|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
29.12.2009 13:06:07   
alex7123
MIKLAROM

PREBIRALA SEM ZGODBO MIKLAROM IN ŽELELA BI JI POSREDOVATI NASLOV ZDRAVNIKA, KATERI BI JI LAHKO POMAGAL. TUDI SAMA SEM NAMREČ IMELA ENAKO ZGODBO IN NOSEČNOST PRIPELJALA DO 36/3 DNI, SKORAJ PA SE JE ZAKLJUČILA V 23 TEDNU. SEDAJ IMAMO DOMA FANKTA.
PUNCE OZ. MIKLAROM, ČE ŽELIŠ POMOČ ZDRAVNIKA TI Z VESELJEM DAM NJEGOV NASLOV OZ. TEL. ŠTEVILKO, KAJTI ON JE EDINI KI TI LAHKO POMAGA.
LAHKO MI POŠLJEŠ ZASEBNO SPOROČILO IN POŠLJEM TI TEL. ZDRAVNIKA.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
29.12.2009 18:23:55   
BarbiG

user posted image

kimsy (16.01.2010)
reni70 (21.01.2010)
Andreja 07
Lana08 (03.02.2010)
danaja29
blicka
sapi (18.05.2010)
zup2 (25.05.2010)
tinkamiška (20.06.2010)
bozza
špelka (17.07.2010)
Tanja_Jes (xx.08.2010)
bit
Loremi

user posted image

*kristy* (12.12.2009)
a.jrad1 (21.01.2010)
7lina7 (02.03.2010)
filip in jovana (07.03.2010)
biba007 (10.05.2010)

user posted image
Lu33 (22.12.2009)
lana70 (17.03.2010)

user posted image

hummer  user posted image  user posted image  (08.01.2010)
dafi user posted image  user posted image  (23.01.2010)
Gapiii27 user posted image  user posted image  (17.02.2010)
Vitaebella user posted image  user posted image  (09.05.2010)
tejalea user posted image  user posted image   (18.6.2010)
gasilka user posted image  user posted image  (28.7.2010)
BarbiG user posted image user posted image (03.08.2010)
Kajšica user posted image user posted image (xx.08.2010)
atina1 user posted image user posted image

user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej
 Objemčkometer:

Miklarom - Taja , cukica    

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V DECEMBRU

sreda, 30.12.
Pikovit - UZ 

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JANUARJU

ponedeljek, 04.01.
sapi - morfologija
tejalea - pregled
Tanja_Jes - pregled
Bit - 1. UZ

torek, 05.01.
špelka - NS
lana70 - pregled

sreda, 06.01.
BarbiG - pregled

petek, 08.01.
kimsy - pregled
torek, 12.01.
Fargesia - pregled

sreda, 13.01.
zup2 - morfologija

četrtek, 21.01.
zup2- pregled

petek, 22.01.
BarbiG- NS

NAŠE NOVE NOSEČKE V NOVEMBRU

Picola1 (LJ)
 Fargesia (LJ)
 Špelka (LJ)
 Tiki55 (LJ)
 Gasilka (LJ)
 September1 (MB)
 Atina1 (MB)
 Biba77 (MB)

NAŠE NOVE NOSEČKE V DECEMBRU

Kajsica (LJ)
  BarbiG (LJ)
   Tanja_Jes (LJ)
Pikovit (MB)
bit (PO)
Loremi (LJ)
  user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

< Sporočilo je popravil BarbiG -- 29.12.2009 18:27:06 >

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
29.12.2009 18:25:48   
BarbiG
Pozdravček drage user posted image .

Sem mal seznamček urejala in sem ugotovila, da se nam današnje akterke še nič niso javile, kako so opravile, razen Gapiii. No kje ste?

Meni je drugače še vedno obupno user posted image , nimam ne volje ne energije za kaj počet, tko da si bom tele praznike zapomnila po izredno dobrem počutju. user posted image

torek, 29.12.
Gapii27 - pregled
Biba77 - pregled
Kajšica - pregled
Fargesia - NS

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
29.12.2009 18:28:01   
BarbiG

No pa še malo navijanja za jutri:

Pikovitka dobro opravi na UZ-ju. Ti pošiljam za srečo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
29.12.2009 18:35:25   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Pozdravček drage user posted image .

Sem mal seznamček urejala in sem ugotovila, da se nam današnje akterke še nič niso javile, kako so opravile, razen Gapiii. No kje ste?

