Alči
|
nekaj bi rada dodala, mogoče zato ker sem jezna, pa k glih komentirate o dilemi z lupinco. Tudi jaz imam star je komaj 7 t, v avtu je v lupinci, drgač leži na ravni podlagi v postlci al pa košari. Berem forum, revije, svašta v glavnem, grem k Pediatru, pa patronaža pa kolegice ...ni da ni in na koncu ugotovim da ma čist vsak dohtar svoje mnenje. Kako naj potem se mame pravilno odločijo-ni knjige, otrok ni po priročniku narejen, izkušenj nimamo, pa tut če jih mamo, je vsak otrok drugačen, ja hudiča, valda se obrneš na dohtarja, saj zato pa so. Pol pa ugotoviš, da tvoj P pravi, da v lupinci ja valda , sej mu paše, pa nikakor ne sme bit v tistem gugalničku doma, polpa se pogovarjaš mal, pa je una druga P rekal, joj gospa ampak v lupinci pa ne sme bit, a ne vidte kk je sključen, upam da ga date doma v tist leželnik pa še igačke mu dol binglajo!!!! HALO? Jes ne vem a sem jez tok glupa al panična al kva hudiča ampak teli dohtarji nej grejo nekam vsi po vrsti, ker se ne morm zanest nanjihvo mnenje.k vsak drgač klobasa. Al pa, a ga budit za jest al ne, ja tok P k sem vprašala tok različnih mnenj sm dobila.... pa tko dalje...ne vem no,polpa bereš tle forum, pa delajo ene valda čist kontra k ti, in potem komentirajo da pač je narobe vse ostalo kot pa tist kar one počnejo z otroci....in pol spet panika... Jes pol na koncu res ne vem kaj nej se smejim al nej panično iščem pametne odgovore... Aja,to ne leti na nobeno od mamic, ampak bl na naše medicinsko osebje ki je po večini tako strokovno usposobleno da ma vsak drugo stališče .
|