blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: 4pikice Jest sem tud takoj za! Še nikoli nisem tako hujšala, ker mi ni bilo treba, ampak ta zadnja nosečnost me je pa napihnila (rodila dvojčici). Zredila sem se za 30kg, takoj po porodu sem šla 10kg dol, pol sem v par mesecih zgubila še 10kg, zdej sem pa 4 pridobila, too much!! Ločevalne ne poznam dobro, zato bi vas prosila, če mi lahko napišete, kaj boste kaj jedle. Aja pa še to, moj višek, 15kg in imam 75kg, na višino 174cm. Najlažji in najboljši način je, da si kupiš Rina - knjižico. Je nekje 12 e, ma to se ti splača met doma. Jaz z skopiranim nisem bla zadovoljna, mi je blo ful lažje, da sem mela to knjižico doma. in tam maš vse recepte. Dopoldne samo sadje ali dve jaboljki, 4 mandarine, 6 sliv, ali eno banano. Do dvanajste samo sadje. 1. dan je beljakovinski, meso, jajca, sir, ne mešaš med sabo. količina mesa je npr. 1 piščančja prsa, malo si pustiš za zvečer, lahko tudi dve jajci, zvečer eno. Za kosilo je doboljen kos polnozrnatega kruha, ma samo en kos, pa še solato si naredi, zraven mesa, kake bučke ali kerokoli zelenjavo, lahko tudi zelje, repo,... Zvečer isto samo manj in brez kruha. Po kosilu lahko spiješ 3 dcl juhe, ma jaz je nisem vseh treh mesecev pila. Čez dan pa vodo. In med kosilom in večerjo na beljakovinski dan, mora minit 4 ure, večerja ne sme bit po osmi uri.