|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
23.12.2009 13:26:42   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10

No, in tako si sedaj midva urejava gnezdece. Kaj naj rečem punce. Marsikdo mi zavida, da živiva na svojem (waaaauuu, hišo imata). Ja, res je... ampak:
1. Moj je pri 15.ih ostal brez mami
2. najini otroci ne bodo nikili spoznali babice
3. noben, ampak res noben, ki nima svoje hiše in SAM skrbi zanjo NIMA POJMA kakšni stroški so to!! Kolikrat se komaj prebijeva čez mesec. Ampak sva srečna:) Ker se imava rada.

No, to je bilo to z moje strani.

user posted image user posted image user posted image imejte se radi!



zelo lepo napisano, se podpišem pod to, pri nama je isto razen, da tega dela kar se mame tiče, no vsaj bilo je dokler sem se jaz šolala, bila je ena plača in velika hiša, kar pa pomeni tud veliki, celo preveliki stroški takrat za naju, brez pomoči staršev nebi zmogla, sedaj ko pa imama oba redne zaposlitve in še to v Avstriji pa je cela zadeva bistveno drugačna, no kar hočem povedat je da vizualno za druge lahko imaš vse kaj pa se v hiši dogaja pa vedo samo njeni lastniki. In iz lastne kože vem da ni zmeraj lahko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 301
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
23.12.2009 13:46:03   
Anonimen
Hej punce.

Danes pa ste malo bolj mirne z odgovori in se ni 5 strani od jutra. Pridne user posted image

Cojka, javi kako je blo na morfologiji!

Natasaxy kot sem napisala ze DiDi, midva sva vzela kredit in trenutno tak obrok, kot imava najemnino, tako da ne bo nobene razlike v skupnem dohodku. So nama pa starsi nekaj dali in nekaj posodili. Imajo pa njegovi starsi ogromno hiso v Dravljah, ki se bo kmalu prodajala, moji pa ogromno stanovanje v Bezigrajskem dvoru, ki je tudi veliko vredno. Tako da se ne sekirava, da bi mogla res 20 let odplacevati kredit. Mislim, da bova prej odplacala. Sploh ko bom sla jaz v sluzbo po porodniski in bova dvignila obrok odplacila. Sva se kar nekako sprijaznila s tem, da ta denar dava stran pa mir. Je pa res ogromno stanovanje. Pa se novo je. No, pa najino, to je najbolj pomembno!! user posted image

DiDi saj meni se ni treba opravicevati, nisem nic rekla o narkomanih. In se cist strinjam s tabo, da vcasih res dobijo ta obcinska stanovanja kaksni taki, ki si jih en zasluzijo. Prvic pa slisim, da bi se narkomanom dalo kaksna stanovanja. V LJ sem skoraj ziher, da Jankovic tega ne dela. On prodaja Celovske dvore po 3500 na kvadratni meter za eno grdo blokovsko naselje. Eh, brezveze. Saj ni vazno v kaksnem raste dete. Otrok za sreco ne rabi svojega nadstropja v hisi, ce mene vprasas.
Pa ja Primorke, dajte se kaj dobivat pa slikice sem nalimajte. Da vas malo spoznamo user posted image

Aja, se glede fotografa. To je tako zelo poceni, da bi se jaz sla. Jaz ti to priporocam, ker to je res poceni. Kje si to nasla? A imajo kaksno spletno stran?

Getreal saj se mi je zdelo, da si pol-pol. No, naslednjic mores priti. Je bla vceraj tudi Pupa. One je tudi 50-50 user posted image
Sem pa cist pozabila, da je tvoj sportnik. Potem pa itak ni cudno, da se mu ze mesa ob smuckah. Cakaj, da mala zacne s kolesom pa rolerji pa skiro. Pa potem odbojka pa rokomet pa aerobika pa ... hehe user posted image

Ela23 jaz te cist stekam. Vidva le bodita na svojem in pocasi si boste ze tako ustimali, da bo za vse dovolj prostora. Midva bi tudi lahko sla k njegovim in tasca velikokrat rece, da ne bosta vec dolgo mogla biti sama v taki veliki hisi, ampak jaz grem res rajsi pod most v skatle zivet. Pa je tasca cist sprejemljiva, ampak mi je super, da bo vsaj 10 km stran. Pa moja mami tudi. Ampak ona itak nima casa za nic. Je se mlada pa veliko dela pa se predava zraven in vcasih nima casa niti za svojega moza, kje sele zame pa za mojega. Tudi za vnukico po moje ne bo glih take drame. Ko bo prisla na obisk bo, drugace bo pa mir. Tasca je pa v penziji in ima veliko prevec casa user posted image

