|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
5.1.2010 19:37:34   
Kliki
Ja sem porajtala ne vem kje so ali pa vse user posted image  in nimajo časa.
PPPPPPPPUUUUUUUUUUUUUNNNNNNNNNNNCCCCCCCCEEEEE
KJE STE?

Ti si drugače OK?

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
5.1.2010 19:42:10   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

Ja sem porajtala ne vem kje so ali pa vse user posted image  in nimajo časa.
PPPPPPPPUUUUUUUUUUUUUNNNNNNNNNNNCCCCCCCCEEEEE
KJE STE?

Ti si drugače OK?

bo mislim da kar tvoj odgovor pravi, po mojem tudi slončkajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , bravo kar tako naprej

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
5.1.2010 19:43:07   
Kliki
Ja ampak malo časa naj si pa tudi za čvek vzamejo.user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
5.1.2010 19:45:15   
nadka30
točn tako.
Drugače sem pa jaz ok, včeraj mi je bilo slabo, danes sem pa imela toliko dela da sploh nisem študirala če mi je kaj slabo, me pa občasno štihne v križu, pa moram se pohvalit moji balkončki so tudi lepiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
5.1.2010 19:48:03   
Kliki
To je pa lepo da si Ok.
Mene pa že od 2.1. nekaj špika na desni strani pa me malo skrbi da se niso moje ciste ponivile pa sej bo kmalu tudi to jasno ker bom jutri prosila če me da tudi na UZ.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
5.1.2010 19:51:16   
nadka30
po mojem pa ti bo jutri G rekla da je vse ok in da kar pridno user posted image user posted image user posted image user posted image . Mi je ena rekla da si moram to kar si želim govoriti, torej to pomeni da morama govoriti vse bo okuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
5.1.2010 19:55:32   
Kliki
Ja sej jest sem skor prepričana da je Ok sam me pa po drugi strani vse eno malo skrbi.
user posted image  pa itak pridno in upam tudi na pozitivni rezultat tam po 20.1.
user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
5.1.2010 19:57:57   
nadka30
pol pa tako ni panike, jaz pa že danes držim pesti da bo čez dobrih 14 dni en velik plusssssssssssssssssssuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
5.1.2010 19:59:08   
Kliki
Super si hvala.
Kdaj imaš pa ti prvi pregled?
user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
5.1.2010 20:07:41   
nadka30
Kliki še sploh ne vem ,jutri bom poklicala G, kre naroča samo ob sredah, pol bomo pa vidli kadj bom imela to čast da spoznam našo pikico.
Kliki želim ti veselo, polno energije lahko noč, se berema jutri z samimi dobrimi novicami se strinjašuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
5.1.2010 20:09:36   
Kliki
Ja se strinjam da bodo novice dobre.

Lepo se imej in user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
5.1.2010 20:20:05   
sonček85
Hoj hoj ,naj se še malo javim predno grem pred tv .

Res so vse punce zginle,nio sončka,ni teni,..........

Mi smo ok,no razen aleks ima spet vnet ušesek in zamašene sinuse

Nočko vsem in te slikce mi tko polepšajo dan user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
5.1.2010 20:30:43   
Kliki
Sonček bogi Aleks se mi smili k ma spet vneta všeska. Lepo ga pobožaj in mu daj en velik poljubček od mene.
Pa še malo za njegovo boljšo volj:
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
5.1.2010 20:39:30   
Teni_
Jaz vas vsak dan berem, nimam pa kaj dosti časa za pisanje.

Zdaj en dan bi naj bila O in pridno,da bo konec meseca test user posted image .

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
5.1.2010 23:09:10   
mamica30
Pozdravljene!

Jaz sem pa bolj taka nočna ptička, ki si vzame čas za čvek, ko opravi vse potrebno za jutri.

Samo da potem nobene ni več prisotne, ker že vse sladko spite in sanjate - sem 100%, da kaj lepegauser posted image user posted image .

Pa upam, da ravno tako velja in me ne boste odslovile.user posted image

Res pa je tudi to, da včasih niti časa za čvek ni, ker je treba user posted image , saj je naši dnevi hitro približujejo. Čakamo na špikanje in napihovanje, ker pol mora bit prava akcija.

Vreme zunaj je ta pravo, bomo videli koliko snega nam bodo nasuli z neba do jutri - čeprav ga ne maram prevečuser posted image .

Lepo bodite!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
5.1.2010 23:51:45   
Anonimen

Punce mi lahko poveste kako spremeniš nick?

(odgovor članu Kliki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2516
6.1.2010 7:46:43   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

greš na svoje ime nic-ka- nastavitve in tam spremeniš nick

Kliki:hvala in hvala za tko lepe slikce.Aleks ti /vam pošilja poljubčke

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
6.1.2010 12:07:55   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Tako kot ti je Sonček svetoval ne vem če se da jast sem poslala meil na pomoč RR. Maš na koncu strani napisano pomoč klikni in tam vse piše.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
6.1.2010 12:10:24   
Kliki
Teni RR in mamica30 vidve kar lepo user posted image , ampak za kako pošto napisat si pa tudi vzemita čas.

mi imamo snega kar nekaj samo upam da ceste so pa vseeno OK:

Kje pa ste še ostale?
user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
6.1.2010 12:28:26   
mamica30
kliki, hvala hvalauser posted image user posted image user posted image

Se potrudim, sedaj pa moram kuhati in potem po malčka v šolo in vrtec. Dnevi tako hitro minevajo, da komaj sledim.

