|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
28.12.2009 10:33:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu uškinamama)
  Neposredna povezava do sporočila: 201
   RE: partnerji in nights out
28.12.2009 10:34:21   
diana 28
Kolikšna pa je tvoja toleranca Lisička Dada? user posted image  Jaz nisem glih 100% ne v sebe ne v partnerja, vendar nebi glih tolerirala, če bi se vlačil z drugimi okrog in imel 5 ljubic. Takšno toleranco ima malo katera.

Jaz mislim, da ni nihče rekel, da mož brez žene ne sme iti ven in obratno. Tukaj se gre za pogostost in ''zanemarjanje'' družine. Vsak mora it včasih posebej (sam), da se malo sprosti vendar ko je družina pa ja mora obstajati ena meja. Ne more biti mož 3x na teden po barih in žena doma pridno čaka in skrbi. Glede na to, da smo v 21 stoletju bi pa bilo prav, da tudi ženska lepo živi in da se tudi moški prilagodi družini-ne pa da skrbi samo za svojo rit in svojo sprostitev. Naj pač nima družine, če ji potem ne posveča dovolj časa, energije in ljubezni. No vsaj jaz tako mislim, lahko se motim.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 202
28.12.2009 10:34:36   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama
Zdrav moški pri tridesetih?

Fizično in psihično zdrav in odrasel moški v svojih 30ih ne seksa (doma, kjer bi lahko) samo v primeru, da ne more ali da to počne kje drugje. Tretje variante ni, ker potem to ni več zdrav odrasel moški.

točno tako.

miška, začni gledati z drugačnimi očmi

Neposredna povezava do sporočila: 203
28.12.2009 10:34:58   
Anonimen
moj je zdrav, je "mlad" , nic mu ne manjka, je privlacen. (ne samo v mojih oceh)...

jebenti, kaj pa ce sem cist premalo ljubosumna?

samo on noma zenske druzbe, noooo....

Neposredna povezava do sporočila: 204
28.12.2009 10:36:13   
Anonimen
tudi moški prilagodi družini-ne pa da skrbi samo za svojo rit in svojo sprostitev. Naj pač nima družine, če ji potem ne posveča dovolj časa, energije in ljubezni. No vsaj jaz tako mislim, lahko se motim.

evo! ZADELA ZEBLJICO NA GLAVICO, KAKOR PRAVI DADA...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 205
   [Brisano sporočilo]
28.12.2009 10:37:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 206
28.12.2009 10:37:22   
Anonimen
GREM PO ČIKE....NE PREVEC PISAT.user posted image

caps se mi zatika...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 207
   [Brisano sporočilo]
28.12.2009 10:38:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu diana 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 208
   [Brisano sporočilo]
28.12.2009 10:39:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 209
28.12.2009 10:40:40   
diana 28
Glede prvega....seksa z drugo žensko....

Neposredna povezava do sporočila: 210
   [Brisano sporočilo]
28.12.2009 10:41:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu diana 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 211
28.12.2009 10:43:08   
rija

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute
samo on noma zenske druzbe, noooo....

Jaz ti sicer lahko povem z ženskega vidika, ne z moškega, ampak moj mož tudi ni vedel, da imam ljubimca. Sem bila točno toliko doma, kakor prej, naredila sem točno toliko, kakor prej, z njim sem seksala točno toliko, kakor prej.

na evo....te pa nima časa za pucatuser posted image

...vox populi...

Neposredna povezava do sporočila: 212
28.12.2009 10:43:39   
pipika 13
Po prebiranju vsega tega samo to:

moški, ki večkrat na teden ponočuje, pa ne službeno, niti ne s svojimi prijatelji, ki je star 40 let in ki prihaja ob jutranjih urah domov - sigurno nekaj prikriva

Moški pri 40 letih nima kaj iskat po nočnih klubih, tam so sami najstniki in luzerji (ločenci in ločenke, ki išejo nekoga za ......, torej zgubljene duše)
Moški pri 40. gre ven s svojimi kolegi, prijatelji, družbo. Za to ponavadi njihove žene vedo, včasih gredo zraven, ponavadi so to privat žurke in ne neko naslanjanje na šank in opazovanje zvijanja mladih najstnic na plesišču.

