Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ponoven pojav mleka 30.12.2009 14:34:55
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: mika IZVIRNO SPOROČILO: Raho Ej, amaterke - jaz dojim že 60 mesecev (no, pravzaprav bo 1. januarja) brez dneva pavze. No, ne enega otroka, ampak 2, pa vseeno - zame ste vse tukaj amaterke v dojenju . Jaz pa to funkcijo orpavljam že dobesedno profesionalno Pa ti si legenda ... Je res , daj je . Zadnjič, medtem , ko je njena dvoletna hči tako prikupno sesala , smo z Raho prišle do sklepa , da bi si lahko zdaj po petih letih dojenja privoščila novega audija, glede na to koliko je prišparala z drugo hrano. .60 mesečni kredit pri avtohiši = 60 mesečno dojenje Ne, mislim, da bi mi kakšna avtohiša lahko za sponzorstvo dala avto z napisom: Če dojiš 60 mesecev, ga lahko voziš skoraj brezplačno
|
|
|
|
RE: ponoven pojav mleka 30.12.2009 14:35:19
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 raho kolk časa ste pa tandemca furali 5 mesecev
|
|
|
|
RE: ponoven pojav mleka 30.12.2009 14:35:48
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 glede na to da sem dojila še tujega otroka tole je pa sploh groza od groze veš kake posledice bo šele ta revež imel Se ji že kažejo, zadnjič me je milo prosila, če ji lahko pokažem kakšen modrc imam , ker je slišala, da ima moj modrc kosti Priznaj, da si to naredila samo zaradi tega, ker si ji hotela pokazati modrc no, res, da je bil tudi njen ****iš očka zraven...
|
|
RE: ponoven pojav mleka 30.12.2009 14:36:04
|
|
|
|
Ulla80
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 raho kolk časa ste pa tandemca furali 5 mesecev mi pa mal več k enga pa pol
|
|
RE: ponoven pojav mleka 30.12.2009 14:37:00
|
|
|
|
Ulla80
|
no, res, da je bil tudi njen ****iš očka zraven.. no evo, to pa je sprijeno - dojiš tujega otroka, zato ker računaš da boš fotru pokazala joške
|
|
RE: ponoven pojav mleka 30.12.2009 14:37:40
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika Pa daaaaaaaaaaaj uš mama, jaz bom hin ampak, če je vse res.. ..vprašaj raho.
|
|
RE: ponoven pojav mleka 30.12.2009 14:39:14
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 no, res, da je bil tudi njen ****iš očka zraven.. no evo, to pa je sprijeno - dojiš tujega otroka, zato ker računaš da boš fotru pokazala joške o tri frčafelce kosmate, sem vedela, da se bom zaštrikala...tudi mene je mama dojila juhuhu let
|
|
RE: ponoven pojav mleka 30.12.2009 14:40:26
|
|
|
|
Ulla80
|
o tri frčafelce kosmate, sem vedela, da se bom zaštrikala...tudi mene je mama dojila juhuhu let no evo pol so pa posledice tu a čem it kr šnops iskat pa rešit kar se še rešit da
|
|
RE: ponoven pojav mleka 30.12.2009 14:41:00
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 no, res, da je bil tudi njen ****iš očka zraven.. no evo, to pa je sprijeno - dojiš tujega otroka, zato ker računaš da boš fotru pokazala joške o tri frčafelce kosmate, sem vedela, da se bom zaštrikala...tudi mene je mama dojila juhuhu let Priznam, mene tudi. Ravno prejšnjič sem našla fotografijo, k visim na maminem jošku in je na fotografiji letnica januar 1978
|
|
|
|
RE: ponoven pojav mleka 30.12.2009 14:42:05
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 o tri frčafelce kosmate, sem vedela, da se bom zaštrikala...tudi mene je mama dojila juhuhu let no evo pol so pa posledice tu a čem it kr šnops iskat pa rešit kar se še rešit da vidim, da nam ni potreben šnops...ne per oralno ne per mazalno Ti si bila tudi tandemka? Bravo.
|
|
RE: ponoven pojav mleka 30.12.2009 14:42:33
|
|
|
|
Ulla80
|
Ravno prejšnjič sem našla fotografijo, k visim na maminem jošku in je na fotografiji letnica januar 1978 maš srečo da nam to ne pove kaj velik
|
|
RE: ponoven pojav mleka 30.12.2009 14:43:48
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 Ravno prejšnjič sem našla fotografijo, k visim na maminem jošku in je na fotografiji letnica januar 1978 maš srečo da nam to ne pove kaj velik Kako , da ne . Raho je bila dojena skoraj leto dni
|
|
RE: ponoven pojav mleka 30.12.2009 14:45:36
|
|
|
|
Ulla80
|
Ti si bila tudi tandemka? Bravo. prej sem računala da se bo sama odstavla, k so mi vsi rekli da se ziher bo, ke jo bo motil okus. no seveda se ni pol k je bil pa naval po porodu, se ji je pa tak utrgalo, se je več dojila kt tamau ( pa je on vseen delal po1.5kg na mesec) pol se je pa en dan odločla da ima rajši makarone in to je blo to frizijka, kaj čem
|
|
RE: ponoven pojav mleka 30.12.2009 15:01:35
|
|
|
|
marta82
|
Ok. Tu zelo očitno ne bomo prišle skupaj. V bistvu mislim, da me niti nočete razumet, kaj bi rada povedela. Se je bolj zabavno posmehovat iz drugačnega mnenja. Če to zadovoljuje vaše potrebe sem vesela, da sem vam ustregla. Nikakor pa nobene ne obsojam, zgolj povem svoje mnenje, ampak očitno imate tako močno potrebo branit svoje stališče, da je tale "pogovor" ubral malo čudna pota in se ne grem več. "Mika, verjetno si slišala , da je lepota v očeh opazovalca. Prav tako, zloba, izpirjenost, hudobija. Tako, da nekdo, ki v doječi mami, ko doji starejšega otroka vidi neko izpirjeno dejanje, pove to več o njemu kot o mami in otroku. " Tole je precej pod pasom in očitno žalitev.