Želim lep dan naprej!

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
6.1.2010 15:20:27   
nadka30
hallo, hallo, danes je pa res pravi snezni dan, zjutraj sem komaj prilezla v sluzbo, ampak sem , ceste so bile pa fuč.Kliki danes sem klicala G in me je naročila na pregled šele 9.2. ker je prej odsotnauser posted image user posted image user posted image , sem kar malo zalosta, ker sem mislila da bom prej imela pregled, sedaj pa razmišljam če ne bom šla na samoplačniški pregled, samo zato da svojo dušo pomirim, čeprav po drugi strani razmišljam če bo ok bo tako ok, razen če bi se pojavili kakšni izcedki takrat bi me po mojem ze prej uzela ali pa bi šla na urgenco.
Počutje je ok, včasih sploh nimam filinga da sem noseča, razen občasnega špikanja v krizu, in čudnega okusa v ustih.
Pozdravljena mamica kako si, kdaj gresta ponovno v boj. Jaz sem zanosila po dveh tečkah, tretje po ss ni bilo.
Teni zdravo kako je v sluzbi*
Tanjuši še malo in greš tudi ti v boj, kako je z cisto, kako se počutiŠ.
Kliki kaj si ti dane uredila
Sem se pa danes v sluzbo vozila kot po jajcih, ceste so bile katastrofalne, me je včasih kar orng stisnilo
čAO

(odgovor članu mamica30)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
6.1.2010 16:58:53   
Kliki
Halo halo
Nadka vse je ok s tabo in ne misli na slabo je pa škoda da imaš pregled šele tako pozno. Koliko boš noseča takrat?

Tanjuši kaj berem da imaš cisto. Probaj Tahiba čaj piti in mogoče bo izginila.(poznam kar nekaj punc ki jim je pomagalo.)

No jast sem odšla k G tako živčna kot bi šla prvič. Potem me je probal malo pomirit in mi je naredil pregled in ker sem pojamrala da me boli desno spodaj je naredil še UZ in na srečo vse OK.

Tako sem srečna da ne morem povedati. Moj je biv pa tudi tako živčen da me je že vmes klical, ko pa sem mu povedala da je vse Ok je pa tudi kar kipel od sreče.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
6.1.2010 17:10:26   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

Halo halo
Nadka vse je ok s tabo in ne misli na slabo je pa škoda da imaš pregled šele tako pozno. Koliko boš noseča takrat?

Tanjuši kaj berem da imaš cisto. Probaj Tahiba čaj piti in mogoče bo izginila.(poznam kar nekaj punc ki jim je pomagalo.)

No jast sem odšla k G tako živčna kot bi šla prvič. Potem me je probal malo pomirit in mi je naredil pregled in ker sem pojamrala da me boli desno spodaj je naredil še UZ in na srečo vse OK.

Tako sem srečna da ne morem povedati. Moj je biv pa tudi tako živčen da me je že vmes klical, ko pa sem mu povedala da je vse Ok je pa tudi kar kipel od sreče.
[/quote

kliki superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sedaj pa ne more iti več kaj narobe sedaj bo šlo samo še navzgor.
Ja tudi jaz sem bila kar malo razočarana, ker bom imela šele takrat pregled, tedaj bom cca 10 t noseča, najprej sem razmišljala da bom imela prvi pregled potem se bom pa naročila na NS in sedaj kaže da se bom na Ns morala kar sedaj naročit, ker ne bom imela veliko razlike med prvim pregledom in Ns, to je po eni starani bolj, ker ko sem bila drugič noseča sem bila na prvem pregledu noseča cca 6t in takrat se ni videlo skoraj nič in potem sem bila do drugega pregleda čisto fuč.Tako da bom sedaj še skoraj en mesec čakala na pregled.
Pa saj vem da bo vse ok, sam včasih je nekaj rečt lažje kot pa narediti.

Kliki jaz sem srečna s tabo vred, samo da je vse ok.
SEm pa prej nekje zasledila da je Zvesta v porodnišnici, ker ima otrok zastoj rasti. Držim močno pesti da bo vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
6.1.2010 17:15:02   
Kliki
Ja v 10t se bo pa že fajn vidl. Ja vem da je lažje reči kot narediti sploh če imaš slabo izkušnjo od prej.
Ja tudi jast sem nekje danes brala da je Zvesta v porodnišnici in da se bo probala malo javit.
user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
6.1.2010 17:25:07   
nadka30
šele sedaj sem videla kakšno klobaso sem naredila iz prejšnega sporočilauser posted image user posted image user posted image user posted image le kaj sem delala, upam da si znala kaj prebrat.
V prvi nosečnosti sem imela pregled v 8 tednu, v drugi ko sem bila cca 6 t, takrat se ni videli nič in sem bila ful živčna, sedaj bom pa v 10t tako da misli da se bo takrat že kar dobro videlo. Res pa je da je včasih boljš imeti pregled kasneje da se ne tolk živciraš, če se ne vidi srček,...-
Kako je lepo brat tvoje dobre novice, sedaj pa res ni ovir user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Je pa lepo zunaj za videt sneg upam da ga ne bo še zapadlo, zaenkrat ga je dovoljuser posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so najpogostejši simptomi nosečnosti?
Prvi znaki nosečnosti se pri vsaki ženski ne pojavijo na enak način. Preden opravite test ali preverite raven beta HCG, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?