sabri
|
Oj, bom probala hitro komentirat, bom začelapri živepo za roza sobico, ne, če pa mojega vprašaš ponosnega štajerca pa NEEEEE. Pri tamali mi gre skup modro, vse nekak lahk fantovsko, pri fantu pa roza bolj ne, kaka cunjica za kombinacijo še mogoče, da bi bil kao moderen, drugače pa spet ne . Midva sva pa dala za posteljo, tako dvignjeno spodaj predali in omara od Malega princa enemu mizarju za izdelat predračun, ker je v Lesnini skoraj 600€. Bomo videli, do maja moramo zrihtati. emibu: najprej za fantka, pa kaj sem jaz edina, ko ji na morfo ni videla spola ??? Za ostalo pa ne sekiraj se, izpiti počakajo, bebica ne bo, prihaja na plan. Ko boš boljše volje, ti bo vse lažje m _o_i: stalno nezadovoljstvo ali pa kot moj pravi tečnoba, pa ga takoj napizdim, da nisem tečna, kaj se gre, da je on tečen, pa še noseč ni .Tko da...mogoče smo mal tečkane, čisto malo. srečanje: sem šele zdaj videla, da je ob 18h. Sem že omenila doma, ampak upam, da bo naša tisti dan spala popoldan, ker drugače je ona bolj koma po 19 uri. kajča: iskrenen čestitke in lepo bodi v nosečnosti angel_tian: trenutno sem se skoraj bolj odpočila na šihtu, kot doma z mojo naspidiranko. Ampak ko smo vsi trije doma, se kar moram usedit mal dol, ker mi res ful trebuh trd ratuje, kko pa počijem je pa bolje. vprašanje: zaradi različnih mnenj me zanima, ker se midva ne moreva odločit trenutno, ali se vam zdi pametno kupit stanovanje na štajerskem (vse na kredit) zdaj, ko je še otrok na poti, eden doma? Trenutno smo pa preskrbljeni v hiši, kjer živijo moji starši v drugem štuku, vendar dolga zgodba, bi bili radi sami, na svojem. Moj je bolj za proti, ker ga skrbi, kako bom že jaz to prenašala, bebica pa manj prostora, pa manj denarja zaradi kredita, pa drugo okolje kjer nobenega ne poznam, jaz pa vem, da hočem imeti mir in da smo svoja družina, imati MIR. Grem gledat Housa, pa najbrž še pridem nazaj, do konca komentirat.
|