Vsekakor ni normalno, da 40 letnih hodi tolikokrat na teden ven, pa čeprav bi ene rade to opravičile, da mu manjka zabave, da je v krizi itd. To ni izgovor, tudi doma z ženo in družino se da marsikaj počet zabavnega, samo oba morata biti za to. Tudi žena.
Namesto, da mu je hobi ponočevanje in popivanje, naj si omisli kak drug hobi. Če je vzrok, monotonost zakonskega življenja, še posebej sedaj, ko ima žena rizično nosečnost, se mora tudi on potrudit, da zakonsko življenje ne bo tako monotono. Zakaj bi moralo biti vse na ženi?
Glede seksa pa - verjetno ga ni, ker ima žena rizično nosečnost, zato pa se da za to poskrbeti tudi na drug način. Žena ga lahko zadovolji tudi drugače, ne samo na klasičen način. Mogoče je to problem?
Vsekakor se je za zamislit, zakaj to počne? Kje so vzroki? Kaj mu doma manjka? Kaj mu to ponočevanje daje? Mogoče se moraš tudi vprašat, če te vara?
In še to, kar me je presenetilo?????!!!!!!! - tle bi jaz ALARM vklopila - napisala si, da bo šel na silvestra verjetno tudi ven in ti boš sama doma z otrokom?????? KATASTROFA, mislim, da ti to dovolj pove o tem, koliko te ima rad.

Moj ve, kaj pomeni družina in na noben način me ne bi pustil samo na tak dan. Še zdaj ko naj bi šla kmalu rodit, je ves paničen, da kaj če bom morala čez praznike biti v porodnišnici. Je rekel, da bo on tudi tam, pa magari, da bo na stolu spal.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 213
28.12.2009 10:43:43   
diana 28
Dobra si... user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 214
   [Brisano sporočilo]
28.12.2009 10:43:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 215
   [Brisano sporočilo]
28.12.2009 10:45:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 216
   [Brisano sporočilo]
28.12.2009 10:45:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pipika 13)
  Neposredna povezava do sporočila: 217
   [Brisano sporočilo]
28.12.2009 10:46:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu diana 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 218
28.12.2009 10:53:21   
pipika 13

IZVIRNO SPOROČILO: pipika 13
Moški pri 40 letih nima kaj iskat po nočnih klubih, tam so sami najstniki in luzerji (ločenci in ločenke, ki išejo nekoga za ......, torej zgubljene duše)

Razmišljam, ali bi se ti zahvalila, ker si mojega moža in vse najine prijatelje pravkar označila z omenjenim... ali naj ti rečem kaj drugega. user posted image

Kdor ima doma poštimano in v svoji glavi,  ne rabi iskat pozornosti drugih ljudi po nočnih klubih, vsakotedensko. Ne potrebuje takega odklopa. Tam so večinoma samski, ki so zabluzili svoj lajf in najstniki. Poročeni se družijo med seboj po privat feštah. Očitno tega ne razumeš, sicer pa, kako bi - saj si sama prej priznala, da si imela ljubimca. Če bi doma vse štimalo in v tvoji glavi, glede tega, kaj naj ti daje partner, ga ne bi potrebovala. Torej? Sama si se označila, ne vali krivdo na druge.

5. 1. ob 23.30 nas je končno s razveselil naš sonček David, mamino in atkovo veselje.

Neposredna povezava do sporočila: 219
28.12.2009 10:54:01   
Anonimen
ampak dada, ti si k ljubimcu hodila verjetno stusirana, sveze oblecena.
ne pa po sihtu, presvicana, zamazana z oljem, peskom, blatom, nafto v delavskem kombinezonu....

cin!
kava ob cikuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 220
28.12.2009 10:57:15   
Anonimen
najboljs, da ko rogljicek rodi, dave mularijo v varstvo in si privoscive cel vikend odklopa....
pol pa naj studirata dedca!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 221
28.12.2009 11:03:03   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: pipika 13
Kdor ima doma poštimano in v svoji glavi,  ne rabi iskat pozornosti drugih ljudi po nočnih klubih, vsakotedensko. Ne potrebuje takega odklopa. Tam so večinoma samski, ki so zabluzili svoj lajf in najstniki. Poročeni se družijo med seboj po privat feštah. Očitno tega ne razumeš, sicer pa, kako bi - saj si sama prej priznala, da si imela ljubimca.

Kako enkratno, lepo, neprekosljivo stereotipno.
Ce vam ni za predal A, potem ste za predal B. Nic vec, nic manj. In ce tega ne razumes, spadas v kategorijo butastih. user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

Neposredna povezava do sporočila: 222
28.12.2009 11:03:26   
uškinamama

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama
Zdrav moški pri tridesetih?

Fizično in psihično zdrav in odrasel moški v svojih 30ih ne seksa (doma, kjer bi lahko) samo v primeru, da ne more ali da to počne kje drugje. Tretje variante ni, ker potem to ni več zdrav odrasel moški.

Bila bi vesela, če bi ta post napisala miška.user posted image

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

Neposredna povezava do sporočila: 223
   [Brisano sporočilo]
28.12.2009 11:04:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 224
28.12.2009 11:05:43   
Anonimen
pa pismo, no....ne verjamem, da me vara.... bi si pa kar oddahnila po 1 strani, da me. ker bi to pomenilo, da sem "porocena" z normalnim moskim....in da nisem sama kriva za njegove izhode...

(odgovor članu uškinamama)
  Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?