Aprilcica10 jaz sicer nikoli nisem zivela v hisi, je pa moj in vedno rece, da je s hiso samo delo in stroski. Ampak je pa vajina in vasa mala druzinica bo notri zivela in zato se vcasih marsikaj lazje pretrpi. Glede prstanov pa res, kot je rekla tudi Marjanaj, Mocnik je kar poceni. Zlatarna Celje je dosti drazja. Vama priporocam, da gresta malo pogledat se v kaksno drugo zlatarno pa bosta imela priblizno sliko o ceni. Sicer je pa tako, ce vama zdaj zmanjka si kupita neke bolj simbolicne rinke (oziroma sploh ni treba, da je prstan. Moja kolegica je svojemu mozu uro zapela na roko kot simbol, ker on pac ne nosi. Lahko mu das karkoli svojega in on tebi, to je bojda celo v zakonu nekje napisano). No, zdaj nekaj simbolicnega, ko pa bosta bolj pri denarju in bo tudi mali/mala vecji pa se bosta imela obnovitev zaobljub in si bosta takrat vec privoscila. Midva sva za najino poroko zmetala veliko veliko denarja, kar mi sicer ni zal, ampak ce bi vedela, da bom cez 2 meseca zanosila in cez pol leta stanovanje kupovala bi mogoce prisparala kaksnega jurja al pa dva. user posted image

Mamika25 Kam pa greste na pocitnice? Jaz sem ful hotela, da greva midva vsaj malo nekam ven pa zgleda, da bova res doma. Penzionista user posted image

Spet roman od mene.Pa se sem pozabila miljon stvari. Nic novega user posted image

(odgovor članu Di_Di)
  Neposredna povezava do sporočila: 302
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
23.12.2009 14:00:34   
memole
Ejla!

Kako ste?
Čvekavo a ne?user posted image user posted image user posted image

Jaz sem ok sem danes dobro urco prej končala službo ker gre možek v Lj!

Glede stanovanja midva sva brez in živimo pri mojih starših!

Di_Di naju je fotografiral David Vatovec in njegova punca!
Jaz se na te zadeve ne spoznam tko da ti ne vem povedat a je cena ok al ne ker tudi za naju je moj rihtal!

No danes je pa mal sonček posijal!

Chi_Pita jaz sem ga tudi dobila in sem ga takoj naprej poslala!user posted image user posted image user posted image


_____________________________

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 303
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
23.12.2009 14:22:43   
ela24
Evo mene iz pregledauser posted image
Otroček je ok, tudi ta posteljica se nakazuje, da se bo dvignila, tako da sem zelo vesela. Sicer se moram itak pazit pa počivat, ampak lahko grem na kak sprehodek.
In ni mi treba v bolnico kar je user posted image  Sicer je rekla da možno je da se pojavijo kake krvitve, takrat pač takoj v bolnico, da ona pa meni, da dobro kaže! Uh upam da res.
Tehta med 700 in 800 grami. Tako, da pridno raste. Meni še sicer vedno manjka kaka kilca do teže pred nosečnostjo, ampak je rekla, da otrok si že vzame kolikor rabiuser posted image  tak, da bo pol pač manj dol za dobit, bom pa probala stare zalogeuser posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 304
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
23.12.2009 14:26:28   
nejanejc
ojla,

ma res je najlepse bit na svojem, pa naj bo hiska al ap stanovanje, samo, da si po svojh zmoznostih in je ok. Ljudje sicer marsikaj prenesemo, to je res.

tropical upam, da te manj matra ze danes...

ela upam, da je slo vredu na pregledu...

cojka upam, da si zvedla spol, da je potrjeno :)

midva sva pa vzela prstane v Zlatarni Celje. Pr Močniku naju niso nobeni navdusli.  Bolj so se nama zdeli dodelani pri ZC.Cena je bla pa en 650€.  Nisva pa prevec komplicirala, ker sva vse zlo hitro organizirala. Ceprav so Aglaini cist lepi in bi mela podobne, si jih dala po narocilu delat ane.

fotkanje, menise tudi ne zdi drago. Imajo fotografi kar nabite cene, sploh ce se spomnem poroke, ko sva iskala fotografa... Glava boli.

nova sobica je montirana, zdej moreva kaj pospravit, ko pridem domov in bo ze veliko skatel manj. Jupiiiiiiiiii

papa

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 305
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
23.12.2009 14:31:37   
Izabela_07
Še en pozdravček vsem od mene, ne dohajam  - tolk ste načvekale! Čestitek vsem za preglede in za stanovanje.
Midva sva seveda zakreditirana,  vendar na svojem - oboji starši imajo hiše, ampak imam raje kredit kot pa da bi živela pri katerihkoli, pa so načeloma vsi ok. Imava pa veliko stanovanje 128m2, plus atrij in teraso, tako da načeloma ne bo potrebe po večjem, razen seveda da sanjava o svoji hiški, ne dosti večje kvadrature, ampak hiša je le hiša!

