Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 25.12.2009 17:26:22
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ...smo se kar odpravli ker nam je šlo na sladko...T itak nor na ježka moj pa na kremšnite pametno zdej si pa še meni naredila lušte Ja če nimate daleč pol kr pot pod noge ...pa ful ni nobene gužve danes smo bli sami notr...fajn. Upam da bo res sneg da se bomo med dopustom lahko kaj sankali Ja dol v gradu al pa v Čolnarni bomo šli jutri, prej mi je J. zaspal, pa moj tut
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 25.12.2009 17:27:51
|
|
|
|
Dudica1
|
Aha no važno da boste šli Jaz bom pa res mogoče zletela v mulerja,pa s tubby se dobim da ji dam kremo...prid na kofe no
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 25.12.2009 17:32:25
|
|
|
|
majana79
|
Kdaj sta pa zmenjeni?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 25.12.2009 17:39:51
|
|
|
|
Dudica1
|
Dopoldne enkrat,pojma nimam...jaz grem itak še v mulerja tko da če bi prišla lahko kadar hočeš
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 25.12.2009 17:44:22
|
|
|
|
Dudica1
|
Evo kolk se je mudil odpirat :)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 25.12.2009 17:49:33
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Evo kolk se je mudil odpirat :) Ja kakopak kot hitro Vidve se kar zmenita, ko bo tubby lahko, pa bom jutri videla kako in kaj, da ne obljubljam brezveze.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 25.12.2009 18:02:55
|
|
|
|
Tanja_
|
dudi a ti si pa čist počas odpirala darilo?Japajade Hec.... Ful sta dobra, si ju kar predstavljam, kako sta se zagnala v odvijanje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 25.12.2009 18:07:39
|
|
|
|
Dudica1
|
...jaz sem si pa božično darilo izbrala sama tko da mi ni blo treba odpirat majana pomoje bo to okrog 10h če ne bo snega sigurno prideva.Tanja a pridepš tud ti na kofi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 25.12.2009 18:09:45
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ...jaz sem si pa božično darilo izbrala sama tko da mi ni blo treba odpirat majana pomoje bo to okrog 10h če ne bo snega sigurno prideva.Tanja a pridepš tud ti na kofi Kaj si si že izbrala? Jutri žal ne bo šlo-gremo k tašči , pa potem najbrž na morje.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 25.12.2009 18:11:51
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ...jaz sem si pa božično darilo izbrala sama tko da mi ni blo treba odpirat majana pomoje bo to okrog 10h če ne bo snega sigurno prideva.Tanja a pridepš tud ti na kofi Kaj si si že izbrala? Jutri žal ne bo šlo-gremo k tašči , pa potem najbrž na morje. naaaaa morje Izbrala sem si uhane
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 25.12.2009 18:16:36
|
|
|
|
Tanja_
|
Ja, menda da bo 12 stopinj. Uhane-kakšne pa?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 25.12.2009 18:21:24
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Ja, menda da bo 12 stopinj. Uhane-kakšne pa? Take viseče...tko zavite...s kamenčki...sej ne znam razložit
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 25.12.2009 18:50:10
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Aha no važno da boste šli Jaz bom pa res mogoče zletela v mulerja,pa s tubby se dobim da ji dam kremo...prid na kofe no kaj dogaja??? I?m back Jutri a ne??' če bo vse poreči se vidva???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 25.12.2009 18:50:48
|
|
|
|
šivilja
|
Jaz sem pa odkrito povedano rahlo razočarana - cel mesec razmišljam in nakupujem darila, pečem piškotek, včeraj pospravljam in kuham, potem mi pa mož ob šestih zvečer mimogrede omeni, da mi ni nič kupil. Je mislu, da si ne dajeva daril, no pa sej da itak ni imel časa Pa sej skoz na internetu visi - saj jaz sem mu tudi zako kupila, al pa bi kaj zinu, pa bi si sama izbrala. Pol ko je vidu, da nisem glih do stropa skočila od sreče mi je dal ene bombone, ki jih je dobil za poslovno darilo in obljubo, da bo pazil otroke, da grem lahko na masažo- pa masažo tudi on plača. Ma mogoče jat pretiravam, ko hočem vedno ljude, narest veselje in jim pripravit presenečenje? Po drugi strani bi mi bilo pa tudi všeč, da bi se malo potrudil zame. Včasih imama občutek, da je vse kar naredim samo po sebi vmevno. Za vse kar sem mu naredila za rd ni rekel niti hvala, če bi mu pa kej pojamrala, bi pa rekel - saj ti ne bi bilo treba, saj bi lahko naročil. Pa sploh ne gre za to, jaz rada naredim, samo bi tudi kaj nazaj. A sem čudna, mogoče tudi preobčutljiva (rakica) ali enostavno preveč zahtevam od moških? Se opravičujem za teženje, samo malo sem se morala potožit, pa se nisem hotela komu drugemu. Hvala punce.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 25.12.2009 18:52:06
