|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 7. del
21.12.2009 20:00:30   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

a se gres lahko nardi z aptamilom???...a lahko zavre al kako???

a nobena ne ve user posted image

jest ga ne bi. bi dala prekuhano vodo.

a skuham ga v vodi kot npr polento in pol zmešam z mlekom user posted image

Mleka navadnega tud jaz pred 1 letom ne bom dala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
21.12.2009 20:08:17   
Dudica1
flaska kje si......a si se ga že čistuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
21.12.2009 20:11:25   
Anonimen
uživajte, grem pred tv in spatuser posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3378
21.12.2009 20:11:29   
FLASK_A

hehe!

Ne, sej sem rekla da grem na tunin namazuser posted image
Drugač pa jaz kupim Milupin gres in ga naredim z vodo.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
21.12.2009 20:12:15   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A
A tamali že lahko makarone dobijouser posted image

pri nas jih je U. danes jedel (špagete s pestom)... zraven so se mu svetile očke in še zelo hitro sem mu jih morala dajati... makaronar je (krompir mu ne tekne tako zelo,...)

Ne se smejat... Kako mu pa narediš testenine? A se jih razkuha pa spešta? Ker al dente jih najbrž mal težje speštaš da niso ful veliki koščki?

user posted image ... evo, mal sem se pa mogla posmejat,...
skrajšala sem mu jih,... že obvlada žvečenje in se mu kosi ne zaletijo,...
je jedel kar al denteuser posted image

ne zamerim, ker si lih ti user posted image

aha... potem jih mi ne bomo jedli še sto let, ker ne žvečimo sploh user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
21.12.2009 20:14:59   
Anonimen
lahko narediš kot Cveka,... s paličnim?

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 3381
21.12.2009 20:15:37   
Dudica1

hehe!

Ne, sej sem rekla da grem na tunin namazuser posted image

aha ok ok sam da user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
21.12.2009 20:15:57   
ledenka
moj je spet rekel, da pride čez pol ure... a pobiramo stave, koliko cajta je to zanj? user posted image

gres - menda se naredi na vodi, pol pa primeša aptamil user posted image menda po enih teorijah lahko po 8. mescu že delamo to na mleku, ampak kaj pa vem... jaz ne bom.

čveka - mogoče tur ali pa dlaka. šiv po tem času sigurno ni, ker je po 6 mesecih vse, vse plasti zaceljeno. meni se kar dostikrat vname in naredi mozolj zaradi kake dlake, ki je niti vidim še ne, pol po kakem tednu pa se vidi in se da z iglo zbezat na plano

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
21.12.2009 20:16:24   
FLASK_A
Majana, zmiksej mu. Jaz jih bom samo pretlačila, ker hoče dase navadi na koščke. Ker ji ne mislim mleti non stop vse hrane dokler se ne odseli od domauser posted image user posted image user posted image

Prva dva kosila in malice so ji šli težje po grlu, zdej pa obvlada in lepo jeuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
21.12.2009 20:18:22   
majana79

lahko narediš kot Cveka,... s paličnim?

mnjah... recimo user posted image bom probala čez kake 2 tedna, se še ne mudi

aja, ti si napisala da je jedel špagete s pestom? se pravi pinjole in baziliko? a pinjole niso oreščki? user posted image

al ni bil pesto genovese? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
21.12.2009 20:18:38   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

moj je spet rekel, da pride čez pol ure... a pobiramo stave, koliko cajta je to zanj? user posted image

gres - menda se naredi na vodi, pol pa primeša aptamil user posted image menda po enih teorijah lahko po 8. mescu že delamo to na mleku, ampak kaj pa vem... jaz ne bom.

čveka - mogoče tur ali pa dlaka. šiv po tem času sigurno ni, ker je po 6 mesecih vse, vse plasti zaceljeno. meni se kar dostikrat vname in naredi mozolj zaradi kake dlake, ki je niti vidim še ne, pol po kakem tednu pa se vidi in se da z iglo zbezat na plano

Ledenka, jaz grem lahko stavituser posted image Pomoje se prej vse RRjevke zberemo s pižamami na svinger partiju, pol pa lih tvoj domov pride na žuruser posted image

No, jaz tudi ne bom dala mleka pred prvim letom. Nisem Jakatu niti Maji ne bom.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
21.12.2009 20:19:06   
meduzica
dudi kakor jaz vem se ga ne sme kuhat ampak 100% pa tut nisem, pa kolkor najdem recepte po netu pišejo da vedno na koncu dodaš AM.

mi smo danes končno kakaliuser posted image user posted image se je zgleda že kar vzorec naredil .. 5. dan je na sporedu kakanje. Je bilo pa spet ZELO ZELO hudo trajalo je 25min da se je pokakal jaz sem mu fejst fejst masirala trebušček (ubistvu sem mogla kakec kar ven iztisnit user posted image ker ni zmogel sam). Jaz upam da ne bo zdej tkole zgledalo user posted image user posted image user posted image ......

