Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 21:19:16
|
|
|
|
Urša08
|
kolumbo kaj ko bi dons namesto čajčka kar kakavček In kako je bit brez avta?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 21:19:51
|
|
|
|
Urša08
|
Tamika spet si preveč pridna grem kuhno spedenat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 21:47:38
|
|
|
|
Urša08
|
A že vse spite? Jaz sem pospravila kuhinjo, sedaj grem pa mal na kavčka lahko nočko vsem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 21:52:50
|
|
|
|
sjmm
|
hoj da vas mal pozdravim...sem čist out, dans je bil res en naporen in skrajno smotan dan al sm pa jz smotana...dopoldne fasnga šoping, pa še 2 modrčka v intimisimi....lušna, ugodna..pridem dam probam...noben gut sm bla čist... , no vsaj hlače iz Oliverja mi gut pristajajo..pol hitr kosilo, pa spet po štacunah...že 4tič za Sašine zimske čevle.........grrrrrrrr...Humanic....kr neki....pol smo pa v Massu le nekaj našli...je blo fuuuulll izbire, mi je blo prov žal, da jih jz ne rabim trenutno, ona pa solze točila, pa mučne grimaze pa smo kr sred štacune stal in se gledal...mali dans sam 2x v avtu spal...k je blo tok cijazenja sem in tja...pol doma...en kup posode, pa 3 kupi cunj...mislim, dans pa res ni moj dan...je bil pa mali pravi cvetek, še zaspal je z nasmeškom na obrazu...je pa zelllo živ, povsod vtakne svoj firbec.... urša...naj se nama dan kej lepše zaključi, pa hvala za jedilnik kolumbo...ej, sej ne bojo vojsko služli...vau imate pa res ritem, da se vika ajvy...boga...sej bo, boš vidla...ta malčki so ful trpežni in radovedni, jo bo vse skupaj potegnilo in bo še sama tik tak tekala za njimi srečanje...mi2 ali pa kar mi vsi kompleto...smo ZA! Pridemo!! tamika...vidm, da tebi tud ne zmanjka...zelo pridna
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 21:58:52
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ k na kavč lep večer in jaz tudi.. :)
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 22:02:37
|
|
|
|
boma2
|
čer... ajvy.................... to je full hudo,, ampak sej bo... :) kolumbo... držim pesti, za tvoj avto... :) tanci29.,, lepo, da si nas prišla mal prebrat.... :) sam mene še vedno matra kako si? v glavnem vsem puncam enga in vašim dojenčkom .. nočkaaaaaaaaaa
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 22:03:01
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss tanci...to je pa full čudn . Naša bi takoj na glavo ceplna.... ja sej to me mal skrbi...moram se malo bolj pozanimat, mogoče bojo pa le kej prinesli...upam pr nas so tut na ležalničkih...jih dajo enga zraven druzga...zadnjega pa zabarikadirajo...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 22:03:06
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 ajvy-zdele če bi se vidle bi se pa kar zjokale ena drugi se mi zdi...sej bo vse težave bomo rešili res je..se ne bi mogla strinjat bolj....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 22:04:00
|
|
|
|
milči
|
Dober večer vsem skupaj ! Najprej zaželim vsem ZDRAVO in SREČNO 2010, saj še velja, ker vam nisem še voščila . Prazniki so mimo, ni bilo nič kaj luštno, sem bila s Klaro dve nedelji zapovrstjo na urgenci v ZD- diagnoza laringitis, dobila samo kapljice, naslednjo nedeljo pa nazaj, ker je bila revčka čist brez glasu, hripava in vročina do 40 st. Dobila antibiotik Amoksiklav, zdaj sva od nedelje brez tega, zaenkrat se še dobro drži, upam, da tak ostane. Pa saj veste, berem vas še, za komentarje zmanjka časa. HVALA vsem za čestitko ob rojstnem dnevu,pa za obmesečnico tudi. Spet sem leto starejša , kaj češ... Vsem, ki se privajate na vrtec, ste v pričakovanju začetka službe želim čimboljši začetek , da uspe, bolančkom, da se pozdravijo, in vsi/vse, ki potrebujete Sem videla za srečanje, ne boste verjele, mogoče pa pridem
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 22:21:58
|
|
|
|
rebeka84
|
