Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;) 6.1.2010 18:42:56
|
|
|
|
Pigy
|
pozdravljene. Danes sem prehodila 5 km , pojedla košček tortice, čeprav bi raje kako juho. A morem kljub tortici pojest košček čokolade? Knjigice nisem našla v nobeni knjigarni, , sploh ne morem verjet , tko da si jo zjutraj naročim preko neta. Rabim kake fajn predloge, kaj bomo jedle jutri, ko je sadni dan. Za montignaca sem tudi jaz slišala da je fajn, ampak ločevalna mi je bolj blizu, kr mi je kolegica pred letom in pol shujšala 26 kg in še danes drži isto težo. In kako se počutite sedaj ko tko hujšate ? Jaz se počutim ok, samo moj se smeji in pravi da ga prav zanima če mi bo uspelo tri mesece zdržati .
|
|
|
|
RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;) 6.1.2010 18:58:25
|
|
|
|
aleži
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: majar. IZVIRNO SPOROČILO: blaža No zdej pa čakam, da gre tamali spat( ob 19ih), da povečerjam. , Iiii sladoled me čaka, mmm. teb pa vela! tolk hitr hodi spat?! kolk je pa star? jst pa do desete nimam mira, pa tud popoldanskega počitka ne poznamo, pa je moja pupa starakomaj 18 mesecev... sm ti fouš Blaž bo mel 3.2. dve leti in gre tako zgodaj spat. Ta starejši gre pa ob 20ih ( bo mel konec februarja 7 let) uhuuu, moja bo pa imela 27.2 2 leti. Jaz sem iz Obale. Blaža, hvala za nasvet glde hrane. Bom malo premislila. Spročam, da bom kar jutri začela!!!! Nemorem več čakat, ker ko vas berem..... ste mi dale voljo in podporo!!!!
|
|
|
|
RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;) 6.1.2010 19:06:56
|
|
|
|
Pigy
|
Spročam, da bom kar jutri začela!!!! Nemorem več čakat, ker ko vas berem..... ste mi dale voljo in podporo!!!! bravo Aleži me veseli da si dobila voljo, sej ti bo uspelo, tko kot nam
|
|
|
|
RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;) 6.1.2010 19:09:32
|
|
|
|
4pikice
|
JANUAR 2010 (START) Datum tehtanja: 4.1. 2010 Nick: Željeni kg: 4pikice 60-63kg mojcažiga 65 kg taška30 60 kg Tia12 70kg Detece 58-60kg Blaža 58kg dito 56kg 2violina 65kg lunca144 65kg Pigy 60kg ZmajaTolovaj 65kg aleži 60kg bella02 75kg ANDREJA 75 75kg bibyzan 75kg hel32 64kg majar. 65kg mlinčka 70kg
|
|
RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;) 6.1.2010 19:09:51
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleži IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: majar. IZVIRNO SPOROČILO: blaža No zdej pa čakam, da gre tamali spat( ob 19ih), da povečerjam. , Iiii sladoled me čaka, mmm. teb pa vela! tolk hitr hodi spat?! kolk je pa star? jst pa do desete nimam mira, pa tud popoldanskega počitka ne poznamo, pa je moja pupa starakomaj 18 mesecev... sm ti fouš Blaž bo mel 3.2. dve leti in gre tako zgodaj spat. Ta starejši gre pa ob 20ih ( bo mel konec februarja 7 let) uhuuu, moja bo pa imela 27.2 2 leti. Jaz sem iz Obale. Blaža, hvala za nasvet glde hrane. Bom malo premislila. Spročam, da bom kar jutri začela!!!! Nemorem več čakat, ker ko vas berem..... ste mi dale voljo in podporo!!!! ja zsem tudi z obale, ma živim blizu Nanosa.
|
|
RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;) 6.1.2010 19:22:33
|
|
|
|
aleži
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: aleži IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: majar. IZVIRNO SPOROČILO: blaža No zdej pa čakam, da gre tamali spat( ob 19ih), da povečerjam. , Iiii sladoled me čaka, mmm. teb pa vela! tolk hitr hodi spat?! kolk je pa star? jst pa do desete nimam mira, pa tud popoldanskega počitka ne poznamo, pa je moja pupa starakomaj 18 mesecev... sm ti fouš Blaž bo mel 3.2. dve leti in gre tako zgodaj spat. Ta starejši gre pa ob 20ih ( bo mel konec februarja 7 let) uhuuu, moja bo pa imela 27.2 2 leti. Jaz sem iz Obale. Blaža, hvala za nasvet glde hrane. Bom malo premislila. Spročam, da bom kar jutri začela!!!! Nemorem več čakat, ker ko vas berem..... ste mi dale voljo in podporo!!!! ja zsem tudi z obale, ma živim blizu Nanosa. me veseli Jaz sem drugače pri marčevkah08 (ti si verjetno pri februarčicah-poznam pa Pino), ker sem imela PDP marca!!
