|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010
5.1.2010 14:07:03   
Meemee
Ob kateri uri pa se dobite? user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
5.1.2010 14:09:40   
m_o_i
ŽE PRIJAVLJENE KROFKE (Z MARMELADICAMI user posted image )   za dan 15.01.2010 ob 18ih

gospodicna/gospa       prihaja iz         ima prostih mest

Angel_Tian                  Slov. Konjic     2,3 (odvisno od obsega bokov sopotnic) 
MiniMiska                    Ljubljana         ?
m_o_i                          Velenje           3,4 (odvisno od obsega bokov sopotnic)
nusi                              Ljubljana        ?
fiška33                        Maribor           x (odvisno od obsega bokov sopotnic)
zivepo                         Arja Vas          ?

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
5.1.2010 14:26:36   
Pingvinkica
Angel_Tian, ja najbrž bom res kar vzela denar namesto paketa. Večje stvari bom kupila že prej, tako da za tistih 270 eur res ne bom naročala drobnarij po netu. Edino če se slučajno premislim glede vozička in kupim kakšnega drugega brez lupine, potem bi mi MC lupinica iz paketa prišla prav... Pa morda jogi - je ful poceni pa baje kar kvaliteten. Posteljica mi pa ni všeč, bi raje kakšno bolj konkretno in trpežno, da bo zdržala nekaj časa.

zivepo - tele spremembe Jane vozičkov se slišijo super. Vprašanje je samo, kdaj pridejo v trgovine. Ne verjamem, da bom lahko čakala do aprila, bi imela rada konec marca že vse nakupljeno za vsak slučaj, če bo dete prehitevalo, pa da potem tudi ne letam okrog s tistim velikim trebuhom...

kajča - suuuper, iskrene čestitke! Želim ti lepo in brezskrbno nosečnost ter zdravega otročka. Srečno!

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
5.1.2010 14:31:18   
larisa2002
Pozdravljeneuser posted image ,

V novem letu vse naj naj.
Dodala sem tudi 2 slikici v moj album bušiuser posted image .

Čez 8 dni imam morfologija (če je že katera bila v MB porodnišnici kaj je možno dobiti kakašno slikico v 3d?)
Čez 9 dni pa imam pregled pri svoji ginekologinji.
Danes sem v 22t6d. Veselo naš poba poskakuje in ima že kr močne brcike.user posted image

Lp

(odgovor članu Pingvinkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
5.1.2010 14:47:22   
Angel_Tian
larisa2002 - super za brcike, le tako naprej

zivepo - saj sploh ne vem, kje, ampak sem zasledila, da rabiš (ali pa verjetno ne rabiš več) pomoč z nemščino. Kaj ti meni tega ne poveš??

pingvinkica - saj se boš zase najbolj pravilno odločla, kaj boš vzela. user posted image Pač vse je odvisno od potreb. Ko sem jaz bila prvič noseča, so bili pač na izbiro 4 paketi ali denar. Ni bilo možnosti, da si paket sam sestaviš in poleg tega sem videla, da so zdaj kr precej spremenjeni ti paketi - takrat so bili bolj "smotani". In ker vedno raje kupujem sama, sem pač vzela denar in tako bo tudi tokrat, ko pač precej zadevc iz paketov sploh ne potrebujem več.
Pa ne se tolk branit letanja okrog z velikim trebuhom. Jaz sem hodla skor do konca delat, samo en teden sem si privoščla bit doma (sem bila pač navajena, da se mora skoz nekaj dogajat in doma bi se mi strgalo hihihihi), en dan pred porodom pa sem itak šla še v mesto na "glasbeno zabavo" - je bilo glasno in gužva in vroče... pa sva skupaj z bušijem na veliko plesala user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu larisa2002)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
5.1.2010 15:01:49   
Teja K
Kajča čestitke user posted image user posted image , samo pridno naprej user posted image ....

srečanje - user posted image cel projekt si MOI iz tega naredila, a si morda napisala še zagonski elaborat? Bi rabla za seminarsko user posted image user posted image ...

