|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 7. del
22.12.2009 19:13:13   
Dudica1
majana jaz bi tud rada vedla katera krema bi bla proti smrčanju  user posted image  user posted image user posted image user posted image

flaska ognjičeva krema je tud za obraz tko kot tiste otroške za mraz in veter,mažeš po obrazu.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
22.12.2009 19:13:49   
Anonimen
dva dni laufam okrog ko nora in imam za tale teden čist dovolj. jutri se samo izležavam in prestavljam po kavču. no, to je moja ideja. O ima pa verjetno popolnoma drugačne plane.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3627
22.12.2009 19:14:16   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Dudi, za modre dlesni pa tut še nisem slišalauser posted image Pa hvala za nasvet- za ognjičevo kremo nisem vedla da je za mraz. Bomo sprobali. A to po obrazu mal namažem pa kjer je suha koža?

naše mulce mažem z weledino, ima ognjič, med, kamilice in ne vem kaj še...je fajnuser posted image

lina, pa jih to samo preden greste ven, al tudi potem, če imata kje suho kožo? ker J. ima to po nogicah in rokicah pa ne vem če ni pretežka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
22.12.2009 19:14:37   
Anonimen
ognjičeva je naboljša za veter in mraz. tudi domače narejena. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3629
22.12.2009 19:15:15   
Dudica1
Jaz ju za mraz in veter mažem preden gremo ven 

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
22.12.2009 19:15:37   
majana79

IZVIRNO SPOROČILO: majana79
Katmat, kaj zdej? Kdo te je dal na čeveljuser posted image A zdej greš sama ven al kako? Kaj pa če gremo skupaj, babnce? A bi še katera šla? Majana? Tanja? Vas pridem iskat mogoče?

Jaz ne morem, je danes moj šel v mesto...

Škodauser posted image

žal... user posted image se pa še namesto vas bašem s čipsom in cockto, eno izmed mojih najljubših razvad user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
22.12.2009 19:16:29   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

majana jaz bi tud rada vedla katera krema bi bla proti smrčanju  user posted image  user posted image user posted image user posted image

flaska ognjičeva krema je tud za obraz tko kot tiste otroške za mraz in veter,mažeš po obrazu.

Prima, hvalauser posted image

Majanauser posted image Smrčanje praviš... Sexi!!! user posted image user posted image user posted image Jaz mojega valim s hrbta na bok celo nočuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
22.12.2009 19:16:36   
Anonimen

Dudi, za modre dlesni pa tut še nisem slišalauser posted image Pa hvala za nasvet- za ognjičevo kremo nisem vedla da je za mraz. Bomo sprobali. A to po obrazu mal namažem pa kjer je suha koža?

naše mulce mažem z weledino, ima ognjič, med, kamilice in ne vem kaj še...je fajnuser posted image

lina, pa jih to samo preden greste ven, al tudi potem, če imata kje suho kožo? ker J. ima to po nogicah in rokicah pa ne vem če ni pretežka?

imaš več sort. take samo za ven, pa potem navadno kremo intd...za suho kožo uporabljam adermo. pa zdaj je tudi fajn koža, ko ga tam umijem z justovo Intimio...al nekaj podobnega...no je za intimno nego.

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 3633
22.12.2009 19:16:38   
majana79

ognjičeva je naboljša za veter in mraz. tudi domače narejena. user posted image

no, to ga pa namažem, samo zdaj ima pa po rokicah in nogicah pa ne vem od česa je

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
22.12.2009 19:17:26   
majana79

Prima, hvalauser posted image

Majanauser posted image Smrčanje praviš... Sexi!!! user posted image user posted image user posted image Jaz mojega valim s hrbta na bok celo nočuser posted image

ma jaz ga brcam, pa nič ne pomaga user posted image že tako nič ne spim potem pa še on smrči user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
22.12.2009 19:18:18   
Dudica1
majana mmm dobra ideja imam čips in coca colo user posted image user posted image user posted image user posted image ...je kakšen dober film danes user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
22.12.2009 19:18:24   
majana79

imaš več sort. take samo za ven, pa potem navadno kremo intd...za suho kožo uporabljam adermo. pa zdaj je tudi fajn koža, ko ga tam umijem z justovo Intimio...al nekaj podobnega...no je za intimno nego.

aha, intimno milo potem? to imam...