Meni je drugače še vedno obupno user posted image , nimam ne volje ne energije za kaj počet, tko da si bom tele praznike zapomnila po izredno dobrem počutju. user posted image

torek, 29.12.
Gapii27 - pregled
Biba77 - pregled
Kajšica - pregled
Fargesia - NS

Ja, pa res, glej-ga-šmenta, kje je raport!?!?

Evo, tale je pa iz domačih logov: moj buši je končno večji od ritkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
29.12.2009 18:44:01   
alex7123
DA NADALJUJEM, ZA INFO VSEM OSTALIM.... DOKTOR, KATERI LAHKO POMAGA MIKLAROM JE DR. LUŽNIK MARIJAN, V SPLOŠNI BOLNIŠNICI SLOVENJ GRADEC.  JE V PRAVEM POMENU DOKTOR, Z DUŠO IN SRCEM.
SAMA SEM BILA ODPRTA ZA CCA 3 CM V 23 TEDNU NOSEČNOSTI IN REČENO MI JE BILO, DA JE NOSEČNOST IZGUBLJENA. SAMA SEM IMELA IZREDNO SREČO, KER JE DR. LUŽNIK MARIJAN MOJ OSEBNI GINEKOLOG. OB SPREJEMU V SB SO ME GINEKOLOGI PREPRIČEVALI, DA JE NOSEČNOST IZGUBLJENA IN, DA JE NAJBOLJE, DA TAKOJ SPLAVIM, KAJTI TAKO PREHITRO ROJSTVO OTROKA IMA RESNE POSLEDICE ZANJ. SAMA SEM Z VELIKO PODPORO IN POMOČJO DR. LUŽNIKA VZTRAJALA IN DR. LUŽNIK MI JE OPRAVIL MREŽNO CERKLAŽO. NOSEČNOST SEM OD 23 TEDNA PRIPELJALA DO 37 TEDNA, SICER S TRI IN POL MESEČNO HOSPITALIZACIJO IN STROGIM LEŽANJEM.

NA KONCU SE JE VSE TOLE SPLAČALO...
ZANOSITI MI JE USPELO V 7 POIZKUSU ICSI V MB.
VELIKO SREČE VSEM, V UPANJU, DA LAHKO KATERI TA INFORMACIJA POMAGA. PA SREČNO 2010!

(odgovor članu alex7123)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
29.12.2009 19:25:36   
BarbiG

Bibon super za buši, sej moj je tud, ker imam zgleda tolk počasno prebavo in zgleda kot da bi bila nekje 6 mesecev noseča in ne 9 tednov. user posted image

(odgovor članu alex7123)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
29.12.2009 19:42:48   
Fargesia
moja NS je za mano...NS je 1,4...tveganje za moja leta pa 1: 5833. user posted image
me je pa malo prestrašila ker je bil utrip 174...je rekla, da bo na morfologiji še bolj pogledala...je pa tko, da je naš razgrajač ful razgrajal in ni bil čisto nič pri miru in je komaj srček ujela tko da se je izpisal... aja, pa še PDP je 10.7.2010.

user posted image  

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
29.12.2009 19:48:49   
gapii27
bibon si spregledla raportuser posted image  

fargi je naš plodek b tud imel utrip 176 pa ni nič komentiral noben...niti na morfologiji.... čestitke za lepe cifreuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
29.12.2009 19:50:34   
gapii27
ja naslednji pregled imam 19.01.  za v ljubljano pa še ne vem

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
29.12.2009 19:55:18   
Fargesia
gapi, to je fajn slišat...je blo pa tko, da se je utrip slišal kot da je en "udarec" bolj poudarjen kot drug...

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
29.12.2009 22:04:52   
mismis
Fargi, GO GO Fargi, super za malega marsovčka user posted image user posted image user posted image

Alex, hvala ti za podane informacije, sem sigurna, da bodo naši Miklarom (pa še kateri drugi) koristile. Ali lahko samo en nasvet?? Upam, da ne zameriš, ampak probaj pisati na forum z malimi tiskanimi črkami, velike tiskane črke pomenijo, da kričiš. Drugače, se ti pa res zahvaljujem, bodi sigurna, da bomo Mikli posredovale tvoj post

