Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 23.12.2009 17:55:10
|
|
|
|
bibi79
|
Punce pozdravljene Do danes sem vas samo brala, zdej pa lepo prosim, če me dodate na rozast seznam . Ratalo v tretjem krogu, pa nisem hotla videt 19. decembra. Pa tko sva se letos odločla, da si daril, razen kake malenkosti, ne bova dala, pol pa gre Božiček in naju tko zafrkne . Vsem, ki še čakate in tistim, ki vas je letos zadnjič obiskala pa Rozikam pa želim čim lepše prve trenutke v družbi lp
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 23.12.2009 18:59:56
|
|
|
|
tinkatonka
|
ribica amii držimo pesti in navijamo oz. PRIČAKUJEMO DECEMBRA 2009 XX.12. - doloress (3.krog) XX.12. - Arual (26.krog) XX.12. - kago
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 24.12.2009 7:50:10
|
|
|
|
lidik
|
vidim da se mene tudi niste obarvale modro.... moja je bila ta mesec tako čudna, da vam ne znam povedat, v ponedeljek sem jo dobila (en dan prej) in sicer v ponedeljek malo, ampak ok, to je normalno za prvi dan, potem v torek je bila spet bolj šibka (ampak bila pa je - ni bil samo kakšen izcedek), no včeraj ista zgodba, s tem da danes ponoči pa že nič več in tudi danes zjutraj je samo še tak izcedek in nič več.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 24.12.2009 7:52:13
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Kako je pa kaj s kavico za katero smo se menile...jaz se strinjam city park al pa btc...samo jaz sem s primorske in nimam zimskih gum in se bom mogla po vremenu zgledovat...tako da če bo lepo vreme siguno pridem....imam pa naslednji teden dopust in imam časa na pretek jst sem absolutno za! jaz sem tudi imela za naslednji dan planiran kakšen dan dopusta, ampak je šlo vse po gobe, ker je sodelavka zbolela, tako da zdaj delam do zadnjega in je z mojim prostim časom tudi konec...sem pa iz celjskega konca in tudi če bi se po službi odpravila na potem v lj bi bila tam šele okoli šeste ure (če niti ne računam da bi bila na cesti kakšna gneča)...tako da upam, da boste tudi po novem letu še za in da se dobimo še kdaj takrat....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 24.12.2009 8:34:09
|
|
|
|
lillchy123
|
bibI čestitammmmm!!! dons zjutri sem nardila, test, ki je negativen, zdaj so se pa že pojavli krčki in krvavitve. pa nismo preveč žalostni , gremo v nov boj drug mesec pa začetek januarja našo hišo zapremo in samo in bog ne daj, da nas kdo zmoti teni, ti držim pesti in vsem, ki še čakate na svoj dan tudi. ostale pa- se tipkamo v januarju
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 24.12.2009 8:37:16
|
|
|
|
lidik
|
lillchy123 želim ti da v januarju res zagledač magični + in da se slučajno tudi takrat ne pojavi hi hi hi...samo ti moram povedati, da tale ideja, da zaprete hišo in samo je pa zelo dobra si jo bom tudi jaz malo sposodila - samo mojemu še morem povedati, pa upati da se bo strinjal
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 24.12.2009 8:41:53
|
|
|
|
archie
|
bib79, iskrene cestitke!!! lepe praznike vsem!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 24.12.2009 8:45:56
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik lillchy123 želim ti da v januarju res zagledač magični + in da se slučajno tudi takrat ne pojavi hi hi hi...samo ti moram povedati, da tale ideja, da zaprete hišo in samo je pa zelo dobra si jo bom tudi jaz malo sposodila - samo mojemu še morem povedati, pa upati da se bo strinjal moj je nad idejo navdušen! je pa v vsaki stvari neki dobrga- zdaj se bom lahko nažrla tatarca in solidno napila kuhančka!