Mi pa danes tako veselo in močno brcamo, da me je že prav zabolelo,... ja definitvno je pupa s štajerskim karakterjem user posted image user posted image

Moški in previjalne mize... kaj ima to skupnega? NIČ... Lahko jo samo odnese in sestavi tam kjer mu jaz to pokažem user posted image user posted image ... ker kolk smo že ugotovile, se potem ko planično presenečenje gor leži jih ni blizu user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4731
5.1.2010 15:15:46   
m_o_i
pri nas je pa brcanje redno na sporedu ob 8ih, 17ih, 20ih in 22ih user posted image  vmes ze tudi kaj vzge tam okoli sramne kosti, samo ne registriram vsega hihi
gledam tele vase busije-meni se pa zdi, da je moj majhen...naj se ne bere kot kaka panika-samo opazam, ko nas primerjam.prjatlca mi pa lih danes rekla, da kak mi samo trebuh raste (jo mam na sumu, da je samo prijaznauser posted image ker kile mam jaz vsepovsod drugje kot v busiju).
Teja K napisem ti jaz tri seminarske, ce ti meni spesnis diplomo user posted image  pa za usesa te bom, ker si mi slabo vest povzrocila glede diplome (hec)

previjalne in moski itak da nimajo nic skupnega; danes mojemu dragemu se en scenarij za razporeditev povem-spet bo peezdarija v hisiuser posted image  hja, je pac na karbid pluno-jaz nisem nic kriva, ker sem noseca in me dajejo hormoni user posted image user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
   [Brisano sporočilo]
5.1.2010 16:22:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu m_o_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 4733
5.1.2010 17:48:47   
emibu
kajča- čestitkeuser posted image user posted image user posted image

frcafela-tut jst sem se zredila za 5 kg mam pa 160 cm hehehe tak da bom kmal k novoletna bunkicauser posted image user posted image

moj dan- no da vam opišem ta moj veselo-žalostni dan...zutraj odhod na morfologijo..potem čakanje nato pa neverjetno kri so mi mogl uzet za toksomplazmozo me je skor kap pa še tok grdo me je pičla da joooiuser posted image user posted image potem še urin in spet nazaj u čakalnco nato mi moja G pove da nebomo delal morfologije da jo bomo kao drugič čez 4 tedne se prou d bom u 24 tednuuser posted image user posted image user posted image HELOOOU ka ludem ni jasn ni to mal pozn? no in pol me tista ženska k dela UZ pokliče not moj gre zraven seveda in mi nrdi kao UZ po besedah moje ginekologinje naj bi šlo za preventivo sam men se je zdela kot morfologija..pregledala je use organe in povedala nam je spol IMELI BOMO FANTKAAAuser posted image ...nato še slikce lulčija in odpravila sva se proti NM mal u mullerja me je kr razočarala tale trgovina sploh se ne razlikujejo cene no razn plenic drugač pa u baby centru skor use isto kr neki...pol nazaj iz NM u KK po podlogo in ostalo šaro za bejbija fakk nikjer modre podloge nikjer modre banjice ehh nimam komentarja na te trgovine pol sm šla še u eno drugo trgovino kjer se je prodajalka obnašala k ta glavna koza na planetu beeeh!! in pol po nakupu cotkic (42 euru) k sorodnikom od mojega kjer se zdj pridno uči...mene pa v tistem kliče mamiin mi reče d jst se bom tut mogla začet pa kr neki pa **** me je tok razjezil d sm se jokala in še zdj se nism čist pomirila če sm bla stokrat u šoli pa so mi oblubl d mi bojo poslal gradivo da se slišimo prek maila pa ni nč od nč **** in zei sm jst kriva!!?? se oproščam mojim izražanjem sam morm dat vn in zei je rekla d bo ona šla dol pa blabla pa dejte no ka bom u 7 mescih nrdila nwm kolk izpitou ne ga sratuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4734
5.1.2010 18:20:17   
frcefela
emibu kot izredna študentka (do pred kratkim sem študirala celo ob delu, kar pomeni 8-10 ur dela kot vodja marketinga, potem predavanja in potem še učenje) ti lahko povem, da se da narediti tudi po 14 izpitov v parih mesecih, tako da, kjer je volja je tudi pot. user posted image A ti si še dijakinja al že študentka?

