Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 8:42:32
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat sej sploh ne vem kaj pricakovati....vem pa da baje s pilatesem lepo oblikujes telo Ja, maščobe se ne topijo, ker to ni kardio, samo imaš pa obliko. Si bolj 'kompakten'. u mati božja lol sej ne boste delale na napravah, ampak na tleh, z žogami, trakovi, ipd.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 8:43:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja *Lina* pa en gardener zate kva pa je to za en old man ?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 8:43:46
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja če delaš samo po 4 ure tedensko ali 6 ur ti po zakonu ne smejo dat delat vikenda tega pa nisem vedela... se pa veliko mamic, ki se odločijo za skrajšani delovnik, zmeni z delodajalcem, da delajo štiri dni (pon do čet) po 5 ur in imajo petek frej... ampak tukaj je spet prilagodljivost delodajalca. ti nadur in nedelj in praz Najbrž si mislila od pon do četrtka po 8 ur?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 8:44:07
|
|
|
|
Anonimen
|
sem bolj za sodobno opremo:
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 8:44:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja če delaš samo po 4 ure tedensko ali 6 ur ti po zakonu ne smejo dat delat vikenda tega pa nisem vedela... se pa veliko mamic, ki se odločijo za skrajšani delovnik, zmeni z delodajalcem, da delajo štiri dni (pon do čet) po 5 ur in imajo petek frej... ampak tukaj je spet prilagodljivost delodajalca. ja to je stvar delodajalca, kako se pol zmeniš z njim sam pri nas v tušu so plačali kazen ker so eni od mojih sodelovk rekl da bo delala v soboto pa bo pol v ponedeljek frej, zato pa zdej vem, da če imaš 40urni delovnik in da delaš skrajšen delovnik 20 ur na teden ti po zakonu ne smejo dat delat vikendt, samo če se sama zmeniš z poslovodjo, šefom da bi rada delala, v ta namen pa moraš neki podpisat, tako kot če te hoče dat delatza nadure
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 8:44:52
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, smo kar vredu spali, za spremembo. Imam pa filing, da ima budilko v riti-vsako jutro se zbudi 10 do 8ih. Sem se končno spet za frizerja zmenila....v ponedeljek grem dat stran tole sračje gnezdo na moji glavi. Pa včeraj je moj vse mleko porabil za palačinke, zdej nimamo pa nič mleka Kruha itak ni, tko da bom za silo naredila palačinko za zajtrk Pa bom pol skočila v štacuno, ko dam malega spat. Se mi ne da ubadat z oblačenjem samo zato, da čez cesto skočim... aja, midva sva tut rekla,da si bova potem, ko začnem delat, omislila čistilko. Sva oba bolj leva kar se tega tiče, tko da bova delo prepustila profesionalcem Men se že zdej ne da pucat, kaj šele, ko bom delala 8 ur na dan...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 8:46:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: k.tja *Lina* pa en gardener zate kva pa je to za en old man ? če je pa veliko na zraku,... brez klobuka,... se koža hitreje stara,... a mlajšega, praviš, da bi?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 8:46:57
|
|
|
|
Anonimen
|
uuu tuki je pa veliko ponudb za čistit se javim da bom vaša čistilka, seveda z dobrim plačilom
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 8:47:00
|
|
|
|
Anonimen
|
sej fato sem že imela. potem pa mi je ušla nato je prišla porodniška, pa mi je bilo brezeveze, da še enega gledam kle po bajti. ko bom šla v službo, pa mi sigurno ne uide.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 8:47:27
|
|
|
|
FLASK_A
|
Dobro jutro! Koko zanimive teme ste imele včeraj! Mene je pa zmanjkalo. Sem zaspala ko ubita. Leela, Upam da ne bo nič hujšega in boste kmalu brez kozic. Tanja, Majana, Tubby, držim pesti za vas da se kje najde ugodna hiška ali lepo stanovanje za vaše družinice Dudi, ! Avtek Tanja, super za ritko. In za spanje! Lina, ko ujameš pravi ritem bo šlo. Samo nekaj časa traja... Katmat Aja, zato si tam neki kupila. Nema veze da je med z okusom čokilade Majana... Uf, slaba noč Kofe, pa bo. Nekako. Lina, to si pa res tanartabulšo slikco našla
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 8:48:10
|
|
|
|
FLASK_A
|
