|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del
3.1.2010 18:12:33   
Anonimen
kleo - hahahahaha . si mi ful faca - NE dojim :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4701
4.1.2010 15:19:16   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: nya

kleo - hahahahaha . si mi ful faca - NE dojim :)

user posted image user posted image user posted image Ja, tako je to v tretje user posted image

Kako ste kaj mamice? Kako je novo leto?

Jaz sem ga pričela z pregledom pri G - mi ni naredila UZ, a je rekla, da je zelo zrastel dojenček, da bo potem že user posted image user posted image No, v nekaj tednih bomo bolj gotovo vedeli od tega user posted image Samo da ne bo 5kg ob porodu user posted image

Poleg tega smo danes imeli prvič novo varuško - sicer je bila parkrat čez praznike pri nas za kakšne pol ure, eno uro, danes pa sta bili prvič sami. Sta jedli, ko sem šla in Sofija menda sploh ni reagirala user posted image Jutri pa potem normalno, grem v službo...

Danes zvečer bi morala na francoščino, pa je učiteljica zbolela, tako da odpade. Mi v bistvu kar prav pride, ker ima svak RD in moramo na obisk... Se je tako pokloplo, sicer bi šla na tečaj, ker ne manjkam rada...

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
4.1.2010 15:29:50   
slovenka
V čakanju na slikice od Safije pa malo božične Sofije user posted image

user posted image

http://www4.slikomat.com/09/0104/rfp-DSC010.jpg

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
4.1.2010 20:02:10   
lunca144
kleo...........dobrodošla nazaj,in lepo,da si lepo prestala cr,in da se sedaj cartaš s safijo,in veselo čakam na fotkeuser posted image user posted image user posted image
slovenka.........tale sofija je pa fajn hitro zrasla,da je lahko že božičkova družica.........lušna ni kajuser posted image user posted image user posted image
Pri nas lepo snežiuser posted image user posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
4.1.2010 21:48:03   
slovenka
lunca, no sedaj pa tudi pri nas sneži user posted image Jupi. Samo kako bo jutri zjutraj za v službo iti veselo user posted image

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
4.1.2010 22:44:25   
lunca144
slovenka,ni panike,ker ga je samo za vzorec,se bomo prebiliuser posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
5.1.2010 8:06:21   
mate0ja
jutro

Kako kaj z novoletnimi zaobljubami? Še vstrajate? A še prelagate na boljše čase user posted image .

Kleo to je blo pa hitro. No verjetno se je tebi bolj vleklo. Je luštno spet met dojenčka doma? Kako pa Meri? Se je z obiski vse dobro izšlo?

Joj Slovenka kok je ta teta božička simpatična.

Sneg? A res? Kje? Ja na cesti predvsem. A ni mogu na polje zapast. Sm se komej skos Savlje prebila. Tle v LJ skrbijo samo za glavne ceste. Na ostalih se pa samo na svojo pazljivost in srečo, da drugi tud vozijo po pameti, lahko zaneseš. Sm prov vesela, da sem že parkirala. Po tamalo sm pa atija poslala, tko da mam popoldan pa samo ene dva kilometra po glavnih cestah za narest user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo lažje dan začet.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
5.1.2010 10:56:58   
lunca144
Mateja,hvala za kavo,sem jo že spila,pa kmalu bo terba novo,moj je šel neki furnirat in jaz mam frej,in moram veselo likat,pa če mi kaj časa ostane,grem sešit prt in tekač ,pa za stole oblekce,sem včeri kupla tako lepo blago,da bomo malo bolj fensi,kok,mi je fajn,ko vsak teden,kaj dodam v naš domekuser posted image ,polička,pa,polička..........
Naši otroci so vsi ok,razen malo jih nagajivost daje,lun pa ful faca ratuje,prav vidno se spreminja iz dneva v dan-odraščauser posted image ,spal,je celo noč do 5 zjutraj,pol se je mal pocartal in spal še uro in pol,in se še pocartal mal pri nama v postelji.Zunaj lepo sneži.Mejte se lepo in oglasite se kaj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
5.1.2010 12:53:45   
Anonimen
OLA

Kje se vse skrivate?????
Evo tri slikce,samo niso tolk posrecene,so lepse skupinske.

user posted image
user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 5.1.2010 13:00:27 >

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 4709
5.1.2010 14:40:54   
lunca144
kleo.............hvala ti za fotke,res je speča sneguljčicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
5.1.2010 16:48:12   
Anonimen
lunca,ni za kaj...z veseljem pokazem mojo tanovo punciuser posted image

Madona punce,letos ste pa se hujse kot laniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 4711
5.1.2010 19:42:18   
lunca144
kleo...........ja,sama ne sfolgam obračanje straniuser posted image .................no mam pomoč slovenko in matejouser posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
5.1.2010 21:19:33   
Anonimen
Čeeeeeeeeeeeeeeeeruser posted image

Kako v novem letu? Zdravi, polni obljub?user posted image

Kleo, sam da ste doma.user posted image Družinske slike so tolk cartuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 4713
5.1.2010 21:45:59   
mate0ja
ker dolgčas. Če že kera piše je vse povedano v enem stavku. HB za slikice od Kleo, da si lahko vsaj malo oči napasem. A je bla novolenta zaobljuba, da ne boste več preživljale časa na FB user posted image