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 306
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
23.12.2009 14:32:54   
Izabela_07
Tiste ki gledate za profesionalno fotkanje - cena 130EUR je zelo ugodna! Večkrat namreč v službi potrebujem profi fotografa in cene znajo biti hudo navite

(odgovor članu Izabela_07)
Neposredna povezava do sporočila: 307
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
23.12.2009 14:47:02   
nizy
dan,

stanovanje -midva sva na svojem že 11let , pred tem sva bila letoinpol v najemu ,...  takrat sva kupila 2-sobnega 50m2 , lansko leto ga izplačala,....sam zj nam je premajhen, bomo mogli menjat ,ampak € pa ni user posted image . Pa se tudi ne obremenjujem fejst  s tem  v glavnem na svojem smo , mamo streho nad glavo pa  živi in  zdravi smo , pa še radi se mamo in to je to user posted image , ...
.user posted image nima  službe za nedoločen čas , ker je firmo menjal ,in  nisva kreditno sposobna user posted image , bo pa to tudi enkrat user posted image

(odgovor članu Izabela_07)
Neposredna povezava do sporočila: 308
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
23.12.2009 14:54:55   
Di_Di
aglaia že nekaj časa gledam fotke od ene znanke, no včeraj pa sem se opogumla in ji polala sporočilo in jo vprašala ko jo to fotka... sam ona je kao model... no in odgovorila mi je naj na fb najdem artatelje koper in pišem temu tipu da mi bo on znal več povedat o cenah itd... ta atelje imajo pa tu pri nas v kp... je pa full prijazen v roku 10min mi je nazaj odpisal.. verjetno je bil ravno na fb... si greš pa lahko pogledat njegove fotke tu imaš link: http://www.facebook.com/home.php?#/artelje?v=photos&ref=ts

memole hvala. Sem ugotovila da je to ta tip, katerega sem danes kontaktirala. Pa sta zadovoljna s fotkami?

superca za preglede! sem vesela da je vse ok! user posted image

izabela hvala ti.... jaz si full želim it in nisem vedla kake so cene zato mi pride prav če katera kar koli ve... user posted image

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 309
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
23.12.2009 15:17:02   
Anonimen
Ojla! user posted image

Ma ja... saj denarja nikoli ni. Midva imava kredit in lizing, in bova šla verjetno iz tega kredita (ko ga odplačava) v novega. Začaran krog. Ne vem, kdo lahko vse skešira na rokeuser posted image

Ela24: user posted image user posted image user posted image user posted image Sem zelo vesela zate in seveda tudi tvojega user posted image

Cojka: joooj, javi se, me tako firbca, da me bo kar pobralouser posted image

Nič, grem kuhat naprej, čeprav krvavice se tako same pečejo, jim ne morem nič pomagatuser posted image user posted image

Pridne bodite!

(odgovor članu Di_Di)
  Neposredna povezava do sporočila: 310
   [Brisano sporočilo]
23.12.2009 15:40:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 311
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
23.12.2009 15:45:08   
nejanejc
Čestitke za Tineja torej ;) user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 312
   [Brisano sporočilo]
23.12.2009 16:11:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nejanejc)
  Neposredna povezava do sporočila: 313
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
23.12.2009 16:27:43   
memole
Di_Di z slikami sva zadovoljna!

Midva sva prstane vzela v zlatarni Karat in sva zelo zadovoljna pa še draga nista bila sta jih pa najini priči plačali!

Ela24 super da si lahko doma in ti ni potrebno it spet v bolnico,pa naj tako tudi ostane do poroda!

Cojka čestitke za fantka!user posted image user posted image user posted image


_____________________________

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 314
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
23.12.2009 16:28:56   
Di_Di
cojka tudi vi boste imeli user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image super. Bi prosila če mi pošlješ kako slikico ja, če ti ni odveč seveda. Kaj ti polšlejm pod zasebna mail... al pa če greš na mojo stran na fb mam napisan mail.. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 315
   [Brisano sporočilo]
23.12.2009 16:33:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Di_Di)
  Neposredna povezava do sporočila: 316
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
23.12.2009 16:35:50   
Anonimen
Cojka: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo ime za lepega fantkauser posted image user posted image

Ljudje, pa so takšni kot so, nekateri se na žalost nikoli ne bodo spremenili, drugi ostanejo na stopnji 5-letnega otroka.