katero pa imaš od aderme? ker jih imajo ful user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
22.12.2009 19:18:33   
Anonimen

naš smrči, kadar kakšen pir preveč spije. user posted image  pa bože nedaj, da je prej jedel pizo s česnovo omako. user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3638
22.12.2009 19:18:46   
Tanja_
Ja, kaj zdej, a ne gremo jutri?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
22.12.2009 19:19:07   
majana79

majana mmm dobra ideja imam čips in coca colo user posted image user posted image user posted image user posted image ...je kakšen dober film danes user posted image

no, le privošči si user posted image

nimam pojma, jaz čakam Housa, če ne zaspim prej user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
22.12.2009 19:19:35   
Dudica1

naš smrči, kadar kakšen pir preveč spije. user posted image  pa bože nedaj, da je prej jedel pizo s česnovo omako. user posted image

ja to vem ja sej pri nas je kukr kdaj,ampak takrat ko je ga bi najraj z valarjem user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
22.12.2009 19:20:29   
FLASK_A

O, a to ima tudi Just? Uf, saj jaz bi vso njihovo kolekcijo imela. Če ne bi bila tako draga. Tako pa sproti in počasi dopolnjujem...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
22.12.2009 19:21:33   
Dudica1
Jaz mam tud deo intim user posted image user posted image full fajn zadeva....kadar mam ful belega toka si s tem umijem in mamažem z tea tree...pa ni več.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
22.12.2009 19:21:34   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Ja, kaj zdej, a ne gremo jutri?

Katmat nima družbe za danes, pa je vrašala če smo za drink. Sam mislim, da je že šla, ker nič ne napišeuser posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
22.12.2009 19:22:08   
FLASK_A

Jaz mam tud deo intim user posted image user posted image full fajn zadeva....kadar mam ful belega toka si s tem umijem in mamažem z tea tree...pa ni več.

A to je tako milo? Moram prav pogledat.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
22.12.2009 19:23:00   
Anonimen

ja to vem ja sej pri nas je kukr kdaj,ampak takrat ko je ga bi najraj z valarjem user posted image user posted image

nš pa ni važen a je trezen al pijan zmerom tojk smrči da ne slišim svojih misli, kaj šele kej druzgauser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3646
22.12.2009 19:23:32   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

Očitno nisem ena tistih srečnic, ki so po rojstvu otroka ful srečne in se spremenijo na boljše.

tudi jaz neuser posted image ,... glede samega počutja sem kar "konstanta", no, občasno variramuser posted image ,... s tem priokusom, da sem bolj utrujena,...

Ktja, to pa nisem vedela??

ne izgleda tako, a?user posted image  se trudim,... saj pravim: vsi smo krvavi pod kožo.

priznam, da sem imela po rojstvu O. v sebi kar borbe,... tudi po U. zlom, ko sem prišla iz porodnišnice,...

drugače pa sem v sebi srečna toliko kot pred rojstvi, na boljše se nisem nič spremenila...

je pa res, da imam svoja mulčka zelo zelo rada in če bi zdaj izbirala, bi ju obdržala 100%... zaradi trenutkov, ki smo jih preživeli skupaj. učita me živeti.

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 3647
22.12.2009 19:23:34   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

nš pa ni važen a je trezen al pijan zmerom tojk smrči da ne slišim svojih misli, kaj šele kej druzgauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
22.12.2009 19:23:55   
Dudica1

A to je tako milo? Moram prav pogledat.

ja tako milo-gel

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
22.12.2009 19:24:34   
Anonimen

aha, intimno milo potem? to imam...

katero pa imaš od aderme? ker jih imajo ful user posted image

prej sem imela v tubi, zdaj pa imam v flaši. na njej piše: ADERMA AVOINE RHEALA EXOMEGA, ATOPIC SKIN.

tole sem imela prej:
http://www.londondrugs.com/Cultures/en-US/Product+Detail/Beauty.htm?BreadCrumbs=Beauty;Beauty;Facial%20Moisturizers;Facial%20Moisturizers%20Subcategory;A-Derma%20Avoine%20Rhealba%20Exomega%20Emollient%20Cream%20-%20Atopic%20Skin%20-%20200ml&Catalog=Beauty&Category=Facial%20Moisturizers%20Subcategory&ProductID=3608957&ProductTab=3

zdaj pa imam v flaški, pa mi je bolj všeč

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?