Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 29.12.2009 20:39:15
|
|
|
|
Dudica1
|
grem spat...ker se mi ne da nč več
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 29.12.2009 20:43:25
|
|
|
|
majana79
|
Nočko dudi!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 29.12.2009 20:43:37
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 O pozdravljene! Že spet nov del. Nisem nič na tekočem oooo prjatlca kje ste vi??? kako ste??? O maj lov! Zarja je zdrava, Maša tui. Noči so grozne, tamala se sam premetava, zbujo non stop in bi se igrala in grulila... Komi čakam eno kofe v PO!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 29.12.2009 20:48:31
|
|
|
|
mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Sem pozabila povedat- Hana sedi in od včeraj imamo nov zob:spodnjo desno enko. Bravo Hana! IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 uglavnem glede mesa ste me čist zaignorirale, se vidi da vas mal bere za nazaj .. torej koliko mesa vam pojedo in kolikokrat na teden.. Ga je prvič dobila za božič, drugič ga bo pa 1. januarja, tako da ti ne morem odgovoriti. Pa tudi sicer ne bi mogla - košček govedine 3*3 cm sem ji zmiksala s korenčkom in kolerabo, pa je pojedla kakšno tretjino skodelice za solato. IZVIRNO SPOROČILO: tubby A že smejo kruh? Ve kaj solite? jaz ne, apmak našo hrano če proba je soljena.... Kaj še lahko? Jaz ji že dam kakšno skorjico za dlesni drgnit. Danes je pred večerjo dobila košček kifeljčka in je bila čisto navdušena, tako ga je tlačila v usta in žmohtala. Samo moraš biti ves čas zraven in iz usta bezati prevelike kose. Hrano ji že par tednov čisto malo posolim - meni je na okus še vedno neslana; sicer uporabljam predvsem kumino. Kaj ji še dajem - lečo, kuskus, polento, riž ali krompir z zelenjavo. Čez par tednov ji bom za večerjo dala tudi kruh z mlekom. IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 me je pa dones tojk ustrašla da sem mela srce v hlačah se je udarla z glavico in je začela jokat pol pa kr do sape ni pršla sem se kr trest začela HB imam prakso (brat) in sem jo hitr na glavo obrnila da je pršla do sape, se mi je kr zasmilla zdej je HB vredu in spi za revico. IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A http://www.rad-dobrojem.si/index.php?key=rozrec&id=391 Lahko pa namesto večih modelčkov narediš z enim modelom- onim za šarkelj (z luknjo na sredini). Preliješ s čokolado.... Fensi in dobro. OMG... a te kalorije so prav napisane?? Maja, samo da ste spet zdravi. Nočne hajke imamo pa zadnje tedne občasno tudi mi... mula mala se pripravlja na silvestrovo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 29.12.2009 21:04:17
|
|
|
|
FLASK_A
|
Mama11, jaz kalorij ne gledam če pečem kaj dobrega. Drugač BV da jem kaj sladkega In dobro rdeče vino je....??? Ga še nisem odkrila. Me razsvetlite, prosim?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 29.12.2009 21:12:04
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A In dobro rdeče vino je....??? Ga še nisem odkrila. Me razsvetlite, prosim? LOL Mislim da ti je BV pisat, ker si zaprisežena pivka belega.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 29.12.2009 21:15:02
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A In dobro rdeče vino je....??? Ga še nisem odkrila. Me razsvetlite, prosim? LOL Mislim da ti je BV pisat, ker si zaprisežena pivka belega. pa nič
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 29.12.2009 21:25:08
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A In dobro rdeče vino je....??? Ga še nisem odkrila. Me razsvetlite, prosim? LOL Mislim da ti je BV pisat, ker si zaprisežena pivka belega. pa nič Ne jokat nooo Ker sem Dolenjka, itak da ima cviček posebno mesto, kot lahko, pitno vino, tko pri vsakdanjem kosilu. Ni vsak cviček dober cviček, ker je pomembno razmerje med sortami. Potem mi je dober teran, hodiva ga iskat v Tomaj, k Škerljem, imajo tudi odličen teranov liker. Paše pri kakem močnem kosilu ali večerji, malo bolj posebni, ali pa za zvečer h kakšnem finem narezku. Pa še refošk, ki je ista trta kot teran, samo da raste na drugi zemlji. Tega nama prinese od mojega bivši sodelavec iz obale, je pa po 'moči' meni vmes med teranom in cvičkom, tudi za pri kosilu npr. So pa to vse domača vina, buteljčnih ne pijeva ravno pogosto. Ravno zdaj imam odprt en merlot, ampak mi ne sede ravno najboljše, nima tistega pravega 'težkega' okusa. Toliko od mene, ki sem samo rekreacijski pivec.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 29.12.2009 21:40:15
|
|
|
|
FLASK_A
|
Evo, točno. Men ta kupljena rdeča vina niso dobra. Vsaj rdečega še nisem dobrega pila Za belega vsaj vem, sem našla najljubšega. Zdej pa samo tega žuliva.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 29.12.2009 21:44:21
|
|
|
|
OliveOyl
|
[/quote] Ne Sovražim prisilno perilo Sem velik bolj sexi če sem kar normalno oblečena. Cela upedenana ne znam niti hodit ali ležat. Pol pa ful čudn zgledam, sexi niti malo Tud jaz spadam v to kategorijo.Športno je zakon,če sem elegantno oblečena-mmm..ni zame..hodim k da imam vile v "aržetu"(žepu) Pijem pa borovničke od Bahneta-trenutno..drgač pa rdeče vino,belo je fuj.. Teran,Refošk in cviček
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 29.12.2009 21:45:31
|
|
|
|
OliveOyl
|
Aja pa čestitam,najs 8.del..