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
5.1.2010 22:28:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

ker dolgčas. Če že kera piše je vse povedano v enem stavku. HB za slikice od Kleo, da si lahko vsaj malo oči napasem. A je bla novolenta zaobljuba, da ne boste več preživljale časa na FB user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma niti ni dolgčas, sam monologe pisat je težko.user posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4715
6.1.2010 9:18:16   
Anonimen
Dobro jutrooooooooooooooooooooooo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4716
6.1.2010 12:39:14   
lunca144
user posted image user posted image mateja,sedaj sem pa žalostna,vedno napišem več kot samo en stavek,res se trudim,da napišem vsaj malček večuser posted image ..............ti,ti,matejauser posted image ........................ja,je dolgčas,ko smo pa samše 4 ostale,pa sedaj ma kleo več dela,pa je manj tuki,upam,da pride še katera naokrog..........jaz sem zdeli pospravla smrekico,ker se je že fajn brila,in mi je prav hudo,si moram neki umislit,za dekoracijo z lučkami,mi je tok fajn ,ko je zuni sneg,notri,pa taka prijetna svetloba,pa tudi ponoči,ko se vstanem,mi je fino,da je mal svetlobe,take pravljične,bom,kar kako vejo pošprejala,pa gor lučke dala,pa bo..................evo par stavkovuser posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
6.1.2010 14:09:20   
slovenka
ojla mamice,

mi pa še imamo smrečico. Vsaj do tega vikenda jo bomo še imeli, potem bomo pa videli. Zunaj je pa res pravljično, sva se pred kosilom s Sofijo malo sankali... v bistvu sem njo malo sem in tja vlekla, sicer pa imamo spluženo vse okrog hiše asfalt in tlakovce in ne vem, kdo nam je, sploh nisem opazila... drugače smo včeraj imeli novo varuško za prav - se pravi več kot eno uro kot v ponedeljek -  in se je fajn obneslo... sta baje veliko plesali in tako. Pupa je pa res že velika, sedaj že čist sama je, pijačo ji nalijem v kozarec, pa malo pije tako, malo si pa slamico notri naštima, najbolj pa me je presenetila, ko sem jo poklicala, naj pride, da ji porežem nohte, pa pride na kavč in mi pomoli prst. Kako je to fajn... Še par mesecev pa bomo spet začeli znova, a ne? user posted image

Kleo, a tebi pa že znese klepetati po RR? user posted image Fajn, fajn. Če je pupa tako pridna kot je lepa, bo vse super.

Grem delat za službo, ta mesec spravljam notri maj, ko bom že na porodniški, snov je pa treba spredavati, tako da imam duplo predavanj. Na srečo sem včeraj izvedela, da bo tudi plača dupla user posted image

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
6.1.2010 14:10:41   
Anonimen
ola

no ena od stirih se javlja.
Tamini spancka,tasrednja je sla z ocitom ven,tavelka pa pomarance je...kolk jih jeuser posted image

Sem pa mal prestrasena (itak sem en zajc),ker je bla vceraj tu patronazna,pa je rekla,da se mi maternica  ni se nic spustilauser posted image ,da pride spet v petek in upa,da bo ze dol.Pol me je se okol popka nekaj masirala,mi je blo kar slabo od strahu-pa bolel je valjda...no,me je cist iz tira vrgla,sem skor skup zlezla.Pol sem bila pa cel vecer se vsa slaba....ponoci me je pa se mrzlica treslauser posted image

tamala se pa se tudi ni poredila,do sedaj je izgubila 290g...bimorala do desetega dne starosti popiti vsak dan 10ml vec,danes pa kot nalasc popije samo 40-50ml,ceprav jih je do sedaj 60,pa ponoci 2x 80-kar bi danes tudi mogla.
Pa mleko ji dajem Humana,zato ker je bilo v bolnici isto,pa imam doma AM,samo nisem hotla menjati,da ne bi blo pol krcev.Pa vceraj vidim,da je ta Humana pol cenejsi od AM....zdaj pa ne vem,ce ´ni zato tudi slabsi,man hranljiv.ce kera kej ve-Lunca zate vem da neuser posted image

Evo,sem se zjokala,zdaj grem pa naprej Carovnika iz Oza gledatuser posted image

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 4719
6.1.2010 14:41:21   
lunca144
Hej kleo,upam,da bo z maternico vse ok,vidš,kot se sama spomnim,je meni ginko,vedno gledala,da se mi je maternica potegnila gor in zmanjšala,tega da bi se morala spustit prvič slišim,samo ne se psihirat zaradi tega,ker bo potem sam slabše,in ja glede mleka res ne vem,sem čisti neuk,kaj čem če sem krava mlekarcauser posted image .Tamala bo pa tud začela pridno jest,daj ji čas,pa bo.No uživaj v gledanjučarovnika,ampak po moje bi bilo bolje,da bi šla ti ležat al pa spat,ne pa pred tv,da si spočiješ.
Slovenka.......ja pri nas smrečica ni zdržala,so bile iglice že vsepovsod,to je pa cena kamina,da se je prej posušilauser posted image ,pa saj so prazniki itak mimo,no vseeno,pa mamo še smrečico še zunaj.A sankale sta se vidve,mi se nimamo kje tuki,ker mamo vse ravnouser posted image .Pa super za tvojo varuško in tvojo super duper pridno sofiuser posted image user posted image user posted image .............mi se jokamo ko strižemo nohtke,na nogah,pa je sploh jok na kvadrat,pri vseh trehuser posted image .