Jaz rabim samo za likat. Ostalo mi ni problem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 8:48:19
|
|
|
|
PapuaNG
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: k.tja če delaš samo po 4 ure tedensko ali 6 ur ti po zakonu ne smejo dat delat vikenda tega pa nisem vedela... se pa veliko mamic, ki se odločijo za skrajšani delovnik, zmeni z delodajalcem, da delajo štiri dni (pon do čet) po 5 ur in imajo petek frej... ampak tukaj je spet prilagodljivost delodajalca. ti nadur in nedelj in praz Najbrž si mislila od pon do četrtka po 8 ur? Je kar prav napisala-skrajšan delovni čas pomeni čas, krajši od polnega delovnega časa in daljši od polovice delovnega časa. Torej če je polno delovni čas 40 ur, je krajši delovni čas vse od 20-39 ur In če delaš štiri dni po pet ur je to 20 ur vse skupaj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 8:48:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Jaz rabim samo za likat. Ostalo mi ni problem važi pridem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 8:50:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: k.tja če delaš samo po 4 ure tedensko ali 6 ur ti po zakonu ne smejo dat delat vikenda tega pa nisem vedela... se pa veliko mamic, ki se odločijo za skrajšani delovnik, zmeni z delodajalcem, da delajo štiri dni (pon do čet) po 5 ur in imajo petek frej... ampak tukaj je spet prilagodljivost delodajalca. ti nadur in nedelj in praz Najbrž si mislila od pon do četrtka po 8 ur? ne, tiste so delale po 4 ure na dan,...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 8:50:53
|
|
|
|
Dudica1
|
Jaz vem da bom šla delat samo za 4 ali 6 ur dopoldne...če le dobim,zarad dnarja se mi itak ne gre tolk kot bit popoldne doma z otroci
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 8:53:13
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Katmat Aja, zato si tam neki kupila. Nema veze da je med z okusom čokilade medenko iz ljutomera
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 8:53:16
|
|
|
|
FLASK_A
|
Dudi, kako lepo si napisala. Imaš prav. In super, da imaš tudi dejansko možnost tako biti doma z otroci. Men je tut fajn, kot študent si itak sama krojim dneve. Boljš itak ne bi moglo bit.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 8:53:43
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Katmat Aja, zato si tam neki kupila. Nema veze da je med z okusom čokilade medenko iz ljutomera
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 8:54:35
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Dudi, kako lepo si napisala. Imaš prav. In super, da imaš tudi dejansko možnost tako biti doma z otroci. Men je tut fajn, kot študent si itak sama krojim dneve. Boljš itak ne bi moglo bit. ne prav res je,če bi mogla delat popoldne dejansko en teden ne vidim nič otrok!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 8:55:00
|
|
|
|
KatMat
|
pa ves kok je dobr un z čokolado.....mmmmmmmmm...pa un s pomaranco-joj kok je osvezilen
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 8:55:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa včeraj je moj vse mleko porabil za palačinke, zdej nimamo pa nič mleka če imaš mleko v prahu, lahko tudi z njim narediš palačinke,... jaz sem jih včeraj in so bile prav dobre! Dudica, super za avtoček! ste ga že izbrali?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 8:56:38
|
|
|
|
Dudica1
|
ktja ma nič se ne moreva dokončno odločit...jutri greva pogledat pa mal sprobat in bova videla.Zdej ko sem šla k G sem vozila za citroenom C4...ooo kok je lep da dol padeš,in pol tko kaj vidim pa se ne morem odločit
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 8:57:54
|
|
|
|
Anonimen
|
grem delat kristmas filing - pospravljat. imate kakšen dober recept za maso za piškote ? se bom trudila biti vzorna mati in jih probala spečt.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 8:57:56
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, tile citroenčki so kar luštni! je pa res toliko avtomobilov, da se je težko odločiti! kar koli se bosta odločila, naj vama dobro služi!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 23.12.2009 8:58:49
|
|
|
|
Anonimen
|
tudi mene čakajo opravki,... imejte se skrajno lepo!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?