|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 7. del
22.12.2009 19:25:13   
Dudica1
Naš je HB samo ene parkrat na leto...mogoče dvakrat malo vinjen user posted image tko da od tega sigurno ni 

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
22.12.2009 19:25:22   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

Očitno nisem ena tistih srečnic, ki so po rojstvu otroka ful srečne in se spremenijo na boljše.

tudi jaz neuser posted image ,... glede samega počutja sem kar "konstanta", no, občasno variramuser posted image ,... s tem priokusom, da sem bolj utrujena,...

Ktja, to pa nisem vedela??

ne izgleda tako, a?user posted image  se trudim,... saj pravim: vsi smo krvavi pod kožo.

priznam, da sem imela po rojstvu O. v sebi kar borbe,... tudi po U. zlom, ko sem prišla iz porodnišnice,...

drugače pa sem v sebi srečna toliko kot pred rojstvi, na boljše se nisem nič spremenila...

je pa res, da imam svoja mulčka zelo zelo rada in če bi zdaj izbirala, bi ju obdržala 100%... zaradi trenutkov, ki smo jih preživeli skupaj. učita me živeti.

Ktjauser posted image user posted image user posted image

Je lažje, če malo poveš, ni? Vse smo na istem konec koncev. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
22.12.2009 19:25:35   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Jaz mam tud deo intim user posted image user posted image full fajn zadeva....kadar mam ful belega toka si s tem umijem in mamažem z tea tree...pa ni več.

A to je tako milo? Moram prav pogledat.

se strinjam. ful dobruser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 3653
22.12.2009 19:26:37   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

Jaz mam tud deo intim user posted image user posted image full fajn zadeva....kadar mam ful belega toka si s tem umijem in mamažem z tea tree...pa ni več.

A to je tako milo? Moram prav pogledat.

se strinjam. ful dobruser posted image

in prav zdaj je rekla svetovalka da lahko tud otroke umivamo z njim za suho kožo ker je tko nežen

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
22.12.2009 19:28:44   
FLASK_A
http://www.naturaljust.si/deo_intim.php

To je to, ne? Super. Meni je najbolj zoprn občutek med Muser posted image . Mogoče mi bo kej pomagalo. Vsaj k počutju.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
22.12.2009 19:31:09   
Dudica1

To je to, ne? Super. Meni je najbolj zoprn občutek med Muser posted image . Mogoče mi bo kej pomagalo. Vsaj k počutju.

to je ja...res ga ful pohvalim in priporočam

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
22.12.2009 19:34:31   
majana79

to je ja...res ga ful pohvalim in priporočam

podpis

Jaz ga imam že par let in je super!

lina, hvala, bom šla iskat ob priliki

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
22.12.2009 19:36:25   
christiana21
Babike moje. Poročilo iz Lj je na facebooku, kopiram ga pa še sem...

Smo nazaj...končno. V Lj smo bili pri kirurginji hitro konec, vendar je zakompliciral nevrolog, tako, da smo tam čakali 4 ure za 10 min pregleda. V glavnem...spet sem dobila feeling, da so v Mb zasrali s stomo, ampak vrana vrani ne izkljuje oči.
Kirurginja je rekla, da potrebuje zapisnik operacije, preden sploh gre kaj delat in ker ga ni bilo, sva midva poslušala litanije :(. Potem se je zgražala, zakaj je mala prerezana po dolgem in tako grdo šivana. Ko sem vprašala kaj v Mb mučkajo je pa rekla, da nič, da je vse ok. Mislim haloooo, nič mi ni več jasno.
Z Bogdanom bova morala hoditi v bolnico Mb, da naju nau... Veččiijo klistiranja, da spravimo črevo, ki je od ritke do ne vem kam (ne vem kje so ga odrezali) nazaj v pogon in, da se razširi. Potem bova klistirala vsak dan sama doma. Januarja imamo pregled in slikanje čreveščka. Če bo ok, potem na koncu januarja sledi odstranitev stome. Vendar naju je kirurginja opozorila, da je bolje, če ji stoma ostane doživljenjsko in naj se je navadi, ter naj ji dopoveva, da je ne sme trgat dol in si praskat črevesja, ki ima zašito ven. Spet lahko napišem samo hallloooooooo...kak naj to dopovem 7. mesečnemu otroku?

Sledil je nevrolog...KATASTROFA. Čakali smo nanj 1 uro. Pregledal jo je na hitro, potem pa rekel, naj gremo na UZ glave(bil opravljen v 3 min), nanj smo čakali 2 uri. Nato smo pri... Večšli nazaj na oddelek in reče sestra, da naj ga počakamo 2 ure, da pride iz sestanka in napiše izvid. Pa nismo čakali, smo se dogovorili, da ga pošlje po pošti.
No, v glavnem, mala je tokrat nevrološko ok (naj vas spomnim, da je bila prejšnji pregled prizadeta, kako in kaj pa ni vedel), in lastnoročno se je odločil, da naj ji ne dajemo več otroške hrane iz izvlečkov kravjega mleka in jajc...od kdaj pa 7. mesečni otroci jejo jajca????? Skratka po njegovem je lahko alergična na jajca in mleko...rekel je naj poskusimo Sojamil. Kje ga pa dobim pa pojma nimam. Zdaj lahko že vsak nevrolog igra dietologa. Pa kje za vraga naj jaz dobim dodatke za v Sojamil, da bo bolj kaloričen in dober. Že smrdi kot pok. Že itak mala slabo je, zdaj pa še to.
Skratka katastrofalen dan je za mano...na koncu je še stoma popustila, ker je ta smotko od nevrologa pustil, da mala med pregledom stomo dol trga, drla se je ko jesihar, ker jest ni mogla nikoli v miru in do konca, ker smo samo sem in tja laufali po njihovih komandah. In ob dvehje bil moj otrok lačen in ležal je v lastnem kakcu.
Z vsemi torbami, lupinico, svojo torbico in izvidi (rabla bi prikolico) sem šibala na wc preoblečt tamalo, menjat stomo in jo tam v miru nahranit.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
22.12.2009 19:40:55   
KatMat

Punce moje, sem vas pogrešalauser posted image

Sem bila na faxu, pol smo šli še na enega kuhančka, domov sem pa v raztur prišla. Ima moj bolj slab dan, pa je bilo bolj tako-takouser posted image user posted image user posted image Bogi...