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
21.12.2009 20:19:45   
FLASK_A
WTF je pesto genoveze? In pinjole? user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
21.12.2009 20:20:04   
majana79

Majana, zmiksej mu. Jaz jih bom samo pretlačila, ker hoče dase navadi na koščke. Ker ji ne mislim mleti non stop vse hrane dokler se ne odseli od domauser posted image user posted image user posted image

Prva dva kosila in malice so ji šli težje po grlu, zdej pa obvlada in lepo jeuser posted image

no sej zato mam jaz tudi pomisleke... ker v bistvu mu miksam nič več (mogoče zato tut ne poje velik?), ampak samo fajn pretlačim z vilico

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
21.12.2009 20:21:01   
Dudica1
meduzica tuki tud en fantek ne more kakat,zadnjič 10 dni ni...zdej je šla po laktozo je malo boljše je danes kakal po 3 dneh.

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
21.12.2009 20:21:33   
Dudica1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
21.12.2009 20:21:38   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Ledenka, jaz grem lahko stavituser posted image Pomoje se prej vse RRjevke zberemo s pižamami na svinger partiju, pol pa lih tvoj domov pride na žuruser posted image

po moje se zberemo na partiju, odsvingamo in gremo domov user posted image user posted image user posted image ma ne bomo daj malenkostni user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
21.12.2009 20:22:27   
FLASK_A
user posted image user posted image user posted image Sam pol bo hudič če kdo pižamo pozabi. Mu ne bo nič jasnouser posted image Revež...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
21.12.2009 20:22:45   
FLASK_A

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A je smešn ane user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
21.12.2009 20:23:09   
ledenka

a skuham ga v vodi kot npr polento in pol zmešam z mlekom user posted image

Mleka navadnega tud jaz pred 1 letom ne bom dala

po moje tako narediš. probaj, pa javi, če uspe!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
21.12.2009 20:23:13   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: meduzica

dudi kakor jaz vem se ga ne sme kuhat ampak 100% pa tut nisem, pa kolkor najdem recepte po netu pišejo da vedno na koncu dodaš AM.

mi smo danes končno kakaliuser posted image user posted image se je zgleda že kar vzorec naredil .. 5. dan je na sporedu kakanje. Je bilo pa spet ZELO ZELO hudo trajalo je 25min da se je pokakal jaz sem mu fejst fejst masirala trebušček (ubistvu sem mogla kakec kar ven iztisnit user posted image ker ni zmogel sam). Jaz upam da ne bo zdej tkole zgledalo user posted image user posted image user posted image ......

meduzica, ne se sekirat, mu jaz tudi včasih iztisnem kakec ven, tako da mu nogice dajem čisto nazaj h glavici pa dvignem ritko, sploh ko vidim da se ful napenja, pa ni potem nič. Ga dam lepo na previjalno in telovadiva. Pa sva na koncu oba vesela, on ker ga ne boli, jaz pa tudi, ker ne joka.

To se bo popravilo, samo da začne prebava bolj delat. Je pa res, da moja sestrica npr. je vedno kakala samo bobike in je imela težave, pa še sedaj jih ima in mora jest ful vlaknin. Lahko da pač nima vseh prebavnih encimov (al kaj so že) in bo moral vedno pazit. A kuhane slive mu daješ? Jaz mu jih kar v kašico zamešam, vsaj 2x na teden.

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
21.12.2009 20:23:46   
majana79

A ti morm res it googlat? user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
21.12.2009 20:24:01   
ledenka

user posted image user posted image user posted image Sam pol bo hudič če kdo pižamo pozabi. Mu ne bo nič jasnouser posted image Revež...

upam, da bo kaka moška ostala user posted image pol se bo zamislu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
21.12.2009 20:27:05   
Dudica1

A je smešn ane user posted image

,

aaaahhhhhhaaaaaahhhhaaaaahhhhaaaa

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
21.12.2009 20:27:38   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

A ti morm res it googlat? user posted image

Ni treba.user posted image Sem že poguglala.user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?