Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 9:42:25
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ja flaska, pa bi ga ti ipak in kaj te potem ovira? drugič si kar sama postrezi,... bosta hitro v isti smeri vozila. flaski povej....gre se za princip!!!! mwahaha, tle pa pozabim na principe če mi paše, si pač vzamem
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 9:42:43
|
|
|
|
FLASK_A
|
Ktja Dej nehi no Nisem jaz tko delana veš... Morva oba vsaj v isto smer gledat, da bova pol lahko še vozila. Tako je Katmat, itak gre za princip! Ne bo mene on zejbaval pol bo pa še nagrajen Pol ne bo vedel zakaj nagrada jaka in Maja- NO COMPANY! Sem šla po tablete
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 9:44:06
|
|
|
|
FLASK_A
|
Majana Pa raviš da nisi imela norih praznikov
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 9:45:39
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja princip gor ali dol,... vsak mora kdaj pa kdaj pokleknit. saj razmerje ni merjenje moči,... pa ne me narobe razumet. sem med temi prazniki spet premišljevala o razmerju,... Katja kaj se s tabo dogaja zadnje čase??? Pridi na kofi... sej imam tudi metin čaj, če ti bolj paše... Zdaj je zadnji čas, da greš z nama na telovadbo, boš videla kako fajn je odklop... Jaz danes komaj čakam, da grem... Nama je tako fajn, da bova še na nadomeščanje hodile
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 9:46:38
|
|
|
|
šivilja
|
Katmat sem poglecala na clecle - tud tistih žab se ne da kupit, šele bojo, zdaj ni č ne ponujajo, so bli na dopustu. Jaz sem pa že iz razprodaj . Danes tast ni uspel K. v šolo peljat sva pa midve s H. in sem potem še hitro škorenjčke za He. kupila, ker so se ji na prejšnjih zadrge pokvarle in ene tople hlače za K. Zdaj sva pa sami v bajti in bova delali - NIČ. Je stanovanje še kar OK preživelo praznike, če seveda odmislimo kupe, ki jih imamo zaradi neomar, ki jih čakamo od mizarja. Jih bom šla jutri malo podrezat. Imam že dva meseca kupe in škatle, predvsem v spalnici, ki je bila drugače najbolj pospravljen prostor, zdaj je pa skaldišče. AMpak je pa mraz danes
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 9:47:16
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Tako je Katmat, itak gre za princip! Ne bo mene on zejbaval pol bo pa še nagrajen Pol ne bo vedel zakaj nagrada Itak... Naj ve, kaj je prav in kaj ne...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 9:50:11
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Tako je Katmat, itak gre za princip! Ne bo mene on zejbaval pol bo pa še nagrajen Pol ne bo vedel zakaj nagrada Itak... Naj ve, kaj je prav in kaj ne... se strinjam
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 9:51:40
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Majana Pa raviš da nisi imela norih praznikov sem rekla da si vzamem, ne da sem si vzela
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 9:56:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Katja kaj se s tabo dogaja zadnje čase??? adrenalin mi je popustil. posledično sem telesno fuč. ali pa je bilo krivo tole morasto vreme. vsekakor upam, da se čimprej sestavim nazaj,... se pa moj odlično izkazuje zadnje čase - in ugotavljam, da "človek ni otok" čaj bi se mi prilegel, a imam toliko opravkov,... grem pa še na pošto danes,... IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Majana Pa raviš da nisi imela norih praznikov sem rekla da si vzamem, ne da sem si vzela tako je prav.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 9:57:47
|
|
|
|
Anonimen
|
nič, U. je lačen,... lepo izkoristite sonček! FLASK_A, ne bit huda name, prav?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 10:01:00
|
|
|
|
KatMat
|
grem v super novo z mojo sis....bo kera tam????
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 10:03:03
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Tako je Katmat, itak gre za princip! Ne bo mene on zejbaval pol bo pa še nagrajen Pol ne bo vedel zakaj nagrada Itak... Naj ve, kaj je prav in kaj ne...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 10:03:50
|
|
|
|
petrazg
|
A dons KatMat? Danes mi ne znese... A pa bi se dobile na kakšni kavi... v četrtek npr?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 10:05:39
|
|
|
|
petrazg
|
KatMat... zdej smo se pa končno zmenili... Imamo "randi" v soboto. Upam, da nam ratajo vsaj pol tako lepe slikce kot vam. Tija je prava lepotička... cuker za pojest...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 10:08:29
|
|
|
|
Dudica1
|
juhej so prejeli naše naročilo TV-ja in so danes oddali pošiljko tko da bo pomoje jutri že tuki
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 10:08:40
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg KatMat... zdej smo se pa končno zmenili... Imamo "randi" v soboto. Upam, da nam ratajo vsaj pol tako lepe slikce kot vam. Tija je prava lepotička... cuker za pojest... obvezno pokazat pol slikice!!!!!!!!!!!!! p.s. seboj uzami vec oblacil,kaksen rekvizit...mami more k frizerju pa na masazo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 10:11:39
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: petrazg KatMat... zdej smo se pa končno zmenili... Imamo "randi" v soboto. Upam, da nam ratajo vsaj pol tako lepe slikce kot vam. Tija je prava lepotička... cuker za pojest... obvezno pokazat pol slikice!!!!!!!!!!!!! p.s. seboj uzami vec oblacil,kaksen rekvizit...mami more k frizerju pa na masazo Frizer ... razumem... Zakaj pa masaža?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 10:12:55
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: petrazg KatMat... zdej smo se pa končno zmenili... Imamo "randi" v soboto. Upam, da nam ratajo vsaj pol tako lepe slikce kot vam. Tija je prava lepotička... cuker za pojest... obvezno pokazat pol slikice!!!!!!!!!!!!! p.s. seboj uzami vec oblacil,kaksen rekvizit...mami more k frizerju pa na masazo Frizer ... razumem... Zakaj pa masaža? paše zravn
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 10:23:47
|
|
|
|
KatMat
|
kje ste cveke danes??
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 10:26:39
|
|
|
|
Dudica1
|
tuki
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 10:27:46
|
|
|
|
majana79
|
meditiramo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 10:28:54
|
|
|
|
maja1488
|
jutro
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 10:29:13
|
|
|
|
KatMat
|
opazam ja
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 10:30:59
|
|
|
|
Dudica1
|
Maj spi zdej že uro in pol upam da bo še kakšno uro da se spravi nazaj v red ker ga je ati očitno razvadil in je cel teden bolj malo spal čez dan...ker kao ni zaspan . Pa cunje moram dat prat
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 4.1.2010 10:32:39
|
|
|
|
KatMat
|
nasa pa papa kasico ,no zdej ze bananico
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?