Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 11:08:04
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 flaska jaz sm tud včeri zvečer dišala ko pri norcih pa je moj bil neki živčen ne vem kaj mu ni pasalo Bogi g. Dudek. Mu ne dišijo preveč ti naši naravni preganjalci prehladov
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 11:11:56
|
|
|
|
lake
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Aja, Lake, jaz ne vem kolk je to g Pojem en jogurt al pa dva pred peko, potem pa imam merico tud jaz Hja, nimam jogurta , bom kr približn nardila, sej prvič mi ponavad vedno rata, drugič pa ne več tok
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 11:14:16
|
|
|
|
majana79
|
lake, dej ti stehtam, počak mal
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 11:15:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG Nam je pa božiček tv prinesel Po letu in pol tv izolacije ponovno prihajamo med žive Sam upam, da ne bomo potem sam tv bulil...me pa prav zanima, kako nam bo ratal vso to feršterkarijo porihtat...kje so cajti, ko si samo anteno pa v elektriko vklopil. Danes pa malodane doktoriraš, da znaš program prestavit je še bolj enostavno. samo na gumb pritisneš in ti sam najde vse programe.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 11:17:33
|
|
|
|
majana79
|
lake, bom k.... očitno ga je moj stran vrgu ej, za tisto za J., a bi mogla jaz kaj poklicat tja? k še nimava datuma?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 11:18:03
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG Nam je pa božiček tv prinesel Po letu in pol tv izolacije ponovno prihajamo med žive Sam upam, da ne bomo potem sam tv bulil...me pa prav zanima, kako nam bo ratal vso to feršterkarijo porihtat...kje so cajti, ko si samo anteno pa v elektriko vklopil. Danes pa malodane doktoriraš, da znaš program prestavit je še bolj enostavno. samo na gumb pritisneš in ti sam najde vse programe. Samo potem si moraš zapisat kje je kater, ker vse pomeša...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 11:18:41
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 lake, bom k.... očitno ga je moj stran vrgu ej, za tisto za J., a bi mogla jaz kaj poklicat tja? k še nimava datuma? kaj imata?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 11:23:40
|
|
|
|
Dudica1
|
Maj se je zbudil,je spal 3 ure Zdej pa greva na kavico...by by
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 11:24:16
|
|
|
|
lake
|
Napotnica je pri zdravniku, samo še ni določil datuma. Težim vsak dan.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 11:26:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG Nam je pa božiček tv prinesel Po letu in pol tv izolacije ponovno prihajamo med žive Sam upam, da ne bomo potem sam tv bulil...me pa prav zanima, kako nam bo ratal vso to feršterkarijo porihtat...kje so cajti, ko si samo anteno pa v elektriko vklopil. Danes pa malodane doktoriraš, da znaš program prestavit je še bolj enostavno. samo na gumb pritisneš in ti sam najde vse programe. Samo potem si moraš zapisat kje je kater, ker vse pomeša... zakaj ? si jih pa po svoje nastaviš...samo zamenjaš kanale...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 11:26:49
|
|
|
|
lake
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Maj se je zbudil,je spal 3 ure Zdej pa greva na kavico...by by Lepo se mejta, Taja ni še nič spala, je polna energije. Jst jo mam pa vedno manj .
