Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 6.1.2010 20:59:07
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Danes se pa ne bomo pogovarjale o hrani. Kr drugač jih bo ena dobla po url=http://www.Slikomat.com/slika/4221780.htm] [/url]. pošteno! jaz sem glih pol štrudla zmazala, pol pa jamram o kilah
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 6.1.2010 20:59:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ja saj vem buuuuuuu, pridem zaj na Montija.. Men je Monti kul pa ne zarad tega ker se končno bolj zdravo prehranjujem ampak zaradi tega, ker ne smeš bit lačen
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 6.1.2010 20:59:53
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Zakaj pa se še kakšen drug večer ne zmenimo kar tako? Saj ne rabi bit RD. fajn ideja Se strinjam!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 6.1.2010 21:00:25
|
|
|
|
arabela*
|
MOj ded je bil nekoč full debeli in je po koncu OŠ...shujšal v enem mesecu za 10 kg.....s tem da ni nič skoraj jedel...pa dvakrat celo skupaj zlezo.....
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 6.1.2010 21:01:04
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cita A je tema v starosti letos bomo še enkrat pili tak se govori! Pol boste mogle pridet v naše konce Kaj pol te ne bo 15-ga? Jaz pridem kam češ,še v Afganistan se pripelam,samo da je žurka!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 6.1.2010 21:01:05
|
|
|
|
tasa_m
|
Ly tepla pa me neboš!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 6.1.2010 21:01:19
|
|
|
|
arabela*
|
Mene še kuj zebe...ma ni to res več
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 6.1.2010 21:01:25
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ja saj vem buuuuuuu, pridem zaj na Montija.. Men je Monti kul pa ne zarad tega ker se končno bolj zdravo prehranjujem ampak zaradi tega, ker ne smeš bit lačen
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 6.1.2010 21:01:35
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ja saj vem buuuuuuu, pridem zaj na Montija.. Men je Monti kul pa ne zarad tega ker se končno bolj zdravo prehranjujem ampak zaradi tega, ker ne smeš bit lačen Tukaj se pa jaz popolnoma strinjam s teboj, samo kaj ko pa res nimam časa, da bi naštudirala knjigo, kaj ti si knjigo prebrala, da veš tisto 1 stopnjo?? Pa še to me zanima ali si si dosti stvari morala nabaviti??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 6.1.2010 21:01:53
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ly tepla pa me neboš!!!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 6.1.2010 21:01:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cita A je tema v starosti letos bomo še enkrat pili tak se govori! Pol boste mogle pridet v naše konce Kaj pol te ne bo 15-ga? Jaz pridem kam češ,še v Afganistan se pripelam,samo da je žurka! smo večktar hodili žurat v Cele.....
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 6.1.2010 21:02:04
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya MOj ded je bil nekoč full debeli in je po koncu OŠ...shujšal v enem mesecu za 10 kg.....s tem da ni nič skoraj jedel...pa dvakrat celo skupaj zlezo..... To pa ti je zelo zdrava dieta.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 6.1.2010 21:02:57
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ly tepla pa me neboš!!!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 6.1.2010 21:03:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya MOj ded je bil nekoč full debeli in je po koncu OŠ...shujšal v enem mesecu za 10 kg.....s tem da ni nič skoraj jedel...pa dvakrat celo skupaj zlezo..... To pa ti je zelo zdrava dieta. je JBG.....ampak je ratalo..na hitro,pa kcoj 2 škatli čikov
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 6.1.2010 21:04:03
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya MOj ded je bil nekoč full debeli in je po koncu OŠ...shujšal v enem mesecu za 10 kg.....s tem da ni nič skoraj jedel...pa dvakrat celo skupaj zlezo..... To pa ti je zelo zdrava dieta. Saj jaz sem tudi tak shujšala,sicer v dobrih 2 mesecih,samo za 20 kg.Jest pa enostavno nisem mogla,ker se mi je želodec obrno ob hrani,pa skupaj tudi nisem zlezla.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 6.1.2010 21:04:43
|
|
|
|
ly117
|
Pa smo na polovički.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 6.1.2010 21:05:00
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya MOj ded je bil nekoč full debeli in je po koncu OŠ...shujšal v enem mesecu za 10 kg.....s tem da ni nič skoraj jedel...pa dvakrat celo skupaj zlezo..... To pa ti je zelo zdrava dieta. je JBG.....ampak je ratalo..na hitro,pa kcoj 2 škatli čikov Itak! Pri meni je blo še 5 litrov kafeja cuj.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 6.1.2010 21:05:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saj jaz sem tudi tak shujšala,sicer v dobrih 2 mesecih,samo za 20 kg.Jest pa enostavno nisem mogla,ker se mi je želodec obrno ob hrani,pa skupaj tudi nisem zlezla. no vidiš da se da.......
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 6.1.2010 21:05:51
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa smo na polovički.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 6.1.2010 21:05:57
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cita A je tema v starosti letos bomo še enkrat pili tak se govori! Pol boste mogle pridet v naše konce Kaj pol te ne bo 15-ga? Jaz pridem kam češ,še v Afganistan se pripelam,samo da je žurka! kaj naj rečem sej nekako zarad vasrtva bi se še dalo pogovorit bi mojega prosila da bi delal zjutraj ampak problem je vožnja nazaj domov???Tasa me vzameš za eno noč???
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 6.1.2010 21:06:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Itak! Pri meni je blo še 5 litrov kafeja cuj.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 6.1.2010 21:07:01
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saj jaz sem tudi tak shujšala,sicer v dobrih 2 mesecih,samo za 20 kg.Jest pa enostavno nisem mogla,ker se mi je želodec obrno ob hrani,pa skupaj tudi nisem zlezla. no vidiš da se da....... Preverjeno!Samo če bi zaj htela tak spet shujšat,bi mogla z mojim narazen it,da bi mi živčki delali.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 6.1.2010 21:07:19
|
|
|
|
arabela*
|
Grem pospravit stanovanje......kar tak mimogrede......
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 6.1.2010 21:08:13
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cita A je tema v starosti letos bomo še enkrat pili tak se govori! Pol boste mogle pridet v naše konce Kaj pol te ne bo 15-ga? Jaz pridem kam češ,še v Afganistan se pripelam,samo da je žurka! kaj naj rečem sej nekako zarad vasrtva bi se še dalo pogovorit bi mojega prosila da bi delal zjutraj ampak problem je vožnja nazaj domov???Tasa me vzameš za eno noč??? Pa saj ne bomo do jutra,hanzika.Doma pa si v dobre pol urce.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 6.1.2010 21:08:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saj jaz sem tudi tak shujšala,sicer v dobrih 2 mesecih,samo za 20 kg.Jest pa enostavno nisem mogla,ker se mi je želodec obrno ob hrani,pa skupaj tudi nisem zlezla. no vidiš da se da....... Preverjeno!Samo če bi zaj htela tak spet shujšat,bi mogla z mojim narazen it,da bi mi živčki delali. ne vprašaj...sem dala to skozi,ja......že itak suha,pa sem nesla kile dol
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Poskok v rasti: Dojenček neprestano jočeS t.i. poskoki v rasti se pri dojenčku pojavijo spremembe v ritmu hranjenja, pogosta prebujanja, spremembe v vedenju - o...
Zadnje s foruma
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?