pupika
|
Jutro punce. Mene danes zopet daje slabost, sem pojedla zajtrk in popila nos. čaj, pa se mi je začelo dvigovat, sedaj samo upam, da ne bom letela v službi školjke objemat, sem hotela še banano pojest pa nisem mogla, upam, da me kmalu mine. Kiwa želim ti veliko uspehov v novi službi in veš kmalu se boš navadila na jutranje vstajanje, kajti čez dobrih 6 mesecev bomo pa tudi me lahko jutranje poležavale, bo hitro minilo. Anajrim tudi meni v prvi nosečnosti rekla, naj neham jest folno kislino, po 3 mesecu, tako, da jo bom tokrat tudi verjetno nehala, nekje sem prebrala, da če je preveč folne, lahko to vpliva na pljuča, oz. ima lahko astmo, koliko je to res pa ne vem. Sammy prepusti čim več opravil možu, ti pa se malo šparaj zase in za bebico malo, saj vem da je težko, tudi jaz še kar dosti postorim po hiši. Jaz pa imam zopet vnetje, pa mi je prejšnjič G predpisala Canesten, sedaj pa neupam vzet, da nebi bilo kaj narobe, sem pa poskusila kremo tea tree od justa, ker mi je prejšnjič pomagala, in upam, da se rešim canestena. Ostale bodite lepo in pazite na
|