Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 25.12.2009 13:01:33
|
|
|
|
tinkatonka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 In kdaj delaš test, ker se mi zdi da se bliža tvoj dan Ja če ne pride , ga delam v ponedeljek zjutraj. Ker grem na krvodajalsko akcijo. In če sem slučajno noseča, ne bom šla.
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 25.12.2009 13:08:21
|
|
|
|
nadka30
|
Po mojem je ne bo, moja me pa nekaj heca, do danes se ni prikazala naredila sem test fs ta je -, sedaj pa ne vem pri čem sem. Bom še malo počakala potem pa če je ne bo naredim še enkrat test in takrat vzamem cb. Koliko je pa star sinček?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 25.12.2009 13:13:45
|
|
|
|
tinkatonka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 Po mojem je ne bo, moja me pa nekaj heca, do danes se ni prikazala naredila sem test fs ta je -, sedaj pa ne vem pri čem sem. Bom še malo počakala potem pa če je ne bo naredim še enkrat test in takrat vzamem cb. Koliko je pa star sinček? Ja čist možno, da bo zamujala. Že zaradi Murhpya. Sicer mi čist odgovarja, da zamuja, ker se moram v januarju naročit za laparaskopijo. In če se mi zavleče ta M v januar, bom lahko klicala že prec po novem letu, če ne pa šele po naslednji M lahko pokličem, ki bo pa potem glede na moje cikle šele februarja . Moj sinko bo konec februarja star 4. leta. Ko smo se odločili zanj je ratal v 1. poskusu. Zdaj je pa že, jah oktobra je bilo dve leti, ko sem nehala tabletke jemat in nekje marca/aprila smo začel "na polno". Prej smo se pa kao mal pazil, ampak res "kao", ker je vedno kaj "ušlo" Upam, da tvoja M pride čimprej, če že ima namen pridt, da greš lahko v nove boje, oz. še raje bi vidla, da res zamuja z razlogom in da si nosečka . Koliko časa se pa že ti trudiš?
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 25.12.2009 13:15:04 >
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 25.12.2009 13:17:23
|
|
|
|
nadka30
|
Pri nas je pa tako v začetku oktobra sem morala na abrazijo, ker je mojemu bejbiju nehali biti srce, in dejansko je to moj prvi poskus po ss. Upam da zamuja vsaj z razlogom čeprav je test zaenkart pokazal -, sedaj počakam še nekaj dni in če tečke do takrat ni bom naredila še en test. Upam da je ne bo in da bo naslednji test pozitiven.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 25.12.2009 16:00:27
|
|
|
|
tejči28
|
Oj,punce. teni RR Za ostale,ki še čakate/mo,pa upam,da zagledamo plusek.Jaz bi jo mogla dobit včeraj,je pa še ni.Imam pa občutek kot da se bo vsaki cajt vlilo.Testa ne bom delala,ker sem jih do zdaj skozi in je vedno bil neg.zato si ga tudi nisem kupla.Če mi bo zamujala do pon,pa si ga z veseljem nabavim.Držim pesti za vse nas. Lepo praznujte!
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 25.12.2009 19:30:08
|
|
|
|
tinkatonka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 Pri nas je pa tako v začetku oktobra sem morala na abrazijo, ker je mojemu bejbiju nehali biti srce, in dejansko je to moj prvi poskus po ss. Upam da zamuja vsaj z razlogom čeprav je test zaenkart pokazal -, sedaj počakam še nekaj dni in če tečke do takrat ni bom naredila še en test. Upam da je ne bo in da bo naslednji test pozitiven. držim pesti tudi jaz zate!
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 25.12.2009 19:57:42
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 Pri nas je pa tako v začetku oktobra sem morala na abrazijo, ker je mojemu bejbiju nehali biti srce, in dejansko je to moj prvi poskus po ss. Upam da zamuja vsaj z razlogom čeprav je test zaenkart pokazal -, sedaj počakam še nekaj dni in če tečke do takrat ni bom naredila še en test. Upam da je ne bo in da bo naslednji test pozitiven. držim pesti tudi jaz zate!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 25.12.2009 21:30:26
|
|
|
|
lottyka
|
Čestitke vsem nosečkam . December je pa res roza pa še več vas bo. Moja je prišla danes, tako da se selim v januar . Sem pa res mislila da bo ta mesec ampak nič od tega. Vse bomo slej ko prej dočakale magični in upam da bo januar še bolj roza od decembra. Srečen in vesel božič vsem!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 25.12.2009 21:38:47
|
|
|
|
alli
|
Evo punce jaz pa sem se naročila na prvi pregled in mi je dala datum šele začetek februarja.Malo pozno se mi zdi je pa rekla da bodo drugo leto imeli nenormalno gužvo z nosečnicami ker jih je ogrooomnoo in da je pravi baby boom
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 25.12.2009 21:44:07
|
|
|
|
tejči28
|
alli na prvi pregled naročajo okoli 8 tedna,da se na ultrazvoku sploh kaj vidi,tak da ni to tak pozno.Če praviš,da je babyboom,pa najboljše,da se tudi naročiš na nuhalno svetlino,to pa je malo kasneje okoli 12 tedna,da prideš na vrsto,če imajo tako gužvo.