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 24.12.2009 8:53:48
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: lidik lillchy123 želim ti da v januarju res zagledač magični + in da se slučajno tudi takrat ne pojavi hi hi hi...samo ti moram povedati, da tale ideja, da zaprete hišo in samo je pa zelo dobra si jo bom tudi jaz malo sposodila - samo mojemu še morem povedati, pa upati da se bo strinjal moj je nad idejo navdušen! je pa v vsaki stvari neki dobrga- zdaj se bom lahko nažrla tatarca in solidno napila kuhančka! no veš kaj, sej mislim, da tisto da moj ne bi bil navdušen je pa skoraj praktično nemogoče....ker verjamem da takoj ko bi oz. bom izustila to, bo seveda samo en velik JAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!! torej uživajmo še zadnje praznike, ko si lahko privoščimo tudi takšne stvari, ki si jih kot srečke ne bi mogle....naslednji božiček bo pa tako že kakšna štručka zraven še pridružena tako da bo za takšne zadeve malo manj časa in priložnosti
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 24.12.2009 9:09:25
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: lidik lillchy123 želim ti da v januarju res zagledač magični + in da se slučajno tudi takrat ne pojavi hi hi hi...samo ti moram povedati, da tale ideja, da zaprete hišo in samo je pa zelo dobra si jo bom tudi jaz malo sposodila - samo mojemu še morem povedati, pa upati da se bo strinjal moj je nad idejo navdušen! je pa v vsaki stvari neki dobrga- zdaj se bom lahko nažrla tatarca in solidno napila kuhančka! no veš kaj, sej mislim, da tisto da moj ne bi bil navdušen je pa skoraj praktično nemogoče....ker verjamem da takoj ko bi oz. bom izustila to, bo seveda samo en velik JAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!! torej uživajmo še zadnje praznike, ko si lahko privoščimo tudi takšne stvari, ki si jih kot srečke ne bi mogle....naslednji božiček bo pa tako že kakšna štručka zraven še pridružena tako da bo za takšne zadeve malo manj časa in priložnosti hvala za lepe želje, naj se uresničijo nama obema. zdaj pa na zdravje in še zadnjič (vsaj za kakšno leto) uživajva v vseh dobrotah
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 24.12.2009 9:29:00
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: lidik IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: lidik lillchy123 želim ti da v januarju res zagledač magični + in da se slučajno tudi takrat ne pojavi hi hi hi...samo ti moram povedati, da tale ideja, da zaprete hišo in samo je pa zelo dobra si jo bom tudi jaz malo sposodila - samo mojemu še morem povedati, pa upati da se bo strinjal moj je nad idejo navdušen! je pa v vsaki stvari neki dobrga- zdaj se bom lahko nažrla tatarca in solidno napila kuhančka! no veš kaj, sej mislim, da tisto da moj ne bi bil navdušen je pa skoraj praktično nemogoče....ker verjamem da takoj ko bi oz. bom izustila to, bo seveda samo en velik JAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!! torej uživajmo še zadnje praznike, ko si lahko privoščimo tudi takšne stvari, ki si jih kot srečke ne bi mogle....naslednji božiček bo pa tako že kakšna štručka zraven še pridružena tako da bo za takšne zadeve malo manj časa in priložnosti hvala za lepe želje, naj se uresničijo nama obema. zdaj pa na zdravje in še zadnjič (vsaj za kakšno leto) uživajva v vseh dobrotah hvala tudi tebi.....in pa seveda na zdravje tudi tebi
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 24.12.2009 10:44:42
|
|
|
|
witch
|
Prvo čestitam vsem, ki ste dobile svoj plusek čuvajte svoje pikice Vsem, ki pa vas je obiskala pa v naslednjem letu želim, da bodo hitro pridelale plusek in čez devet mesecev dobile svojo pikico Vsem nam, ki plusek ta mesec še čakamo, pa upam, da res VSE zadgledamo ti dve magični črtici VESELE PRAZNIKE VSEM!! Lepo praznujte, nejejte se preveč pa uživajte in pozabite na skrbi Jaz sem smrekico že okrasila, zdaj grem še po mah in naredit jaslice pa vi? imate že smrekice?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 24.12.2009 12:03:51
|
|
|
|
tinkatonka
|
Drage moje soborke! V duhu današnjega Božičnega veČera in prihajajočega Novega leta vam želim: da se vam vsaj kakšen dan ne bi nikamor mudilo; bodite dobre volje brez razloga; vzemIte si čas zase in za svoje razvade; kupite si darIlce za zabavo; privoščite si vročo čokolado; obkrožite se s pozitivnimi ljudmi in delite nasmeh bodite dobrosrčne in dobrodelne, kajti nikoli ne veste, morda boste srčnost in pomoč drugih kdaj potrebovale tudi same!
Prižgite si sveče namesto ljudi in narišite nasmeh na ustih Vam dragih ljudi! SREČNO, ZDRAVO in DOJENČKOV POLNO L. 2010!!!
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 24.12.2009 12:28:21
|
|
|
|
tinkatonka
|
Drage moje soborke! V duhu današnjega Božičnega večera in prihajajočega Novega leta vam želim: da se vam vsaj kakšen dan ne bi nikamor mudilo; bodite dobre volje brez razloga; vzemite si čas zase in za svoje razvade; kupite si darilce za zabavo; privoščite si vročo čokolado; obkrožite se s pozitivnimi ljudmi in delite nasmeh bodite dobrosrčne in dobrodelne, kajti nikoli ne veste, morda boste srčnost in pomoč drugih kdaj potrebovale tudi same!
