nisem v elementu.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 6.1.2010 21:32:37
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Babemoje zlate...jaz grem čaj spit in spat....se mi spi fulllll Nočka vsem Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 6.1.2010 21:32:56
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 ar ju hepi nau jop, my dear!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 6.1.2010 21:33:30
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m LY, NEBO, MATCAR.. KAM STE ZGIIINLLEEEE ?? Še vedno tu. Samo nisem v elementu. ka si lačna? Idi si po en bombon, da boš vsaj blizu elementu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 6.1.2010 21:33:47
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m LY, NEBO, MATCAR.. KAM STE ZGIIINLLEEEE ?? Še vedno tu. Samo nisem v elementu. aja jas pa te črnim da bombone ješ pa take
|
|
|
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?