Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 20.12.2009 16:58:48
|
|
|
|
manna
|
živjo ja, tecka, se strinjam - vsake tolk pride kakšna dobro prespana noč, da mamice ne obupamo. Pa isto je pri nas s hranjenjem - vsake tolk pride kak dan ko Manca poje vso kašico kar jo pripravim ! Nevem, ali slučajno ali kaj. Danes je jedla cvetačo in malo AM noter, in je pojedla vse kar sem naštimala. Res me je presenetilo. Mogoče zato ker ima tako blag okus pa še bele barve... AM ji bom pa odslej kar ponujala, kolikor spije, pač spije. Na trebuhu pa jaz tudi ne morem spat. Me kar vse nekej tišči, čeprav mleko nič ne teče ven. Pa hvala vsem za čestitke za zobek!
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 20.12.2009 18:16:56
|
|
|
|
bačko
|
Hanuši kako Bine?
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 20.12.2009 19:47:31
|
|
|
|
lenika
|
Ojla! Moj mož ima tudi ta teden dopust. Jutri greva sama po trgovinah, v torek pa vsi štirje na plavanje v Dolenjske toplice. Se mi zdi, da bo to cel podvig.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 20.12.2009 23:28:06
|
|
|
|
bjondi
|
manna za zobek...dam na seznam v prihodnjih dneh...zdele morm panat ,ker je žiga že 4 krat jokcu od pol devetih ....bo že... lenika-iiii kaj sta cukrčka,sta anglčke delala ... tečka- za ujetega srnjačka
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 21.12.2009 8:40:32
|
|
|
|
Hanuši
|
Oj, manna Manci za zobek lenika, srčkana zimska idila. bačko, hvala za skrb. Bine je že 2 dni brez vročine in tudi noči so spet po starem. Včeraj smo šli na 10min sprehod, je bil tak lep, mrzel sončen dan. Saj, ko smo prišli nazaj me je panika zagrabla, ker je bilo res mraz, a Bine se drži. Upam, da ga nisem včeraj kaj usrala s tistim sprehodom. Aja punce to sem še hotla delit z vami. Bine je imel ob vročini tudi zelo vneto ritko. Ni pomagal ne Bepanthen in ne Sudocream. Pa mi je naša dr. teta svetovala naj zmešam pol Canestena in pol hladilnega mazila (uporabljam Bebival od mariboskih lekarn) in ga s tem mažem. Zvečer sem ga namazala in zjutraj je bilo ene 70% bolje. Tako, da očitno deluje
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 21.12.2009 8:50:36
|
|
|
|
princ_princeska
|
pozdravček v tej mrzli zimski idili najprej...malo pozabim na net in imam za prebrat že uf za nazaj...čvekice mi smo vredu...že trkam... tele srnice...zlo lepe slikce za vse bubančke ja dobra je tale naša dodi (sem videla odajo) se še tipkamo
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 21.12.2009 8:50:54
|
|
|
|
MONY25
|
Lenika: fuuuul luštne slikce prov cukrčka sta Manca, za zobek... Evo, včer sm zavila vsa darila...jih je kr neki sm pa vsakmu kupla eno šalčko z imenom, notr pa bonbončke...ah, men se zdi čist fajn...sva tud smrekco postavla, sam je še brez okraskov-se jih bom dons lotila, k včer je zmanjkal časa... me pa ful zanima, iz kok mleka nrdite kkšno mlečno kašico? js mu zmešam 120ml mleka, pol pa kkšn rižolino, keksolino itd. notr...včasih mu ponesreč kr mal pregosto nrdim-tok da žlica not stoji pa kr vse zmaže...sam se mal bojim, da bi blo preveč
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 21.12.2009 9:25:57
|
|
|
|
mita21
|
