pipika 13
|
Po prebiranju vsega tega samo to: moški, ki večkrat na teden ponočuje, pa ne službeno, niti ne s svojimi prijatelji, ki je star 40 let in ki prihaja ob jutranjih urah domov - sigurno nekaj prikriva Moški pri 40 letih nima kaj iskat po nočnih klubih, tam so sami najstniki in luzerji (ločenci in ločenke, ki išejo nekoga za ......, torej zgubljene duše) Moški pri 40. gre ven s svojimi kolegi, prijatelji, družbo. Za to ponavadi njihove žene vedo, včasih gredo zraven, ponavadi so to privat žurke in ne neko naslanjanje na šank in opazovanje zvijanja mladih najstnic na plesišču. Vsekakor ni normalno, da 40 letnih hodi tolikokrat na teden ven, pa čeprav bi ene rade to opravičile, da mu manjka zabave, da je v krizi itd. To ni izgovor, tudi doma z ženo in družino se da marsikaj počet zabavnega, samo oba morata biti za to. Tudi žena. Namesto, da mu je hobi ponočevanje in popivanje, naj si omisli kak drug hobi. Če je vzrok, monotonost zakonskega življenja, še posebej sedaj, ko ima žena rizično nosečnost, se mora tudi on potrudit, da zakonsko življenje ne bo tako monotono. Zakaj bi moralo biti vse na ženi? Glede seksa pa - verjetno ga ni, ker ima žena rizično nosečnost, zato pa se da za to poskrbeti tudi na drug način. Žena ga lahko zadovolji tudi drugače, ne samo na klasičen način. Mogoče je to problem? Vsekakor se je za zamislit, zakaj to počne? Kje so vzroki? Kaj mu doma manjka? Kaj mu to ponočevanje daje? Mogoče se moraš tudi vprašat, če te vara? In še to, kar me je presenetilo?????!!!!!!! - tle bi jaz ALARM vklopila - napisala si, da bo šel na silvestra verjetno tudi ven in ti boš sama doma z otrokom?????? KATASTROFA, mislim, da ti to dovolj pove o tem, koliko te ima rad. Moj ve, kaj pomeni družina in na noben način me ne bi pustil samo na tak dan. Še zdaj ko naj bi šla kmalu rodit, je ves paničen, da kaj če bom morala čez praznike biti v porodnišnici. Je rekel, da bo on tudi tam, pa magari, da bo na stolu spal.
|