|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 7. del
25.12.2009 17:26:22   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

user posted image user posted image ...smo se kar odpravli ker nam je šlo na sladko...T itak nor na ježka moj pa na kremšnite user posted image

pametno user posted image zdej si pa še meni naredila lušte user posted image

user posted image
Ja če nimate daleč pol kr pot pod noge user posted image ...pa ful ni nobene gužve danes smo bli sami notr...fajn.

Upam da bo res sneg da se bomo med dopustom lahko kaj sankali

Ja dol v gradu al pa v Čolnarni user posted image bomo šli jutri, prej mi je J. zaspal, pa moj tut user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
25.12.2009 17:27:51   
Dudica1
Aha no važno da boste šli user posted image
Jaz bom pa res mogoče zletela v mulerja,pa s tubby se dobim da ji dam kremo...prid na kofe no

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
25.12.2009 17:32:25   
majana79
Kdaj sta pa zmenjeni?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
25.12.2009 17:39:51   
Dudica1
Dopoldne enkrat,pojma nimam...jaz grem itak še v mulerja tko da če bi prišla lahko kadar hočeš

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
25.12.2009 17:44:22   
Dudica1
Evo kolk se je mudil odpirat :)

user posted image

user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
25.12.2009 17:49:33   
majana79

user posted image

user posted image

Ja kakopak kot hitro user posted image

Vidve se kar zmenita, ko bo tubby lahko, pa bom jutri videla kako in kaj, da ne obljubljam brezveze.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
25.12.2009 18:02:55   
Tanja_
dudi a ti si pa čist počas odpirala darilo?Japajadeuser posted image Hec....
Ful sta dobra, si ju kar predstavljam, kako sta se zagnala v odvijanjeuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
25.12.2009 18:07:39   
Dudica1
user posted image user posted image
...jaz sem si pa božično darilo izbrala sama tko da mi ni blo treba odpirat user posted image

majana pomoje bo to okrog 10h če ne bo snega sigurno prideva.Tanja a pridepš tud ti na kofi

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
25.12.2009 18:09:45   
Tanja_

...jaz sem si pa božično darilo izbrala sama tko da mi ni blo treba odpirat user posted image

majana pomoje bo to okrog 10h če ne bo snega sigurno prideva.Tanja a pridepš tud ti na kofi

Kaj si si že izbrala?
Jutri žal ne bo šlo-gremo k taščiuser posted image user posted image , pa potem najbrž na morje.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
25.12.2009 18:11:51   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Kaj si si že izbrala?
Jutri žal ne bo šlo-gremo k taščiuser posted image user posted image , pa potem najbrž na morje.

naaaaa morje user posted image

Izbrala sem si uhaneuser posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
25.12.2009 18:16:36   
Tanja_
Ja, menda da bo 12 stopinj.

Uhane-kakšne pa?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
25.12.2009 18:21:24   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Ja, menda da bo 12 stopinj.

Uhane-kakšne pa?

Take viseče...tko zavite...s kamenčki...sej ne znam razložit user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
25.12.2009 18:50:10   
tubby

Jaz bom pa res mogoče zletela v mulerja,pa s tubby se dobim da ji dam kremo...prid na kofe no

kaj dogaja??? I?m backuser posted image

Jutri a ne??' če bo vse poreči se vidva???

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
25.12.2009 18:50:48   
šivilja
Jaz sem pa odkrito povedano rahlo razočarana - cel mesec razmišljam in nakupujem darila, pečem piškotek, včeraj pospravljam in kuham, potem mi pa mož ob šestih zvečer mimogrede omeni, da mi ni nič kupil. Je mislu, da si ne dajeva daril, no pa sej da itak ni imel časauser posted image user posted image user posted image

Pa sej skoz na internetu visi - saj jaz sem mu tudi zako kupila, al pa bi kaj zinu, pa bi si sama izbrala. Pol ko je vidu, da nisem glih do stropa skočila od sreče mi je dal ene bombone, ki jih je dobil za poslovno darilo in obljubo, da bo pazil otroke, da grem lahko na masažo- pa masažo tudi on plača.

Ma mogoče jat pretiravam, ko hočem vedno ljude, narest veselje in jim pripravit presenečenje? Po drugi strani bi mi bilo pa tudi všeč, da bi se malo potrudil zame. Včasih imama občutek, da je vse kar naredim samo po sebi vmevno.

Za vse kar sem mu naredila za rd ni rekel niti hvala, če bi mu pa kej pojamrala, bi pa rekel - saj ti ne bi bilo treba, saj bi lahko naročil. Pa sploh ne gre za to, jaz rada naredim, samo bi tudi kaj nazaj.

A sem čudna, mogoče tudi preobčutljiva (rakica) ali enostavno preveč zahtevam od moških?