|
|
|
|
RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;) 6.1.2010 19:28:11
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleži IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: aleži IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: majar. IZVIRNO SPOROČILO: blaža No zdej pa čakam, da gre tamali spat( ob 19ih), da povečerjam. , Iiii sladoled me čaka, mmm. teb pa vela! tolk hitr hodi spat?! kolk je pa star? jst pa do desete nimam mira, pa tud popoldanskega počitka ne poznamo, pa je moja pupa starakomaj 18 mesecev... sm ti fouš Blaž bo mel 3.2. dve leti in gre tako zgodaj spat. Ta starejši gre pa ob 20ih ( bo mel konec februarja 7 let) uhuuu, moja bo pa imela 27.2 2 leti. Jaz sem iz Obale. Blaža, hvala za nasvet glde hrane. Bom malo premislila. Spročam, da bom kar jutri začela!!!! Nemorem več čakat, ker ko vas berem..... ste mi dale voljo in podporo!!!! ja zsem tudi z obale, ma živim blizu Nanosa. me veseli Jaz sem drugače pri marčevkah08 (ti si verjetno pri februarčicah-poznam pa Pino), ker sem imela PDP marca!! ja Pina je pri nas, ona bo pa Montija je neki pravla.
|
|
RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;) 6.1.2010 19:29:09
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pigy pozdravljene. Danes sem prehodila 5 km , pojedla košček tortice, čeprav bi raje kako juho. A morem kljub tortici pojest košček čokolade? Knjigice nisem našla v nobeni knjigarni, , sploh ne morem verjet , tko da si jo zjutraj naročim preko neta. Rabim kake fajn predloge, kaj bomo jedle jutri, ko je sadni dan. Za montignaca sem tudi jaz slišala da je fajn, ampak ločevalna mi je bolj blizu, kr mi je kolegica pred letom in pol shujšala 26 kg in še danes drži isto težo. In kako se počutite sedaj ko tko hujšate ? Jaz se počutim ok, samo moj se smeji in pravi da ga prav zanima če mi bo uspelo tri mesece zdržati . za kosilo bosta banani z cimetom in žličko meda.
|
|
RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;) 6.1.2010 19:48:53
|
|
|
|
Muca Miša
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pigy pozdravljene. Danes sem prehodila 5 km , pojedla košček tortice, čeprav bi raje kako juho. A morem kljub tortici pojest košček čokolade? Knjigice nisem našla v nobeni knjigarni, , sploh ne morem verjet , tko da si jo zjutraj naročim preko neta. Rabim kake fajn predloge, kaj bomo jedle jutri, ko je sadni dan. Za montignaca sem tudi jaz slišala da je fajn, ampak ločevalna mi je bolj blizu, kr mi je kolegica pred letom in pol shujšala 26 kg in še danes drži isto težo. In kako se počutite sedaj ko tko hujšate ? Jaz se počutim ok, samo moj se smeji in pravi da ga prav zanima če mi bo uspelo tri mesece zdržati . Pigy, knjigico ti lahko pošljem jaz prek meila; imaš ZS
|
|
|
|
RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;) 6.1.2010 19:51:35
|
|
|
|
Muca Miša
|
no, pa se javljam še jaz; pa če me daste lahko na seznam; moram pa zgubit cca.20kilc in ker sem že enkrat bla na tej dieti vem da ni težko tako da znova grem v boje s kilicami.... no, jaz sem začela 3.1. ampak bi rada sodelovala z vami; tako da danes sem jaz imela sadni dan kivi, jabolka, babana, oreščki - moj današnji meni aja, knjigico pa lahko pošljem, če želi katera imet, ker jo imam skenirano; sem si jo par let nazaj kupla;
|
|
|
|
RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;) 6.1.2010 20:02:46
|
|
|
|
4pikice
|
hel32- halooooo, lepo prosim kaj pa pišeš???, valda, welcome abord , se mi je pač čudn zdel,da tuki sprašuješ o montiju. Sam, da bojo šle kilce dol. aleži-tko se "govori" ,go,go,go! Ravno jem tortico pa mi ne gre lih najbolj dol,čeprov je full dobra, bi rajš pico. Jutri pa vitaminski dan. Sem vidla, da lahko ješ tudi samo zelenjavo. Men bi to bol sedel. Sem te zdajle vidla Muca Miša- te dam gor,sam kolk pa so tvoja željena teža
< Sporočilo je popravil 4pikice -- 6.1.2010 20:06:45 >
|
|
RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;) 6.1.2010 20:05:40
|
|
|
|
nincika
|
4pikice, še mene prosim na seznam, če pridem na 70kg, bo zaenkrat čisto ok. Sem 3 mesece po porodu, pa sem že kavbojke nosila, zdaj so me pa prazniki prisilili, da ponovno navlečem nase nosečniške hlače, ker je ostalo vse tiščalo Tudi jaz sem ravno iz večernega sprehoda, je bilo super. Za večerjo sem si privoščila 3 kekse, ni bilo nič pametnega v hladilniku. Jaz bi tudi prosila za knjigico, če se kateri ljubi poslat...