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 11:28:49
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG am je pa božiček tv prinesel Po letu in pol tv izolacije ponovno prihajamo med žive Sam upam, da ne bomo potem sam tv bulil...me pa prav zanima, kako nam bo ratal vso to feršterkarijo porihtat...kje so cajti, ko si sao anteno pa v elektriko vklopil. Danes pa malodane doktoriraš, da znaš program prestavit je še bolj enostavno. samo na gumb pritisneš in ti sam najde vse programe. Samo potem si moraš zapisat kje je kater, ker vse pomeša... zakaj ? si jih pa po svoje nastaviš...samo zamenjaš kanale... To pa ja. Moj je zraven čist nervozen postal, sem pol sama vse naštimala. En kup pritiskanja. In en kup kanalov.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 11:32:39
|
|
|
|
Anonimen
|
naštimaš si tistih 10 kanalov, ki jih najbolj gledaš, vse ostalo pa je itak vseeno kje jih imaš
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 11:34:56
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 lake, bom k.... očitno ga je moj stran vrgu ej, za tisto za J., a bi mogla jaz kaj poklicat tja? k še nimava datuma? kaj imata? alergologa
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 11:35:08
|
|
|
|
PapuaNG
|
Sej, ko vzpostavim povezavo internet-tista škatla poleg teveja-tv, bom že na pol poti. Upam Grem zdaj navodila brat...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 11:35:39
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Napotnica je pri zdravniku, samo še ni določil datuma. Težim vsak dan. no sej, sam da vem, če bo P kej težila, men je itak vseen, kasnej ga pikajo, boljše je tnx!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 11:37:08
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG am je pa božiček tv prinesel Po letu in pol tv izolacije ponovno prihajamo med žive Sam upam, da ne bomo potem sam tv bulil...me pa prav zanima, kako nam bo ratal vso to feršterkarijo porihtat...kje so cajti, ko si sao anteno pa v elektriko vklopil. Danes pa malodane doktoriraš, da znaš program prestavit je še bolj enostavno. samo na gumb pritisneš in ti sam najde vse programe. Samo potem si moraš zapisat kje je kater, ker vse pomeša... zakaj ? si jih pa po svoje nastaviš...samo zamenjaš kanale... To pa ja. Moj je zraven čist nervozen postal, sem pol sama vse naštimala. En kup pritiskanja. In en kup kanalov. sucking Siol ma pa zdej to prek neta... ne moreš nč na samem receiverju štimat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 11:40:22
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* naštimaš si tistih 10 kanalov, ki jih najbolj gledaš, vse ostalo pa je itak vseeno kje jih imaš Ja, tistih 10 šortnih, ki morjo bit čist na začetku. Ostalo je res vseen kje so
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 11:41:59
|
|
|
|
FLASK_A
|
Majana, ares Kr neki? Aja, vidim da imata z Lake tole nekej v domeni za J. Sem očitno nekaj preskočila.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 11:42:55
|
|
|
|
FLASK_A
|
A glava je kej boljš?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 12:02:47
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Majana, ares Kr neki? Aja, vidim da imata z Lake tole nekej v domeni za J. Sem očitno nekaj preskočila. Sem zadnjič napisala, da mormo it alergologu, zarad reakcije po cepivu. mislm da te takrat ni blo kej velik gor glava je boljše, bova šla zdej mal ven končno, samo da se oblečem še dobro da je moj doma, da ma J. zdele
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 12:14:54
|
|
|
|
majana79
|
greva v mesto, če se hoče kera pridružit
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 12:23:52
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Majana, ares Kr neki? Aja, vidim da imata z Lake tole nekej v domeni za J. Sem očitno nekaj preskočila. Sem zadnjič napisala, da mormo it alergologu, zarad reakcije po cepivu. mislm da te takrat ni blo kej velik gor glava je boljše, bova šla zdej mal ven končno, samo da se oblečem še dobro da je moj doma, da ma J. zdele Ti veš, da res nisem zasledila tega. Ja upam da bo vse OK ane
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 12:54:40
|
|
|
|
lake
|
Evo moj otrok je omagal, in to na stolčku, reva boga, je bla očitno tok zmatrana, da ji je samo glava dol padla, medtem ko sm pekla. Zdej sm to kr mal približno nardila, Flaška če ne bojo dobri jih teb prnesem,
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 12:59:10
|
|
|
|
lake
|
Tole pa morm prpopat, ker je tipično moško VPRAŠANJE NA FORUMU Oglašam se vam prvič, ker bi želel vaš odgovor na mojo hudo osebno travmo, ki me preganja. Živim namreč že nekaj let s punco, ki jo zelo ljubim in zadnje čase imam občutek, da me vara. Ne odgovarja mi na GSM, veliko hodi naokrog s prijateljicami in ko jo vprašam s katerimi, so to vedno ali sodelavke ali pa osebe, ki jih ne poznam. Domov večkrat prihaja pozno ponoči in taxija, s katerim naj bi se pripeljala, nikoli ne vidim, čeprav slišim motor od avta, ona pa vedno zadnje metre pride peš. Veliko ji zvoni telefon in če se oglasim jaz, se na drugi strani veza prekine. Pred dnevi sem vzel v roke njen telefon, da bi pogledal, koliko je ura, ona pa se je zelo močno razburila, češ da posegam v njeno privatnost, zato sem se odločil, da končno pridem zadevi do dna. Včeraj zvečer je šla zopet ven prijateljicami in odločil sem se, da jo ob prihodu nekje skrit počakam in preverim, kako in s kom se bo ponoči pripeljala domov. Skril sem se za svoj avto in ko sem tako nekaj časa čepel, sem opazil, da se je na zadnjem blatniku na več koncih pojavila rja. Zdaj pa me zanima, kako naj to odstranim ali naj jo premažem s silikonom ali naj zamenjam blatnik, da se ne bo rja širila še drugam?? Zahvaljujem se za vaš čimprejšnji odgovor.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?