Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute zdaj si pa predstavljajte moje presenecenje, ko sem po treh dnevih prisla iz porodnisnice. 3 cele dneve so bili doma moji zlati trije dedci... grem stavit, da si niti tiste z najbolj pestro domisljijo ne znate pricarat prizora, ki je pricakal mene! Miska,jaz si ga z lahkoto. -sicer ni smesno.Grem sama v kratkem v bolnico,pa bi moral moz ostati sam z hcerkama...mi je bilo ze v naprej slabo,v kaksno pridem.Zdaj pride mami,tako da hujsega ne bo Je hecno,ker moz in velika hcera mislita,da znata pospravit-za njiju je super,al pa vsaj ok,zame pa...bruhuhu Sama tudi se mi zdi ves cas nekaj pospravljam,pa nikoli konca.Zdaj,ko smo vsi doma,je se sploh "fino".Obiskov mi nimamo skoraj nic,jih niti ne rabim,ker zagon imam isto.Sovrazim umazanijo.Ce nimam vsak dan posesano,sem kar bolana...zvecer ma da je kuhinja tipi top,ni sans da se zbudim in padem med umazano posodo:( Smo pa 4je na 90m2,vsak cas pricakujemo petega clana in imamo premajhno stanovanje,prevec robe,plus se pisarno...v sekundi je bomba.Niti moz,niti hci nimata navade za sabo pospravit in tu se zelo pozna.Moje vsakodnevne litanije prav nic ne zalezejo Gita,ne se sekirat...si pa zato uspesna poslovna zenska.Ne mores imeti vsega.Si me pa nasmejala z vprasanjem,ce ste pri vas sami norci...hvala
|