Prižgite si sveče namesto luči in narišite nasmeh na ustih Vam dragih ljudi! SREČNO, ZDRAVO in DOJENČKOV POLNO L. 2010!!!
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 24.12.2009 14:48:22
|
|
|
|
Matejka.D
|
Vam sporočam da sem bila na UZ, na katerem ni videl ničesar. Sem pa dala zopet kri za BHCG naj pa povem, da mam ponovni UZ v ponedeljek in še enkrat BHCG, so mi pa izvid od prejšnjega torka BHCG zafarali, tako da ne vem kje sem, sem pa naredila CB, ki je še vedno poz. Več novic v pon. Lepe praznike želim vsem!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 24.12.2009 18:47:27
|
|
|
|
Teni_
|
Pri meni še vedno nič novega, če je do zjutraj ne bo, naredim test. Je bil možek priden in šel v lekarno po test, ker sem jaz delala, pa nisem imela časa. Držite prosim pesti, da mi Božiček prinese najlepše darilo. Lillchy. žal mi je . Upam, da v januarju uspe.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 24.12.2009 21:27:51
|
|
|
|
witch
|
teni rr - tudi jaz rečem isto.. še vedno je ni (že 7 dni nič), dva testa do zdaj negativna, fant je hodil danes v lekarno in če je ne bo delam test zjutraj. Tak da držim pesti da nama obema uspe da res dobive najlepše božično darilo..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 24.12.2009 23:48:57
|
|
|
|
tejči28
|
Teni RR in witch držim pesti za obe,da ugledala pluske na božično jutro. Za ostale,ki pa ste ugledale pa . Jaz mojo še čakam.
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 25.12.2009 8:50:25
|
|
|
|
Anonimen
|
LP A3
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 25.12.2009 8:51:07
|
|
|
|
nadka30
|
teni in witch želim vama da kmalu ugledata plus. Pri meni je pa tako tečke še ni, sem delala test (FS)je tudi minus, tako da sedaj pa res ne vem več kaj se dogaja . Sedaj pa počakam še par dni in če ne bo naredim test z CB in pol upam da vem pri čem sem Želim vam prekrasen Božič, prelepe pluske na testih in leta 2010 prelepe, zdrave bejbije v naročju
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 25.12.2009 8:58:16
|
|
|
|
witch
|
test opravljen seveda spet negativen že tretji.. prva dva sta bila fs, zdaj cb. tak da meni očitno nagaja.. če pa ni to pa nisem več dovolj pametna kaj je..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 25.12.2009 9:01:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro!! Jaz sem bila pa včeraj tako zaposlena v službi, da nisem imela časa do lekarne skočit...sem včeraj delala zadnji letošnji dan in so mi naložili ogromno dela...itak nekdo mora naredit vse za naprej, da me ja nebi bilo treba nadomeščati Pa še sem bila zmenjena, da grem prej domov ker imam viška ure in mi ni ratalo Ah, kaj čmo...bom delala test v ponedeljek ali torek, če prej ne bo prišla ...me pa danes zeloooooo zabada v križu in vse me boli tako kot pri menstruaciji, kakšnih posebnih znakov pa nimam.... teni in witch......držim pesti, da je vama božiček podaril plusek Lillchy. Matejka.D....tebi bom pa samo čestitala......po mojem si srečka in so ti UZ naredili prekmalu...čestitke
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 25.12.2009 9:03:02
|
|
|
|
witch
|
Bliža se božič in z njim praznovanje, ki že nestrpno ga čakamo vsi. Božje drevesce krasi stanovanje, v jaslicah detece božje leži. Naj uresničijo vaše se sanje – vedno le dobro naj se vam godi! VeseŁ božič ..! ;***
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 25.12.2009 9:03:03
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch test opravljen seveda spet negativen že tretji.. prva dva sta bila fs, zdaj cb. tak da meni očitno nagaja.. če pa ni to pa nisem več dovolj pametna kaj je.. se popolnoma strinjam z zadnjim stavkom, tudi pri meni je tako da dejansko sploh ne vem kje sem , za odgovor pa tudi nisem dovolj pametna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2009 25.12.2009 9:03:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch test opravljen seveda spet negativen že tretji.. prva dva sta bila fs, zdaj cb. tak da meni očitno nagaja.. če pa ni to pa nisem več dovolj pametna kaj je..
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?