Angel_Tian
|
teja k - tejle štajerki pa je res treba čestitat, če ima tako močne brcike Sem se ob tem spomnila, kako se mi je enkrat pri Tianu skoraj čisto lepo videl odtis nogice (saj ni odtis, če je izbočeno ane , ampak ne vem kako se reče - izboklina mi je mal čudno haha) Pa ne tolk "šinfat" naše moške, niso si sami krivi, da so si tak bogi m_o_i - bomo tak kmalu vidle, kje vse maš kile namesto v busiju (ne bomo prijazne prijatlce ) Pa če se ti zgovarjaš na hormone pri prerazporeditvi pohištva, pol bi si tvoj bil šele bogi zraven mene, ker meni pa ti "hormoni" vedno in povsod dajejo (saj ne zameriš ane ) zivepo - roza za fantka je lahko, če najdeš pravi odtenek, tisti čist pinki ni glih po fantovsko no. Sicer pa bi sobo lahko z več barvami ali vsaj z dvema pobarvala in bi tako že na nek način malo razdelila, kje bo za koga. Ups, šele zdaj sem do konca prebrala. JA, moraš prebarvat, ker princeske pa res ne grejo k fantku In vidim, da si si do hrane tudi prišla (čeprav kr pozno) Priden tvoj hehe. emibu - čestitam za fantka. Pa ne se tolk fiksirat na modro barvo, če je fant. Jaz sem mu kupla bež poslikano podlogo, bano ima rumeno, prva posteljina je tudi bila bež z medeki, stene v sobi so zelene... Ne vse samo na modro zdaj it (moje priporočilo). za včerajšnji očitno res naporen dan. In na mamine besede glede učenja se ne tolk ozirat. Veš, da samo hočejo, da imamo šole narejene in vse ostalo tudi poštimano kot je treba. Mogoče jo je samo strah, da bi pač po porodu na vse skupaj pozabila in s šolo obstala, kjer si sedaj. Ne ji zamerit. Boš vse ob svojem času naredila in tudi izpite opravila, ko boš pripravljena in ko bo dovolj volje. Ti pa povem, da je pa vseeno lažje se učit in delat izpite med nosečnostjo kot pa potem, ko nisi več sama. frcefela - nekje na enem programu se je kar lep čas vrtela ena reklama, kjer je trgovka klobase naložla na tehtnco do gramčka točno. Si jo mogoče prevečkrat gledala? melia - že iz tvojega opisa dela kot prodajalka se vidi, da si tak miren in ustrežljiv človek. In vedno bolj razumem, da te to delo zdaj tako zelo veseli. Pa uživaj še tako lepo naprej v nosečnosti milena2222 - super rešitev za previjalno mizo m_o_i - vidim, da je za tvojega res boljše, da je glede previjalne kr tiho sky3 - lepo, da se vsaj občasno malo oglasiš, da vemo, da je z vama vse ok. Pa nehajte bit tečne in zatežene, ker se to na bebike prenaša. Pa še vaši trpijo in ve same. Nosečnost je tako lepa, lepe trebuščke imamo in samo vesele in polne energije smo lahko. Basta! Če boste tolk nejevolje širle okrog, bo pol to postala kao značilnost nosečnic