Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 6.1.2010 20:09:46
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Tasa_m si kaj lačna? neeeeee, sem glihkar pojedla sadni jogurt z 0,1% maščobe in se počutim odlično. Mi je všeč da moji doma nimajo tehtnice, da nena morem spremljat kak pa kaj in se bom zvagala res točno po tednu dni pa ti?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 6.1.2010 20:17:30
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pa ti? jaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 6.1.2010 20:17:30
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Otrok spi. Ded leži v pojstli in rešuje križanke in gleda TV jaz sem pa sem prilezla.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 6.1.2010 20:17:46
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Otrok spi. Ded leži v pojstli in rešuje križanke in gleda TV jaz sem pa sem prilezla.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 6.1.2010 20:18:21
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pa ti? jaaaaaaaaaaaaaaa In zakj ne greš jes? Kaj ti si tudi znami?
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 6.1.2010 20:18:22
|
|
|
|
botrca
|
Midva z Janom sva pa sama, trenutno gleda Nodija.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 6.1.2010 20:18:59
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Otrok spi. Ded leži v pojstli in rešuje križanke in gleda TV jaz sem pa sem prilezla. U madona kaki sprejem.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 6.1.2010 20:33:42
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 U madona kaki sprejem. ui madam
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 6.1.2010 20:37:47
|
|
|
|
vitabella
|
dober večer! kk ste babonke??? jaz sem se prej skoraj razjokala .... sem izvedela, da bo moj dragi službeno odsoten od 15 do 22.1. - kar posledično pomeni, da v petek 15 zvečer ne bom mogla se družit z vami, ker nimam varstva za otroka. no v takih primerih mi je zelo žal da nimam ne tašče ne tasta, da bi mi lahko otroka pomerkal. in mi je blo ful hudo, ko mi je povedal ... smrk smrk ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 6.1.2010 20:38:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pa ti? jaaaaaaaaaaaaaaa a ti res hujšaš? Je skrivnost koliko imaš kg?
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 6.1.2010 20:39:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella dober večer! kk ste babonke??? jaz sem se prej skoraj razjokala .... sem izvedela, da bo moj dragi službeno odsoten od 15 do 22.1. - kar posledično pomeni, da v petek 15 zvečer ne bom mogla se družit z vami, ker nimam varstva za otroka. no v takih primerih mi je zelo žal da nimam ne tašče ne tasta, da bi mi lahko otroka pomerkal. in mi je blo ful hudo, ko mi je povedal ... smrk smrk ...
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 6.1.2010 20:39:59
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Za vse položnice ti dajo,pa za hrano in vse ostalo. meni je na soc. rekla, da za položnice ne dobiš, ker jih itak imaš vsak mesec...tak, da... Zakaj pa so jih meni plačali?
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 6.1.2010 20:40:23
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella dober večer! kk ste babonke??? jaz sem se prej skoraj razjokala .... sem izvedela, da bo moj dragi službeno odsoten od 15 do 22.1. - kar posledično pomeni, da v petek 15 zvečer ne bom mogla se družit z vami, ker nimam varstva za otroka. no v takih primerih mi je zelo žal da nimam ne tašče ne tasta, da bi mi lahko otroka pomerkal. in mi je blo ful hudo, ko mi je povedal ... smrk smrk ...
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 6.1.2010 20:40:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Za vse položnice ti dajo,pa za hrano in vse ostalo. meni je na soc. rekla, da za položnice ne dobiš, ker jih itak imaš vsak mesec...tak, da... Zakaj pa so jih meni plačali? mogoče jih ti trikrat na leto dobiš....
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 6.1.2010 20:40:45
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa polni znesek sem dobila,sem pozabla povedat. kolk pa, če smem vprašat? 300 eur.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 6.1.2010 20:40:53
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella dober večer! kk ste babonke??? jaz sem se prej skoraj razjokala .... sem izvedela, da bo moj dragi službeno odsoten od 15 do 22.1. - kar posledično pomeni, da v petek 15 zvečer ne bom mogla se družit z vami, ker nimam varstva za otroka. no v takih primerih mi je zelo žal da nimam ne tašče ne tasta, da bi mi lahko otroka pomerkal. in mi je blo ful hudo, ko mi je povedal ... smrk smrk ... vem kako je ko nimaš varstva...
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 6.1.2010 20:41:19
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: vitabella dober večer! kk ste babonke??? jaz sem se prej skoraj razjokala .... sem izvedela, da bo moj dragi službeno odsoten od 15 do 22.1. - kar posledično pomeni, da v petek 15 zvečer ne bom mogla se družit z vami, ker nimam varstva za otroka. no v takih primerih mi je zelo žal da nimam ne tašče ne tasta, da bi mi lahko otroka pomerkal. in mi je blo ful hudo, ko mi je povedal ... smrk smrk ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 6.1.2010 20:41:45
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya a ti res hujšaš? Je skrivnost koliko imaš kg? ja res...ne ni skrivnost niha med 57-58kg.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 6.1.2010 20:41:51
|
|
|
|
arabela*
|
Zdaj sem morala A sliko od Leje kazat......da jo A gleda pred spanjem malo...
< Sporočilo je popravil Saraya -- 6.1.2010 20:42:09 >
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 6.1.2010 20:42:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella dober večer! kk ste babonke??? jaz sem se prej skoraj razjokala .... sem izvedela, da bo moj dragi službeno odsoten od 15 do 22.1. - kar posledično pomeni, da v petek 15 zvečer ne bom mogla se družit z vami, ker nimam varstva za otroka. no v takih primerih mi je zelo žal da nimam ne tašče ne tasta, da bi mi lahko otroka pomerkal. in mi je blo ful hudo, ko mi je povedal ... smrk smrk ... Pa daj to ni fer . Reci mu da naj gre 16 komaj..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 6.1.2010 20:42:10
|
|
|
|
ly117
|
Men se je pa tak začelo in spat. Tak da pričakujem malo akcije tle gor.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 6.1.2010 20:42:23
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Zdaj sem morala A sliko od Leje kazat......da jo A gleda pred spanjem malo... faca mala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 6.1.2010 20:42:28
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: vitabella dober večer! kk ste babonke??? jaz sem se prej skoraj razjokala .... sem izvedela, da bo moj dragi službeno odsoten od 15 do 22.1. - kar posledično pomeni, da v petek 15 zvečer ne bom mogla se družit z vami, ker nimam varstva za otroka. no v takih primerih mi je zelo žal da nimam ne tašče ne tasta, da bi mi lahko otroka pomerkal. in mi je blo ful hudo, ko mi je povedal ... smrk smrk ... Vitabela kar k meni jo pripelji, ker jaz itak ne morem nikamor iti zvečer ker se Rok doji, tako, da....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 6.1.2010 20:42:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca ja res...ne ni skrivnost niha med 57-58kg. aha...glih tolk bi jaz imela...če bi se malo potrudila....
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 6.1.2010 20:43:27
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Men se je pa tak začelo in spat. Tak da pričakujem malo akcije tle gor. Ej Ly veš kje je akcija - možu vzami vstran križanke
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?