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 25.12.2009 21:48:32
|
|
|
|
alli
|
Ja ampak jaz bom na dan prvega pregleda noseča že 11 tednov tejci28
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 25.12.2009 21:51:19
|
|
|
|
nadka30
|
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 25.12.2009 22:10:08
|
|
|
|
tejči28
|
IZVIRNO SPOROČILO: alli Ja ampak jaz bom na dan prvega pregleda noseča že 11 tednov tejci28 Aja že 11t, to pa je kar dosti za pvi pregled. Jaz ne bi mogla čakat tak dolgo,bi bla preveč neučakana . Jaz bi kar poklicala in se probala prej naročit,pa reči,če ne bo šlo drugače,da maš bolečine al pa kaj.Ker to je kar dolga doba.
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 25.12.2009 23:16:21
|
|
|
|
alli
|
Ja saj sem že študirala nekaj v tej smeri... Bom po praznikih kar poklicala pa malo pojamrala.Veš da ne bom zdržala tako dolgoo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 25.12.2009 23:30:26
|
|
|
|
amii
|
Ne vem če je katera tukaj na temi "upajmo skupaj" od začetka leta. Ampak v marcu sem pisala da sem sanjala da sem podarila možu najlepše darilo (v tem mesecu je imel ravno rojstni dan) in to en velik plusek No, ko sem možu, v marcu povedala za te sanje, je rekel da če se bo to res zgodilo, potem bo tudi on, kot največji nevernik, začel verjeti. Pa ni bilo marca, kljub tedenski zamudi ,nič. Razočaranje je bilo ogromno (kot sicer veliko mesecev prej in kasneje) 24.12. zjutraj mi ni dalo več miru in sem naredila test :) No moj mož je postal "vernik" Ali na kratko: 24.12. sem dala možu najlepše darilo - zagledali smo
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 26.12.2009 7:57:16
|
|
|
|
tinkatonka
|
IZVIRNO SPOROČILO: amii Ali na kratko: 24.12. sem dala možu najlepše darilo - zagledali smo ČESTITKE IN LEPO NOSEČNOST! mene pa lahko obarvate modro. Se že zliva . No bom pa vsaj na krvodajalsko lahko šla. Gremo v nove boje. LP Tina
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 26.12.2009 9:25:23
|
|
|
|
limonita
|
Oh ja, mene pa tale božiček prav zares heca. Torej, včeraj je bil 28. dan ciklusa in grem vsa vesela delat test in se je pojavila taka rahla, čisto bleda črtica. Danes sem pokurila zadnji test in se je zgodba ponovila - ponovno črtica ki je skorajda ni Spodaj me boli, kot da bo vsak čas prišla, tudi prsi me bolijo. Joj, kaj bi dala zdej za en Clear blue. Aja, sicer sem do sedaj v prejšnjih ciklusih delala iste teste, pa so bili vedno snežno beli. Sedaj je prvič, da se je nekaj pojavilo... Hmm... a v mercatorju prodajajo nosečniške teste?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 26.12.2009 10:00:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: limonita Oh ja, mene pa tale božiček prav zares heca. Torej, včeraj je bil 28. dan ciklusa in grem vsa vesela delat test in se je pojavila taka rahla, čisto bleda črtica. Danes sem pokurila zadnji test in se je zgodba ponovila - ponovno črtica ki je skorajda ni Spodaj me boli, kot da bo vsak čas prišla, tudi prsi me bolijo. Joj, kaj bi dala zdej za en Clear blue. Aja, sicer sem do sedaj v prejšnjih ciklusih delala iste teste, pa so bili vedno snežno beli. Sedaj je prvič, da se je nekaj pojavilo... Hmm... a v mercatorju prodajajo nosečniške teste? če je črtica pa še tako malo vidna je nosečnost, priporočam ti da počakaš 1ali 2 dni in potem narediš še en test. POčakaj ker danes ne verajamem da bo črtica kaj bolj izrazita če še enega narediš,odmisli, uživaj in jutri ali še bolje čez dva dni naredi še en test in takrat mislim da bo vse vidni. Pa lep viden plus ti želim
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 26.12.2009 11:06:07
|
|
|
|
zoya80
|
Najprej čestitke vsem novim nosečkam!! Pri meni se tudi nekaj čudnega dogaja. Včeraj sem opazila zelo bled roza izcedek, samo par kapljic. Sem šla spat, in danes zjutraj nič. Pred kakšno uro pa sem na hlačkah opazila rjavo kapljico. Ali mislite, ta bi lahko šlo za ugnezditveno krvavitev? bi morala dobit čez dan ali 2. Test (FS listič) sem delala 24. pa je bil negativen. Čist sem zmedena. Danes je praznik, kam naj grem po CB? Ojoj, sem živčna! Ali me zafrkava in pride ta mesec drugače kot ostale mesece, ko se že prvi dan konkretno vlije, ali pa je cedrovo olje in veliko delovalo in smo !
