SURF
|
In evo čmrlika še aja,se je super ahtala,tako da drugič nebo takšen grenak priokus,sem pač smotana,ko pa je bila pri moji mami nisem bila tok smotan Simona-Sj,aveš moja tašča ni tako grozna v vseh pogledih,ima zelo rada svojo vnukinjo in v teh devetih mesecih sem spoznala,da ji pri njej nebo slabo,še predobro v glavnem,res se imata super skupaj,je zelo panična,a tudi to mi paše,vem da ko bosta skupaj jo bo imela strogo na očeh...zaupam ji..ampak js sem vseeno smotana,ko je treba it tamala pa itak,uživa samo da je folk,da se kdo z njo ukvarja. Čeprav imava midve večkrat nesoglasja,uff se zapletava,ne prideva na isto raven,bi bila od nje vsaj toliko,da v copatih ne more do nas ,me dvigne do plafona,včas me celo v jok spravi(to pa zato,ker takoj takrat ne povem,da nebi bila nesramna )...me glede Patricije upošteva,četudi bi ona drugače in sem vesela,da imava vsaj tukaj pošlihtano...Pa saj jo imam rada,drugače samo nisva za skupaj,še posebej pa ne v KUHINJI!!!!!!!!! Brkn- Super za tako potezo,te vode so kar donosne v današnjih časih,če so na pravi lokaciji s pravo ponudbo Tudi sama bom zaplavala v nekaj podobnega,ko bo prišel ta čas,se bolj počasi premika,ker je kar zalogaj. Držim pesti zate Ej a potem velja,da je Kovačeva kobila vedno bosa? VSE TAKO PRIDNO PEČETE Ali pozna in ve katera ,kje se lohka kupi začimba kardamom?
|