Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 11:10:53
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Niti nisem opazila, da imam že 4 Za vas turbo 5 zvezdic to ni dosti, ampak zame, ki vas samo pridno berem in manj pridno čvekam, pa je to dosežek čvekica......ujemi me,ujemi me
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 11:11:13
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 palačinke spečt, dokler gospodič še spi Superca
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 11:19:25
|
|
|
|
kayica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Niti nisem opazila, da imam že 4 Za vas turbo 5 zvezdic to ni dosti, ampak zame, ki vas samo pridno berem in manj pridno čvekam, pa je to dosežek čvekica......ujemi me,ujemi me ne morem te, ne morem te
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 11:20:17
|
|
|
|
kayica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 kayica zakaj maš pa namen alpsko mleko prekuhati? Okoli enega leta bomo postopoma prešli samo na sveže mleko. Torej alpsko samo segrejem, pa je ok?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 11:25:44
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Niti nisem opazila, da imam že 4 Za vas turbo 5 zvezdic to ni dosti, ampak zame, ki vas samo pridno berem in manj pridno čvekam, pa je to dosežek čvekica......ujemi me,ujemi me ne morem te, ne morem te
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.1.2010 11:28:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 11:32:26
|
|
|
|
sjmm
|
princ spančka jz malicam...sem kao včeri začela mal pazit pri hrani..no, ponoči mi je blo ful slabo...sem šla kr 2 piškota pojest ...sej mi je moj reku, da sem čist mim k hujšam zdej k je took dela, da bo itak sam 12ookcal na dan premalo...no, bom začela s 1500, da ne bo za telo tak šok, pa še moj je čist proti hujšanju...prav da mu je tko ful všeč...podpora u nulo mi2 še ne uporabljava aptamil3, zaenkrat mu je čist ok am gute nacht, bom pa mu sigurno ponujala am do kakega 1,5 leta, če ga bo še sprejemal....seveda za pitje, ostalo pa postopoma z KM, nekaj sva itak že uvedla...me pa veseli, da so mu Milupa kašiče še vedno njami, tudi tiste z raznimi koščki ali crispiji
|
|
[Brisano sporočilo] 6.1.2010 11:32:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 11:37:38
|
|
|
|
sjmm
|
zdej grem pa počas kuhat, ker bo vojska kmal doma, pa še ene dva škafa cunj mal poglihat dans bomo kr eno enolončnico...čebulca, por, korenje, kolerabica, bučke..pa pirina zakuha..pri nas ta gosta juha seka...tudi pri Maju...pa en kruhek spečem...dans bo koruzni, pol pa še palačinkice...ste mi prov lušt nardile...pol pa hujšej
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 11:38:40
|
|
|
|
Urša08
|
eto šipe v kuhinji se že šajnajo, sedaj bo treba še v dnevni jih mal popucat Alpskega niti svežega mleka ni treba prekuhat, samo domačega naj bi prekuhali sjmm kaj pa mate da je tok velik dela? Glede hujšanja pa kr svojga mal poslušej, si čist ok taka kot si, ne rabiš hujšati šibam alarmmmm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 12:02:16
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ claud.......je treba za tortico kaj plačat? sm mojmu narocila da dons vprasa kok majo.... bi tm pr njemu narocila k ma on popust...ju3 sporocim.... Sam morm povedat za kolk oseb prblizn...a mislte da bo za 30 oseb dost...al bo treba vec.....? sj tamali verjetn ne bojo celga kosa pojedli ane.....?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 12:12:54
