lino
|
Dober večer vsem skupaj!!! Res se zadnje čase bolj slabo ali raje zelooo slabo udejstvujem pri debatah na RR in mi je prav toplo postalo pri srcu, da me kdo pogreša, tečka HVALA... Dejstvo je, no sej veste zato ne bom na širooko pisala, da sem doma sama za vse, saj dragi še sedaj ni sposoben Maksija previt, če je pokakan (sicer pa ga je v 7 mesecih previl in preoblekel morda 3x), mali Maksi je pa postal tak mali demolition , je ves dan v akciji, spanja čez dan skoraj ne poznamo (samo malo cartanja na dojki), plazi se ne pač pa s hojico (sej vem, da ni o.k., ampak mal si moram roke spočit...) šiba po stanovanju in z njim vse kar mu pride pod majčkene prstke, najraje lovi našega kužka in kr s prsti zreven krči in vpije (bi ga scotal rad in še sreča, da se mu revež pač umika in tako drvita okoli), pa jelkico je tudi potegnil dol z mize na katero smo jo postavili, da je ne bi mogel doseči, pa koš za smeti je zakon, skratka pestroa čez dan, sej veste zraven je potrebno pa še skuhat, prat,...uglavnem zvečer sem izžeta...(si včasih želim, da bi imela koga, da bi malega razbojnika vsaj za kako urco ven peljal, da bi lahko v miru doma kaj postorila, a kaj, ko nimam nikogar, v takih trenutkih res pogrešam svoje ali njegove starše...) Sicer sva pa bila sedaj oba prehlajena (jst sem še) in tako se nama je tudi spanje porušilo, ker sem ga k sebi v posteljo vzela in sedaj vsako noč protestira in na koncu seveda pristane zraven naju v postelji, pa potem protestira tudi, če ga ne objamem kot bi on želel....pač tak mali razvajenček je...ampak sej se ne pritožujem, da ne bo katera mislila, je lepo, ker je sicer tak navihani smeško in mi ni nič težko tk da...pa itak pol prehitro odrastejo,... Zobki Smo že pri 3 mesecih porabili en gel, ker smo čakali zobke in jih še nismom dočakali...pa saj bo, kdor čaka dočaka... Novo leto smo preživeli doma, je bilo kr lepo, povečerjali smo, dali Maksija spat in malo nazdravili, ker pa živimo v bloku in so bloki okoli in okoli je metanje petard in ostalih teh pokajočih pirotehničnih izdelkov zelooo močno odmevalo in se je Maksi venomer v strahu in joku zbujal in tako sem po polnoči šla kar k njemu spat, pa je bil pol mir... Mojjaka kako pa je ves ta trušč na malega Jakeca vplival??? Pa btw vse najboljlše za 7 mesecev!!!! In tudi vsem ostalim z zamudo voščim!!!!!! Na žalost nimam niti toliko časa, da bi sledila voščilom, sej nekaj časa sem, potem pa mi ni več uspelo (sploh, ko že napišeš, pa te pol ven vrže, pol pa ne utegnem še 1x) tk da, res vse naj naj... Kar se tiče hrane, mi jemo skoraj vse, danes je jedel pire krompir in govedino v zelenjavni omaki (ohrovt, korenček, koruza, cvetača, stročji fižol, brokoli...), pa jemo tudi že testenine, riž, polento,...pa piščančka, govedino, poskusila sva tudi malo svinjine, od sadja pa jabolka, hruške in slive (v kašici, ki pa je ne mara), suhe marelice (običajno za zajtrk skuham jabolko in suho marelico, odlijem vodo, ki jo čez dan pije in v čežano zmečkam še 3 kekseke in pol mažemo...ja kr rad je, ima pa rad družbo, potem raje usta odpira Sedaj pa se bom poslovila, ker sem se itak full razpisala, pa sej veste, ko bolj redko pridem zraven... nooočkoooo!!!!
|