|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
6.1.2010 11:10:53   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

Niti nisem opazila, da imam že 4 user posted image user posted image user posted image user posted image

Za vas turbo 5 zvezdic to ni dosti, ampak zame, ki vas samo pridno berem in manj pridno čvekam, pa je to dosežekuser posted image
user posted image user posted image user posted image čvekica......ujemi me,ujemi meuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
6.1.2010 11:11:13   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

user posted image   palačinke spečt, dokler gospodič še spi user posted image

Superca user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
6.1.2010 11:19:25   
kayica24

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

Niti nisem opazila, da imam že 4 user posted image user posted image user posted image user posted image

Za vas turbo 5 zvezdic to ni dosti, ampak zame, ki vas samo pridno berem in manj pridno čvekam, pa je to dosežekuser posted image
user posted image user posted image user posted image čvekica......ujemi me,ujemi meuser posted image user posted image user posted image user posted image

ne morem te, ne morem teuser posted image user posted image user posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
6.1.2010 11:20:17   
kayica24

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

kayica zakaj maš pa namen alpsko mleko prekuhati? Okoli enega leta bomo postopoma prešli samo na sveže mleko.

Torej alpsko samo segrejem, pa je ok?

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
6.1.2010 11:25:44   
Čebel@

ne morem te, ne morem teuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
   [Brisano sporočilo]
6.1.2010 11:28:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kayica24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3556
6.1.2010 11:32:26   
sjmm
princ spančka

jz malicam...sem kao včeri začela mal pazit pri hrani..no, ponoči mi je blo ful slabo...sem šla kr 2 piškota pojestuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sej mi je moj reku, da sem čist mim k hujšam zdej k je took dela, da bo itak sam 12ookcal na dan premalo...no, bom začela s 1500, da ne bo za telo tak šok, pa še moj je čist proti hujšanju...prav da mu je tko ful všeč...podpora  u nulouser posted image

mi2 še ne uporabljava aptamil3, zaenkrat mu je čist ok am gute nacht, bom pa mu sigurno ponujala am do kakega 1,5 leta, če ga bo še sprejemal....seveda za pitje, ostalo pa postopoma z KM, nekaj sva itak že uvedla...me pa veseli, da so mu Milupa kašiče še vedno njami, tudi tiste z raznimi koščki ali crispiji

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
   [Brisano sporočilo]
6.1.2010 11:32:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3558
6.1.2010 11:37:38   
sjmm
zdej grem pa počas kuhat, ker bo vojska kmal doma, pa še ene dva škafa cunj mal poglihat

dans bomo kr eno enolončnico...čebulca, por, korenje, kolerabica, bučke..pa pirina zakuha..pri nas ta gosta juha seka...tudi pri Maju...pa en kruhek spečem...dans bo koruzni, pol pa še palačinkice...ste mi prov lušt nardile...pol pa hujšejuser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 3559
6.1.2010 11:38:40   
Urša08
eto šipe v kuhinji se že šajnajo, sedaj bo treba še v dnevni jih mal popucat

Alpskega niti svežega mleka ni treba prekuhat, samo domačega naj bi prekuhaliuser posted image

sjmm kaj pa mate da je tok velik dela? Glede hujšanja pa kr svojga mal poslušej, si čist ok taka kot si, ne rabiš hujšatiuser posted image

šibam alarmmmm

Neposredna povezava do sporočila: 3560
6.1.2010 12:02:16   
claud

claud.......je treba za tortico kaj plačat?

sm mojmu narocila da dons vprasa kok majo.... bi tm pr njemu narocila k ma on popust...ju3 sporocim....
Sam morm povedat za kolk oseb prblizn...a mislte da bo za 30 oseb dost...al bo treba vec.....? sj tamali verjetn ne bojo celga kosa pojedli ane.....?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
6.1.2010 12:12:54   
sjmm

Alpskega niti svežega mleka ni treba prekuhat, samo domačega naj bi prekuhaliuser posted image

sjmm kaj pa mate da je tok velik dela? Glede hujšanja pa kr svojga mal poslušej, si čist ok taka kot si, ne rabiš hujšatiuser posted image

šibam alarmmmm

o, urša....sej je zmer dost...cunj itak...sam sem še čist v šoku od včerišnega šopinga...ta četrtič....za Sašine čevle...pol pa v ta velkem Massu...tok izbire...sej sm že zvečer napisala...a ona se joka sred štacune, da ji nobeni niso všeč, da bomo dnar stran vrgli, pa je čist smrkava že 14 dni k v poletnih supergah hodiuser posted image user posted image

no, nismo pa bli osamljen primer take trme...je še neki staršev na isto vižo trpel...pol je pa mojmu k je tud neki prehlajen...sej več deci bolani...ulalalauser posted image user posted image user posted image user posted image ...čist mu je fit vn vrglo sred štacuneuser posted image user posted image k smo hodil gor pa dol pa gor pa dol, pa mali že lačen...k je bla že 7 zvečer....ah, ni da bi govoru...no, pol je sama sebe prisililauser posted image , da je ene nabavlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pol pa cel večer tud besede ni spregovorila k da sva jo peljala križat...ma sm bla bol psihično out k kej drugega...dans je vsaj mal miru, sam pol včeri nism čist nič nardila., sam kuhno popedenala zvečer....in tok več ostane za dans...pa sej bo...sva bla na zraku z malim lubčijem in sem čist bolš zdej...sam bomo vidl kva bojo popoldne nardil iz meneuser posted image user posted image user posted image ...sem neki tok občutliva zadnje cajte...se je že med prazniki začel...še dobr da imam vasuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
6.1.2010 12:14:15   
sjmm