BibaTolstojond, mora biti buši večji od rite, ma saj ste že v 21.tednu, priznam guljfam in gledam na tvoj tikerček user posted image user posted image

za Kajši vam pa lahko povem samo to, da je vse ok, da je mali živahen, ampak da bodo imeli po vsej verjetnosti v tej rudni samo enega. Ma važno, da je s tem enim vse okuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 29.12.2009 22:06:03 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
30.12.2009 7:58:32   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

za Kajši vam pa lahko povem samo to, da je vse ok, da je mali živahen, ampak da bodo imeli po vsej verjetnosti v tej rudni samo enega. Ma važno, da je s tem enim vse okuser posted image user posted image

Ma super, saj je eden čisto zadosti. Samo, da je vse ok in da je mali zdrav in živahen user posted image  user posted image  user posted image

Fargi - kako pa sem jaz zgrešila, si imela že nuhalno. Kam cajt leti. Bravo za rezultate in vesoljčka user posted image
gapi - upam, da se pritisk poštima
barbi - a tebe pa takole slabosti zdelujejo, bogica user posted image
alex - hvala za info za našo miklco, je prav fajn kaj tako vzpodbudnega slišat
biba - moj buši je še zdej večji od ritke user posted image
pikovitka - držimo vse pešice user posted image
zup - lušten voziček, lepa barva...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
30.12.2009 9:53:39   
sapi
Po dolgem času ampak ni šlo prej. Vmes sem se spravila in vsaki nekaj malega napisala pa me je ven vrglo z vsem napisanim skupaj pa sem kar malo voljo izgubila grrrr  user posted image ...

Najprej Punsha čestitke za pobalinčka, ki ni mogel počakati user posted image ...
kajsica čestitke za srčka in to dva user posted image user posted image juuupppiiii. Upam, da si dobro opravila UZ pri svoji G, danes pa držim pesti še za UZ pri dr. D, če sem prav izračunala... mismis hvala za nove informacije. Bo pa ta srček za oba močan. Dr. D je res strokovnjak meni je prvič takoj napovedal, da čeprav srček bije ni vse ok in res je bilo tako. Važno, da je ena pikica pri tebi.
bit še dobro, da so prazniki vmes ti bo hitreje minilo, še 5 dni ...
kimsy juuupppii, da se je otroček obrnil in naj tako ostane. Ti pa si srečka nosečka brez strij. Jaz sem pa fasala neko alergijo po notranji strani stegen in na notranjem pregibu rok polno rdečih madežev imam. Me srbi in srbi vendar je še kar za zdržat ker je tako v intervalih. Čakam na G, da mi pove kaj bi to lahko bilo.  Imena imava približno izbrana vendar saj veš do maja je še dolga user posted image . Tale tvoja tašča je pa od h....a.
zup samo, da bije ...
tanja super za srčka user posted image , same lepe novičke ...
WP seveda bo MB zmagovalen ..
tejalea vidim, da je vse ok ...
lana berem, da hodiš na CTG počivat user posted image ... te tapete sem tudi jaz gledala noro dobre ...
pikovit tudi jaz nisem imela nobenega znaka, slabosti so se začele pozno pa še to bolj blage in so trajale 14 dni. edino kar je bilo opazno, da so se mi prsi začele povečevati z nadsvetlobno hitrostjo na veliko veselje mojega user posted image . Jaz grem na vsaki pregled oz UZ s cmokom v želodcu, se enostavno ne morem do konca pomiriti. Super za dva srčka user posted image to pa je novička ...
tinkamiska res si že zgodaj začela čutiti tvojo pikico, jaz sem jo čisto konkretno začutila 24.12. in je zgledalo kot, da je počil mehurček, prej sem čutila kot bi me nekaj božalo vendar nisem bila čisto sigurna ali je to to.
fargesia res je lepo videti svojega bebija, tudi meni striže za cca 2 dni vendar mi PDP ne spreminja ... ooo kako lepa slikica ... pa super opravljena NS ...
biba super za brcike in morfologijo ter zdravega fantička user posted image ... jaz sem pa že vsa presrana pred morfologijo. Taka sem ni kaj pred vsakim pregledom me je strah ali bo vse ok. Očitno to spada zraven.
Barbi naj se ti slabosti umirijo. A hlače jaz sem si že kupila nosečniške ker sedaj pa tudi tistih komot ne morem več nositi.
Reby kolk maš luškanega božička, jaz tudi komaj čakam. Čeprav ne veva kaj bo in bo ostalo presenečenje vsaj upam, imam ves čas občutek, da bo punčka.
atina pozdravček pri nas in čestitke ...
a.jrad 3kg je pa že lepa teža, bo mali korenjaček ... pa kako lepo sobico bo imel ...
gapi se pa tudi tebi že dogaja ... meni je pa sedaj v 19-20T teža začela pospešeno naraščati se vidi, da so prazniki. Čeprav se tebi res ne pozna pa še dva nosiš.

