|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
4.1.2010 10:08:36   
baki
sem pozabla napisat.....nik ima 7 zobkov zgoraj dvojkicain odspodaj dvojkica sta prišla ven 2 dni nazaj.

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
   [Brisano sporočilo]
4.1.2010 10:33:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu baki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3002
4.1.2010 10:48:49   
Maksi1
Onasiss, Kolumbo - hvala za odgovor. Malo sem v skrbeh, ker jaz sem v vrtec hodila, v jasli pa ne. Sploh ne vem, kako zgleda,...mah sej bom hmali vidla in potem nehala komplicirat.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
4.1.2010 10:50:02   
brkn83
Pozdrav.

Evo naša noč nič kej prespana.

Zdej sva jedla - je nik jedu hrenovko pa rumenjak in kruh, zdej pa za sladico še mal sira.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
4.1.2010 11:20:28   
Čebel@
danes sem stopila v boj z mojimi kilogramiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
4.1.2010 11:28:40   
brkn83

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

danes sem stopila v boj z mojimi kilogramiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

js sem tudi na dieti že od 2.1. - upam, da mi bo kaj uspelo.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
4.1.2010 11:30:47   
sjmm
Dan!

Kak blažen mir dons.....mali se meže od včeraj zvečer skoz tišči...ga pa fulll zobki matrajo, mu kr slina v potokih teče, pa še smrkav je za povrh...se dere ko da ga iz kože dajemo ko pucamo nos.....zdej pa pančka...morm mal račune prečekirat, pa tle v dnevni prah pobrisat...ga je za izvažatuser posted image

Dons še moj bratec pride...pol pa upam, da smo skončal tele obiske in praznovanja..
itak se drugi mesec znova prične...sezono bo odprl Majči, pa potem marec ...Miha in moj dragi, pa april ta velka...in tko bomo spet sam žural user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , jz itak za šporgetomuser posted image user posted image

v glavnem fajn boditeuser posted image

pa kej čvekajte, da vas pol pod večer kej beremuser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
4.1.2010 11:50:18   
sjmm
evo še mal prazničnih slikc:

user posted image

naša smrekca...jaslice pa so letos počivaleuser posted image

user posted image

naš majči...garačuser posted image user posted image

user posted image

silvestrska sladicauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
4.1.2010 12:47:10   
Urša08
Mi smo meli danes še en obisk, sem lahko kofetkala s kolegico, otročki so se pa igraliuser posted image Potem smo šli še na sprehod in mi je Žiga v vozku zaspal, sem ga sam v postlo prenesla pa kombinezon mal odprla in naprej spiuser posted image user posted image user posted image Jaz pa kuham kosilo, pa fino bi bilo mal popedenat stanovanje.
Sem mislila kok bomo v teh 10 dneh nardili pa smo zlo mal oz. skoraj nič. Bo treba ta teden plunt v roke, ker mamo v soboto praznovanje, bo Nejc 3 svečko pihniluser posted image . Kaj gre hitro čas.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
4.1.2010 12:47:33   
baki
tk nik se je nakosilal sem skuhala špinačo+pire+hrenovke.to je njegovo taboljše kosilo.ko vidi se kr trese.katja pride ob 13.00 iz šole se bo najedla, pa naloga,,,,,,,fulll se bi dol poknala na kavč,pa nema mame.se zdej ko nik zaspi se bom.je dop.spal sam 30 min tk da bo šel spat 13.00-13.30 pa da ga ne čujem do 15.00 če ne..........user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
4.1.2010 12:48:03   
Urša08
Kolumbo na Zbilje smo prišli 10 do 13h user posted image Je blo pa ful prijetno na sončkuuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
4.1.2010 12:49:36   
Urša08
sjmm lepe fotkeuser posted image user posted image user posted image Pa kaka sladica - kaj pa si to pekla? Jaz še kar ne vem kaj nej pripravim v soboto za tam okoli 15 ljudiuser posted image Bo treba počas jedilnik narest da grem v šoping.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
4.1.2010 12:50:43   
Urša08
brkn in čebel@ super za dietouser posted image user posted image user posted image user posted image Jaz štartam dons teden, ko še tale rojstni dan damo čezuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
4.1.2010 12:53:16   
baki

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Mi smo meli danes še en obisk, sem lahko kofetkala s kolegico, otročki so se pa igraliuser posted image Potem smo šli še na sprehod in mi je Žiga v vozku zaspal, sem ga sam v postlo prenesla pa kombinezon mal odprla in naprej spiuser posted image user posted image user posted image Jaz pa kuham kosilo, pa fino bi bilo mal popedenat stanovanje.
Sem mislila kok bomo v teh 10 dneh nardili pa smo zlo mal oz. skoraj nič. Bo treba ta teden plunt v roke, ker mamo v soboto praznovanje, bo Nejc 3 svečko pihniluser posted image . Kaj gre hitro čas.