Tanja, možno da ima tako rdečo ker je toliko kakala.user posted image Upam da bo krema kaj pomagala, sej če bi se bo poznalo že jutri.

Katmat, kaj zdej? Kdo te je dal na čeveljuser posted image A zdej greš sama ven al kako? Kaj pa če gremo skupaj, babnce? A bi še katera šla? Majana? Tanja? Vas pridem iskat mogoče?

flaska.dej se pridruzi!!!!!tija ze spi...jest sem pripravljena...ŠE BLUE PRIDE!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
22.12.2009 19:42:21   
Dudica1
C jaz res ne vem kaj naj komentiram na to...katasrofauser posted image

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
22.12.2009 19:44:25   
KatMat

majana jaz bi tud rada vedla katera krema bi bla proti smrčanju  user posted image  user posted image user posted image user posted image

flaska ognjičeva krema je tud za obraz tko kot tiste otroške za mraz in veter,mažeš po obrazu.

Prima, hvalauser posted image

Majanauser posted image Smrčanje praviš... Sexi!!! user posted image user posted image user posted image Jaz mojega valim s hrbta na bok celo nočuser posted image

OBLIZI (ups) velik pomagajo...drugac je pa zelo preprost op poseg....

vsak moj desc je mogu obvezno smrcat...pri smrcanju tako sladko spim....pomoje mam to se od otrostva ko smo spali vsi v eni sobi-fotr pa žagal k star traktor...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
22.12.2009 19:44:27   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Ja, kaj zdej, a ne gremo jutri?
ja jutr tudi...user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
22.12.2009 19:44:37   
Anonimen
christianauser posted image user posted image sranje no. drži se !!!

(odgovor članu christiana21)
  Neposredna povezava do sporočila: 3663
22.12.2009 19:45:37   
Dudica1
kati a obliži da pomagajo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
22.12.2009 19:46:22   
KatMat

C jaz res ne vem kaj naj komentiram na to...katasrofauser posted image
se podpisem....hitr na tv

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
22.12.2009 19:46:47   
KatMat

kati a obliži da pomagajo user posted image
ja jih kr hvalijo....

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
22.12.2009 19:47:26   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

Punce moje, sem vas pogrešalauser posted image

Sem bila na faxu, pol smo šli še na enega kuhančka, domov sem pa v raztur prišla. Ima moj bolj slab dan, pa je bilo bolj tako-takouser posted image user posted image user posted image Bogi...

Tanja, možno da ima tako rdečo ker je toliko kakala.user posted image Upam da bo krema kaj pomagala, sej če bi se bo poznalo že jutri.

Katmat, kaj zdej? Kdo te je dal na čeveljuser posted image A zdej greš sama ven al kako? Kaj pa če gremo skupaj, babnce? A bi še katera šla? Majana? Tanja? Vas pridem iskat mogoče?

flaska.dej se pridruzi!!!!!tija ze spi...jest sem pripravljena...ŠE BLUE PRIDE!
flaska...majne frojnd!!!!!!!!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
22.12.2009 19:48:10   
majana79

majana jaz bi tud rada vedla katera krema bi bla proti smrčanju  user posted image  user posted image user posted image user posted image

flaska ognjičeva krema je tud za obraz tko kot tiste otroške za mraz in veter,mažeš po obrazu.

Majanauser posted image Smrčanje praviš... Sexi!!! user posted image user posted image user posted image Jaz mojega valim s hrbta na bok celo nočuser posted image

vsak moj desc je mogu obvezno smrcat...pri smrcanju tako sladko spim....pomoje mam to se od otrostva ko smo spali vsi v eni sobi-fotr pa žagal k star traktor...

A tisti za na nos? Mojemu ne... Za operacijo ga pa osebni noče dat naprej, je rekel da nima nič za operirat user posted image ne vem od kje potem tako smrči user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
22.12.2009 19:48:36   
KatMat
dejte punce....pridruzite se nam v lj!!!!!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
22.12.2009 19:49:14   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

A tisti za na nos? Mojemu ne... Za operacijo ga pa osebni noče dat naprej, je rekel da nima nič za operirat user posted image ne vem od kje potem tako smrči user posted image

samoplač.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
22.12.2009 19:49:37   
majana79

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Ja, kaj zdej, a ne gremo jutri?
ja jutr tudi...user posted image user posted image

A bi katera jutri prišla pred pol 9? Ker meni je to že rahlo pozno, se mi ne da takrat šele ven it.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
22.12.2009 19:50:54   
Dudica1

dejte punce....pridruzite se nam v lj!!!!!

pridta do vrhnike pa pridem!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
22.12.2009 19:51:40   
majana79

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

samoplač.

Ma naj gredo v k.... s samoplačniškim. Zadnjič je dal 160 evrov, da so mu fibrome odstranili, ker tega kao več ne krije zavarovalnica. Na mesec dajeva pa velike denarje za zdravstvo. Mi gre to že na živce user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
22.12.2009 19:52:32   
Dudica1
majana to maš pa prav!!!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
22.12.2009 19:53:01   
Dudica1
evo jaz mam že čips pa coca colo partyuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?