Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: partnerji in nights out 28.12.2009 10:05:46
|
|
|
|
Anonimen
|
uh...pol ima moj cel harem... bog mu pozegnaj!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.12.2009 10:09:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 28.12.2009 10:10:53
|
|
|
|
Anonimen
|
hmmm.....
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 28.12.2009 10:14:20
|
|
|
|
Klemy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada Do tega, da možje ne smejo hoditi ven brez svojih žena, sploh pa ne vsak teden. Če pa že gredo, imajo pa zagotovo ljubico ali pa si jo vsaj iščejo. sem komaj prebrala vse skupaj... in moram rečt, da se je kar za zamislit, ja. Predvsem nad dejstvom, kam ste nekatere sposobne pripeljat eno temo... Dobro, nič ne rečem, ene imate res zanimive patrone doma in vam dogaja..... ampak tu so zadaj eni drugi problemi, ane? Za kakšno drugo temo odpret.
|
|
RE: partnerji in nights out 28.12.2009 10:14:23
|
|
|
|
Anonimen
|
pol je ocitno moj trenutno s5 na eni! damn!!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.12.2009 10:15:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 28.12.2009 10:17:27
|
|
|
|
Klemy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82 ampak tu so zadaj eni drugi problemi, ane? Ampak to morajo najprej same dojeti. Jp, Dada, jp.
|
|
[Brisano sporočilo] 28.12.2009 10:18:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 28.12.2009 10:19:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82 IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82 ampak tu so zadaj eni drugi problemi, ane? Ampak to morajo najprej same dojeti. Jp, Dada, jp. to pol pomeni, da bi ga morala tudi jaz skozi vrata zabrisat?
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 28.12.2009 10:20:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada Zame ostaja prej napisano dejstvo - česar nimaš doma, iščeš (in morda celo dobiš) drugje. moj nima doma.....torej..... samo vcasih je imel doma, pa je blo isto....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.12.2009 10:20:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 28.12.2009 10:21:43
|
|
|
|
Anonimen
|
se sprasujem ze par let, pa ne najdem odgovora...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.12.2009 10:23:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 28.12.2009 10:24:07
|
|
|
|
Anonimen
|
sem, pa ni bilo nobenega konkretnega odgovora!
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 28.12.2009 10:24:08
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute se sprasujem ze par let, pa ne najdem odgovora... Miška, oprosti, samo po vseh tvojih postih , ki so tako noro prisrčni in simpatični vidim to rdečo nit tvojega miškona. Veš, včasih je odgovor na dlani. Samo ga NOČEMO videti oziroma najti.
|
|
RE: partnerji in nights out 28.12.2009 10:25:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute se sprasujem ze par let, pa ne najdem odgovora... Miška, oprosti, samo po vseh tvojih postih , ki so tako noro prisrčni in simpatični vidim to rdečo nit tvojega miškona. Veš, včasih je odgovor na dlani. Samo ga NOČEMO videti oziroma najti. namigni.... ce mislis sex....mozno...samo se mi zamalo zdi, da bi se jaz ponujala njemu, ce ni haska ponavadi...
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 28.12.2009 10:26:39
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute se sprasujem ze par let, pa ne najdem odgovora... Miška, oprosti, samo po vseh tvojih postih , ki so tako noro prisrčni in simpatični vidim to rdečo nit tvojega miškona. Veš, včasih je odgovor na dlani. Samo ga NOČEMO videti oziroma najti. namigni.... ce mislis sex....mozno...samo se mi zamalo zdi, da bi se jaz ponujala njemu, ce ni haska ponavadi... mogoče pa drugje dovolj dobi.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.12.2009 10:27:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 28.12.2009 10:27:34
|
|
|
|
Anonimen
|
barika...zdj bom s5 neumno izpadla. sam sem prepricana da me ne vara
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 28.12.2009 10:28:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute sem, pa ni bilo nobenega konkretnega odgovora! Kakšen odgovor pa JE bil? ja, sj vem....ne bom vec...sem sel samo po cike, pa so me vsi castili...bla bla bla....smo se fuuuul zadebatirali....
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 28.12.2009 10:29:06
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute barika...zdj bom s5 neumno izpadla. sam sem prepricana da me ne vara kok hudiča si lahko tolk prepričana. lej cele dneve ga ni doma, vidva praktično ne seksata. al je z njim kaj resno narobe (mogoče ne more), ali pa je razlog kje drugje.
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 28.12.2009 10:29:11
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute se sprasujem ze par let, pa ne najdem odgovora... Miška, oprosti, samo po vseh tvojih postih , ki so tako noro prisrčni in simpatični vidim to rdečo nit tvojega miškona. Veš, včasih je odgovor na dlani. Samo ga NOČEMO videti oziroma najti. namigni.... ce mislis sex....mozno...samo se mi zamalo zdi, da bi se jaz ponujala njemu, ce ni haska ponavadi... Nimam kaj namigovat. Napisla sem kar zaznam iz foruma - eno veslo , zmedeno , prisrčno miš - ki , ko nanese pogovor na sex, partnerja - otrpne. Ne vem kako živite - samo deluješ mi občasno tako žalostno in nesrečno. Kako ti pomagat pa ne vem. Pa tudi ne morem razumeti, da se mu ponujaš (saj jaz se tudi mojemu ) pa , da te odbije . Zdrav moški pri tridesetih?
|
|
RE: partnerji in nights out 28.12.2009 10:31:11
|
|
|
|
Anonimen
|
zakaj otrpnem, ko nanese pogobor na partnerja? saj nimam kaj napisat, ce ga nikoli ni... sve se z dadi hecali, da imam fajn sostanovalca,....pa v bistvu je res samo cimer.
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 28.12.2009 10:31:12
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute se sprasujem ze par let, pa ne najdem odgovora... Miška, oprosti, samo po vseh tvojih postih , ki so tako noro prisrčni in simpatični vidim to rdečo nit tvojega miškona. Veš, včasih je odgovor na dlani. Samo ga NOČEMO videti oziroma najti. namigni.... ce mislis sex....mozno...samo se mi zamalo zdi, da bi se jaz ponujala njemu, ce ni haska ponavadi... Nimam kaj namigovat. Napisla sem kar zaznam iz foruma - eno veslo , zmedeno , prisrčno miš - ki , ko nanese pogovor na sex, partnerja - otrpne. Ne vem kako živite - samo deluješ mi občasno tako žalostno in nesrečno. Kako ti pomagat pa ne vem. Pa tudi ne morem razumeti, da se mu ponujaš (saj jaz se tudi mojemu ) pa , da te odbije . Zdrav moški pri tridesetih? takle se tudi men zdi, da je forum nek pobeg iz realnega sveta in težav. PA verjamem miška, da ti ni vseeno, da te malo grize, ampak ti vse obrneš na smeh.
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 28.12.2009 10:31:53
|
|
|
|
Anonimen
|
barika, ce me ne bi grizlo, ne bi bla normalna
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?