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 26.12.2009 11:10:15
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka IZVIRNO SPOROČILO: amii Ali na kratko: 24.12. sem dala možu najlepše darilo - zagledali smo ČESTITKE IN LEPO NOSEČNOST! mene pa lahko obarvate modro. Se že zliva . No bom pa vsaj na krvodajalsko lahko šla. Gremo v nove boje. LP Tina čestitke amii in tinkatonka zate
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 26.12.2009 11:18:20
|
|
|
|
witch
|
teni rr in tinkatonka amii - čestitke nadka30 - še vedno nič novega? pri meni so ful hude bolečine, tak da mislim da bo vsak čas prišla Drugače pa vam še sporočam, da danes zvečer grem in 5. pridem. Tak da bom januarja poročala kaj je bilo. Želim vam, da lepo praznujete še naprej. Lep vstop v novo leto vam želim. Vsem, ki ste čuvajte svoje pikice. Vsem, ki ta mesec ne čakate, želim vesliko sreče Vse, ki je prišla, pa velikoooooooooo sreče v novem letu (upam, da nam bo uspelo)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 26.12.2009 11:25:13
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoya80 Najprej čestitke vsem novim nosečkam!! Pri meni se tudi nekaj čudnega dogaja. Včeraj sem opazila zelo bled roza izcedek, samo par kapljic. Sem šla spat, in danes zjutraj nič. Pred kakšno uro pa sem na hlačkah opazila rjavo kapljico. Ali mislite, ta bi lahko šlo za ugnezditveno krvavitev? bi morala dobit čez dan ali 2. Test (FS listič) sem delala 24. pa je bil negativen. Čist sem zmedena. Danes je praznik, kam naj grem po CB? Ojoj, sem živčna! Ali me zafrkava in pride ta mesec drugače kot ostale mesece, ko se že prvi dan konkretno vlije, ali pa je cedrovo olje in veliko delovalo in smo ! Sma že dve, tudi meni se dogaja nekaj čudnega, jaz bi jo morala dobiti včeraj, pa ni, test fs negativen, znakov nobenih tako da ne vem kje sem. Sedaj bom pa počakala do ponedeljka potem če je ne bo naredim še en test tokrat vzamem cb potem pa bo kar bo, upam da bo +
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 26.12.2009 11:25:42
|
|
|
|
witch
|
lahko me obarvate modro prišla je
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 26.12.2009 11:32:57
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch teni rr in tinkatonka amii - čestitke nadka30 - še vedno nič novega? pri meni so ful hude bolečine, tak da mislim da bo vsak čas prišla Drugače pa vam še sporočam, da danes zvečer grem in 5. pridem. Tak da bom januarja poročala kaj je bilo. Želim vam, da lepo praznujete še naprej. Lep vstop v novo leto vam želim. Vsem, ki ste čuvajte svoje pikice. Vsem, ki ta mesec ne čakate, želim vesliko sreče Vse, ki je prišla, pa velikoooooooooo sreče v novem letu (upam, da nam bo uspelo) še vedno sem tam, ker sem, firbčna do nebes ampak počakam do ponedeljka. Upam da tvoje ne bo in da januarja ko se vrneš poročaš da imaš plus. SRečno pot, kam pa potuješ? upma da v tople kraje.Želim ti veselo praznovanje novega leta, kjer koli že boš ter da poročaš o +++++++++++++++++++ Srečno 2010
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 26.12.2009 11:36:58
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch lahko me obarvate modro prišla je ups sem šele sedajle videla tvoje sporočilo
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?