bumerang
|
IZVIRNO SPOROČILO: viroza Ti te povabm za mesec al pa dva na obsk da mi zdresiraš dečke. "Dresiraš" lahko kvečjemu otroke, za moža je verjetno že malo prepozno. Je treba prej mislit. IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada Nimam blazin po tleh, tepih ni 100%-no čist (najdeš kakšno drobtino, kakšen las, pač karkoli), za tla nisem prepričana, kakšna so (ker imam sedaj tepih čez celo sobo, od stene do stene), na omari pa JE prah in to prav lepo viden, saj imam črne omare. Igrač pa tudi, kolikor in kjer hočeš. Jih ne pospravljamo več, ker ni efekta. Samo še po kotih jih brcamo. Jaz upam, da se hecate tiste, ki pobirate za vašimi moškimi cunje po tleh. Moj sicer ne meče cunj po tleh (če že, kvečjemu visijo čez kakšen stol ali na radiatorju), ampak ko pa že pospravljam, pa ne gledam, za kom pospravljam, temveč samo na to, da pospravim. Ne vidim nobene razlike v tem, ali s stola vzamem moževe hlače ali svoje - saj smo enakopravni. Glej, tudi pri nas je verjetno kak las na tleh pa kakšna drobtina, ker velikokrat jemo kar na kavču. Ni pa to neka tedenska umazanija, pač tisto, kar se nabere preko dneva. Če je res hudo, potem dodatno posesam (igra s plastelinom, das maso ali čim podobnim). Vedno trdim, da je občutek pospravljenega in čistega veliko odvisen od opreme, zato sem načrtno izbirala tako, ki je enostavna za vzdrževanje in na kateri se umazanija manj pozna. Bi pa marsikaj naredila še bolj načrtno zdaj, ko imam kakšno izkušnjo več in internet. Obleke na stolu nimajo česa iskat. Če jih dam na stol, jih lahko dam tudi na mesto, kar pomeni obešalnik za obleko, ki je v nošenju. IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada To je pa že drugače slišati. Kdor to počne s takšnim razmišljanjem... to je pa že *ebanje v glavo. Takšen bi pa pri meni brisačo pojedel! Ne zato, ker jo je pustil ležati na tleh, ampak zato, ker pričakuje, da je pospravljanje moje delo. A dvomiš, da taki dedci obstajajo? Počasi počasi boš ugotovila, da si še hujša od mene in da imaš bolj pospravljeno.