|
|
|
|
RE: ponoven pojav mleka 30.12.2009 15:02:52
|
|
|
|
Raho
|
Marta, a je kaj narobe? Ja, bila sem dojena skoraj celo leto, s tem, da sem letnik 73
|
|
|
|
RE: ponoven pojav mleka 30.12.2009 15:07:46
|
|
|
|
uškinamama
|
Bog se usmili in vsi svetniki... marta82 , napisala si tole: Gre za to, da je dojenje 7 letnega otroka po mojem mnenju izprijeno s strani mame, babice ali kogarkoli že. Otrok tu ne nosi nobene krivde, zgolj posledice Se pravi , otrok se doji pri mamici in ni izprijen - želi se najesti, napiti, pocartati. Mamica doji svojega otroka , ni izpirjena - želi ga najesti , napiti, pocrtati. Uškina mama doji prijateljičinega otroka - nisem izpirjena - želela sem jo najesti, napiti in ustreči prijateljici. Ti pa vidiš , vsa ta dejanja dojenja starejšega otroka s strani kogarkoli za izpirjena. Torej?
|
|
RE: ponoven pojav mleka 30.12.2009 15:08:11
|
|
|
|
Ulla80
|
Ja, bila sem dojena skoraj celo leto, s tem, da sem let raho očitno skor eno leto predolgo...glede na posledice marta seveda razumem kaj hočeš povedat. samo nimaš prav. izprijeno bi bilo v primeru, če bi ženska na silo tiščala starejšega otroka na joške, ga mogoče jemala s sabo v postlo, doživljala zraven orgazme in da ne govorim. ampak mi govorimo izključno o dojenju. in o vsaj približno normalnih ljudeh. in zdej mi še povej, a je razlika če ženska doji hčerko 7 let, al pa sina? al je eden bolj zblojen pol k drugi, al je vseeno?
|
|
RE: ponoven pojav mleka 30.12.2009 15:13:21
|
|
|
|
Raho
|
Joj, Marta - glede na tvojo izjavo o izpirjenosti, se imam vso pravico posmehovati iz tvojega mnenja
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.12.2009 15:14:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ponoven pojav mleka 30.12.2009 15:15:31
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 Ja, bila sem dojena skoraj celo leto, s tem, da sem let raho očitno skor eno leto predolgo...glede na posledice marta seveda razumem kaj hočeš povedat. samo nimaš prav. izprijeno bi bilo v primeru, če bi ženska na silo tiščala starejšega otroka na joške, ga mogoče jemala s sabo v postlo, doživljala zraven orgazme in da ne govorim. ampak mi govorimo izključno o dojenju. in o vsaj približno normalnih ljudeh. in zdej mi še povej, a je razlika če ženska doji hčerko 7 let, al pa sina? al je eden bolj zblojen pol k drugi, al je vseeno? Moje mneje. Ti imaš drugačnega. Nobena nima prav in narobe. To ni matematika, kjer mora vsak dobit isti rezultat, gre za odnose, ki jih vsak vidi drugače. In če meniš da se zlorabe dogajajo samo na slilo (fizično) oz. tako kot si zgoraj napisala, se močno motiš. Ampak jaz pri vsem tem nisem govorila o tem. Menim pač, da ima otrok lahko negativne psihične posledice zaradi večletnega dojenja. Pa sem že rekla, da bom nehala pa ne morem. Sem vedela, da sploh začet ne bi smela.
|
|
|
|
RE: ponoven pojav mleka 30.12.2009 15:16:46
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa kje pa vam je meja, koliko je otrok prestar za dojenje? Ko se kdo od udeležencev dojenja ne želi / more/ dojiti.
|
|
RE: ponoven pojav mleka 30.12.2009 15:17:32
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho Joj, Marta - glede na tvojo izjavo o izpirjenosti, se imam vso pravico posmehovati iz tvojega mnenja To veliko pove o tebi. Očitno se malo previsoko ceniš, če meniš da se imaš pravico posmehovati iz drugega mnenja.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.12.2009 15:18:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ponoven pojav mleka 30.12.2009 15:18:17
|
|
|
|
Ulla80
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa kje pa vam je meja, koliko je otrok prestar za dojenje? po mojem mnenju je 7letni otrok res verjetno prestar za dojenje. semo mi je pa mimo govorit o izprijenosti in posledicah, k je to bedarija. kot sem rekla s polno ritjo vsega in še čez je blazno fino moralizirat, kaj se spodobi in kaj ne.
|
|
RE: ponoven pojav mleka 30.12.2009 15:20:20
|
|
|
|
Ulla80
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa Ko se kdo od udeležencev dojenja ne želi / more/ dojiti. torej teoretično je lahko meja tudi, ko je otrok star 15 let? okoli 12ga leta otrok izgubi sesalni refleks tako da teoretično se pri 15 ne more več
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?