Dobro jutro iz prave zimske idile!! Dons bova pa šla na sprehod, če ne bo začel deževat . Starejši je bil nekj prehlajen 2 dni, sem mislila, da bomo spet fasali kakšno virozo (smo se komaj dobro pozdravili), no pa je nahod danes kar nekam čudežno izginil, upam da se ne kuha kaj drugega . Manci čestitke za zobek , tudi nam je včeraj pogledal ven drugi zobek in si sedaj optimistično nadejam boljših noči . Imate super fotke iz zimske idile, mi smo pa kar not čepel zaradi prehlada in ker se je komaj dobro pozdravil, nismo upali izzivat usode Mi imamo dva gosta obroka, večerni je bolj mlečni. Mooney jaz mu pripravim z 90ml aptamila ajdovo kašo in vse zmaže, pa se mi zdi, da bi še in se tud jaz bojim, da bi ga "prenafilala"- pa full je zanič, pa vse poje!!Vendar moj še full ziza in se mi zdi, da mora imeti kar dovolj. Tudi pri kosilu nima nikoli dovolj, ga vedno odmerim na približno 1 jogurtov lonček (ne čist do roba poln), pa bi še kar jedel. Koliko goste hrane pa vaši sončki pojejo?? Od sadja jemo jabolko, banano, od zelenjave pa korenje, cvetačo, krompir, špinačo, kolerabo. Ravno sedaj sem pa v eni knjigi zasledila, da so za dojenčka dobra hladno stiskana olja (napr. sončnično) in sem ga kar nabavila. Uporabljam ga pa za zelenjavne kašice. Svakinja bo vsak čas rodila in je hodila v materinsko šolo v LJ in je rekla, da naj bi imel šestmesečni dojenček dovolj približno pol jogurtovega kozarčka . Če bi mu samo tolk dala, bi jokal in še zaspat od lakote ne bi mogel (preverjeno). Upam, da ga nisem že kej us in mu raztegnila želodček. Ravno vitek pa ni - imamo kar uvrnk šlaufe, prvi sin jih ni imel nikoli. LP vsem
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 21.12.2009 9:26:28
|
|
|
|
bačko
|
Jutro! No zdaj je pri nas tako da noče mleka piti.Spije od 180ml samo 80ml.In zakaj je to dobro? Čeprav je včeraj popoldne vse spila.Zjutraj ko pa sem ji zdajle dajala pa ni in ni hotla piti.Ni mi jasno kaj jo muči.Sem počakala 45 minut in ji ponovno dala in je spila 20 ml in potem jok. Hanuši me veseli da je Bine dobro.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 21.12.2009 11:02:17
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Sm kar malo fuč, ker se v spanju skoz joka in noč poteka takole: jok, duda, jok, duda,....mami vstajat najbrž so zobki, lahko pa da se mi zvečer ne naje dovolj - bom probala s kako gosto kašico zvečer, sam da pridem do štacune, a je katera že probala s temi: http://www.hipp.si/kasice_za_lahko_noc Se beremo kasneje, ko se malo k seb spravim in kj naredim, še kave oz. svojga capučina nisem spila... Kaminek.....jutri grem v Trebnje.....si za kavico? Kateri jogurt pa že lahko damo 6.mesečnemu in kdaj ga ponavadi daste?
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 21.12.2009 11:04:22
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši bačko, hvala za skrb. Bine je že 2 dni brez vročine in tudi noči so spet po starem. Včeraj smo šli na 10min sprehod, je bil tak lep, mrzel sončen dan. Saj, ko smo prišli nazaj me je panika zagrabla, ker je bilo res mraz, a Bine se drži. Upam, da ga nisem včeraj kaj usrala s tistim sprehodom. Hanuši z 10 minutami ga zihr nisi usrala za Bineta.
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 21.12.2009 11:21:56
|
|
|
|
MONY25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska a je katera že probala s temi: http://www.hipp.si/kasice_za_lahko_noc ja, js sm mu že parkrat dala in mu je prov všeč...še men ni slabo vidm, da je kr normalno, da nočjo pit mlekca-sm se že ustrašla, da je sam naš tak ah, sj bo...mu pa kej druzga nrdiš, pa je-pa kasnej spet probaš z mlekom, pa je...lačni naujo
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 21.12.2009 11:22:37
|
|
|
|
MONY25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska Kateri jogurt pa že lahko damo 6.mesečnemu in kdaj ga ponavadi daste? to tud mene zelo zanima...
