|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
5.1.2010 21:19:16   
Urša08
kolumbo kaj ko bi dons namesto čajčka kar kakavček user posted image user posted image user posted image In kako je bit brez avta? 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
5.1.2010 21:19:51   
Urša08
Tamika spet si preveč pridnauser posted image

grem kuhno spedenat

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
5.1.2010 21:47:38   
Urša08
A že vse spite?

Jaz sem pospravila kuhinjo, sedaj grem pa mal na kavčkauser posted image

lahko nočko vsem

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
5.1.2010 21:52:50   
sjmm
hoj

da vas mal pozdravim...sem čist out, dans je bil res en naporen in skrajno smotan dan al sm pa jz smotana...dopoldne fasnga šoping, pa še 2 modrčka v intimisimi....lušna, ugodna..pridem dam probam...noben gut sm bla čist...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , no vsaj hlače iz Oliverja mi gut pristajajo..pol hitr kosilo, pa spet po štacunah...že 4tič za Sašine zimske čevle.........grrrrrrrr...Humanic....kr neki....pol smo pa v  Massu le nekaj našli...je blo fuuuulll izbire, mi je blo prov žal, da jih jz ne rabim trenutno, ona pa solze točila, pa mučne grimaze pa smo kr sred štacune stal in se gledal...mali dans sam 2x v avtu spal...k je blo tok cijazenja sem in tja...pol doma...en kup posode, pa 3 kupi cunj...mislim, dans pa res ni moj dan...je bil pa mali pravi cvetek, še zaspal je z nasmeškom na obrazu...je pa zelllo živ, povsod vtakne svoj firbec....user posted image user posted image user posted image user posted image

urša...naj se nama dan kej lepše zaključi, pa hvala za jedilnikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo...ej, sej ne bojo vojsko služli...vau imate pa res ritem, da se vikauser posted image user posted image

ajvy...boga...sej bo, boš vidla...ta malčki so ful trpežni in radovedni, jo bo vse skupaj potegnilo in bo še sama tik tak tekala za njimiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

srečanje...mi2 ali pa kar mi vsi kompleto...smo ZA! Pridemo!!user posted image

tamika...vidm, da tebi tud ne zmanjka...zelo pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
5.1.2010 21:58:52   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

user posted image k user posted image  na kavč

lep večer in
user posted image

jaz tudi.. :)

boma2 :)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
5.1.2010 22:02:37   
boma2

čer...

ajvy....................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to je full hudo,, ampak sej bo... :)

kolumbo... držim pesti, za tvoj avto... :)

tanci29.,, lepo, da si nas prišla mal prebrat.... :) sam mene še vedno matra kako si?

user posted image user posted image user posted image

v glavnem vsem puncam  enga user posted image user posted image user posted image in vašim dojenčkom user posted image user posted image ..

nočkaaaaaaaaaa

boma2 :)

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
5.1.2010 22:03:01   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

tanci...to je pa full čudnuser posted image . Naša bi takoj na glavo ceplna....user posted image

ja sej to me mal skrbi...moram se malo bolj pozanimat, mogoče bojo pa le kej prinesli...upam

pr nas so tut na ležalničkih...jih dajo enga zraven druzga...zadnjega pa zabarikadirajo...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
5.1.2010 22:03:06   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

ajvy-zdele če bi se vidle bi se pa kar zjokale ena drugi se mi zdi...sej bo vse težave bomo rešili

res je..se ne bi mogla strinjat bolj....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
5.1.2010 22:04:00   
milči
Dober večer vsem skupajuser posted image !

Najprej zaželim vsem ZDRAVO in SREČNO 2010, saj še velja, ker vam nisem še voščilauser posted image .
Prazniki so mimo, ni bilo nič kaj luštno, sem bila s Klaro dve nedelji zapovrstjo na urgenci v ZD- diagnoza laringitis, dobila samo kapljice, naslednjo nedeljo pa nazaj, ker je bila revčka user posted image user posted image user posted image čist brez glasu, hripava in vročina do 40 st. Dobila antibiotik Amoksiklav, zdaj sva od nedelje brez tega, zaenkrat se še dobro drži, upam, da tak ostane.

Pa saj veste, berem vas še, za komentarje zmanjka časa.

HVALA  vsem za čestitko ob rojstnem dnevu,pa za obmesečnico tudi. Spet sem leto starejšauser posted image , kaj češ...

