|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 8 del
4.1.2010 9:42:25   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

ja flaska, pa bi ga ti user posted image  user posted image

ipakuser posted image

in kaj te potem ovira?
drugič si kar sama postrezi,... bosta hitro v isti smeri vozila.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

flaski povej....gre se za princip!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mwahaha, tle pa pozabim na principe user posted image user posted image user posted image user posted image

če mi paše, si pač vzamem user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
4.1.2010 9:42:43   
FLASK_A
Ktja user posted image Dej nehi nouser posted image Nisem jaz tko delana veš... Morva oba vsaj v isto smer gledat, da bova pol lahko še vozila.

Tako je Katmat, itak gre za princip! Ne bo mene on zejbaval pol bo pa še nagrajenuser posted image Pol ne bo vedel zakaj nagradauser posted image user posted image user posted image

jaka in Maja- NO COMPANY! Sem šla po tableteuser posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
4.1.2010 9:44:06   
FLASK_A
Majana

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa raviš da nisi imela norih praznikovuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
4.1.2010 9:45:39   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

princip gor ali dol,...
vsak mora kdaj pa kdaj pokleknit. saj razmerje ni merjenje moči,...

pa ne me narobe razumet.
sem med temi prazniki spet premišljevala o razmerju,...

Katja kaj se s tabo dogaja zadnje čase???  Pridi na kofi... sej imam tudi metin čaj, če ti bolj paše...

Zdaj je zadnji čas, da greš z nama na telovadbo, boš videla kako fajn je odklop... Jaz danes komaj čakam, da grem... Nama je tako fajn, da bova še na nadomeščanje hodile user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
4.1.2010 9:46:38   
šivilja
Katmat sem poglecala na clecle - tud tistih žab se ne da kupit, šele bojo, zdaj ni č ne ponujajo, so bli na dopustu.

Jaz sem pa že iz razprodajuser posted image . Danes tast ni uspel K. v šolo peljat sva pa midve s H. in sem potem še hitro škorenjčke za He. kupila, ker so se ji na prejšnjih zadrge pokvarle in ene tople hlače za K. Zdaj sva pa sami v bajti in bova delali - NIČ. Je stanovanje še kar OK preživelo praznike, če seveda odmislimo kupe, ki jih imamo zaradi neomar, ki jih čakamo od mizarja. Jih bom šla jutri malo podrezat. Imam že dva meseca kupe in škatle, predvsem v spalnici, ki je bila drugače najbolj pospravljen prostor, zdaj je pa skaldišče.

AMpak je pa mraz danes

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
4.1.2010 9:47:16   
petrazg

Tako je Katmat, itak gre za princip! Ne bo mene on zejbaval pol bo pa še nagrajenuser posted image Pol ne bo vedel zakaj nagradauser posted image user posted image user posted image

Itak... user posted image Naj ve, kaj je prav in kaj ne... user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
4.1.2010 9:50:11   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

se strinjam user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
4.1.2010 9:51:40   
majana79

Majana

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem rekla da si vzamem, ne da sem si vzela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
4.1.2010 9:56:00   
Anonimen
Katja kaj se s tabo dogaja zadnje čase???

adrenalin mi je popustil. posledično sem telesno fuč. ali pa je bilo krivo tole morasto vreme.
vsekakor upam, da se čimprej sestavim nazaj,...

se pa moj odlično izkazuje zadnje čase - in ugotavljam, da "človek ni otok"

čaj bi se mi prilegel, a imam toliko opravkov,... grem pa še na pošto danes,...

Majana

sem rekla da si vzamem, ne da sem si vzela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tako je prav.

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 1084
4.1.2010 9:57:47   
Anonimen
nič, U. je lačen,...

lepo izkoristite sonček!
FLASK_A, ne bit huda name, prav?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1085
4.1.2010 10:01:00   
KatMat
grem v super novo z mojo sis....bo kera tam????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
4.1.2010 10:03:03   
KatMat

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
4.1.2010 10:03:50   
petrazg
A dons KatMat? Danes mi ne znese...

A pa bi se dobile na kakšni kavi... v četrtek npr?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
4.1.2010 10:05:39   
petrazg
KatMat... zdej smo se pa končno zmenili... Imamo "randi" v soboto. Upam, da nam ratajo  vsaj pol tako lepe slikce kot vam. Tija je prava lepotička... cuker za pojest...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
4.1.2010 10:08:29   
Dudica1
juhej so prejeli naše naročilo TV-ja in so danes oddali pošiljko tko da bo pomoje jutri že tuki user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
4.1.2010 10:08:40   
KatMat

KatMat... zdej smo se pa končno zmenili... Imamo "randi" v soboto. Upam, da nam ratajo  vsaj pol tako lepe slikce kot vam. Tija je prava lepotička... cuker za pojest...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

obvezno pokazat pol slikice!!!!!!!!!!!!!

p.s. seboj uzami vec oblacil,kaksen rekvizit...mami more k frizerju pa na masazouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
4.1.2010 10:11:39   
petrazg

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

p.s. seboj uzami vec oblacil,kaksen rekvizit...mami more k frizerju pa na masazouser posted image user posted image user posted image

Frizer ... razumem... Zakaj pa masaža?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
4.1.2010 10:12:55   
KatMat

Frizer ... razumem... Zakaj pa masaža?

paše zravnuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
4.1.2010 10:23:47   
KatMat
kje ste cveke danes??

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
4.1.2010 10:26:39   
Dudica1
tuki user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
4.1.2010 10:27:46   
majana79
meditiramo user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
4.1.2010 10:28:54   
maja1488
jutro

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
4.1.2010 10:29:13   
KatMat
opazam jauser posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
4.1.2010 10:30:59   
Dudica1
user posted image user posted image
Maj spi zdej že uro in pol upam da bo še kakšno uro da se spravi nazaj v red ker ga je ati očitno razvadil in je cel teden bolj malo spal čez dan...ker kao ni zaspanuser posted image .

Pa cunje moram dat prat

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
4.1.2010 10:32:39   
KatMat
nasa pa papa kasico ,no zdej ze bananico

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?