cao! kako ste kaj? vidim, da bo srečanje. A to v Lj? Pol naju dodajte na seznam. Mi smo še vedno v Bosni. Vračamo se v ponedeljek. Uroš hodi po hiši, lovi ravnotežje, zunaj še nekak noče, čuva svojo ritko...=) pa ugotovila sem da mu gre lažje ko nima copatk gor. pojutrišnjem je pravoslavni Božič, danes so klali male svinje, kao to je običaj pri njih, da ima vsaka družina pečeno svinjo za Božič. zdaj gre moj mož v "kafano" pit, zjutraj pa gredo moški v gozd po "badnjak". šla sem 3 noči zaporedoma ven in sem bila čist gotova, nisem več navajena na nočno življenje. =) lepo se imejte!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 7:20:24
|
|
|
|
Onasiss
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 7:21:57
|
|
|
|
Onasiss
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 7:27:55
|
|
|
|
Onasiss
|
Urša...a še potrebueš kode za 1001 cvet....?Sem prejle odkrila, da imam še nekaj teh čajev
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 7:38:30
|
|
|
|
Čebel@
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 7:41:26
|
|
|
|
Čebel@
|
kje?-->KOLOSEJ Ljubljana(BTC) kdaj?-->16.1.2010(sobota) ob?-->10.00 -čebel@ -urša08 -claud -sunny -maksi(mogoče) -ajvy -surf -tanci -onasiss -simonakr -črticaa -petrap -kolumbo(mogoče) -cita -birdy -brkn(mogoče) -sjmm -milči(mogoče) -rebeka84 dajte se pofločkat punce,da se spoznamo!!!!! ps:če še katera potrebuje to-to krpice iz tosame mi naj sporoči in ji bom dostavila na srečanje......cena 1 škatlice je 1,20€
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 7:49:51
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Naša nočka porazna, Žiga bi bil kr pokonci jaz sem pa zdele ko zombi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 7:50:30
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Urša...a še potrebueš kode za 1001 cvet....?Sem prejle odkrila, da imam še nekaj teh čajev Če jih maš bom vesela
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 7:52:12
|
|
|
|
Maksi1
|
Dobro jutro. Jaz sem danes tudi zgodnja. Naša že spi drugo rundo, jaz pa šibam na kofetka. Onasiss - a si mi odgovorila na mejl? VSEM SKUPAJ EN KRASEN DAN!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 7:54:35
|
|
|
|
Urša08
|
Lii (od Cite) in Špeli (od Šaki) vse naj naj za obmesečnico
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 7:55:24
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Dobro jutro. Jaz sem danes tudi zgodnja. Naša že spi drugo rundo, jaz pa šibam na kofetka. Onasiss - a si mi odgovorila na mejl? VSEM SKUPAJ EN KRASEN DAN! Maksi dobro jutro lepo pokofetkaj , upam da v dobri družbi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 8:12:43
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 jutro Naša nočka porazna, Žiga bi bil kr pokonci jaz sem pa zdele ko zombi dobro jutro.....ursa hitr kavico spit da prideš malo k sebi.čez dan pa nadoknadi.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 8:13:17
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Lii (od Cite) in Špeli (od Šaki) vse naj naj za obmesečnico se podpišem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 8:18:07
|
|
|
|
baki
|
jst grem pa verjetno 26.1 v službo.malo spremembe bo kr pasalo.sem mislila da bom še koristla dopust pa ga bom tk vmes ce bom rabla.bomo vidli kako bo.nika bova mela sama.on dela na 4.izmene jst pa na dve.če bo treba ga bojo pa babice popazle.upam da se bo izšlo.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 8:25:56
|
|
|
|
Čebel@
|
baki....kaj je s tvojim avatarjem,da imaš samo prazen kvadratek?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 8:32:12
|
|
|
|
tanci29
|
jutro... urša-ohej, spočij s čez dan če bo šlo...kaj pol sploh niste nič spali...mi smo še kar ok, mislim da se je ene 3x zbudila danes, erik spal k norc celo noč, sem ga zjutraj mogla zbudit za v vrtec onasiss-jutro maksi-jutro rebeka-superca da takole uživate, a fajn praznovanje za božič baki-to pa maste službe na 4 izmene milči-pozdravite se čimprej, da se vidimo na srečanju majchy-seznam je vse daljši a majo dost miz v koloseju ajvy-hvala za obrazložitev, mi ni blo jasno kako spijo na ležalničkih...OMG pomoje tistadva zraven Hane ne bosta spala, ker bo mala iskala zizo boma-sej sem napisala kako sem, pa sej ni važno sem kar ok
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?