Se vidi, da me dolgo ni bilo tu že romane pišem user posted image user posted image ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
30.12.2009 10:46:47   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: sapi

lana berem, da hodiš na CTG počivat user posted image ... te tapete sem tudi jaz gledala noro dobre ...

..joop, so pogruntali, da premalo počivam, pa me tako prisilijo user posted image user posted image , ma se bojim da bom živčnega fasala....

pikovitka, držim pesti user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
30.12.2009 10:47:27   
lana70
kje je Kajši user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
30.12.2009 10:57:49   
loremi
Dober dan vsem skupaj!

Upam, a se lahko pofočkam sem user posted image , da bi mi tokratni plusek in lepa beta pinesla več sreče in bi ostala v tej temi no konca poletja naslednje leto user posted image .

Po novem letu se moramnaročit na 1.UZ in upam, da bi se pokazala lepa zdrava pikica.

Lep pozdrav vsem skupaj in lepo preživite še drugi del praznikov!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
30.12.2009 12:55:12   
gapii27
ojla babe

smo dobili termin za sprejem 7.1.2010... upam da bom sam par dni not in da ne bom rabla čakat do kraja v bolniciuser posted image   drugače pa lahk tudi kuj rodim ker bom že v 35 tednu takratuser posted image

me je mal špiknalo ko sem ugotovila, da pa mogoče ne bom več sama prišla domovuser posted image

fargi se slišijo udarci tako ker se bibe obračajo in se sliši enkrat bolj drugič manj pa se pol zdi da je sam en dolg... jes ko sem od začetka poslušala na AS se mi je tud tak zdelo... a že maš AS? drugače ti ga podarim, da boš poslušala bibo

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
30.12.2009 15:19:21   
Fargesia
gapi, ja, imam ga že. hvala vseeno!user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
30.12.2009 15:52:16   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: loremi

Dober dan vsem skupaj!

Upam, a se lahko pofočkam sem user posted image , da bi mi tokratni plusek in lepa beta pinesla več sreče in bi ostala v tej temi no konca poletja naslednje leto user posted image .

Po novem letu se moramnaročit na 1.UZ in upam, da bi se pokazala lepa zdrava pikica.

Lep pozdrav vsem skupaj in lepo preživite še drugi del praznikov!

user posted image user posted image , itak, sej si naša user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
30.12.2009 19:11:33   
gapii27
oj babe ki ste?

jes sem sama...no sej so še moji, sam mojga ni... je danes ostal na gorenjskem, ker so šli na pijačo s prjatli

dobro da ma službo jutri tak da ne bo dolgouser posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
30.12.2009 20:03:07   
rojena77
Gapi, sem te našla

Prosim te lepo, napiši mi kaj več o tej presneti hiperci, kako dolgo lahko pričakujem da me bo matralo

Trebuh imam kot 4 mesece noseče, bruham nena, imam pa prosto tekočino v trebuhu.

Prosim, vem da ne morem vedeti, pa vseeno, kaj misliš da me čaka

Hvala ti, in vse lepo ti želim

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
30.12.2009 21:11:18   
gapii27
ojla

ja moja hiperca ta huda je trajala cel mesec...3 tedne sem bila v bolnici, tolko da sem začela ornk lulat hodit in da so se jajčniki kolko tolko umirili in začeli manjšati... trebušček sem imela še pa neki časa pol pa je itak začel spet rastiuser posted image

jes nisem mela apetita sploh, še vodo sem komi dol spravla, velik sem mogla počivat ker je vse bolj obremenjeno... bi vseen mogoče blo boljše da bi te mal na opazovanju zadržali... ja pa teža mi je šla kr fajn gor od te vode in ko je šlo počas nazaj na normalo te so me komi spustili domov...

vglavnem izvidi so bli slabi-kri in voda, jajčniki povečani, ful proste tekočine, stati nisem mogla ne sedeti, tri dni sem sam infuzijo mela ker sem bla čist dehidrirana...

srečno in naj te čimprej mine

(odgovor članu rojena77)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
31.12.2009 8:01:04   
gapii27
jutro žabe

vse še spiteuser posted image   no mi bomo vstal počas... lepo prebujanje vsem skupi

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
31.12.2009 8:22:23   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.