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
6.1.2010 15:24:31   
aleksandra silvija
user posted image Ojla!

Kleo-čestitke za tvojo malo lepo Safijo!user posted image

Pa vsem vse vse naj v tem letu....mah, ne samo to leto...stalno!user posted image

Se oglašam po malo daljšem času, moram letošnje novice še prebrat. Videla pa sem Sofijo in Safijo.user posted image user posted image user posted image

Se še oglasim, ampak ko je Lovlo buden je nemogoče imeti prižgan računalnik.
Ga bom sedaj peljala ven in upam, da ga bo letanje po hribu utrudilo in da bo da zvečer kmalu zaspal.user posted image

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
6.1.2010 15:29:41   
RMRM
Dan, dan!

Sem se hitro javila, da me ne boste prehitro odpisaleuser posted image user posted image .

Kleo, kakšna detka fletkauser posted image user posted image user posted image user posted image .
Drgač pa ti ful pretiravaš z gledanjem TV, pazi svoje oke, že tko maš težave z njim, če se prav spomnem. Res ni dobr koj po porodu gledat TV. Nočem pametovat, prijatelski nasvet, odločitev je pa čist tvoja.

Slovenka - super za duplo plačo. V kerem svetu pa živišuser posted image ? Jaz bi tud. Pri nas lahko trojno delaš, pa ni šans da kaj dodatno dobiš, še tisto minimalno stimulacijo so vzeluser posted image .

Lunca, kakšen kamin mate, zidan, a la kmečka peč, al vložek al stoječ kaminček? Mi2 sva v fazi nakupa, pa ne veva kaj bi. Planirala sva kaminski vložek, samo sva dobila info, da je to le za lepo, funkcionalno pa ne, ker koj, ko nehaš kurit ne daje nobene toplote več, pa ful časa rabi da se ogreje, jaz bi pa rada da vsaj mal daje toplote od sebe tud ko ne kuriš, npr. ponoč, dopoldne ko ni nobenga doma.

Mateja, a bo dost za bratuser posted image .

Otrok je kakor zvon. Kakor boste peli vanj, tako bo odmevalo. (Magajna)

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
6.1.2010 15:30:29   
slovenka
Kleo - glede mleka najboljše, da primerjaš kalorije - saj so verjetno napisane gor. Morda bi znalo kaj biti na tem, da če je toliko cenejša... ali pa tudi ne, no... Saj bo. Pri Sofiji je bilo na začetku precej krize glede teže - sem jo sicer dojila, a ne vem, verjetno nisem imela toliko mleka ali kaj... ker je vlekla 1 uro skupaj, teža pa je počasi naraščala, saj se verjetno spomniš, da je bila najlažja na RR. Ampak se to uredi. Sem rekla, da se v drugo nič več okrog teže ne sekiram, samo da je, kolikor mu paše... Sicer pa zanimivo, da te patronažna pogleda - naša je prišla samo zaradi dojenčka user posted image Držim pesti, da bo do petka že boljše user posted image

Lunca, mi imamo tudi kamin, pa je smrečica še zmeraj kot nova. Verjetno je kaj na tem, da je umetna user posted image user posted image user posted image Imamo pa tudi mi vse ravno zunaj kot vi - samo tudi po ravnem se da otročka vleči na sankah... Kje pa, če bi bil hrib, se itak ne bi upala spustiti s Sofijo dol po njem user posted image

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
6.1.2010 15:32:46   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Lunca, mi imamo tudi kamin, pa je smrečica še zmeraj kot nova. Verjetno je kaj na tem, da je umetna user posted image user posted image user posted image Imamo pa tudi mi vse ravno zunaj kot vi - samo tudi po ravnem se da otročka vleči na sankah... Kje pa, če bi bil hrib, se itak ne bi upala spustiti s Sofijo dol po njem user posted image

user posted image user posted image user posted image  

Otrok je kakor zvon. Kakor boste peli vanj, tako bo odmevalo. (Magajna)

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
6.1.2010 15:33:50   
slovenka
Ojla AS in RMRM, niti nisem videla vajinih postov - verjetno sta v istem času pisati kot jaz, ne?

AS - pazi Lovrota, da se ne bo po hribu skotalil user posted image

RMRM - saj vem, kako je sedaj, saj pri nas je tudi čisto drugače kot pred leti, samo sedaj sem si s kolegico zamenjala, da bo ona več predavala maja, jaz pa sedaj še v njenih terminih - in se je šef potem strinjal, da mi tega ne bi bilo treba, da je to dodatna obremenitev in dobim cvenk user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......