|
|
|
|
RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;) 6.1.2010 20:08:27
|
|
|
|
4pikice
|
JANUAR 2010 (START) Datum tehtanja: 4.1. 2010 Nick: Željeni kg: 1. 4pikice 60-63kg 2. mojcažiga 65 kg 3. taška30 60 kg 4. Tia12 70kg 5. Detece 58-60kg 6. Blaža 58kg 7. dito 56kg 8. 2violina 65kg 9. lunca144 65kg 10. Pigy 60kg 11. ZmajaTolovaj 65kg 12. aleži 60kg 13. bella02 75kg 14. ANDREJA 75 75kg 15. bibyzan 75kg 16. hel32 64kg 17. majar. 65kg 18. mlinčka 70kg 19. nincika 70kg
< Sporočilo je popravil 4pikice -- 6.1.2010 20:21:46 >
|
|
RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;) 6.1.2010 20:11:39
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: 4pikice hel32- halooooo, lepo prosim kaj pa pišeš???, valda, welcome abord , se mi je pač čudn zdel,da tuki sprašuješ o montiju. Sam, da bojo šle kilce dol. aleži-tko se "govori" ,go,go,go! Ravno jem tortico pa mi ne gre lih najbolj dol,čeprov je full dobra, bi rajš pico. Jutri pa vitaminski dan. Sem vidla, da lahko ješ tudi samo zelenjavo. Men bi to bol sedel. Sem te zdajle vidla Muca Miša- te dam gor,sam kolk pa so tvoja željena teža No sladoled je bil dober, ma a veš, da sem mela v glavi tudi jaz še malo pice? ma to je res psiha.
|
|
RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;) 6.1.2010 20:12:59
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: nincika 4pikice, še mene prosim na seznam, če pridem na 70kg, bo zaenkrat čisto ok. Sem 3 mesece po porodu, pa sem že kavbojke nosila, zdaj so me pa prazniki prisilili, da ponovno navlečem nase nosečniške hlače, ker je ostalo vse tiščalo Tudi jaz sem ravno iz večernega sprehoda, je bilo super. Za večerjo sem si privoščila 3 kekse, ni bilo nič pametnega v hladilniku. Jaz bi tudi prosila za knjigico, če se kateri ljubi poslat... Uf pa kako moreš kr tko? Jaz sem šla pa v trgovino samo zaradi deserta. ma peš bi šla po tale sladoled pša makar 10 km proč. Jaz desert skrbno načrtujem, da si potešim željo.
|
|
RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;) 6.1.2010 20:13:53
|
|
|
|
Pigy
|
Dobrodošli Muca Miša in Nincika Vsakič ko pogledam na to stran nas je več. Mm poslala sem ti zs nazaj. hvala 4pikice tud jaz sem pojedla košček tortice pa mi glih tako ni šla najbolje, jaz bi pa raje kako juhico. Za jutri jaz bi tud raje zelenjavo jedla kot samo sadje, a sataraš lahko jem? Je itak sama zelenjava.
|
|
|
|
RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;) 6.1.2010 20:16:47
|
|
|
|
lunca144
|
fino spisek se veča,kile pa manjšajo ,jaz pa moram še zadnjega fanta dat spat,potem pa si skuham eno kavo in verjetno pred tv,bi mogla likat,pa se mi ne da,bom jutri.Danes je že tretji dan,ko sem brez sladkarij ,bom preskočila tortico,ker hočem nekaj časa zdraž brez sladkega,potem,pa,ko bodo šle kake hlače lažje gor,pa se bom malo pocrkljala .
|
|
RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;) 6.1.2010 20:17:23
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pigy Dobrodošli Muca Miša in Nincika Vsakič ko pogledam na to stran nas je več. Mm poslala sem ti zs nazaj. hvala 4pikice tud jaz sem pojedla košček tortice pa mi glih tako ni šla najbolje, jaz bi pa raje kako juhico. Za jutri jaz bi tud raje zelenjavo jedla kot samo sadje, a sataraš lahko jem? Je itak sama zelenjava. ja sataraš lahko ješ, samo, da ni prepraženo na čebulci. da ni olja, pa čim manj soli oz bolje ne kot ja tole z soljo.