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 eto šipe v kuhinji se že šajnajo, sedaj bo treba še v dnevni jih mal popucat Alpskega niti svežega mleka ni treba prekuhat, samo domačega naj bi prekuhali sjmm kaj pa mate da je tok velik dela? Glede hujšanja pa kr svojga mal poslušej, si čist ok taka kot si, ne rabiš hujšati šibam alarmmmm o, urša....sej je zmer dost...cunj itak...sam sem še čist v šoku od včerišnega šopinga...ta četrtič....za Sašine čevle...pol pa v ta velkem Massu...tok izbire...sej sm že zvečer napisala...a ona se joka sred štacune, da ji nobeni niso všeč, da bomo dnar stran vrgli, pa je čist smrkava že 14 dni k v poletnih supergah hodi no, nismo pa bli osamljen primer take trme...je še neki staršev na isto vižo trpel...pol je pa mojmu k je tud neki prehlajen...sej več deci bolani...ulalala ...čist mu je fit vn vrglo sred štacune k smo hodil gor pa dol pa gor pa dol, pa mali že lačen...k je bla že 7 zvečer....ah, ni da bi govoru...no, pol je sama sebe prisilila , da je ene nabavla ...pol pa cel večer tud besede ni spregovorila k da sva jo peljala križat...ma sm bla bol psihično out k kej drugega...dans je vsaj mal miru, sam pol včeri nism čist nič nardila., sam kuhno popedenala zvečer....in tok več ostane za dans...pa sej bo...sva bla na zraku z malim lubčijem in sem čist bolš zdej...sam bomo vidl kva bojo popoldne nardil iz mene ...sem neki tok občutliva zadnje cajte...se je že med prazniki začel...še dobr da imam vas
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 12:14:15
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 eto šipe v kuhinji se že šajnajo, sedaj bo treba še v dnevni jih mal popucat Alpskega niti svežega mleka ni treba prekuhat, samo domačega naj bi prekuhali sjmm kaj pa mate da je tok velik dela? Glede hujšanja pa kr svojga mal poslušej, si čist ok taka kot si, ne rabiš hujšati šibam alarmmmm joj, kok si ti ena pridna gospodinjica...jz sem se čist poslabšala...ne vem, kako mi je včas uspeval pri treh malih...zdej pa kr ne gre vse po planu....emšo...sigurn
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 12:14:39
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 A mate že vsi vrtčevski ritem? Pri nas Žiga še vedno hodi dvakrat spat čez dan. mi še tudi 2x spimo Kristi pa ponavadi celo 3x. Enkrat kmalu po tistem ko vstane, enkrat okol 12ih (to je zdele k spi) in pa enkrat okol 5ih, 6ih. Je pa res da spi maksimum ene pol urce. Ponoči pa od osmih pa do kokr kdaj. Včer je do pol devetih zjutri, je pa posledično pol eno spanje spustila. Običajno pa do ene pol osmih.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 12:20:11
|
|
|
|
piskot
|
kolumbo sori sva sli ven. kupi se v milerju, stane mal cez 50 eur, ta kovinski pasejo gor, sam ne letijo tako hitro kot ta strela k je zraven.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 12:23:00
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ claud.......je treba za tortico kaj plačat? sm mojmu narocila da dons vprasa kok majo.... bi tm pr njemu narocila k ma on popust...ju3 sporocim.... Sam morm povedat za kolk oseb prblizn...a mislte da bo za 30 oseb dost...al bo treba vec.....? sj tamali verjetn ne bojo celga kosa pojedli ane.....? predlagam da se štejejo le odrasli
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 12:24:53
|
|
|
|
Katjusa
|
ojla čveke.....:) sem vidla, da se bojite kako bodo malčki v vrtcih spal no pri nas imajo pač v tej skupini eno postlco za čist tamalga in je lepo tam not in eni starši so za enga prinesli prenosno posteljco..... pa voziček.... pač so se skupaj z vzgojitelji in starši zmenli in odločili tako, da se je vse uredilo:) mi bomo tud dal benija septembra v vrtec in upam, da dobimo v dramljeh ker v šentjur (13km) ga ne bom vozla, če ne bo nujno....... hrana mi jemo vse nič mu ne delam posebej vedno se pri kosilu najde kaj kar je tud zanj.... če druga ne pa mu juhico skuham in kruheka not pa je sit..... poje pa kr dosti (več k florjan) pa še bi ampak mu ne dam dons mam florčija doma je bil celo dopoldne na snegu in je užival:) ju3 bo šel pa verjetno nazaj v vrtec..... moj mi je kupu že darilo.....vibrator oz. kr 2 zdej šibam pa moje žabice dat spat..... beni je spet spal do 11 s tem, da se je ob 7 zbudil ene 5 minutk čvekal in se smejal pol k sem misla pa not it je blo pa vse mirno in speče je pa drugače ful dobre volje in skos v miganju..... se mi pa nekak zdi da tako spi od kar pije navadno mleko čebela se spomniš na kateri strani si mi prepustila seznam? če bom mela čas ga bom mal bliže prestavla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 12:25:39