Se opravičujem za teženje, samo malo sem se morala potožit, pa se nisem hotela komu drugemu. Hvala punce.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
25.12.2009 18:52:06   
tubby

user posted image

user posted image

opa... pr nas je tud takole že 2 dni, ampak jih je tako lepo gledat user posted image

Dudi! tebe pa ni na nobeni sliki??? a te bom sploh poznala???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
25.12.2009 18:53:37   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Jaz sem pa odkrito povedano rahlo razočarana - cel mesec razmišljam in nakupujem darila, pečem piškotek, včeraj pospravljam in kuham, potem mi pa mož ob šestih zvečer mimogrede omeni, da mi ni nič kupil. Je mislu, da si ne dajeva daril, no pa sej da itak ni imel časauser posted image user posted image user posted image

Pa sej skoz na internetu visi - saj jaz sem mu tudi zako kupila, al pa bi kaj zinu, pa bi si sama izbrala. Pol ko je vidu, da nisem glih do stropa skočila od sreče mi je dal ene bombone, ki jih je dobil za poslovno darilo in obljubo, da bo pazil otroke, da grem lahko na masažo- pa masažo tudi on plača.

Ma mogoče jat pretiravam, ko hočem vedno ljude, narest veselje in jim pripravit presenečenje? Po drugi strani bi mi bilo pa tudi všeč, da bi se malo potrudil zame. Včasih imama občutek, da je vse kar naredim samo po sebi vmevno.

Za vse kar sem mu naredila za rd ni rekel niti hvala, če bi mu pa kej pojamrala, bi pa rekel - saj ti ne bi bilo treba, saj bi lahko naročil. Pa sploh ne gre za to, jaz rada naredim, samo bi tudi kaj nazaj.

A sem čudna, mogoče tudi preobčutljiva (rakica) ali enostavno preveč zahtevam od moških?

Se opravičujem za teženje, samo malo sem se morala potožit, pa se nisem hotela komu drugemu. Hvala punce.

te čist razumem n parv je da potožiš, ampak moški tega ne razumejo oz. ne vidijo. Probaj zbrat tok energije pa mu povej, on MORA TO SLIŠAT!!!

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
25.12.2009 18:53:52   
šivilja
Za tolažbo sem se pa odločila, da si bom v januarju nekaj privoščila, ne glede na ceno - za oblečt ali nakit, ker se ne spomnim kdaj sem si nazadnje kaj kupila.

Pa kartica bo seveda njegova to plačala.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
25.12.2009 18:55:03   
tubby
Majana

OPA!!! ne bi si misla! Sm misla da is Ljubljančanka

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
25.12.2009 19:16:39   
girly
VESELE PRAZNIKE IN VSE NAJ, NAJ V NOVEM LETU!!!!!PA ZDRAVE OTROKE IN PRIDNE PARTNERJE ;)

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
25.12.2009 19:17:22   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: tubby

kaj dogaja??? I?m backuser posted image

Jutri a ne??' če bo vse poreči se vidva???

Ja če ne bo snežilo sva zmenjene...user posted image ...se slišiva.

šivilja prav je da potožiš...mislim pa da so raki res občutjivi ljudje (moj mož) user posted image ...pa nič slabonamerno itak je vsak drugačen a ne

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
25.12.2009 19:18:27   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: girly

VESELE PRAZNIKE IN VSE NAJ, NAJ V NOVEM LETU!!!!!PA ZDRAVE OTROKE IN PRIDNE PARTNERJE ;)

Enako...pa kaj več se nam javi user posted image

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
25.12.2009 19:23:08   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Za tolažbo sem se pa odločila, da si bom v januarju nekaj privoščila, ne glede na ceno - za oblečt ali nakit, ker se ne spomnim kdaj sem si nazadnje kaj kupila.

Pa kartica bo seveda njegova to plačala.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rakci so podobni ribicam, tako da te čisto razumem, s tem da sem se jaz že navadila, da ne pričakujem od nikogar nič, dajem pa še vedno z veseljem. Aja, pa kupim si kar si želim, tudi če dlje časa traja, ali pa naslednji mesec malo stisnem. Mi je tako veliko lažje, pa z mojim sva že nekaj let zmenjena, da si želje poveva sproti in jih potem sproti izpolniva in ne čakava praznikov. Ker se nama je zgodilo isto kot pri tebi letos.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
25.12.2009 19:23:48   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: tubby

Majana

OPA!!! ne bi si misla! Sm misla da is Ljubljančanka

Ja, uspešno skrivam svoj naglas. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
25.12.2009 19:28:19   
petra a
šivilja-moj je tudi rakec, so moški rakci malce drugačni od žensk rakic...mogoče malo podobni ribam,dosti pa ne...ti kar potoži, januarja pa v shoping punca, moževa kartica častiuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
25.12.2009 19:30:51   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: petra a
januarja pa v shoping punca, moževa kartica častiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?