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 29.12.2009 21:46:31
|
|
|
|
OliveOyl
|
Bel je pa Traminec pogojno užiten pa Rumeni muškat al kaj že je..
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 29.12.2009 21:49:02
|
|
|
|
FLASK_A
|
Olivca, sladki muškat vinakoper Traminec? Je kislo vino?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 29.12.2009 21:51:28
|
|
|
|
OliveOyl
|
Aha pol pa sladki muškat,dober sladek a ne? Traminec je sladek,sladkalast.. Matr bi se ga napila zdaj..
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 29.12.2009 21:54:52
|
|
|
|
FLASK_A
|
Sladek... Da se kar vleče. Res je dober Traminec bom pa probala. Tako sladko kot je s.muškat ne paše k vsaki jedi.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 29.12.2009 21:56:40
|
|
|
|
OliveOyl
|
Zraven kakšne potičke gre kar fejst. Probaj še Traminca...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 29.12.2009 21:57:58
|
|
|
|
OliveOyl
|
Jaz mam pa še sorodnika-zajca-v hladilniku za razkosat.. se mi ne da kaj preveč.. sosedov bio zec
< Sporočilo je popravil OliveOyl -- 29.12.2009 21:58:50 >
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 29.12.2009 22:00:19
|
|
|
|
majana79
|
zajci niso za jest to maš doma, pa se igraš z njim mi (pri mojih) imamo Tineta, prej smo imeli pa Tino je revčka umrčala tisti dan ko sva z J. prišla domov
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 29.12.2009 22:01:20
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Pijem pa borovničke od Bahneta-trenutno..drgač pa rdeče vino,belo je fuj.. Teran,Refošk in cviček olivca, potem se pa moramo kdaj dobit ti si naša
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 29.12.2009 22:02:36
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 zajci niso za jest to maš doma, pa se igraš z njim mi (pri mojih) imamo Tineta, prej smo imeli pa Tino je revčka umrčala tisti dan ko sva z J. prišla domov Al tisti sosedovi so grdi,sam za pojest so no.. Imam ata Zajca doma-,z njim se igram.. Zajčico Tino imamo pa doma..
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 29.12.2009 22:04:15
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Pijem pa borovničke od Bahneta-trenutno..drgač pa rdeče vino,belo je fuj.. Teran,Refošk in cviček olivca, potem se pa moramo kdaj dobit ti si naša Ne bi bilo slabo,sam prej se moramo pozanimat,če so dobro založeni,majčice smo nekam žejne punce..
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 29.12.2009 22:08:23
|
|
|
|
Anonimen
|
klepetačke! na vina se ne spoznam, ker jih nerada pijem,... mi je bilo pa zelo všečno eno vino v Štanjelu,... je bilo ko malinovček,... prav čutila sem, kako se mi je pobratilo s krvjo!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 29.12.2009 22:08:33
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl IZVIRNO SPOROČILO: majana79 zajci niso za jest to maš doma, pa se igraš z njim mi (pri mojih) imamo Tineta, prej smo imeli pa Tino je revčka umrčala tisti dan ko sva z J. prišla domov Al tisti sosedovi so grdi,sam za pojest so no.. Imam ata Zajca doma-,z njim se igram.. Zajčico Tino imamo pa doma.. glej kaku je bla lepa
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 29.12.2009 22:09:22
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Pijem pa borovničke od Bahneta-trenutno..drgač pa rdeče vino,belo je fuj.. Teran,Refošk in cviček olivca, potem se pa moramo kdaj dobit ti si naša Ne bi bilo slabo,sam prej se moramo pozanimat,če so dobro založeni,majčice smo nekam žejne punce.. To pa sigurno
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?