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
5.1.2010 18:26:02   
frcefela
aja, glede prodajalk, če se do mene kakšna prodajalka obnaša kot da sem zadnji drek na tem planetu, ji namenim tak faking smrtonosen pogled in zraven povem kako pikro, diplomatsko seveda, da kar pobledi. U **** s takimi babncami, ki svoje frustracije nad nami blažijo. Da ne govorim o tem, da so ponavadi to take bejbe, ki nimajo treh pik v glavi in imajo IQ številke moje noge, ki je 40, pa še to sem velik rekla, pomoje imajo 37.
Moj sicer noče več z mano v shopping hodit, ker KAO JAZ iščem konflikte user posted image user posted image user posted image Pa jih sploh ne, ampak če rečem, 15dag piščančjih prsi, je to 15 in ne 18!! Malo karikiram sicer, ampak uffffffffffff me take koze razp****

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
5.1.2010 19:04:11   
Melia
pozdravljene

se malo še jaz javim.

pri nas pa tak lepo sneži, joooj je lepo....

moram priznat, da vas nisem nič kaj brala za nazaj.....tak malo sem prebrala, sploh proti koncu in vidim, da se emibu jezi s prodajalkami....eh, ne sekiraj se.....sama sem v prodaji delala 6 let (ves čas študija) in moram rečt da sem s strankami bila vedno vredu, konfiktov pa nisem imela.....morda tu pa tam kaj....ampak nič za dobo 6 let....
je pa kar težko razumet, da se prodajalke skoraj nič ne trudijo okoli svojih strank....jaz sem jih pedenala kot nora....sem delala v trgovini s čevlji, kjer sem jaz hodla v skladišče iskat čevlje in včasih sem se nahodla kot nora in stranke so me šetale ampak nasmešek je ostal....pa sem si samo mislila svoje.....je pa tud res da so ene stranke grozne in imajo vedno pravuser posted image .....

sicer pa so te boge prodajalke tako slabo plačane, da je to kar groza.....tak da jih včasih prav razumem.

emibu....za šolo pa ti želim, da jo čimprej končaš....sploh če si dijakinja.....saj zdaj imaš verjetno dovolj energije in volje....ko bo otrok bo vedno težje.....tak da jih kar zagnjavi na šoli.....sicer pa me zanima kako to, da nisi redno v šoli? če hodiš v srednjo? menda te ja niso izpisali zarad nosečnosti??? upam, da ne.....pa upam, da nisem preveč radovednauser posted image

jaz tud komaj čakam morfologijo....imam pa jo jaz tud šele v 24.tednu in je G rekla, da je čist vredu tak....ona že ve....in da vidim, če je ostal pimpekuser posted image  

želim vam lep večer.....

in lep pozdravček vsem, ki šele zjutraj to berete!!!!user posted image

vsem pa pošiljam eno user posted image  za lepo nadaljevanje nosečnosti.....jaz zdaj prav uživam.....odkar tamali baucek brca več ne bruham in fullll mi je fajn!!!user posted image

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
5.1.2010 19:18:48   
milena2222
Pozdravček vsem!
Moram povedat,da sem v soboto prisostvovala proslavljanju prihoda dojenčka in jao je bilo pestro še pa še...Jaz sem bila sicer utrujena pa sem šla okrog dveh domov,mojega user posted image so pa proti jutru dostavili...Zanimivo je pa bilo,da smo bile skoraj vse tam noseče tako da je bilo prav smešno.
Drugače se moram pa pohvalit,da imam rešen problem s previjalno mizo.Kolega mi jo bo namreč naredil po želji,moram mu samo prinesti skico,kako naj izgleda,pa se je bo lotil.Tako da zdej že malo gledam slikce previjalnih,si bom najbrž namislila tako ful veliko da bo dovolj prostora za vse stvari od deteta.
Aja,tudi jaz kr precej čutim brce ( 24 teden ).Je bilo pa zanimivo par dni nazaj,sem gledala film na dvd-ju in sem imela precej glasno,pa je začel tako brcat,da mi je kr trebuh sem in tja prestavljalo,kot da bi ga motilo ker je bilo tako glasno.
Mi še vedno ne vemo spola,na NS je bilo sicer rečeno najbrž fantek,zdej na zadnjem pregledu pa da je mogoče punča,zdej sem se pa naročila še na samopl. pregled,pa upam,da tam zvemo kako in kaj.
V glavnem, lep večer še naprejuser posted image

