|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
21.12.2009 22:07:24   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Urša...nisem še dobila maila....

Onasiss
kako da ne user posted image že popoldan sem poslalauser posted image

np...nč nism dobla....

pišuka moji mailiuser posted image A potem niti Tamika, čebela in sjmm nobena ni dobla al koko?

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
21.12.2009 22:08:32   
Onasiss
Dobla sem izvide od kolkov...sploh ne vem ...misli pa da je ok...user posted image  Morm še moji dohtarci nest, ampka je pa vseeno vidt, da je nekaj malega narobe....

bo že...

grem spat...ajde...

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
21.12.2009 22:09:03   
Onasiss
Jaz sem ti mail poslala....

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
21.12.2009 22:09:54   
sjmm

Urša...nisem še dobila maila....

Onasiss
kako da ne user posted image že popoldan sem poslalauser posted image

np...nč nism dobla....

pišuka moji mailiuser posted image A potem niti Tamika, čebela in sjmm nobena ni dobla al koko?

urša...jz dobila...hvala

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
21.12.2009 22:11:36   
Maksi1
Drugače pa tale forum zadnej čase kar diši od raznih piškotov. Redko katera, da zdej ne peče. Jaz sem piškote pekla v soboto (vidno se škatla prazni) pa potica me čaka v sredo. Glede piškotov sem probala eno "zakonitost", da se za pikote namreč dela testo 3-2-1. (3 dele moke, 2 dela maščobe in 1 del sladkorja). Začimbe (vanilija, cimet, lim. lupina, rum,...) daš po želji. Del moke zamenjaš lahko z orehi, lešniki, kokosom,... Po želji gre še jajce (1 na 300 g moke) - če daš samo rumenjak so bolj krhki, s celim jajcem bolj kompaktni.
In "zakonitost" je uspela. Sem naredila tako 2 vrsti piškotov in je blo res simpl in dobro. Ma kaj to pišem, ko vse ste prave slastičarke. No, mogoče pride kateri prou.

Sjmm - lep jedilnik. Mi bomo 24. imeli bolj na izi (tudi ribo), na božič pa bo mami zrihtala odlično kosilo. Za večerjo bomo pa prebavljali.

Ko smo že pri hrani ...ena od vas (ne vem katera) je pred kratkim povedala, kako se skuha ribo v mleku. A bi lahko še enkrat napisala recept?

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
21.12.2009 22:13:27   
Jutta
Uf ste pridne s tole peko piškotov in sestavljanjem jedilnikovuser posted image user posted image user posted image .
Mi pa gremo v četrtek zvečer k mojim staršem. Tam bomo nastavili božičkova darila pod smrekico... Se že veselim odvijanja. Letos se bolj veselim Vidovih daril kot svojihuser posted image user posted image user posted image . Na božič pa ima moj bratranec rojstni dan tako da gremo tja - mi nikoli ni treba skrbeti za božični jedilnik, ker božič vedno preživim pri njem... njamsi...user posted image
Tudi naša darila so že vsa zavita in čakajo, da jih božiček odpelje na Štajerskouser posted image user posted image user posted image

Pogrešane februarčice
- upam, da se ubadate s peko piškotov in ne spet s kakšnimi prehladi, anginamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Simonakr
- uživaj na dopustu

Brkn
- svak je iz Laškga in ko bo imel rojstni dan te mogoče izkoristimo za kakšen darilni bonuser posted image

Sunny - super za piškote in sankeuser posted image user posted image user posted image Vidim, da imaš res pridne starše, da ti tako pomagajouser posted image user posted image user posted image

Katjuša
- kdo je boljši v ping pongu?

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
   [Brisano sporočilo]
21.12.2009 22:18:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jutta)
  Neposredna povezava do sporočila: 1882
21.12.2009 22:18:46   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Drugače pa tale forum zadnej čase kar diši od raznih piškotov. Redko katera, da zdej ne peče. Jaz sem piškote pekla v soboto (vidno se škatla prazni) pa potica me čaka v sredo. Glede piškotov sem probala eno "zakonitost", da se za pikote namreč dela testo 3-2-1. (3 dele moke, 2 dela maščobe in 1 del sladkorja). Začimbe (vanilija, cimet, lim. lupina, rum,...) daš po želji. Del moke zamenjaš lahko z orehi, lešniki, kokosom,... Po želji gre še jajce (1 na 300 g moke) - če daš samo rumenjak so bolj krhki, s celim jajcem bolj kompaktni.
In "zakonitost" je uspela. Sem naredila tako 2 vrsti piškotov in je blo res simpl in dobro. Ma kaj to pišem, ko vse ste prave slastičarke. No, mogoče pride kateri prou.

Sjmm - lep jedilnik. Mi bomo 24. imeli bolj na izi (tudi ribo), na božič pa bo mami zrihtala odlično kosilo. Za večerjo bomo pa prebavljali.

