veselka
|
čer, moj si je zaželel sarmo in sem skuhala 2 lonca... sicer je z vegi malo več dela, ampak sem prvo že snedla in je mljask mljask Aurora že spi, moj se še s steno ukvarja... jo je tko proti plesni obdelu, prav, da ni šans, da kej preživi evo zdej jo še beli z dodatnim biocidom... Aurora se tud ful spreminja... zdej mi že po računalniku klofa, pa ful buli notr, če se kej premika, blazno interesantne so ji naše rožaste prevleke za povštre, ji je treba skos kazat, pa pol povštre liže , vse kar držim v roki je čist preveč zanimivo, tud flaško boža... no, pila še zmer ne bi kr tko sama od sebe... pa na bok se daje, na oba, pa obrazov se dotika, pa sedela bi skos, pa če jo hočem dat v naročje med trup in noge, sploh noče nogic pokrčit, ampak drži stegnjene, ker noče da jo posedim ful je rada brez nogavičk al pa z nago rito če jo previjam na postli jo kr pustim nagico, da se mal prelufta. flaške tud js steriliziram vsak dan... mam sterilizator pa je enostavno. imam 4, pol pa po potrebi kurim... ni nujno da vse v enem dnevu. sem pa kak mesec nazaj kupla nove, ker so tele zdej brez BPA in sem prejšnje vse stran zabrisala. altaja pa sej mogoče pa je samo obdobje slabšega dojenja. jaz na vsake tolk nekaj dni zlo slabo mam mlekca, pa se že sprijaznim, da ga bo kmal konc, pol se pa spet usuje. sem se js tud nasekirala zarad tega dojenja, pa pol še ker mi tolk pri dodatku štrajka, pa vem, da je lačna. ja, najlažje je samo dojit, na drugem mestu samo AM, najbolj zakompliciran pa kombiniranje, ker nikol ne veš, kdaj, pa kolk, pa pol se ti še otrok zmišljuje in je vse skup še bolj stresno. želim si, da bi pri naslednjem blo boljše. aja, men tud lasje izpadajo. pa prhljaj imam, ampak samo spredaj. no, se mi zdi, da je prhljaj, mogoče so pa temenca - namesto pri Aurori v glavnem lupim se v lasišče spredaj