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
5.1.2010 19:24:56   
m_o_i
zivepo jaz bom mela PREVIJALNO KOMODO, vse veselice so se pa zacele, ko je moj zacel naglas razmisljat, ce mi to sploh rabimo oz. ni nujno, da je pri postlci, da sej itak ne bom vedno na njej previjala. ja, nekam v vrt dejmo postavit prekleto previjalno-sej ne bom vedno na njej previjalauser posted image  mislim...
sva pac mal prostorsko omejena, komoda pac ma svoje dimenzije in rabi svoj plac...

tasca nabavla odejico rumene barve (lepaaaainuser posted image ) in dvoje nogavick RDECE barveuser posted image user posted image  
glede rdece sem se samo z vozickom sprijaznla, ker tako prihranim 600 al kolko ze evrov (komplet pegperegota, se torba zraven), ostalega bo pa rdecega bolj malo na nasem mulcu, ker te barve nekak organsko ne prebavljam; od vseh barv mi je pac ta najgrsa.

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
5.1.2010 19:31:37   
Sky3
OI! jst se vam pa spet mal oglašam... po mal daljšem premoru... ju3 mam laboratorij in v čet. morfologijo. Mali veselo brca, najraje v mehur, kadar se me pa mal usmili in se samo vrti in pleše, moram pa priznat, da je res lepo. :) Nisem ravno najboljše volje danes... razočarana nad sabo, ker se nikakor ne morem spravit v red oz. vzet v roke in spet zalaufat z delom za faks. Zaostanek z nalogmi se veča, jst pa nikakor nobene dobre rešitve... motivacija upada, ker nikakor nimam idej. Ne gre. Očitno je spet the day tle... dan pred korekturami, k bi mogla me že vse prištimno jst pa nič... eh... bo že...

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
5.1.2010 20:38:46   
m_o_i
hm, a je za tole obdobje nosecnosti znacilno neko stalno nezadovoljstvo? meni tudi vse kri pije; nic ni prav narejeno oz. receno...
zdej pa ze sama sebe mal motimuser posted image

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
5.1.2010 20:51:24   
carly
Živepo zakaj pa ne bi bil v roza sobi, še posebej čej e v njej skupaj s sestrico, sej tolk majhnih barve sobe sploh še ne zanimajo, boš potem ko boste ornk rhtali soboza oba pač dala eno tako barvo da bo obema ok. Moja kolegica je imela fantka tud v roza sobi, pa mu jo je leto ko je tri leta star prebarvala pa še to samo zato ker je celotno pohištvo menjala ne pa zato ker bi mali tako hotel.

Srečanje-me ne bo, se mi po pravici povedano ne da voziti do Trojan samo zarad krofov pa kofeta pa glede na to da bi mogla imet tamalo s sabo ki bi trpela tako v vožnji kot pa potem v sedenju za mizo, odpade.