Ko smo že pri hrani ...ena od vas (ne vem katera) je pred kratkim povedala, kako se skuha ribo v mleku. A bi lahko še enkrat napisala recept?

ja, jz kupim lep kos bele ribice..ponavadi oslička, dobro operem, dam v posodo, dolijem mleko, da ribica zaplava, ščep soli in vejico peteršilja...15 minut počasi kuham in Maj to obožuje, po želji lahk dodaš na koncu kako kapljico olivnega olja, lahko jo tudi še malo popečeš...je pa že samo skuhana zelo sočnauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
21.12.2009 22:21:46   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Helou ajem bek, fensy u totalko .....ata MikloBožoMraz prinesu leptopa

grem zdej brat nazaj, kaj sm zamudila....

dejte hulikopter na ONuser posted image

o lepu da si bek smo te misale...vau fensi...nov leptopek...uživaj v ridanju za nazaj...smo ble kr produktivneuser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
   [Brisano sporočilo]
21.12.2009 22:21:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TAMIKA3)
  Neposredna povezava do sporočila: 1885
21.12.2009 22:22:36   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

KJE PA JE KOLUMBO user posted image
KAKO SO PA KAJ NAŠE

user posted image  

kera huda majca.....se mi že kolcauser posted image .....no panik, ni še nč......probam za obletnico porokeuser posted image

a ni to prov kmal???user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 1886
   [Brisano sporočilo]
21.12.2009 22:22:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1887
   [Brisano sporočilo]
21.12.2009 22:24:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 1888
21.12.2009 22:24:30   
sjmm

SJMM , zdele par dni sploh nismo jedl, ker jst brez compa sploh ne zanm kuhatuser posted image user posted image user posted image

ja pol ste bli pa na prisilni shujševalni...no, viš kak vse prov prideuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 1889
21.12.2009 22:25:06   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

a ni to prov kmal???user posted image

28. januaruser posted image ...en teden za Katjušo.....ona se je ženila za mojo dekliščinouser posted image user posted image user posted image

no, sej sm vedlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 1890
21.12.2009 22:26:08   
Maksi1

ja, jz kupim lep kos bele ribice..ponavadi oslička, dobro operem, dam v posodo, dolijem mleko, da ribica zaplava, ščep soli in vejico peteršilja...15 minut počasi kuham in Maj to obožuje, po želji lahk dodaš na koncu kako kapljico olivnega olja, lahko jo tudi še malo popečeš...je pa že samo skuhana zelo sočnauser posted image

O. najlepša hvala. Hitro si mi odpisala. Sem že vzadnjič zamirkala, da mora bit tole dobro za naše cartke, samo si niseme zapisala. Zdej pa moram probat. No še ena malenkost - a je riba lahko tudi zmrznjena. Sigurno je boljše, če je sveža, ampak vseeno vprašam.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
21.12.2009 22:27:54   
sjmm

O. najlepša hvala. Hitro si mi odpisala. Sem že vzadnjič zamirkala, da mora bit tole dobro za naše cartke, samo si niseme zapisala. Zdej pa moram probat. No še ena malenkost - a je riba lahko tudi zmrznjena. Sigurno je boljše, če je sveža, ampak vseeno vprašam.

jaz imam ponavadi zmrznjeno, sej je težko za vsak košček ribice v štacuno tečt, a neuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
21.12.2009 22:28:29   
Maksi1
Kolumbo - prste dol s tipkovnice. Božiček bo hodu šele čez par dni in takrat  bo laptop šele uradno tvoj. Zdej ga lahko samo gledaš. user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
21.12.2009 22:30:16   
sjmm

Kolumbo - prste dol s tipkovnice. Božiček bo hodu šele čez par dni in takrat  bo laptop šele uradno tvoj. Zdej ga lahko samo gledaš. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
21.12.2009 22:30:56   
Maksi1
Sjmm - itak.

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
21.12.2009 22:32:25   
sjmm
joj, si moram it lase oprat...se mi ne da........ne vem, kak sem lahk na konc dneva toook lena zase...prej sem jih pa že vse pošlihtala...sam morm..k moj bo iz kože skoču, če zjutri ne bom ob pol 9 cokm pokm prštimana za šoping..k on ima pol še fuuul važne opravke...ene par jih na kofe peljeuser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
   [Brisano sporočilo]
21.12.2009 22:34:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 1897
   [Brisano sporočilo]
21.12.2009 22:34:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1898
21.12.2009 22:36:03   
Maksi1
Sjmm - sej jst moram tudi pod tuš pod prisilo. Ma ni kej, v tuš kabini na žalost unga aparata, ki bi me opral, nimamo. ...Kakorkoli, upam, da mi uspe vas prit pokomentirat tudi jutri.

Nočko.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
21.12.2009 22:37:28   
Maksi1
Aja, Kolumbo - no če je pa miklavžev, pol pa kr. Sigurno si nas pogrešala.

No zdej pa res grem. Čau

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?