Aja, sem se spomnila, Tropical: NP 21.1.

Šibamuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 317
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
23.12.2009 16:38:57   
Anonimen
cojka,čestitke za fanteka...sedaj pa hitro k imenih---lp...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 318
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
23.12.2009 16:46:12   
memole
Aja še to sem pozabila glede spanja na hrbtu in trebuhu!
Sem lih danes brala da sploh ni problem da bi škodile otroku je sam to problem z spanjem na hrbtu ker vsa teža maternice pritiska na hrbet in črevesje ter na spodnjo veno kavo-žilo,ki dovaja kri iz spodnjega dela telesa v srce!Posledica so lahko bolečine v križu,glavoboli,slabo urejena prebava,hemeroidi,težave z dihanjem in krvnim obtokom,padcem krvnega tlaka.Proti koncu nosečnosti ker je maternica še težja lahko pride do do popolne prekinitve pretoka skozi veno kavo.V tem primeru nosečnici pade krvni tlak,pojavi se slabost in lahko izgubi zavest.Ko se pa obrneš na stran se ponavadi krvni pretok ponovno izpostavi!
Tako da se ni potrebno ustrašit če se zbudiste na hrbtu ker malo ljudi prespi celo noč v enem položaju tako se potem samo obrnete na bok,otroku niste škodovale!
To je v novi reviji mama pa si lahko preberete!
Na trebuhu pa je potem itak težko spat ker imaš občutek da spiš na žogi!user posted image user posted image


_____________________________

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 319
   [Brisano sporočilo]
23.12.2009 16:46:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 320
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
23.12.2009 16:48:36   
nizy
cojka-user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image , pa uspešno slikanje user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 321
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
23.12.2009 16:49:00   
Anonimen
aprilčica upam ..da te nisem na kakšen način užalila...ampak moje mišlenje je tako....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 322
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
23.12.2009 17:12:02   
katy83
pozdrav punce.

No, najprej bom napisala kaj se mi je danes zgodilo, potem pa grem brat za nazaj in še kaj komentirat.

Skratka, danes zagotovo ni moj dan. user posted image  Zjutraj sva bili z mamo zmenjeni, da greva v mesto po darila in ko prideva v mesto, me kar naenkrat začnejo grabit krči, pa ledvice bolet, pa ne vem kaj vse. Z bolečino je šlo tak daleč, da sem že komaj hodila, na koncu sem že sredi trgovine klečala na tleh. user posted image   Pa me je mami peljala kar v bolnico (moja ginekologinja takrat ni delala), kjer so me takoj sprejeli in me najprej dali na ctg, da vidijo, če imam popadke. user posted image  Groza. Full me je bilo strah. No, ok potem ko sem slišala user posted image  srček in videla ravno črto za popadke, me je strah minil, bolečina pa tudi.
Potem so me še ginekološko pregledali in naredili vaginalni uz in dr. je rekel, da je vse tako kot mora bit, da pa bolečina verjetno nastane, ker user posted image  pritiska na kakšen živec. Rekel mi je, da moram strogo počivat, v primeru bolečin vzet lekadol, če pa še takrat ne bo boljše, pa prit v bolnico.
no, to je to, tako da moje nadaljnje študentsko delo odpade. nič zato, saj imam itak februarja še 2 izpita, pa se bom učila. Vsako slabo je za nekaj dobro, ne?

Aja, še to: ker sem v bolnico prišla brez napotnice, so mi izstavili račun za 50€, vendar nisem rabila plačat, ker mi je rekla, da lahko prinesem napotnico, vendar z današnjim datumom gor. Moja ginekologinja je do ponedeljka na dopustu. Kaj mi lahko dajo napotnico za nazaj?
 
 
no, tako, grem zdaj prebrat kaj ste pisale, pa še kasneje pokomentiram user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 323
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
23.12.2009 17:17:54   
Anonimen
Joooj, Katy83user posted image Samo, da je mali ok!! Počivaj user posted image user posted image

Levinjica:
zakaj bi me užalila?? Sem šla gledat, če sem spregledala kakšen post, pa ne najdem ničesar s čimer bi me ti užalila. Drugače ima pa tako vsak svoje mnenjeuser posted image In prav je takouser posted image

(odgovor članu katy83)
  Neposredna povezava do sporočila: 324
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
23.12.2009 17:25:10   
nizy
katy83- ti ne znam svetovati glede napotniceuser posted image ,... boš mogla pa  verjetno bolj počivati user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...




Ime
suzi89

Katero ime Vam je bolj všeč?

Melanie (84%)

Amy Lee (16%)


Število vseh glasov: 164

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!