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ claud.......je treba za tortico kaj plačat? sm mojmu narocila da dons vprasa kok majo.... bi tm pr njemu narocila k ma on popust...ju3 sporocim.... Sam morm povedat za kolk oseb prblizn...a mislte da bo za 30 oseb dost...al bo treba vec.....? sj tamali verjetn ne bojo celga kosa pojedli ane.....? Pa denar bom jst zalozila.....ne bomo nc prej zbirale.... kaj zdj lokacija ostaja kolosej? Pa njihovo dovoljenje za torto mamo?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 12:28:03
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša.......nimam pojma na kateri strani(mislim da okoli 100)....... za darilo......si videla da sem ti pisala,da lahko skupaj praznujemo tvoj RD?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 12:28:49
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ claud.......je treba za tortico kaj plačat? sm mojmu narocila da dons vprasa kok majo.... bi tm pr njemu narocila k ma on popust...ju3 sporocim.... Sam morm povedat za kolk oseb prblizn...a mislte da bo za 30 oseb dost...al bo treba vec.....? sj tamali verjetn ne bojo celga kosa pojedli ane.....? Pa denar bom jst zalozila.....ne bomo nc prej zbirale.... kaj zdj lokacija ostaja kolosej? Pa njihovo dovoljenje za torto mamo? nimamo,ker se na tel.ne oglašajo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 12:29:17
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ claud.......je treba za tortico kaj plačat? sm mojmu narocila da dons vprasa kok majo.... bi tm pr njemu narocila k ma on popust...ju3 sporocim.... Sam morm povedat za kolk oseb prblizn...a mislte da bo za 30 oseb dost...al bo treba vec.....? sj tamali verjetn ne bojo celga kosa pojedli ane.....? predlagam da se štejejo le odrasli ok...ampak glede na to da nas je na seznamu ze 20, je verjetn bl pride v postev 30 se mi zdi da se bo se kaksna pridruzila, pa ta vecji bratci, sestrce, mozki.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 12:30:09
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ katjuša.......nimam pojma na kateri strani(mislim da okoli 100)....... za darilo......si videla da sem ti pisala,da lahko skupaj praznujemo tvoj RD?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 12:30:21
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ katjuša.......nimam pojma na kateri strani(mislim da okoli 100)....... za darilo......si videla da sem ti pisala,da lahko skupaj praznujemo tvoj RD? ne bom kvarila rd svojih naših malčkov sej bo še kdaj drugič kako srečanje pa takrat pridem.... hvala
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 6.1.2010 12:31:17 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 12:30:43
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ claud.......je treba za tortico kaj plačat? sm mojmu narocila da dons vprasa kok majo.... bi tm pr njemu narocila k ma on popust...ju3 sporocim.... Sam morm povedat za kolk oseb prblizn...a mislte da bo za 30 oseb dost...al bo treba vec.....? sj tamali verjetn ne bojo celga kosa pojedli ane.....? predlagam da se štejejo le odrasli ok...ampak glede na to da nas je na seznamu ze 20, je verjetn bl pride v postev 30 se mi zdi da se bo se kaksna pridruzila, pa ta vecji bratci, sestrce, mozki..... koliko prej moraš pa povedat?jaz bi počakala do sredine drugega tedna,pol jo pa naročimo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 12:32:04
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ katjuša.......nimam pojma na kateri strani(mislim da okoli 100)....... za darilo......si videla da sem ti pisala,da lahko skupaj praznujemo tvoj RD? ne bom kvarila rd svojih naših malčkov sej bo še kdaj drugič kako srečanje pa takrat pridem.... a dej nooooooo ......lepo pridete vsi 4 je na srečanje,nazdravimo na tvoje zdravje,pol se greste pa lahko vi še kopat v atlantis-popoln RD
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?