Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 3.1.2010 18:04:24
|
|
|
|
Blueeyes
|
dudi za tv
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 3.1.2010 18:15:09
|
|
|
|
Dudica1
|
blue prav maš ja za znakce...bom naslednič dodala. tubby super,upam da boš zadovoljna,jaz sem zelo.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 3.1.2010 18:15:33
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes dudi za tv upam da bo good
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 3.1.2010 18:17:36
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 blue prav maš ja za znakce...bom naslednič dodala. tubby super,upam da boš zadovoljna,jaz sem zelo. ze enkrat sem
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 3.1.2010 18:18:07
|
|
|
|
Tanja_
|
blue ti pa kar v službo In to glih na razprodaje...Dobra si dudi pri H. pa lahko vse te možičke dodaš. Jemo, plazimo, stojimo in sedimo.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 3.1.2010 18:18:42
|
|
|
|
Dudica1
|
AJA A KATERA KAJ VE KAJ JE Z TISO OD LANANAI Sem prebrala na fb da si za novo leto želi da bi bila čimprej doma
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 3.1.2010 18:19:39
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ blue ti pa kar v službo In to glih na razprodaje...Dobra si dudi pri H. pa lahko vse te možičke dodaš. Jemo, plazimo, stojimo in sedimo. bom
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 3.1.2010 18:22:10
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 AJA A KATERA KAJ VE KAJ JE Z TISO OD LANANAI Sem prebrala na fb da si za novo leto želi da bi bila čimprej doma nimam pojma... mi smo nazaj iz notranjske...smo sli hisko pogledat...ja smo vidl zakaj je 100 000 eu...okol bajte je glih sam za tri avte parkirat in nic vec...zgorn štuk je res tipi topi...nc ne rabis delat...spodnjga mors pa komplet prenovit...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 3.1.2010 18:22:31
|
|
|
|
majana79
|
uf, mi smo pa prespali popoldne... J. je spal po moje več kot 2 uri (sej sem vesela, samo upam da to ne pomeni nočno razgrajanje) še jaz sem prinesla eno uro spanca notr... dudi, za tv, upam da čim prej pride pa čestitke vsem obmesečnikom!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 3.1.2010 18:23:48
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 blue prav maš ja za znakce...bom naslednič dodala. thanx IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes dudi za tv upam da bo good če pa ne bo pa ga reklamiraj in kupiš druzga - ne vidim problema IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ blue ti pa kar v službo In to glih na razprodaje...Dobra si po resnici povedano sem pozabila na njih... drgač bi pršla šele čez kakšen teden na šiht no, pa sej bomo že nekak zdržal IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 AJA A KATERA KAJ VE KAJ JE Z TISO OD LANANAI Sem prebrala na fb da si za novo leto želi da bi bila čimprej doma pojma nimam grem zdej k sosedi na obisk.. lp
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 3.1.2010 18:23:49
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 AJA A KATERA KAJ VE KAJ JE Z TISO OD LANANAI Sem prebrala na fb da si za novo leto želi da bi bila čimprej doma nimam pojma... mi smo nazaj iz notranjske...smo sli hisko pogledat...ja smo vidl zakaj je 100 000 eu...okol bajte je glih sam za tri avte parkirat in nic vec...zgorn štuk je res tipi topi...nc ne rabis delat...spodnjga mors pa komplet prenovit... škoda...a tud za eno igralnico pa mizico ni
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 3.1.2010 18:24:32
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 uf, mi smo pa prespali popoldne... J. je spal po moje več kot 2 uri (sej sem vesela, samo upam da to ne pomeni nočno razgrajanje) še jaz sem prinesla eno uro spanca notr... dudi, za tv, upam da čim prej pride pa čestitke vsem obmesečnikom! za Jureta. Ja tud jaz upam da čimprej,če je na zalogi pride v roku 3 dneh
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 3.1.2010 18:27:13
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 AJA A KATERA KAJ VE KAJ JE Z TISO OD LANANAI Sem prebrala na fb da si za novo leto želi da bi bila čimprej doma nimam pojma... mi smo nazaj iz notranjske...smo sli hisko pogledat...ja smo vidl zakaj je 100 000 eu...okol bajte je glih sam za tri avte parkirat in nic vec...zgorn štuk je res tipi topi...nc ne rabis delat...spodnjga mors pa komplet prenovit... škoda...a tud za eno igralnico pa mizico ni ne nic ni...no ves kok je en pas 1m krat 4 m zelenice
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 3.1.2010 18:33:04
