|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 7. del
28.12.2009 17:50:24   
PapuaNG
večer,

sem bila danes pri frizerju, mi je kar zajeten šop odrezal, tako da me mali ne bo mogel več tako cukati user posted image Pa še čopa mi ne bo več treba met. Zdej greva pa še k mojemu bratu na obisk malo pa po darilauser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
28.12.2009 17:53:51   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Aja, za uno hišo sva klicala- je 3. PGF, in v eni vasi zraven Velikih lašč. Ampak tko, v enih rovtah.

Ja jaz sem pa iz Rovt user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Nisem tko mislila. Hotla sem povedat, da napišejo Velike lašče, v bistvu je pa to samo v občini V. lašče, drugače pa daleč stran od V. lašč.

ja napišejo pa take stvari za crknt od smeha.

recimo zanimiva razporeditev pomeni kar nekaj skup nametano.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
28.12.2009 18:06:39   
Anonimen
čer,

kaj dogaja ?

Tista hiška je krasna in oglas zelo zanimiv, me pa pri takih stvareh skrbijo pomembne podrobnosti.

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 4703
28.12.2009 18:17:52   
KatMat

Aja, za uno hišo sva klicala- je 3. PGF, in v eni vasi zraven Velikih lašč. Ampak tko, v enih rovtah.

user posted image user posted image user posted image user posted image Nisem tko mislila. Hotla sem povedat, da napišejo Velike lašče, v bistvu je pa to samo v občini V. lašče, drugače pa daleč stran od V. lašč.

4 km....to pa res ni dalec

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
28.12.2009 18:23:55   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

4 km....to pa res ni dalec

Si se že vozila tam?Mi smo se, ko smo se iz Kureščka peljali v lašče na kosilo. Lahko je samo 4 km, ampak, po ozkih cestah, vijugastih....Ne bi se vsak dan tam vozila. Je pa seveda odvisno od tega, kako komot si. Jaz prevečuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
28.12.2009 18:26:01   
Dudica1

user posted image hja sej vem vem.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
28.12.2009 18:27:56   
Tanja_

user posted image hja sej vem vem.

Uf, sem komej našla, kaj si odgovorila. Sam da nisi zamerilauser posted image A nisi šla na kuhančka?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
28.12.2009 18:28:52   
Dudica1
user posted image user posted image ne ne otroke dava spat in greva sama...sej bi ju preveč zeeeeblo tam.

a je supernova do 21 odprta

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
28.12.2009 18:30:15   
ledenka

user posted image user posted image ne ne otroke dava spat in greva sama...sej bi ju preveč zeeeeblo tam.

a je supernova do 21 odprta

je, ja user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
28.12.2009 18:31:08   
Tanja_
Me je ledenka prehitela.A spet greš šopingirat?Moj bi reku, da si neumornauser posted image

ledenka kam greš na večerjo, če ni skrivnost?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
28.12.2009 18:32:44   
ledenka

Cubo user posted image spet se bom mastila s pašteto, sama pojem porcijo za 2 user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
28.12.2009 18:33:43   
FLASK_A
Čeeer!

Katmat, lepa hiška.user posted image Ampak prej moraš iti na ogled, ziher je kaj ker to je neverjetna cenauser posted image

Drugače pa je bil naš dan....user posted image user posted image Mislim da dol padeš. Zjutraj sem itak na Metelkovo klicala zaradi tamale. Pod nujno sem potem šla v naš ZD k drugi P po drugo mnenje. No, evo. Zaradi alergoloških testov in brisov in slikanja pljučk (ubogi otročki pri slikanju pljučk, sem skor jokala zravenuser posted image user posted image user posted image ) smo pristali na PEK. Cel dan smo bli tam. BV.

Upam da bo stanje boljše, P na viču nama je dala še neka druga zdravila- naj bi bolj pomagala. Bomo vidli. Rezultati testov pa še pridejo. Upam da bodo dobri in ne bo treba kakih AB.

Kako ste kej ve?user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
28.12.2009 18:35:21   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Cubo user posted image spet se bom mastila s pašteto, sama pojem porcijo za 2 user posted image

Mljask. Una pašteta je pregrešno dobra. Midva jo tud vedno jeva. Pa men so še dobre krpice z račko, hruškami in bučko.MMMM. Si mi lušte nardila. Pa sladice-OMG. Moj je zanč suffle jedu, je bil za prste obliznit.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
28.12.2009 18:35:40   
majana79
O flaska user posted image upam da bo z M. vse ok user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
28.12.2009 18:35:47   
KatMat
se mi zdi da je ja

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
28.12.2009 18:36:51   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Čeeer!

Katmat, lepa hiška.user posted image Ampak prej moraš iti na ogled, ziher je kaj ker to je neverjetna cenauser posted image

Drugače pa je bil naš dan....user posted image user posted image Mislim da dol padeš. Zjutraj sem itak na Metelkovo klicala zaradi tamale. Pod nujno sem potem šla v naš ZD k drugi P po drugo mnenje. No, evo. Zaradi alergoloških testov in brisov in slikanja pljučk (ubogi otročki pri slikanju pljučk, sem skor jokala zravenuser posted image user posted image user posted image ) smo pristali na PEK. Cel dan smo bli tam. BV.

Upam da bo stanje boljše, P na viču nama je dala še neka druga zdravila- naj bi bolj pomagala. Bomo vidli. Rezultati testov pa še pridejo. Upam da bodo dobri in ne bo treba kakih AB.

Uf flaska user posted image Ampak boš vsaj končno izvedela, kaj ji je. Pa ji bojo znali pomagati.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
28.12.2009 18:39:41   
Dudica1
tanja neee ob taki uri ne hodim v šoping ampak greva lučke gledat pol sm pa rekla da bom skočila še nekaj kupit za našega malega nečaka Tomija da ga bomo šli pogledatuser posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
28.12.2009 18:40:31   
KatMat

Čeeer!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bogica....upam da bo cim prej boljse...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
28.12.2009 18:43:01   
ledenka
flaska user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
28.12.2009 18:46:16   
FLASK_A
Hvala, punce. user posted image Sej ni hujšega, samo tamali se je zdaj zamerilo ležanje??! Sej ni čudno.

A si predstavljate kako jim pljuča slikajo?user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
28.12.2009 18:47:29   
Tanja_

Hvala, punce. user posted image Sej ni hujšega, samo tamali se je zdaj zamerilo ležanje??! Sej ni čudno.

Grozno je slikanje, ja.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
28.12.2009 18:47:51   
KatMat
o boga....

ko se bo tole poleglo pa pridem na kofi...itak niste kuzni,ker drugac bi nasa tud ze kasljala

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
28.12.2009 18:47:52   
FLASK_A

Grozno je slikanje, ja.

Obupuser posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
28.12.2009 18:48:36   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

o boga....

ko se bo tole poleglo pa pridem na kofi...itak niste kuzni,ker drugac bi nasa tud ze kasljala

Ne, kužna ni. Itak da lahko prideš, superca!user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
28.12.2009 18:50:43   
lake
Ja tole slikanje res zgleda grozno, mene spominja na mučilno napravo. 

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Otroška oprema
3Sonček3

Kje si boste priskrbele otroško opremo ( posteljico, stajico,...)

Kupila bom v spletni trgovini (7%)

Kupila bom v trgovini (35%)

Sposodila si bom od prijateljic / sorodnikov (16%)

Prijatelji / sorodniki mi bodo podarili (8%)

Imam že vse od 1. nosečnosti (34%)

Število vseh glasov: 245

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!