|
|
RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;) 6.1.2010 20:20:46
|
|
|
|
blaža
|
Jutri bo itak sadje, zqa pol mam pa že plane. Beljakovinski dan: Piščančja prsa z dušeno repo. mmm takoj naslednji pa kuhana cvetača in en korenček, čez pa mozarella in zapečeno v pečici, to je meni bošansko. Škrobni dan Mineštra iz stročnic, naslednji škrobni dan pa krompir v solati. Glede Oh nimam problemov. Pašta z šalšo in pol spet pica. V nedeljo ko je pa spet desert, mam pa v soboto rd in bom v nedeljo si napravla tortico. sama sebi. Bom malo ekspirimentirala spet z tičino.
|
|
RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;) 6.1.2010 20:22:35
|
|
|
|
nincika
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: nincika 4pikice, še mene prosim na seznam, če pridem na 70kg, bo zaenkrat čisto ok. Sem 3 mesece po porodu, pa sem že kavbojke nosila, zdaj so me pa prazniki prisilili, da ponovno navlečem nase nosečniške hlače, ker je ostalo vse tiščalo Tudi jaz sem ravno iz večernega sprehoda, je bilo super. Za večerjo sem si privoščila 3 kekse, ni bilo nič pametnega v hladilniku. Jaz bi tudi prosila za knjigico, če se kateri ljubi poslat... Uf pa kako moreš kr tko? Jaz sem šla pa v trgovino samo zaradi deserta. ma peš bi šla po tale sladoled pša makar 10 km proč. Jaz desert skrbno načrtujem, da si potešim željo. Sem se danes špagetov tako najedla, da še ni bilo neke sile... Bo pa jutri, ko bomo na sadju. S temi bananami in cimetom si mi kr lušte naredila, mislim, da bom jaz tudi to... Kako že...prerežeš na polovico, popečeš z medom in cimetom...sem si prav zapomnila?
|
|
|
|
RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;) 6.1.2010 20:23:06
|
|
|
|
Pigy
|
super, evo moje kosilo za jutri Čez 87 dni bomo take:
|
|
|
|
RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;) 6.1.2010 20:23:41
|
|
|
|
Muca Miša
|
Pigy; sem ti odgovorila; tudi pošiljam že samo nam nekaj internet šteka; upam, da gre skozi. moja željena teža je 75kg tako da me čaka dolga pot; no sem pa zdaj nardila 50trebušnjakov in me kr boli v trebuhu
|
|
|
|
RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;) 6.1.2010 20:25:28
|
|
|
|
ANDREJA 75
|
ČAO!prebrodila prvi sadni dan moram rečt da kar brez problema za zajtrk sem pojedla eno hruško za kosilo sem upoštevsala blažin recept glede banan za večerjo pa sem popapcala malo melone in spila 3 litre vode .Zdaj pa ko mi še eden od dvojčkov zasi pa šibam še mal telovadit. tko da ni bilo posebne krize jutri pa beljakovinski dan -mesek Kriza edino v nedeljo ko ostali papajo gov juhco mesek krompirček jaz pa spet na sadnem dnevu. ampak bomo zdržali!
|
|
RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;) 6.1.2010 20:25:41
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: nincika IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: nincika 4pikice, še mene prosim na seznam, če pridem na 70kg, bo zaenkrat čisto ok. Sem 3 mesece po porodu, pa sem že kavbojke nosila, zdaj so me pa prazniki prisilili, da ponovno navlečem nase nosečniške hlače, ker je ostalo vse tiščalo Tudi jaz sem ravno iz večernega sprehoda, je bilo super. Za večerjo sem si privoščila 3 kekse, ni bilo nič pametnega v hladilniku. Jaz bi tudi prosila za knjigico, če se kateri ljubi poslat... Uf pa kako moreš kr tko? Jaz sem šla pa v trgovino samo zaradi deserta. ma peš bi šla po tale sladoled pša makar 10 km proč. Jaz desert skrbno načrtujem, da si potešim željo. Sem se danes špagetov tako najedla, da še ni bilo neke sile... Bo pa jutri, ko bomo na sadju. S temi bananami in cimetom si mi kr lušte naredila, mislim, da bom jaz tudi to... Kako že...prerežeš na polovico, popečeš z medom in cimetom...sem si prav zapomnila? ja prvo popečeš, pol pa ko so pečene posuješ malo z cimetom in cik cak prevlečeš z žličko meda.
|
|
RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;) 6.1.2010 20:26:19
|
|
|
|
lunca144
|
blaža..........sem pogledala tvoj album,kapo dol,kako lepe zadeve,pa slastne tud zgledajo.........in kako torto boš sebi naredila za rd.?
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?