šibam alarmmmm

joj, kok si ti ena pridna gospodinjica...jz sem se čist poslabšala...ne vem, kako mi je včas uspeval pri treh malih...zdej pa kr ne gre vse po planu....emšo...sigurnuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
6.1.2010 12:14:39   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

A mate že vsi vrtčevski ritem? Pri nas Žiga še vedno hodi dvakrat spat čez dan. 

mi še tudi 2x spimo user posted image

Kristi pa ponavadi celo 3x. Enkrat kmalu po tistem ko vstane, enkrat okol 12ih (to je zdele k spi) in pa enkrat okol 5ih, 6ih. Je pa res da spi maksimum ene pol urce. Ponoči pa od osmih pa do kokr kdaj. Včer je do pol devetih zjutri, je pa posledično pol eno spanje spustila. Običajno pa do ene pol osmih.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
6.1.2010 12:20:11   
piskot
kolumbo sori sva sli ven. kupi se v milerju, stane mal cez 50 eur, ta kovinski pasejo gor, sam ne letijo tako hitro kot ta strela k je zraven.

user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
6.1.2010 12:23:00   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: claud

sm mojmu narocila da dons vprasa kok majo.... bi tm pr njemu narocila k ma on popust...ju3 sporocim....
Sam morm povedat za kolk oseb prblizn...a mislte da bo za 30 oseb dost...al bo treba vec.....? sj tamali verjetn ne bojo celga kosa pojedli ane.....?
predlagam da se štejejo le odrasli

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
6.1.2010 12:24:53   
Katjusa
ojla čveke.....:)

sem vidla, da se bojite kako bodo malčki v vrtcih spal no pri nas imajo pač v tej skupini eno postlco za čist tamalga in je lepo tam not in eni starši so za enga prinesli prenosno posteljco..... pa voziček.... pač so se skupaj z vzgojitelji in starši zmenli in odločili tako, da se je vse uredilo:)
mi bomo tud dal benija septembra v vrtec in upam, da dobimo v dramljeh ker v šentjur (13km) ga ne bom vozla, če ne bo nujno.......

hrana mi jemo vse nič mu ne delam posebej vedno se pri kosilu najde kaj kar je tud zanj.... če druga ne pa mu juhico skuham in kruheka not pa je sit..... poje pa kr dosti (več k florjan) pa še bi ampak mu ne damuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dons mam florčija doma je bil celo dopoldne na snegu in je užival:) ju3 bo šel pa verjetno nazaj v vrtec.....

moj mi je kupu že darilo.....vibrator oz. kr 2 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej šibam pa moje žabice dat spat..... beni je spet spal do 11 s tem, da se je ob 7 zbudil ene 5 minutk čvekal in se smejal pol k sem misla pa not it je blo pa vse mirno in spečeuser posted image user posted image user posted image user posted image je pa drugače ful dobre volje in skos v miganju..... se mi pa nekak zdi da tako spi od kar pije navadno mlekouser posted image

čebela se spomniš na kateri strani si mi prepustila seznam? če bom mela čas ga bom mal bliže prestavlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
6.1.2010 12:25:39   
claud

Pa denar bom jst zalozila.....ne bomo nc prej zbirale....
kaj zdj lokacija ostaja kolosej?
Pa njihovo dovoljenje za torto mamo?user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
6.1.2010 12:28:03   
Čebel@
katjuša.......nimam pojma na kateri strani(mislim da okoli 100).......user posted image user posted image user posted image  za darilo......si videla da sem ti pisala,da lahko skupaj praznujemo tvoj RD?user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
6.1.2010 12:28:49   
Čebel@

Pa denar bom jst zalozila.....ne bomo nc prej zbirale....
kaj zdj lokacija ostaja kolosej?
Pa njihovo dovoljenje za torto mamo?user posted image
nimamo,ker se na tel.ne oglašajouser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
6.1.2010 12:29:17   
claud

ok...ampak glede na to da nas je na seznamu ze 20, je verjetn bl pride v postev 30user posted image
se mi zdi da se bo se kaksna pridruzila, pa ta vecji bratci, sestrce, mozki.....user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
6.1.2010 12:30:09   
claud

katjuša.......nimam pojma na kateri strani(mislim da okoli 100).......user posted image user posted image user posted image  za darilo......si videla da sem ti pisala,da lahko skupaj praznujemo tvoj RD?user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
6.1.2010 12:30:21   
Katjusa

ne bom kvarila rd svojih naših malčkovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej bo še kdaj drugič kako srečanje pa takrat pridem....

hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 6.1.2010 12:31:17 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
6.1.2010 12:30:43   
Čebel@

ok...ampak glede na to da nas je na seznamu ze 20, je verjetn bl pride v postev 30user posted image
se mi zdi da se bo se kaksna pridruzila, pa ta vecji bratci, sestrce, mozki.....user posted image
koliko prej moraš pa povedat?jaz bi počakala do sredine drugega tedna,pol jo pa naročimouser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
6.1.2010 12:32:04   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

ne bom kvarila rd svojih naših malčkovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej bo še kdaj drugič kako srečanje pa takrat pridem....

a dej nooooooouser posted image ......lepo pridete vsi 4 je na srečanje,nazdravimo na tvoje zdravje,pol se greste pa lahko vi še kopat v atlantis-popoln RDuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?