mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela Luka je vodene koze pokasiral. Čez par dni jih še pri Filipu pričakujem. Upam, da kasirate lažjo obliko. Naši dve sta imeli kar srečo. V lekarni se dobi ena pena (brez recepta), s katero jih lahko mažeš, da manj srbi. Se pa Juliji na sencih ful pozna ena precejšnja brazgotina - sem se posvetovala s P in mi je rekla naj kar nabavim kakšno kremo proti brazgotinjenju. In sem na nasvet lekarnarke vzela eno mini tubico, ki je prišla 40 evrov . Še zdaj me boli glava, ko pomislim, ampak če bo pomagala, da ne bo imela brazgotine na obrazu, bom zadovoljna. IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG Tudi prav, bomo pa z levčkom jedli, če ne bo šlo drugače Panem et circenses . Priporočam eno super igračo - pisanega klovna od firme Tolo, ki se prisesa na mizo in ga otrok lahko med hranjenjem grabi, ker se ziba naokoli. Dobil je naziv dobra igrača in pri nas je že starejšo ful zamotil, mlajša pa ga ima tudi rada. Naša tudi še ni plazilka, je bolj lene sorte, najraje ima igrače na dosegu roke, če je že nujno se odkotali do tja, kamor si želi, kaj dosti več pa ne. Pa kaj hočemo s tako zaspanko - danes je spala 2x po dve uri, potem je malo pred šesto morala zahrčkati za dobro uro - kot ponavadi, da se je spočila pred večerjo in urejanjem za spanje . Zbudila sem jo ob sedmih, ob pol devetih je zaspančkala naprej. S takšno kondicijo bo splazila tik pred OŠ . Kakanje - ena stvar mi je prišla na misel - pri GH je potrebno otroku dodati dovolj tekočine, sicer je kakec trd in težko kaka. Se spomnim, da sem pri starejši pred obrokom in na vsakih nekaj žlic dala požirek vode, pa nikoli ni imela težav s trdim blatom. Christiana, . Otroci - mene sta moji pupi ful spremenili, ampak v določenih stvareh na bolje - npr. učita me potrpežljivosti. In odkar sem mamica gledam na otroke zelo drugače kot prej, če bi me pred 10 leti kdo vprašal, bi rekla, da lahko komot živim brez otrok, zdaj si tega ne predstavljam več. Iskreno povedano, pojma nimam, kaj vraga delajo ljudje brez otrok z vsem časom, ki ga imajo na voljo. Glede še kakšnega otroka pa - si ne predstavljam, da ne bi nikoli več čutila življenja in brcik v svojem trebuhu, pa da ne bi nikoli več v spanje zapestovala svojega novorojenčka ali vohala njegove laske - ali še kakšna stvar na svetu diši slajše.... nočko.
|