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
5.1.2010 21:17:34   
sabri
Oj, bom probala hitro komentirat, bom začelapri živepo za roza sobico, ne, če pa mojega vprašaš ponosnega štajerca pa NEEEEE. Pri tamali mi gre skup modro, vse nekak lahk fantovsko, pri fantu pa roza bolj ne, kaka cunjica za kombinacijo še mogoče, da bi bil kao moderen, drugače pa spet neuser posted image . Midva sva pa dala za posteljo, tako dvignjeno spodaj predali in omara od Malega princa enemu mizarju za izdelat predračun, ker je v Lesnini skoraj 600€. Bomo videli, do maja moramo zrihtati.
emibu: najprej user posted image za fantka, pa kaj sem jaz edina, ko ji na morfo ni videla spolauser posted image ??? Za ostalo pa ne sekiraj se, izpiti počakajo, bebica ne bo, prihaja na plan. Ko boš boljše volje, ti bo vse lažjeuser posted image
m _o_i: stalno nezadovoljstvo ali pa kot moj pravi tečnoba, pa ga takoj napizdim, da nisem tečna, kaj se gre, da je on tečen, pa še noseč niuser posted image .Tko da...mogoče smo mal tečkane, čisto malo.
srečanje: sem šele zdaj videla, da je ob 18h. Sem že omenila doma, ampak upam, da bo naša tisti dan spala popoldan, ker drugače je ona bolj koma po 19 uri.
kajča: iskrenen čestitke in lepo bodi v nosečnostiuser posted image
angel_tian: trenutno sem se skoraj bolj odpočila na šihtu, kot doma z mojo naspidiranko. Ampak ko smo vsi trije doma, se kar moram usedit mal dol, ker mi res ful trebuh trd ratuje, kko pa počijem je pa bolje.
vprašanje: zaradi različnih mnenj me zanima, ker se midva ne moreva odločit trenutno, ali se vam zdi pametno kupit stanovanje na štajerskem (vse na kredit) zdaj, ko je še otrok na poti, eden doma? Trenutno smo pa preskrbljeni v hiši, kjer živijo moji starši v drugem štuku, vendar dolga zgodba, bi bili radi sami, na svojem. Moj je bolj za proti, ker ga skrbi, kako bom že jaz to prenašala, bebica pa manj prostora, pa manj denarja zaradi kredita, pa drugo okolje kjer nobenega ne poznam, jaz pa vem, da hočem imeti mir in da smo svoja družina, imati MIR.
Grem gledat Housa, pa najbrž še pridem nazaj, do konca komentirat.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
5.1.2010 21:25:38   
m_o_i
punce, ura srecanja se lahko spremeni! jaz sem pac v startu rekla za ob 18ih (sluzbe, kosila, vrtci, pot itd.), pa se ni nobena "pritozevala"
tako da-lahko prej, samo zmenit se je treba user posted image

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
5.1.2010 21:34:54   
emibu
frcafela-ma tole je še za zdržat sam une so smotane k čepijo u kotu ko en kup dreka pa gledaš tam k en bimbek pa že tko nč ne najdeš pol neki pogledaš in res menda boš vzeu postelnino iz vrečke pa jo mal pogleedu predn boš kupu ne a ona pol lih tok da me ne napizdi kao uno ka sploh delam u trgovini hjooo bi jo tko u rit sunla koklo eno..
drugač sem pa še dijakinja in res nevem če bo šlo tole use zdele do avgusta??user posted image se mi zdi da me sam use znervira sam po drugi strani se pa tut počutim tok nesposobno d joiii
melia-ne niso me izpisal sam se mam kr neki km za vozt pa na začetku sm mela dvakrat rahle krvavitve zto sm se odločla d bi delala po izpitih
moi-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image u vrtuser posted image user posted image user posted image ta je pa dobra zdele jauser posted image user posted image user posted image user posted image

sky3-tut mene najraje buhne v mehur sploh je fino kdaj mam čist polnega..glede tega pa vem kak ti je tut jst mam dons nek čudn danuser posted image user posted image user posted image pa še enkrtuser posted image user posted image user posted image

moi.zgleda d je res neki u tem času nosečnosti usj jst pr seb opažam no že kar celo nosečnost ja pa kaaaai pač so hormoni krivi nouser posted image