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Evo kolk se je mudil odpirat :) opa... pr nas je tud takole že 2 dni, ampak jih je tako lepo gledat Dudi! tebe pa ni na nobeni sliki??? a te bom sploh poznala???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 25.12.2009 18:53:37
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Jaz sem pa odkrito povedano rahlo razočarana - cel mesec razmišljam in nakupujem darila, pečem piškotek, včeraj pospravljam in kuham, potem mi pa mož ob šestih zvečer mimogrede omeni, da mi ni nič kupil. Je mislu, da si ne dajeva daril, no pa sej da itak ni imel časa Pa sej skoz na internetu visi - saj jaz sem mu tudi zako kupila, al pa bi kaj zinu, pa bi si sama izbrala. Pol ko je vidu, da nisem glih do stropa skočila od sreče mi je dal ene bombone, ki jih je dobil za poslovno darilo in obljubo, da bo pazil otroke, da grem lahko na masažo- pa masažo tudi on plača. Ma mogoče jat pretiravam, ko hočem vedno ljude, narest veselje in jim pripravit presenečenje? Po drugi strani bi mi bilo pa tudi všeč, da bi se malo potrudil zame. Včasih imama občutek, da je vse kar naredim samo po sebi vmevno. Za vse kar sem mu naredila za rd ni rekel niti hvala, če bi mu pa kej pojamrala, bi pa rekel - saj ti ne bi bilo treba, saj bi lahko naročil. Pa sploh ne gre za to, jaz rada naredim, samo bi tudi kaj nazaj. A sem čudna, mogoče tudi preobčutljiva (rakica) ali enostavno preveč zahtevam od moških? Se opravičujem za teženje, samo malo sem se morala potožit, pa se nisem hotela komu drugemu. Hvala punce. te čist razumem n parv je da potožiš, ampak moški tega ne razumejo oz. ne vidijo. Probaj zbrat tok energije pa mu povej, on MORA TO SLIŠAT!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 25.12.2009 18:53:52
|
|
|
|
šivilja
|
Za tolažbo sem se pa odločila, da si bom v januarju nekaj privoščila, ne glede na ceno - za oblečt ali nakit, ker se ne spomnim kdaj sem si nazadnje kaj kupila. Pa kartica bo seveda njegova to plačala.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 25.12.2009 18:55:03
|
|
|
|
tubby
|
Majana OPA!!! ne bi si misla! Sm misla da is Ljubljančanka
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 25.12.2009 19:16:39
|
|
|
|
girly
|
VESELE PRAZNIKE IN VSE NAJ, NAJ V NOVEM LETU!!!!!PA ZDRAVE OTROKE IN PRIDNE PARTNERJE ;)
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 25.12.2009 19:17:22
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Aha no važno da boste šli Jaz bom pa res mogoče zletela v mulerja,pa s tubby se dobim da ji dam kremo...prid na kofe no kaj dogaja??? I?m back Jutri a ne??' če bo vse poreči se vidva??? Ja če ne bo snežilo sva zmenjene... ...se slišiva. šivilja prav je da potožiš...mislim pa da so raki res občutjivi ljudje (moj mož) ...pa nič slabonamerno itak je vsak drugačen a ne
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 25.12.2009 19:18:27
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: girly VESELE PRAZNIKE IN VSE NAJ, NAJ V NOVEM LETU!!!!!PA ZDRAVE OTROKE IN PRIDNE PARTNERJE ;) Enako...pa kaj več se nam javi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 25.12.2009 19:23:08
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Za tolažbo sem se pa odločila, da si bom v januarju nekaj privoščila, ne glede na ceno - za oblečt ali nakit, ker se ne spomnim kdaj sem si nazadnje kaj kupila. Pa kartica bo seveda njegova to plačala. rakci so podobni ribicam, tako da te čisto razumem, s tem da sem se jaz že navadila, da ne pričakujem od nikogar nič, dajem pa še vedno z veseljem. Aja, pa kupim si kar si želim, tudi če dlje časa traja, ali pa naslednji mesec malo stisnem. Mi je tako veliko lažje, pa z mojim sva že nekaj let zmenjena, da si želje poveva sproti in jih potem sproti izpolniva in ne čakava praznikov. Ker se nama je zgodilo isto kot pri tebi letos.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 25.12.2009 19:23:48
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby Majana OPA!!! ne bi si misla! Sm misla da is Ljubljančanka Ja, uspešno skrivam svoj naglas.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 25.12.2009 19:28:19
|
|
|
|
petra a
|
šivilja-moj je tudi rakec, so moški rakci malce drugačni od žensk rakic...mogoče malo podobni ribam,dosti pa ne...ti kar potoži, januarja pa v shoping punca, moževa kartica časti
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 25.12.2009 19:30:51
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra a januarja pa v shoping punca, moževa kartica časti
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?