urša bravo za rojstni dan.si še od praznikov nisi spočila.user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
4.1.2010 12:55:43   
baki

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

evo še mal prazničnih slikc:

user posted image

naša smrekca...jaslice pa so letos počivaleuser posted image

user posted image

naš majči...garačuser posted image user posted image

user posted image

silvestrska sladicauser posted image

tvoj maj je pa res priden.tk mali pa tk deloven.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
4.1.2010 12:58:59   
Urša08
Baki sem si spočila med prazniki, sem kr mal na off dala gospodinjska opravilauser posted image user posted image user posted image , pa mal sem se pustila razvajat s kosilčki kje drugje, pa zjutraj je ponavadi možek vstal tko da mi ni bilo hudgauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
4.1.2010 13:53:48   
sjmm

sjmm lepe fotkeuser posted image user posted image user posted image Pa kaka sladica - kaj pa si to pekla? Jaz še kar ne vem kaj nej pripravim v soboto za tam okoli 15 ljudiuser posted image Bo treba počas jedilnik narest da grem v šoping.

urša...to je Esterhazy rezina...simpl ampak nartabuli....če imaš rad mal čokolade, pa mandlje, pa kremca je iz rumenjakov skuhana...če te mika, ti pošljem receptuser posted image user posted image user posted image ...nam je bla odlična...je že moja mami delala nekaj podobnega, sam z orehi in kremo iz pudinga...ma ni bli isto...tole sm pa vidla v oddaji - božični...Ljubezen skozi želodec in nas je čist očaralo...nobeden ni ostal ravnodušen, ko so jo testiraliuser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
4.1.2010 13:56:06   
sjmm

Baki sem si spočila med prazniki, sem kr mal na off dala gospodinjska opravilauser posted image user posted image user posted image , pa mal sem se pustila razvajat s kosilčki kje drugje, pa zjutraj je ponavadi možek vstal tko da mi ni bilo hudgauser posted image user posted image user posted image

bravo  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate urša...jz sem se čist skurla...sva imela dons dopoldan z majčijem vse tipke na off...sam pol si nism mogla kej, da ne bi prah pobrisala po dnevni...sicer naj bi to ta velka zrihtala...sam je šla s cotko sam mim...tak, da mamca ti kr pucajuser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
4.1.2010 13:59:46   
sjmm

ja, fajn za tak lušn dopoldne...maš pridne otročke!!user posted image user posted image

ej, jz tud nism čist niččččččč nardila v 10 dneh...sem komaj sprot sfolgala posodo metat v strojuser posted image user posted image ...pa skoz nekam na obisk, pa pol drugi pridejo...pa vsi na kupu doma...sej se sploh ni splačalo pospravt...sem pa kar nekaj pred božičem pošlihtala...sej ti tud....itak si skoz pridna...no, upam, da se še kej v živo vidimo!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
4.1.2010 14:09:57   
Onasiss
SJMM....RECEPT PROSIM!!!! Jaz ne smem gledat te oddaje, ker gresta mojmu full na živce....

Ampak ste dobre.... jaz sem še na dopustu v apartmaju non stop pucala po tleh....user posted image user posted image ... pa še stroja ni blo ki bi mi posodo opral....user posted image

So what....

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
4.1.2010 14:10:40   
Onasiss
Jutri imam razgovor pri županu... upam, da se bo dobro izteklo....user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
4.1.2010 14:18:47   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

SJMM....RECEPT PROSIM!!!! Jaz ne smem gledat te oddaje, ker gresta mojmu full na živce....

Ampak ste dobre.... jaz sem še na dopustu v apartmaju non stop pucala po tleh....user posted image user posted image ... pa še stroja ni blo ki bi mi posodo opral....user posted image

napišem recept zvečer..
..pa sej jz sm tud skoz neki pucala, sam če 6 folkov skoz po stanvanj sem in tja teka, pa še kaki obiski...to je misija nemogočeuser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
4.1.2010 14:19:21   
sjmm

Jutri imam razgovor pri županu... upam, da se bo dobro izteklo....user posted image

držimo pesti!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
4.1.2010 14:41:55   
SURF
kofetkala
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

držimo pesti!!!!!!

Držim pesti.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
4.1.2010 14:43:18   
claud
Dan!

Pri nas mamo pa ze vse belouser posted image

Dons sva ble z Larisso pr zdravniku zaradi zlo sumljivega kašlja in očitno ima bronhitis in smo dobil ventolinuser posted image
res je boga popoldne in ponoci....trga me, tak jok ima...cist drugacen jok od unga scrklanga....

Tok sm jezna k gre vse narobe, nč ni tko k bi moral bituser posted image .........

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?