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 AJA A KATERA KAJ VE KAJ JE Z TISO OD LANANAI Sem prebrala na fb da si za novo leto želi da bi bila čimprej doma nimam pojma... mi smo nazaj iz notranjske...smo sli hisko pogledat...ja smo vidl zakaj je 100 000 eu...okol bajte je glih sam za tri avte parkirat in nic vec...zgorn štuk je res tipi topi...nc ne rabis delat...spodnjga mors pa komplet prenovit... škoda...a tud za eno igralnico pa mizico ni ne nic ni...no ves kok je en pas 1m krat 4 m zelenice
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 3.1.2010 18:33:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 AJA A KATERA KAJ VE KAJ JE Z TISO OD LANANAI Sem prebrala na fb da si za novo leto želi da bi bila čimprej doma nimam pojma... mi smo nazaj iz notranjske...smo sli hisko pogledat...ja smo vidl zakaj je 100 000 eu...okol bajte je glih sam za tri avte parkirat in nic vec...zgorn štuk je res tipi topi...nc ne rabis delat...spodnjga mors pa komplet prenovit... škoda...a tud za eno igralnico pa mizico ni ne nic ni...no ves kok je en pas 1m krat 4 m zelenice v naših hribih je to popolnoma normalno. se delajo bajte res tam, ko res nimaš ideje kako bo tole izgledalo in na koncu izpade še kar nekam lahko imata zgornji štuk, spodaj pa garaže, kam kjer bi bilo pa za parkirat, pa travco
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 3.1.2010 18:36:11
|
|
|
|
KatMat
|
jaz iscem neki obvezno z vrtom da lahko polet vsak kaksen pircek ruknem v miru...al pa kaksen piknik mam...ne rabim dost...ampak more bit
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 3.1.2010 18:36:51
|
|
|
|
Dudica1
|
Ja pa za kakšna igrala za otroke
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 3.1.2010 18:37:00
|
|
|
|
KatMat
|
tuki bi pa res mogla bit na terasi....se pravi na zgocem soncu na razgretih ploscicah
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 3.1.2010 18:37:18
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Ja pa za kakšna igrala za otroke ja itak
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 3.1.2010 18:43:17
|
|
|
|
Dudica1
|
¸Jaz si pa vlečem dol ZUMBO...novo dance aerobiko,ena prijateljica jo uči v Lj,je bla zdej na specializaciji v Londonu.Zdej bom pa še jaz mal probala mi je blo ušeč ko mi je pokazala pa ker sem tip za plesat mi je še boljš
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 3.1.2010 18:59:46
|
|
|
|
ajetam*
|
Zivjo punce, po dooolgem casu se spet oglasam! Stari računalnik se je pokvaril, Božiček je pa prinesel novega - iMaca. Smo bili med prazniki kar naprej okrog, se danes smo sli za možev RD na kosilo. Pri nas je Jakob cist nor postal. Pred novi letom se je že sam usedel, plazi se že kar nekaj časa(ene2 meseca), zdaj mi pa tud ob vsaki opori vstaja, ga kar malo bremzam. Ti njegovi podvigi se večkrat končajo s padcem na glavo, tako da resno razmišljam o nabavi čelade. Katera je že govorila, da pozna eno, ki jih prodaja, Ledenka? Dudica, prosim , če dodaš na seznam sedenje, plazenje, vstajanje ob opori, pa zobek (sp.leva enka, smo jo dobili 15.12.). Pa še moj RD (12.1) dodaj, da boste vedele, kdaj vas moram na pijačo povabit . Drugače spimo za en k....Se mi ene 4x zbudi. Drugače je pa postal pravi raziskovalec, kar naprej k Izi leze, zdaj jih tudi že v ta veliki bani skupaj kopam in oba uživata. Zdaj vas grem pa nazaj brat.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 3.1.2010 19:02:44
|
|
|
|
majana79
|
ajetam, smo te pogrešale! upam da prideš 22. na večerjo pa bravo za J., zmajčki so čist divji
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 3.1.2010 19:11:19
|
|
|
|
Tanja_
|
H. tud ves čas pada, pol pa joka k dež, ampak ji kej zapojemo pa je prec boljše.Glede postavljanja na noge pa-jaz jo tud poskušam bremzat, ampak če bi hotela da se mi ne postavlja, bi lahko cel dan samo za njo hodila, ker čist vsako oporo ki jo najde, uporabi za vstajanje. Če drugega ni, se pa prime moje noge in ob njej vstaja. Me pa tudi malo skrbi, da ne bo kaj narobe zaradi tega....
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 3.1.2010 19:20:36
|
|
|
|
Anonimen
|
no pri nas pa glede padcev takole povemo ( pa tudi na splošno, kadar se kaj ušpiči, kadar smo bolani, zoprni,..... ):'' od tega se raste in gremo naprej ''. T zna že na pamet in kar sam od sebe pove.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 3.1.2010 19:35:17
|
|
|
|
Dudica1
|
pa kako je s tem padci...T je skoz kadar se je kdaj kam udaril se je v glavo ...pa tud Maj se zdej dostkrat ko sedi iz jeze vrže nazaj in se udari u glavo ...Mislim a je to kr ok al so lahko kakšne težave
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?