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 21.12.2009 11:34:16
|
|
|
|
bačko
|
Mony jaz sem bila kar malo presenečena ker ni hotla piti mleka.Že tako ga spije samo okoli 180-190 ml.Bom vidla kaj bo popoldne.Včeraj je zjutraj in popoldne lepo spila.Zvečer in ponoči in danes zjutraj pa kar ne.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 21.12.2009 11:47:55
|
|
|
|
mini86
|
jogurt more bit navaden in 3,5 maščobe..js ga bom dajala za pop.malico-prav tako navadno skuto in kšno sadje not
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 21.12.2009 11:55:31
|
|
|
|
mk8
|
Manna ti še dojiš ane? Zanima me, kako pri vama z Manco poteka tole dojenje. Meni se zdi, da naša mala sraka podnevi fol premalo mleka dobi, ker včasih se hoče dojit, včasih pa ne. In me skrbi, kako je s tem? A ti vaši Manci potem še AM daš, če se noče dojit. Sem mislila, da če noče mleka, ga pač noče. Samo ko govorite o tem, da bi morali na dan dobiti še vsaj 500ml mleka - mislim, da naša tega niti v sanjah ne dobi. In zdaj me skrbi. A bi morala še AM dodajat? Aja, pa čestitke Manci za zobek!! Pa full so lepe vse slikice!! Naš oči ima pa tudi samo še do srede treninge in v sredo zvečer tekmo, potem je pa doma . Spet se bomo meli luštno!!! mita21 naša sigurni poje več kot pol jogurtovega lončka in to skoraj vsak obrok. Se je pa kar poredila odkar uvajamo GH, je taka bolj polna za vse bubančke!!
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 21.12.2009 11:57:09
|
|
|
|
mk8
|
Aja, naše noči so kar vredu ratale, se mi zdi. Se zjutraj ne spomnim več, kolikokrat se je zbudila. Ali se ne zbuja več toliko, ali se je pa mami že navadila na tak tempo in vse naredim v snu
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 21.12.2009 11:58:04
|
|
|
|
bačko
|
Mk8 kaj pa tvoj trenira?
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 21.12.2009 11:58:42
|
|
|
|
mini86
|
mk8 kaj pa tvoj trenira..
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 21.12.2009 11:59:27
|
|
|
|
mini86
|
me je že bačko prehitela
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 21.12.2009 12:31:33
|
|
|
|
mk8
|
Košarko - ni on igralc, ampak trener, ubistvu pomočnik trenerja
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 21.12.2009 12:32:15
|
|
|
|
mk8
|
šibam,se je zbudila. Pa da vidmo, kolk bo hotla zizat..
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 21.12.2009 13:21:22
|
|
|
|
MONY25
|
evo, pa sm ostala sama... dec je šu na šiht, tamau spi zdle že 2 uri, js pa štumfe štrikam... pomojm si bom kr en filmček zavrtela, pa bom uživala kkšno to novo Ameriško pito...
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 21.12.2009 13:36:41
|
|
|
|
mini86
|
ah ja...tud js sm sama...moj ma ta tedn popoldne šiht..kje je šele sedm da neha.. moj tud spi sam summ da nau več douk..noč je bla pa itak spet kr neki..zobje ga ful matrajo sam vidt pa ni še nč
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 21.12.2009 13:49:05
|
|
|
|
bjondi
|
Pa smo v klubu prehlajenih noskov...bošček,se je pa gotov od moža nalezu...sva uspela clo 45 minut zadremuckat,kar je za opoldanski spanec čisto premalo...je najprej komej sploh joškico zagrabu,ker ni mogu dihat,no pol ga je pa tak suh rigec zbudu kot ga v celih petih mesecih ni naredi-če je pa še zrak zraven hlastal...pol sem mu pa še hotla dat joškico je pa tako jokov,sej jo niti ne more zavohat kaj šele zagrabit...ah sej bo ...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.