Vsem, ki se privajate na vrtec, ste v pričakovanju začetka službe želim čimboljši začetekuser posted image user posted image user posted image , da uspe, bolančkom, da se pozdravijo,
user posted image user posted image user posted image  in vsi/vse, ki potrebujeteuser posted image user posted image

Sem videla za srečanje, ne boste verjele, mogoče pa pridemuser posted image

Pa jo imamo- princesko Klaro!!!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
5.1.2010 22:21:58   
rebeka84
cao! kako ste kaj? vidim, da bo srečanje. A to v Lj? Pol naju dodajte na seznam. Mi smo še vedno v Bosni. Vračamo se v ponedeljek. Uroš hodi po hiši, lovi ravnotežje,  zunaj še nekak noče, čuva svojo ritko...=) pa ugotovila sem da mu gre lažje ko nima copatk gor.
pojutrišnjem je pravoslavni Božič, danes so klali male svinje, kao to je običaj pri njih, da ima vsaka družina pečeno svinjo za Božič. zdaj gre moj mož v "kafano" pit, zjutraj pa gredo moški v gozd po "badnjak".
šla sem 3 noči zaporedoma ven in sem bila čist gotova, nisem več navajena na nočno življenje. =)
lepo se imejte!

(odgovor članu milči)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
6.1.2010 7:20:24   
Onasiss
user posted image

So what....

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
6.1.2010 7:21:57   
Onasiss
user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
6.1.2010 7:27:55   
Onasiss
Urša...a še potrebueš kode za 1001 cvet....?Sem prejle odkrila, da imam še nekaj teh čajevuser posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
6.1.2010 7:38:30   
Čebel@
user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
6.1.2010 7:41:26   
Čebel@

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kje?-->KOLOSEJ Ljubljana(BTC)

kdaj?-->16.1.2010(sobota)

ob?-->10.00

-čebel@
-urša08
-claud
-sunny
-maksi(mogoče)
-ajvy
-surf
-tanci
-onasiss
-simonakr
-črticaa
-petrap
-kolumbo(mogoče)
-birdy
-brkn(mogoče)
-sjmm
-milči(mogoče)
-rebeka84

dajte se pofločkat punce,da se spoznamo!!!!!

ps:če še katera potrebuje to-to krpice iz tosame mi naj sporoči in ji bom dostavila na srečanje......cena 1 škatlice je 1,20€

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
6.1.2010 7:49:51   
Urša08
jutro

Naša nočka porazna, Žiga bi bil kr pokonciuser posted image jaz sem pa zdele ko zombi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
6.1.2010 7:50:30   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

Urša...a še potrebueš kode za 1001 cvet....?Sem prejle odkrila, da imam še nekaj teh čajevuser posted image

Če jih maš bom veselauser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
6.1.2010 7:52:12   
Maksi1
Dobro jutro.

Jaz sem danes tudi zgodnja. Naša že spi drugo rundo, jaz pa šibam na kofetka.

Onasiss - a si mi odgovorila na mejl?

VSEM SKUPAJ EN KRASEN DAN!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
6.1.2010 7:54:35   
Urša08
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lii (od Cite) in Špeli (od Šaki)  vse naj naj za obmesečnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
6.1.2010 7:55:24   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Dobro jutro.

Jaz sem danes tudi zgodnja. Naša že spi drugo rundo, jaz pa šibam na kofetka.

Onasiss - a si mi odgovorila na mejl?

VSEM SKUPAJ EN KRASEN DAN!

Maksi dobro jutrouser posted image lepo pokofetkaj , upam da v dobri družbiuser posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
6.1.2010 8:12:43   
baki

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

jutro

Naša nočka porazna, Žiga bi bil kr pokonciuser posted image jaz sem pa zdele ko zombi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dobro jutro.....ursa hitr kavico spit da prideš malo k sebi.čez dan pa nadoknadi.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
6.1.2010 8:13:17   
baki

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lii (od Cite) in Špeli (od Šaki)  vse naj naj za obmesečnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

se podpišem

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
6.1.2010 8:18:07   
baki
jst grem pa verjetno 26.1 v službo.malo spremembe bo kr pasalo.sem mislila da bom še koristla dopust pa ga bom tk vmes ce bom rabla.bomo vidli kako bo.nika bova mela sama.on dela na 4.izmene jst pa na dve.če bo treba ga bojo pa babice popazle.upam da se bo izšlo.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
6.1.2010 8:25:56   
Čebel@
baki....kaj je s tvojim avatarjem,da imaš  samo prazen kvadratek?

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
6.1.2010 8:32:12   
tanci29
jutro...

urša-ohej, spočij s čez dan če bo šlo...kaj pol sploh niste nič spali...mi smo še kar ok, mislim da se je ene 3x zbudila danes, erik spal k norc celo noč, sem ga zjutraj mogla zbudit za v vrtec

onasiss-jutro

maksi-jutro

rebeka-superca da takole uživate, a fajn praznovanje za božič

baki-to pa maste službe na 4 izmene

milči-pozdravite se čimprej, da se vidimo na srečanju

majchy-seznam je vse daljšiuser posted image user posted image user posted image  a majo dost miz v kolosejuuser posted image

ajvy-hvala za obrazložitev, mi ni blo jasno kako spijo na ležalničkih...OMG pomoje tistadva zraven Hane ne bosta spala, ker bo mala iskala zizouser posted image

boma-sej sem napisala kako sem, pa sej ni važno sem kar ok

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?