sabri-hvala si me potolažlauser posted image
glede tvojg uprašanje zei če bo pol res ful krize z denarjem sm jst za NE če pa nebo tko ful hudo pa da si želiš na svoje potem pa zakaj pa ne?ti kar rpidi k nam na štajersko nebo ti žauuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
5.1.2010 21:49:57   
m_o_i
sabri mi2 sva bla v isti dilemi
pri nas je samo ena soba, v kteri bi bil đunior z vso potrebno opremo, midva, raunalnik-ma vse! smo pac v bloku v stanovanju
pri njih pa dve sobi-v eni đunior z vso opremo+kavc za prve mesece, ko bom itak cele noci pokonc in kokr ena dnevna sobica, v drugi pa moja mocnejsa polovica s svojo kramo (racunalnicar pac) in tavelka postla

skratka, pri mojih sedanjih dohodkih-ki bodo taki se nadaljne leto in pol; bolniska, porodniska-bi bil nakup stanovanja tak strosek, da bi vsak in cel mesec gledali na vsak centuser posted image  vrgla sem na vago: si bom vsako kavico kje zunaj potem ocitala!? bom 24/7 obemenjena se s tem, ce je mulc prevec plenic pokakal in cesa pac ne bom kupla, da m za plenice mela?!
NE NE in NE!!! rajsi stisnem leto, pa tudi dve, ce je treba, in gledam tasco ter se malo prilagajam, kot da sem za mulcov tretji rojstni dan videt ozeta ko cunja...
daj naredi tisti klasicni list papirja in na eni strani plusi, na drugi minusi user posted image

< Sporočilo je popravil m_o_i -- 5.1.2010 21:51:13 >

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
5.1.2010 21:59:36   
K_a_t_i
Sabri, zelo odvisno od tega kakšne plače imata. Če boste s kreditom še vedno normalno živeli, potem brez oklevanja - go for it!! V obratnem primeru pa pač stisnite. Dvomim pa, da ti bo dala kakšna banka kredit brez pologa.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
5.1.2010 22:06:22   
m_o_i
na banki se da vzet stanovanjski kredit z neko kombnacijo namenskega, ki ti sluzi kot nek polog za nakup stanovanja.
Namenskega odplacujes 10 let, stanovanjskega pa recimo 30 let.
tako da prvih deset let je dohodek polno obremenjen (ce, seveda, jemljes kredit "kolko pac gre"), potem pa se 20 let stroskov za stanovanjski kredit.

zgoraj opisano sva midva mislila izvest, ampak je bilo NEjev vec kot DAjevuser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
5.1.2010 22:07:24   
Caia
emibu a si ti iz NM? Ali bližine? Imaš G v Nm? Ker pri moji je tud tako na hitr, pa neke spremembe kar naprej. Vsaj splo si izvedela. Čestitke za fantka!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
5.1.2010 22:09:09   
sabri
emibu, ja štajerska mi je kar všeč, on je itak štajerc, bi mu bilo lažje. moi, ko bi vedela pogledat za leto naprej, bi bilo fajnuser posted image . Ker življenje samo ena družina ni primerjave, kot pa če sta dve familiji v isti hiši. Na žalost pa nas v veliki večini bremza denar. Šparat pa tudi ne moreva, ker je vedno nekaj pri hiši, ko moraš zrihtat.
voziček: sva se odločila, da kupiva samo lupinico Jane, ker baje paše tudi na starejše modele vozičkov. Ker je pa tukaj voziček Jane super športni del, lupinica pa glupa, ful ozka pa dolga, taka da otroček sicer leži, ampak stisnjen. Za v avto mora bit pa zadajuser posted image , ker je tako razpotegnjena. Košare pa nimam, pa mislim, da je ne bom pogrešala.
Paketi: še nisem pogledala, najbrž kar denar, ker se res tolk stvari najde ceneje.
Grem pa malo ajkat, moj je šel smučat na nočno, sem mu MALOuser posted image fouš. Jaz bi tud, šmrk. Ooo bom drugo leto nadoknadila. Bom njega pustila doma z dvema otročkoma pa šla skijat, če verjamete. Aha, potem bodo pa prašiči leteliuser posted image . Nočko punce, mene bebica tako brca, na samoplačniškega pa ne grem, bomo pa maja videli ali bo lulek ali lulika.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?